#حدیث_روز
#امام_صادق_ع
السجود على طین قبرالحسین (ع) ینور الى الارض السابعة و من کان معه سبحة من طین قبرالحسین (ع) کتب مسبحا و ان لم یسبح بها…
سجده بر تربت قبر حسین (ع) تا زمین هفتم را نور باران مىکند و کسى که تسبیحى از خاک مرقد حسین (ع) را با خود داشته باشد، تسبیح گوى حق محسوب مىشود، اگر چه با آن تسبیح هم نگوید.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#محرم
#ماه_خون_و_قیام
🌹 https://eitaa.com/betlijeh1 🏴🌴
🕊🥀🌹🌴🌹🥀🕊
#پیامکی_از_بهشت 💐
افرادی که نمیخواهند در زیان باشند باید در این زمان احساس مسئولیت کنند و ساکت ننشینند که هر فردی سکوت کند خیانت به اسلام و امام زمان (عج) کرده است یا باید به خیل شهیدان پیوست و قدم در راه سرور آنها ، امام حسین (ع) نهاد و یا پیرو خط حضرت زینب (س) بود و عملاً پیام آنها را به گوش دیگران رسانید .
🌹 #شهید_والامقام
🕊 #ابراهیم_پزشکی
#سلام_به_دوستان_شهداء 🌹
#روزتان_شهدایی 🌹
🌴 https://eitaa.com/betlijeh1 🏴🌹
🥀🕊🌴🌹🌴🕊🥀
#در_محضر_فرمانده
#یاد_شهدا
#مقام_معظم_رهبری
یاد #شهدا ، افتخارات #شهدا ، عزت #شهدا را همه باید نصبالعین خودشان قرار بدهند ، نگذارید #فراموش بشوند .
شما غفلت کنید ، نیروهای انقلاب غفلت کنند ، نیروهای #مؤمن غفلت کنند ، نفوذیهای دشمن از آن طرف وارد می شوند و چیزی هم طلبکار می شوند .
سلامتی و تعجیل در فرج
#امام_زمان_عج
و سلامتی نائب بر حقش
#مقام_معظم_رهبری
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
🌹 https://eitaa.com/betlijeh1 🌴🥀
32.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣📣📣
شما کوتاه نیاید...
- اینها که حکم خدا را به حفظ میزشان میفروشند.
#گندم_بهارستان
#مجلس
#دولت
#قوه_قضائیه
● حجتالاسلام سلیمانی/امام جمعه لاهیجان
ـــ ـ ـ ـــ ـ
#فرهنگسازی_حیا
🆔@farhangsaze_haya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر ایمان و غیرت و شرفت مرد👌
نان پدر شیر مادر حلالت🌹
با دست خالی در مقابل یک تروریست، کم حرفی نیست.
🆔️https://eitaa.com/betlijeh1
مجازات سوء استفاده از لباس و نشان نظامی چیست؟
قانونگذار سوءاستفاده از لباس و نشان نظامی را جرم دانسته و برای آن مجازات تعیین کرده است. در ماده ۵۵۶ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ در خصوص «استفاده غیرمجاز از لباس، نشانها، مدالها و درجات نظامی» توسط مردم عادی آمده است «هر کس بدون مجوز و بهصورت علنی، لباسهای رسمی مأموران نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران، نشانها، مدالها یا سایر امتیازات دولتی را بدون تغییر یا با تغییر جزیی که موجب اشتباه شود، مورداستفاده قرار دهد، درصورتیکه عمل او بهموجب قانون دیگری مستلزم مجازات شدیدتری نباشد، به حبس از سه ماه تا یک سال یا جزای نقدی از یکمیلیون ریال و پانصد هزار ریال تا ۶ میلیون ریال محکوم خواهد شد و درصورتیکه از این عمل خود سوءاستفاده کرده باشد به هر دو مجازات محکوم خواهد شد.».
#پلیس_امنیت_اقتصادی
#ایران_ما
#برای_ایران
#امین_اصفهان
خبرگزاری پلیس بویین میاندشت
┅─═ঊঈ 🍃🌹🍃ঊঈ═─┅
https://eitaa.com/POLICE_boeinmiyandasht