: ✅ اما در باب علت نامگذاری حضرت اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نام مبارک "اصل " آمده است که:
📜شيخ كشى در رجال خود روايت كرده از ابى حامد احمد بن ابراهيم مراغى که گفت:
🔸🔹نوشت ابوجعفر محمد بن احمد بن جعفر قمى عطار، که ثالثی مثل او نبود در زمين در قرب به "اصل" و توصيف نمود ما را برای صاحب ناحيه (مقدسه)؛ مردى از بزرگان برادران ما، كه او را مى ناميدند حسن بن نضر و نوشت آن چه را كه بيرون آمده بود در حق ابى حامد و فرستاد او را به سوى پسرش و معلوم است 👈 *که منظور از "اصل" و صاحب ناحيه(مقدسه) و صاحب توقيع ، امام عصر (ارواحنا فداه) می باشد.*
🔸در كتب رجاليه، آمده است كه *مراد از "اصل" امام است* و به همين خبر(حدیث مذکور) استناد نمودند و گويا معين نشد كه خبر، متعلق به كدام يك از ائمه اطهار است، ولی وجهِ بودن امام عصر(عليه السلام) يا هر امامى، اصل و ظاهر است، *که ايشان اصل هر علم و خير و بركت و فيض می باشند ؛ و هيچ حقى در دست احدى نيست مگر آن که منتهى شود به وجود مبارک حضرات معصومین علیهم السلام .*
📚الکافی ج۱ ص۵۱۷
نجم الثاقب ج۱ص۱۰۷
✨و نعمتی به احدى نمی رسد، مگر به سبب حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف که مرجع و ملجاء عبادند در دنيا و آخرت و همچنین مقصود اصلى اند از خلقت جميع عوالم .
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💠 *وجودى مبارك*
📔 در سوره مباركه مریم، حضرت عیسی علیهالسلام خود را اینگونه معرفی میكند:
🔆 «وَ جَعَلَنی مُبارَكاً أَینَ ما كُنْت»
🔆 «هر جا باشم خداوند مرا مبارك قرار داده است.»
🍃 بر این باوریم كه امام از مأموم با فضیلتتر است. حضرت عیسی علیهالسلام، كه طبق معرفی قرآن بركاتی بسیار وسیع و كثیر دارد، در زمان ظهور ، مأموم ولى عصر عجلاللهتعالیفرجه خواهد بود.
🔸 *بنابراین بركت وجود حضرت ولی عصر عجلاللهتعالیفرجه، به عنوان امام، فراتر از درك و تصور ماست.*
✳️ اگر حضرت در قلب ما حضور داشته باشد، قلبمان مبارك میشود. اگر به مالمان توجه كند دارايى مان بركت پيدا مى كند . اگر به زمان و توان ما عنایت نمايد، وقت و توانمان پر بركت میشود و … .
💠 *يقينا در پرتو ارتباط با وجود مبارك و مقدس امام زمان عجلاللهتعالیفرجه، لحظه به لحظه بركات خاص به سوی زندگیمان روانه خواهد شد.*
✨ ساقى كه جامت از مى صافى تهى مباد
✨ چشم عنايتى به من درد نوش كن
📔 سوره مبارکه مريم، آیه ٣١
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼 پرسش:
من نميفهم بلاهايي که موجب تنبيه و تاديب يا تزفيع درجه يا بخشش گناهان انسان هستند را چرا ما وظيفه داريم از آنها دوري کنيم و سعي در رفع آنان کنيم آيا اين دو منافاتي باهم ندارند؟ اگر برخي بلاها رحمت و عنايت خداست اينکه ما دعا بر رفع آن کنيم چگونه اين دو منافات ندارند و خوب هم هست که براي رفعش دعا کنيم؟
🌼 پاسخ:
لا تادبنی بعقوبتک
عاملنی بفضلک
انسان tخواهی نخواهی در دنیا دچار مصیبت می شود و همان طور که قبلا گفتیم این مصیبت ها و بلاها انواع مختلفی دارد . گاهی این مصیبت ها بر انسان سخت است و انسان در تحمل آنها دچار مشکل می شود . خوب است که انسان دائم دعا کند که دچار امتحان و بلای سخت نشود و بلا و امتحان او در دینش نباشد و موجب خراب شدن آخرتش نشود.
اهلبیت در دعاهای خود دائم این را از خدا می خواستند و به ما یاد داده اند که از خدا بخواهیم:
الهی عاملنی بفضلک و لا تعاملنی بعدل یا کریم.
خدا با فضل خود با ما معمله کن نه از باب عدل خودت.
چرا که اگر بخواهد هر گناه ما با یم بلا در این دنیا پاک شود (از روی عدل) سراسر زندگی ما بلا خواهد شد برای همین از خدا می خواهیم که از روی فضل خود با ما برخورد کند.
همچنین دعا می فرمودند : الهی لا تادبنی بعقوبتک
خدابا ارگر می خواهی مرا ادب کنی با عقوبت خودت ادب نکن من طاقت ندارم. گاهی بلاها در زندگی ما از با تادیب ما هستند اما ما طاقت آن را نداریم.
در قرآن هم داریم: " ربنا لا تحملنا ما لا طاقت لنا به"
گناه عقوبت دنیای هم دارد اما ما توان تحمل ان را نداریم گر چه این عقوبت باعث پاک شدن ما نیز می شود ولی ما از خدا می خواهیم که از روی لطف و مهربانی ما را ببخشاید که دیگر نیازی به پاک شدن با عقوبت نداشته باشد.
پس منافاتی بین این دو نیست که بلا برای رفع کناهان ما یا ترفیع درجه ماست اما ما از خدا می خواهیم که ما را به وسیله دیگر(غفران و رحمت خود) ترفیع دهد و یا گناهان ما را ببخشد.
یا از خدا بخواهیم آسان تر از ما امتحان بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#حدیث
پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم:
لِیَكُنْ لَكَ فی كُلِّ شَیءٍ نیَّةٌ صالحةٌ حَتَّی فی النَّومِ وَالأكلِ.
در هر چیزی نیت خوب داشته باش حتی در خواب و خوراک.
📚 (مکارمالاخلاق، ص ٤٦٤)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
حکمت 81 نهج البلاغه:
معیار ارزش انسانها
🍃🌹🍃🌹
وَ قَالَ علی(علیه السلام): قِيمَةُ كُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ
🍃☘️🌸🌹🍃
امیرالمومنین علیه السلام فرمود: ارزش هر كس به مقدار دانايى و تخصّص اوست.
🍃🌹🌸🍃
(سید رضی گوید: اين از كلماتى است كه قيمتى براى آن تصوّر نمى شود، و هيچ حكمتى هم سنگ آن نبوده و هيچ سخنى، والايى آن را ندارد).
🌹🌸🍃
(توضیح:در نظر خدا و مردم رفتار وکار ، یا علم یا خدمتی که انسان انجام می دهد اورا زیبا میکند و ارزشمند می سازد ،نه ثروت و مقام و قدرت )
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💠نقش تصمیمگیری در موفقیت
🔹ما انسانها زمانی که فعالیت جدید یا شرایط جدیدی را در زندگی آغاز میکنیم، سعی میکنیم از این فرصت جدید استفاده نموده و تحولی را در زندگی ایجاد کنیم.
یکی از این فرصتها، سال جدید است. همه ما در آغاز سال #تصمیم می گیریم این سال را طوری رقم بزنیم که متفاوت از سالهای گذشته باشد.
🔸استفاده از فرصتها برای پیشرفت در زندگی، در روایات ما نیز مورد توجه قرار گرفته است. امام كاظم عليه السلام : هر كه دو روزش برابر باشد ، مغبون (زیان دیده) است و هر كه امروزش بدتر از ديروزش باشد ملعون (از رحمت حق به دور) است.
🔵اهمیت تصمیمگیری
نقش تصمیمگیری در #موفقیت بسیار حیاطی است و در واقع زندگی ما تحت تأثیر تصمیم هایمان قرار دارد؛ اینکه ما به سوی موفقیت یا شکست حرکت کنیم، به وسیله ی تصمیمگیری ها و #انتخاب های خود ما تعیین می گردد.
در این رشته پیام ها به بررسی این مسئله می پردازیم که چطور تصمیم بگیریم تا بتوانیم به اهداف خود در این سال جدید برسیم.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
Khanevade_Tarbiat_Mahdavi.pdf
2.82M
🌺 ولادت حضرت بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، بر شما مبارک.
📗فایل pdf کتاب خانواده و تربیت مهدوی.
✍️ مرتضی آقاتهرانی، محمدباقر حیدری کاشانی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
معرفی کتاب 👌
و هدیه ما به شما خوبان کانال 😍
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0