آدمها را در خاطراتم به همان شکلی که بودند نگه میدارم؛ دوست ندارم به این فکر کنم که اکنون آنها انسانهای کاملا متفاوتی شدهاند. چیزی در من نیازمند آن حس آشنایی است.
•Colonel•
✨@beugarafi
یک صبح هم تا چشم باز کردی،
به جای فکر کردن به جایِ خالی اش،
به کسانی که هنوز با همه یِ عشقشان کنارت هستند فکر کن ...
به مادرت که برایت چای دَم کرده ،
به پدرت که برایت برشته ترین قسمتِ نان را که دوست داشتی کنار گذاشته ...
برای یکبار هم که شده ،
تو به " داشته هایت " فکر کن و صبحت را برای خودت بخیر کن ...
•Kalem•
✨@beugarafi
کاری نکنید کسی دیگه خودشو دوست نداشته باشه
کاری نکنید کسی احساس ناکافی بودن بکنه
کاری نکنید کسی حس اضافی بودن بهش دست بده
کاری نکنید کسی نتونه دیگه اعتماد کنه به هیشکی
کاری نکنید کسی بابت دوست داشتنتون پشیمون بشه
کاری نکنید یکی عاشقتون بشه و بعدش ولش کنید
احساساتو جدی بگیرید.
•نیل•
✨@beugarafi
ولی خب در نهایت، روح تو متعلق به کسی میشه که قشنگتر نگاهت میکنه.
•نسا•
✨@beugarafi
وقتی میبینید ناراحته؛ مثلِ مولانا دلیلِ ناراحتیشو بپرسید که میگه:
«رنجِ تن دور از تو! ای تو راحتِ جان ما..»
هم داری بهش میگی ناراحت نباش، هم میگی تو که همیشه مرحمم بودی،نبیبنم غمو غصه هاتو!
•ففری•
✨@beugarafi
فیلسوف و روانشناس سوئیسی، "کارل گوستاو یونگ" تعبیرِ جالبی از انسانِ خوشحال دارد که بسیار از
تعریفِ عادی و معمولِ خوشحالی فاصله دارد
بر اساسِ این تعریف، خوشحال بودن یعنی:
توانمندیِ بالای ما در شکیبایی و استقامت در برابر سختی ها.
خوشحالی یعنی اطمینانی درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و مرگ جزء لاینفک زندگی ست
اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد.
خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علمِ به فانی بودنِ همه چیز، خوشحالی یعنی در سختی ها لبخند زدن
خوشحالی یعنی آگاهی از توانمندی بزرگ ما برای به دوش کشیدنِ مشکلات؛ یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم، بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لبِ دیگر همنوعان بیاوریم.
خوشحالی یعنی حضورِ کاملِ ما در هستی، یعنی همچون رودجاری بودن و در حرکت بودن؛ عبور کردن و به عظمتی بی پایان چشم دوختن
خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتنِ یک آریِ بزرگ به زندگی.
•Moein•
✨@beugarafi
زلاتان ابراهیموویچ: آخرین باری که گریه کردم زمانی بود که دستمزدم رو از "مالمو" دریافت نکردم. به هیئت مدیره لیگ نوشتم سه امتیازی که برای "مالمو" گرفتم رو کسر کنند. اونا گفتن: پول من به پدر و مادرم پرداخت میشد چون زیر سن قانونی بودم.
بهشون گفتم من زیر سن قانونی هستم که بهترین گلزن این تیم باشم و طبق قانون از "مالمو" باید قهرمانی لیگ گرفته بشه چون به اندازه کافی بزرگ نشدم که بهترین گلزن این تیم باشم، روز بعد پولم به حسابم واریز شد. من از قانون بزرگتر هستم!!!
•تا خرتناق فوتبالی•
✨@beugarafi
زندگی به من یاد داده
برای داشتن آرامش و آسایش
امروز را با خدا قدم بردارم
و فردا را به او بسپارم
صبح بخیر
✨@beugarafi
یک دوستی دارم بی نهایت خسیسه.
هر موقع ما قرار میذاریم شام یا وعده ای بریم بیرون اینم میاد، ولی هیچ چی سفارش نمیده میگه اشتها ندارم!
بعد میشینه باقی مونده غذای بچه ها رو میخوره یا هرکی از بشقابش یک چیزی بهش میده!
حالا این بنده خدا بچه یکی از ثروتمند ترین افراد این شهره ها.چند وقت قبل همه خونه من دعوت بودن این بنده خدا هم اومد و یک جعبه شیرینی آورد بعد اون هر بار میگفت خوردی از اون دیدی چقدر خوشمزه است!بخوری ها خراب نشه!
چند روز بعد جعبه رو بردم باشگاه تا بچه ها بخورن دیدم اینم داره ظرفش رو واسه خودش پر میکنه😂😂
خسیس ترین آدمیه که دیدم.
•Moonlight•
✨@beugarafi
يكی از دانش آموزام اومد مدرک ديپلمشو گرفت، از دفتر داشت خارج ميشد گفت ببخشيد خانم ميشه خواهش كنم اگه كيس ازدواج مناسبی بود منو بهش معرفی كنيد.پدرم سالهاست فوت كرده مادرم هم پيره، بار زندگي رو دوش برادرمه كه به خاطر ما نميتونه ازدواج كنه من برم يه كم راحت ميشه!و خب غصهی جديدم جور شد.
•Fatemeh Heshmati•
✨@beugarafi
یه همکلاسی دارم که خودش سر کلاس این موضوع رو تعریف کرده که وقتی ۳ سالش بوده داییش با گوسفند قربونی اینو میترسونه و این طفلی تا ۵ سالگی کامل زبونش بند اومده بود و الان که ۲۶سالشه لکنت خیلییی شدید داره و وقتیم که به اصطلاح گیر میکنه روی یه سری حروف خیلییییی بهش فشار میاد و چیزی که من برام عجیبه اعتماد به نفس بسیار بالای این دختره و من واقعا این اعتماد به نفس بالاش رو تحسین میکنم! اینکه اومده تو رشته دوبله و گویندگی داره درس میخونه تا شرایطش بهتر شه! اینکه من اکثر اونایی که لکنت دارن رو کم حرف دیدم ولی این دختر بسیاااار پر حرفه!
یه وقتایی یه سری شوخیا به قیمت زندگی یه شخص تموم میشه...
»فَراز صِدام میکنن«
✨@beugarafi