7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: به من گفتند امروز دانشگاه نروید
▪️من به ارتباط دانشگاه و دولت باور دارم
رئیسجمهور در دانشگاه تهران:
🔹روز دانشجو نماد دشمن شناسی، دشمنستیزی، بصیرت و احساس مسئولیت از سوی دانشجویان عزیز است.
🔹دانشگاه اتاق فکر و مرکز مشاوره است؛ من به ارتباط دانشگاه و دولت باور دارم و دانشجویان باید برای حل مسائل دولت را یاری دهند.
🔹بعضیها به من توصیه کردند که روز ۱۶ آذر به دانشگاه نروم، من گفتم که علم و دانش تعطیل نمیشود و من به دنبال گشایش هستم.
🔹امروز دانشگاه به دشمن ضربه زده و دشمن میخواهد دانشگاه را از تحصیل و علم آموزی و پیشرفت علمی بازدارد و بین دانشجویان رویارویی ایجاد کند اما دانشجویان و اساتید دشمن را ناکام گذاشتند.
🔹اعتراضات را باید شنید و همواره ما برای شنیدن حرفهای دانشجویان مصمم هستیم. اعتراض با اغتشاش فرق دارد، اعتراض موجب اصلاح امور و کمال می شود و اغتشاش موجب تخریب و یاس آفرینی است.
🔹آمریکاییها دنبال تخریب هستند و میخواهند بهجای شکلگیری ایران قوی یک ایران تخریب شده درست شود.
🔹آنها می خواهند اینجا سوریه و افغانستان شود ولی اشتباه محاسباتی کردند و مردان و زنان فرهیخته ایرانی چنین اجازهای به آنها نمیدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسجمهور برای دریافت نامه و شنیدن مطالبه یکی از حاضران جلسه مراسم روز دانشجو نزد آن فرد رفت و نامه او را شخصا دریافت کرد
نخبه دانشگاه شریف :/
نتیجهی آموزش منهای پرورش، ثمرهی تعلیم منهای تربیت
@Masafe_akhar
سال ها ماشینِ پیکان داشتیم
جمعه ها در خانه مهمان داشتیم
قرمه سبزی بود ماهانه ولی
املت و کوکو فراوان داشتیم
تورِ چین و نروژ و شیلی نبود
ما سفر در سطح استان داشتیم
ثلث اول ؛؛؛؛.
ثلث دوم ؛؛؛؛
ثلث سه .....
امتحانات فراوان داشتیم
داخلِ حمام ما یک تشت بود
در خیالِ خود ولی ...
وان داشتیم!
پای ما در جمع ؛ شلوارک نبود
ما درونِ خانه ...
تنبان داشتیم!
آن زمان ها فقر هم بودش ...
ولی
عمدتا در دل خوشیها داشتیم
حرفی از برچسبِ « اسلامی » نبود
منتها کلّی مسلمان داشتیم
🆔️@betlijeh1
اگر فقط چند دقیقه
به چیزایی که دارید
و بقیه ندارند، فکر کنید
زندگیتون متحول میشه
🆔️@betlijeh1
۱۶ آذر ۱۳۹۵
حضور آقای احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی روحانی
۱۶ آذر ۱۴۰۱
حضور شهید احمد صالحی در تالار فردوسی دانشگاه تهران موقع سخنرانی رئیسجمهور رئیسی
ـــــــــــــــــــــــــ
#کـانـالـ_پوبش_فـرهـنـگـیـانـ
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
@newsfarhangian
🔴 آقای وزیر راه غلط گذشتگان را نرو
▫️بذرپاش وزیر راه و شهرسازی شد
امیدوارم به جای انبوه سازی بره سراغ مسکن ویلایی
بره سراغ واگذاری زمین
بره سراغ مقابله با نظام های استانداردی که مانع ساخت مسکن با قیمت پایین است
بره سراغ مقابله با مافیای مسکن
بره سراغ خارج کردن مسکن از یک کالای سرمایه ای به سمت کالای مصرفی و...
💯 بیانیه سازمان اطلاعات فراجا در خصوص حوادث و ناآرامی های اخیر
🔹امروز اقتدار و سربلندی ایران اسلامی در عرصه های مختلف مرهون تلاش خستگی ناپذیر و فرهنگ مقاومت ملتی است که با سرمشق گرفتن از فرهنگ عاشورایی و بهره مندی از تجربیات سازنده و وحدت آفرین جنگ تحمیلی، تمامی مسیرها را برای رسیدن به اهداف مدنظر همچون دوران دفاع مقدس هموار می کنند و در شرایطی که ملت ایران اسلامی در چهار دهه گذشته با هجمه های پیچیده نظام سلطه رو به رو بوده است، دشمنان قسم خورده این ملت و آب و خاک از دستاوردهای شگرف ایران اسلامی عصبانی و خشمگین هستند و در این خصوص از هیچگونه توطئه ای برای ایجاد فتنه دریغ نمی کنند.
🔹استکبار، رژیم صهیونیستی، تجزیه طلبان، سلطنت طلبان و منافقین، آرامش و امنیت توأم با آینده ای روشن برای مردم سرافراز ایران اسلامی را بر نمی تابند و با استفاده از تمام ظرفیت های رسانه ای و اقدامات سبوعانه و مذبوحانه، راهبرد شیطانی خود مبنی بر ایجاد اغتشاش و ناامنی را در قالب یک جنگ تمام عیار شناختی دنبال می کنند.
🔹با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان راه عزت و امنیت ،و قدردانی از وحدت و انسجام همه اقوام، مذاهب و آحاد مردم بیدار و فهیم ایران اسلامی، با نشان افتخار "مدافعان امنیت" و عنوان خادمان ملت در فرماندهی انتظامی کشور اطمینان می دهیم در برخورد قاطع و عبرت آموز با فرصت طلبان آشوب گر و تروریست های اجاره ای از پا ننشسته و از بذل جان خویش در جهت اعتلای امنیت و آرامش مردم در کنار سایر نیروهای خدوم و جان برکف نظامی، امنیتی، قضائی و عزیزان بسجی دریغ ننماییم.
🔹 بخشی از کشفیات و اقدامات انجام شده در خلال ناآرامی های اخیر با لحاظ اقتضای شرایط و ملاحظات امنیتی به استحضار به مردم بصیر و عزیز ایران اسلامی می رسد.
🔹ورود، وجود و کاربرد سلاح یکی از ابزارها و مولفه های ناامنی و بستر ارتکاب جرایم دیگر در سطح جامعه است که در ایام اغتشاشات 16 باند و شبکه سازمان یافته قاچاق سلاح زیر ضربه قرار گرفته است.
🔹از 26 شهریور تا 14 آذر ماه 1401، 2827 قبضه سلاح جنگی، 5487 قبضه سلاح شورشی و در مجموع 8314 قبضه سلاح کشف شده است.
🔹در پایان این بیانیه آمده است سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فراجا به مردم شریف و شهید پرور ایران اسلامی اطمینان می دهد خادمان خود در مجموعه انتظامی کشور همواره پشتیبان آنها خواهند بود و درراستای تامین امنیت و تداوم آن در ایران اسلامی از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و به دشمنان ضدانقلاب، منافقان کوردل ، و مزدوران آنها هشدار می دهد که امنیت شهروندان خط قرمز مجموعه انتظامی بوده و با مخلان و تعدیکنندگان در این عرصه بدون مماشات برخورد می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جنایت لاهیجان، جنایتی که جزییات آن را کمتر شنیده ایم
۱۲ آبان امسال در لاهیجان جنایتی عجیب و هولناک در حد جنایت اکباتان و کرج رخ داده که رسانه ها کمتر به آن پرداخته اند
حمید پورنوروز از مدافعان امنیت شهر در این شب در خانه اش به شکلی وحشیانه به شهادت رسیده.
چند تا دختر و پسر ۱۷، ۱۸ ساله همراه یک خانم به اصطلاح معلم از داخل خیابان او را تعقیب می کنند و با حمله به خانه ای اول در را شکسته و بعد وارد می شوند و این جنایت را رقم میزنند که در عکس و فیلم میبینید.