فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من شیرین ابوعاقله هستم
زن خبرنگار فلسطینی
#فلسطین
https://eitaa.com/joinchat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 این قسمت از مراسم تشییع شیرین ابوعاقله خودش روضهای بود
⚠️ تصاویری دردناک از وحشیگری نظامیان صهیونیست و بیحرمتی به تابوت خبرنگار شهید فلسطینی در قدس اشغالی
#القدس_لنا
@Afsaran_ir
https://eitaa.com/joinchat
امیرالمومنین علیه السلام می فرماید:
🍃رَاسُ العِلمِ التَّمییزُ بَینَ الاَخلاقِ وَ اِظهارُ مَحمودِها وَ قَمعُ مَذمومِها
بالاترین درجه دانایى، تشخیص اخلاق از یکدیگر و آشکار کردن اخلاق پسندیده و سرکوب اخلاق ناپسند است.
معرفت و شناخت فضایل و تفکیک آن از رذایل در نظر امام علی علیه السلام دارای اهمیت فراوانی است زیرا این معرفت مقدمه ای است برای آراسته شدن انسان ها به اخلاق نیکو و پیراستن آنها از رذایل. پاکی و طهارت نفس و نبود رذایل اخلاقی و رفتاری در وجود انسان هم رابطه فرد با خدای تعالی را مطلوب و پسندیده حضرت حق قرار می دهد و هم رابطه انسان را با افراد جامعه با ارزش و زیبا می کند.
امام علیه السلام در نهج البلاغه بسیار گسترده از فضایل اخلاقی سخن به میان آورده و فقط به تبیین آن نپرداخته بلکه راه رسیدن به آن ها را هم می آموزد و در نهایت با روش های گوناگون راه متصف شدن انسان ها به این فضایل را در آموزه های خود بیان کرده است، تمام تلاش امام بر این است که ما را از قید و بند عادت ها و درکهای نادرست از زندگی و رویه های اشتباه یا ناقص رها کند. انسان کامل، خود در اوج کمال است و می خواهد دیگران را هم به کمال برساند، پیوستن به او از نظر اخلاقی و عرفانی تاثیراتی دارد که در هیچ چیز دیگر پیدا نمی شود. برای اینکه انسان تربیت الهی بگیرد و خود را آلودگی ها و ناراستی ها و کجی ها پیراسته کند، مفهوم و کلام و کتاب لازم است، ولی کافی نیست، انسان نیاز به الگوی انسانی کاملی دارد که مجسمه ارزش های اخلاقی و کمال باشد، الگویی که به دلیل داشتن شخصیت با فضیلت، جذاب و دوست داشتنی، انگیزه عمل را در انسان تقویت می کند و به طالب کمال نیروی حرکت و تحمل سختی می بخشد. این موضوع برای موفقیت در مسیر خودسازی و کمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، بنابراین افزایش معرفت و پیروى از الگوهاى راستین، مانند ائمه اطهارعلیهم السلام و بزرگان اخلاق، همواره باید مد نظر باشد.
پناهم باش
روایت هایی است از جنس انتخاب
روایتهای مستند از رویارویی با موضوع سقط جنین عمدی
آدمهای این روایتها هرکدام در شرایط متفاوتی با این مسئله روبهرو شدهاند. بعضی از آنها به دلیل پزشکی و احتمال معلولیت جنین خود و برخی بهخاطر شرایط فرهنگی و خانوادگی ،شرایط اقتصادی و...
برخی بدون تردید تصمیم قطعی خود را گرفتهاند. برخی دوران پرفرازونشیب و پر استرسی برای انتخاب طی کردهاند و هر کدامشان بعد از انتخاب با پنجره جدیدی از زندگی مواجه شدهاند. پنجرهای از جنس فرصت یا حسرت
آدمهای این روایتها غریبه نیستند انسانهایی معمولی هستند که هر روز در اطراف خودمون میبینیم و شاید هر کدام از ما در آینده نزدیک یکی از آنها باشیم .
ما میخواهیم این روایت ها را بدون قضاوت با یکدیگر بشنویم.همه دلایلی را که برای سقط کردن یا حفظ جنین وجود دارد را لابه لای این روایت ها جستجو کنیم.همه آنچه انسان را مجاب به گرفتن تصمیم و انتخاب میکند را در تصویر زندگی آدم های که درگیر این موضوع بودند را ببینیم.به این امید که در نوع نگاه مان به موضوع سقط جنین اثر گذار باشد
#معرفی کتاب
#هفته جمعیت
«ایران جوان بمان» فتح بابی مناسب در راستای فرهنگ سازی برای افزایش فرزندآوری است. به نظر می رسد این کتاب برای تمام اقشار، از فرهیخته گرفته تا مخاطب عام، متشرع تا کم توجه، ولایت مدار تا احیاناً بی تفاوت و منطقی تا احساسی، حرف برای گفتن دارد.
این کتاب حاصل پاسخ به سوالات شنوندگان برنامه های رادیو معارف است که توسط آقای عباسی ولدی، طی بیست و یک هفته در برنامه پرسمان تربیتی، داده شده و درباره آن بحث شده است.
کتاب در بیانی ساده و روان، همه موضوعات و مسائل مطرح در بحث افزایش جمعیت، تربیت فرزند، کنترل جمعیت در ایران، مشکلات اقتصادی خانواده های پرجمعیت، سنت های الهی در رزق و روزی به بندگان، جایگاه فرزند آوری در اسلام و... را در قالب پرسش و پاسخ مطرح نموده است.
نویسنده در این کتاب سعی کرده که به مسئله ی بحران جمعیتی کشور، نگاهی همه جانبه داشته باشد.
در این کتاب، هم به مباحث مادی چون کوچک بودن آپارتمانها و مشکلات معیشتی توجه شده و هم مباحث معنوی و مسائل فرهنگی و جو فرهنگی غالب، چون زشت دانستن تعداد زیاد فرزندان، تا حدی بررسی شده است و حتی در قالب پرسش و پاسخ با خانم دکتر لباف، فوق تخصص زنان و زایمان، مباحث پزشکی چون بارداری پس از 35 سال و... نیز در کتاب گنجانده شده است.
شیوه ی کتاب، پرسش و پاسخ است. به گونه ای که سرفصل ها به نوعی یک سؤال یا شبهه و یا تذکر هستند که در ادامه، نویسنده به هر کدامشان پاسخ جداگانه داده و نکات زیادی را برشمرده است. همین شیوه باعث نزدیکی هر چه بیشتر عموم مخاطبان با اثر است. گویی نویسنده حقی مضاعف برای مخاطب قائل شده است.
یک فریب بزرگ.mp3
1.8M
📚📏📚📏📚
💢 #حدیث
✅پرسش: آیا استخاره با تسبیح صحیح است ..!؟
✍️پاسخ: حدیث مستقلی در منابع معتبر در مورد استخاره با تسبیح وارد نشده است البته از شیخ بهائی نقل شده که برخی از بزرگان استخاره با تسبیح را به امام عصر علیه السلام نسبت داده اند.
🔹همچنین سید بن طاووس استخاره با تسبیح را به ائمه علیهم السلام منسوب نموده است البته مانند احادیث سند متصل بیان نشده است به هر حال استخاره با تسبیح از قدیم بین علما مرسوم بوده و هم اکنون نیز مرسوم است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
آیا ما که ادعا می کنیم شیعه هستیم واقعا شیعه هستیم و آیا شفاعت امامان در قبر بما می رسد یا در آخرت بما می رسد و چگونه است؟.mp3
851.5K
⭕️ سوال
❓آیا ما که ادعا می کنیم شیعه هستیم واقعا شیعه هستیم و آیا شفاعت امامان در قبر بما می رسد یا در آخرت بما می رسد و چگونه است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/183398
💫✨💫✨💫✨💫
#خدایا_شکرت
🎗اﻋﺘﻤﺎﺩ کن ...
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﯾﻮﻧﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﺏ،
ﻧﻮﺡ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺁﺏ،
ﻭ ﯾﻮﺳﻒ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻌﺮ ﭼﺎﻩ ﺩﺭ کنار ﺁﺏ ﺣﻔـﻆ ﮐﺮﺩ ...
🎗ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ کن...
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺿـﺮﺑﻪ ﻋﺼﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﺩ ﻧﯿﻞ ﻧﻮﺍﺧﺘﻪ ﻣﯽﺷـﻮﺩ خشکی ﻇﺎﻫﺮ ﮐﻨﺪ،
ﻭ ﻫﻤﯿﻦ ﻋﺼﺎ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺳﻨﮓ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﭼﺸـﻤﻪ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﻮﺩ ...
🎗ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ کن ...
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﻓـﺮﻋﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻭ ﻗﺎﺭﻭﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ ﻏـﺮﻕ ﮐﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿـﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﺗﺶ ﺳﺎﻟﻢ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﺩ ...
🎗اﻋﺘﻤﺎﺩ کن ...
ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻋﺘـﻤﺎﺩ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺑﻬﺘـﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﺑﺮﺳﯽ ...👌
🍃🌸🍃🌺🍃🌼
🔹 راه رسیدن به خدا
راه رسیدن به خدا دوستداشتن آدمهاست ، 💓
اگرچه نتوانی کاری برای آنها انجام بدهی .
همین که دلسوز دیگران باشی به خدا مقرب میشوی و خدا به تو مهربان . 💖
💌 #پیام_معنوی
🍃 #استاد_پناهیان
⚡️در تمام عمر فراموش نکن
🎙 شیخ رجبعلی خیاط (ره):
هرگاه کاری میکنی، برای خدا انجام بده، حتی اگر چلوکباب هم خوردی، به این قصد بخور که نیرو بگیری و در راه خدا عبادت کنی و این نصیحت را در تمام عمر فراموش نکن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبرک جستن مرحوم آیت الله فاطمینیا به منبر عزای امام حسین علیه السلام