#تلنگر
اگه دختری عکساشو نمیذاره
تو پیج یا پروفایلش...
دلیلش این نیست که زشته ؛ یا تیپ نداره!
شاید چیزی داره که خیلیا ندارنツ
مثلا : حــــــــــیا💚
🌸 @rkhanjani
🍃امام ما
ما برای خودمان خدایی ساختهایم که دلمان میخواهد؛ خدایی که با دلمان راه میآید، خواستههایش را با خواستههایمان وفق میدهد، از کنار چیزهایی که خوشمان نمیآید، به راحتی میگذرد. خودش را پایین میآورد به قدری که حتّی با هوا و هوسمان همراه شود. ما با این خدا مشکلی نداریم و او هم هیچ گاه مزاحم ما نمیشود.
قصۀ ما و خدا انعکاس پیدا کرده بر قصۀ ما و تو. ما برای خودمان امامی ساختهایم که دلمان میخواهد. امامِ دلخواه ما، مزاحم خواستههایمان نیست. تو اگر بیایی و امام دلخواهمان نباشی، ما با این ایمان دست و پا شکستهای که داریم، یقین بدان تو را کنار میزنیم و باز هم منتظر مینشینیم تا امام دلخواهمان بیاید.
قصۀ ما و تو خیلی ترسناک است. دعا کن روزی بیاید که جسارت کنار گذاشتن امام دلخواهمان را پیدا کنیم.
شبت بخیر امام ما!
#شب_بخیر
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در جهاد تبیین چه چیزی را باید تبیین کنیم؟
#جهاد
#جهاد_تبیین
✳️✳️ ۱۰ فرمان رسانه ای دشمن
✅✅ ده فرمانی که رسانههای #دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تلآویوو روی آن کار میشود:
🔺 ۱) مخفی کردن پیشرفتهای ایران
🔺 ۲) ضریب دادن به مشکلات و نارساییها
🔺 ۳) بزرگنمایی پیشرفتهای دشمن و کشورهای متخاصم
🔺 ۴) تسری دادن فساد یک یا چند مسئول به همه نظام و انقلاب
🔺 ۵) ناامید کردن مردم از بهبودی اوضاع
🔺 ۶) کشته سازی در اعتراضات و تجمعات و شورشها
🔺 ۷) تمسخر روحانیت با اندک بهانه ای
🔺 ۸) ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بیعرضه در انتخابات
🔺 ۹) فساد مسئول منتخب مردم مساوی با فساد نظام و حاکمیت
🔺 ۱۰) توهین و تخریب قهرمانان سیاست و خدمت به کشور و جلوگیری از الگو شون آنها
🖌پ.ن:
باید این #ده_فرمان مورد توجه مبلغین و فعالین فرهنگی سیاسی جامعه باشد و برای روشنگری افکار عمومی ضمن تبیین نقشه دشمن، نمونه هایی از مصادیق آن را ذکر کرده و بصیرت بخشی کنند.
#سواد رسانه ای
#جهاد تبیین
#بصیرت افزایی
🌼 پرسش:
من شنيده ام که خداوند از روح خود در ما دميده، لطفا کمي توضيح دهيد.
🌼 پاسخ:
در آیة شریفه ۲۹ سوره حجر خداوند می فرماید:
«وَ نَفَخْتُ فِیهِ مِن رُّوحِى؛ از روح خود در آن دمیدم.»
همانطور كه در صفات الهی اثبات می شود داشتن جسم و یا هرگونه تركیب دیگر برای خداوند متعال محال است. چرا كه برای موجودی مجرد و بی نیاز مطلق، نوعی نقص به حساب می آید. اما اینكه آیه كریمه روح دمیده شده را به خدای متعال نسبت می دهد فقط برای تكریم و عظمت روح انسانی است كه به اصطلاح ادبیات عرب آن را اضافه تشریفی می خوانند چنانكه در «بیت الله » نمی گوئیم خدای متعال كه زمان و مكان برایش بی معناست خانه ای دارد و آن كعبه است و یا ماه مبارك رمضان كه «ماه خدا» خوانده می شود. همه از این نوع هستند كه برای تكریم و عظمت به خداوند نسبت داده شده اند.[۱]
عظمت روح انسانی از این جهت است كه این روح در صعودش توانائی و استعداد رسیدن به بالاترین كمال را دارد و می تواند به عظمتی دست پیدا كند كه هیچ مخلوقی یارای رسیدن به آن مرتبه را نداشته باشد.
در ضمن در آیة ۸۵ سوره مباركه اسراء سخن دیگری در مورد روح انسانی وجود دارد كه می فرماید:
«وَ یَسْئَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّی؛ از تو درباره روح سؤال می كنند بگو روح تحت امر پروردگار من است.»
که طبق این آیه شریفه روح مخلوق خداوند است و به امر آن حضرت به وجود آمده است.
و در آیه شریفه ای كه سیر آفرینش انسان را بیان می كند پس از سیر تكامل مراحل جسمانی از آفرینش روح سخن می گوید كه:
«ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظاماً فَكَسَوْنَا الْعِظامَ لَحْماً ثُمَّ أَنْشَأْناهُ خَلْقاً آخَرَ فَتَبارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقینَ [مومنون/۱۴] آن گاه آن نطفه را علقه گرداندیم، پس آن علقه را به صورت پارهگوشتى درآوردیم، پس آن پارهگوشت را استخوانهایى ساختیم و بر استخوانها گوشت پوشاندیم، سپس او را با آفرینشى دیگر پدید آوردیم پس همیشه سودمند و بابركت است خدا كه نیكوترین آفرینندگان است.»
در این آیه سیر آفرینش انسان منجر به خلقت روح می شود؛ بنابراین روح انسانی موجودی تحت امر الهی و مخلوق خداست نه اینكه بخشی از خدا باشد.
علامه طباطبائی در تفسیر سترگ المیزان در ذیل این آیه شریفه (وَ نَفَخْتُ فِیهِ مِن رُّوحِى) ضمن بحث از معنای آیه و تفسیر آن چند روایت نیز نقل می كند كه برای روشن شدن بحث ذكر می شود:
۱. در تفسیر عیاشی از محمد بن مسلم از ابی جعفر (امام باقر) ـ علیه السلام ـ روایت كرده است كه گفت: من از حضرت از معنای آیه و نفخت فیه من روحی سؤال كردم فرمود: خداوند روحی را خلق فرموده و از آن در آدم ـ علیه السلام ـ دمید.
۲. در همان كتاب از ابی بصیر از ابی عبدالله ـ علیه السلام ـ روایت كرده است كه در ذیل آیه شریفه و نفخت فیه من روحی... فرمود: خداوند موجودی را خلق كرد و روحی را هم آفرید، آنگاه به فرشته ای دستور داد آن روح را در كالبد بدمد، نه اینكه بعد از نفخ، چیزی از خدای متعال كم شده باشد و این از قدرت خدا است.[۲]
پس براساس آنچه بیان شد مقصود از روح الهی كه در هنگام خلقت در انسان دمیده شده است، خلقت خاصی است كه از جانب خداوند و امر آن حضرت صورت پذیرفته است كه این روح منشاء علم، تفكر و عقل و اراده بشر به شمار می آید و استعداد و توان آن به حدی است كه می تواند صاحبش را به بالاترین كمالات برساند اگر قدر بداند و خویش را ارزان نفروشد. که خدای متعال برای عظمت دادن و ارج گذاردن به روح، آن را به خود نسبت داده است و الا هرگونه تركیب و جزء برای خداوند محال و بی معناست تا چه رسد جزئی كه جدا شود.
[۱]. علامه طباطبائی، تفسیر المیزان، ج ۱۲، ص ۱۵۵.
[۲]. علامه طباطبائی، تفسیر المیزان، ج ۱۲، ص ۲۵۱.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
ماه دوازدهمهمآمدو
ماهدوازدهم ،نیامدی 😔💔
#بهوقتانتظار 🌾
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#حال_دل
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔴 بزرگ ترین وظیفه منتظران
🔵 حضرت امام خامنه ای:
🌕 بزرگترین وظیفهی منتظران امام زمان (عج) این است که از لحاظ معنوی و عملی و پیوندهای دینی با مؤمنین و همچنین برای پنجه درافکندن با زورگویان، خود را آماده کنند.
#وظایف_منتظران