آیتالله فهری زنجانی که ساکن سوریه بودند، در تهران برایم گفت:
«در مشهد، آیتالله بهجت را دیدار کردم.» پرسیدم: «یادتان هست پنجاه و پنج سال قبل، نجف با هم در مدرسۀ سید بودیم؟ دوست بودیم، اگر چه همدرس نبودیم. شما پرواز کردید و ما را جا گذاشتید. ما که سید بودیم. چه میشد دست ما را هم میگرفتید؟!اکنون که مهمان شما هستم تا عنایت خاصی از امام رضا علیهالسلام برای من نگویید، از اینجا نمیروم!»
آیت الله بهجت سرشان را پایین انداختند. سر را بالا آورد و فرمودن: «یکبار که به حرم مشرّف شدم، حضرت رضا علیهالسلام مرا به داخل روضه نزدشان بردند؛ ده مطلب فرمودند. یکی این بود:
«مگر میشود، مگر میشود، مگر ممکن است کسی به ما پناه آورد و ما او را پناه ندهیم؟»
در سخنرانی مجلس روضه که با حضور آقا برگزار میشد، این خاطره را تعریف کردم؛ و گفتم: «اگر کموزیاد دارد، آیتالله بهجت تذکر دهند.» پایان سخنرانی خدمتشان رسیدم، اما تذکری ندادند...
این بهشت، آن بهشت، ص۶٨
🌹🎊🌺
❤️میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) مبارک❤️
🎊🌺
╭┅⚜️───────┅╮
@beytolamir110
╰┅───────⚜️┅╯
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ کودکانه❣️
بابا رضا✨
با صدای: #روح_الله_رحیمیان
شاعر: حجتالاسلام #سیدصادق_رمضانیان
تهیه شده در مرکز #مأوا
╭┅⚜️───────┅╮
@beytolamir110
╰┅───────⚜️┅╯
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ | آمدم ای شاه سلامت کنم
عرض ارادت به مقامت کنم
🔺️لحظاتی از حضور #خادم_الرضا، حاج قاسم سلیمانی در حرم مطهر امام رضا(ع)
🌟بهمناسبت میلاد امام رضا علیهالسلام
شهید مدافع حرم🕊🌹
#حاج_قاسم_سلیمانی
╭┅⚜️───────┅╮
@beytolamir110
╰┅───────⚜️┅╯
╭━━🍃🕊🌸🕊🍃━━╮
امام رضا علیه السلام فرمودند:
به کودک دستور بـده کـه بـا دست خودش صدقه بدهد گر چه به اندازه تکّه نانی یا یک مشت از چیزی باشد؛ زیرا هر چیزی که در راه خدا داده شود اگر با نیّت پاک صورت گیرد، هر چند کم باشد، بسیار زیاد است.
ولادت باسعادت آقا علی ابن موسی الرضا علیه السلام بر شما مبارک باد.
╰━━🍃🕊🌸🕊🍃━━╯
╭┅⚜️───────┅╮
@beytolamir110
╰┅───────⚜️┅╯
✍️ پاسخ سوالات مسابقه شماره ۳نهج البلاغه شناسی
(خطبه سوم)
۱_ آیا شکایت امام علی (علیهالسلام) از حوادثى که بعد از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) در امر خلافت واقع شد، با مقام صبر و تسليم و رضا منافات ندارد؟
صبر و تسليم و رضا مطلبى است و بيان حقايق براى ثبت در تاريخ و آگاهى حاضران و آيندگان، مطلبى ديگر که نه تنها مانعى ندارد، بلکه گاهى از اوجب واجبات است و مسائل مربوط به خلافت درست از همين نمونه است. در حقيقت مصالح مردم و جامعه اسلامى و نسلهاى آينده ايجاب مى کرده که امام(عليه السلام) اين حقايق را بيان کند تا به دست فراموشى سپرده نشود.
۲_ چرا امام علی (علیهالسلام) پس از خلافت، از مردم خواست تا بیعتش را پس بگیرند؟
امام علی (علیهالسلام) با صراحت فرمودند:«وَاعْلَمُوا اَنّى اِنْ اَجَبْتُکُمْ رَکِبْتُ بِکُمْ ما اَعْلَمُ وَلَمْ اُصْغَ اِلى قَوْلِ الْقائِلِ وَعَتْبِ الْعاتِبِ; بدانيد اگر من دعوت شما را بپذيرم طبق آنچه مى دانم با شما رفتار مى کنم و به سخن اين و آن و سرزنش سرزنش کنندگان گوش فرا نخواهم داد (بنابراين، بيعت با من براى شما بسيار سنگين است اگر آمادگى نداريد به سراغ ديگرى برويد)».
۳_ ناکثین، قاسطین و مارقین به چه افرادی اشاره دارد؟
افروزان جنگ جمل (طلحه و زبير که از وجود عايشه براى تحريک مردم بهره گرفتند) به عنوان «ناکثين» يعنى پيام شکنان، ذکر شده اند، چرا که اينها با على(عليه السلام) بيعت کردند امّا چون انتظارشان يعنى سهيم شدن در امر خلافت و امارت حاصل نشد به شهر بصره آمدند و آتش اختلاف را بر افروختند.
«مارقين»، اشاره به آتش افروزان جنگ «نهروان» است، آنها همان گروه «خوارج» بودند که بعد از داستان «حکمين» در «صفّين» بر ضدّ امام(عليه السلام)برخاستند و پرچم مخالفت را برافراشتند. اين واژه از ماده «مُرُوق» به معناى پرش تير از کمان است گويى آنها قبلا در دايره حق بودند ولى به خاطر تعصّبهاى خشک و نادانى و خودخواهى، از مفاهيم اسلام و تعليمات آن به دور افتادند.
«قاسطين» اشاره به «اهل شام و لشکر معاويه» است; زيرا «قسط» هم به معناى عدالت و هم به معناى ظلم و طغيان و فسق آمده است.
۴_ چرا امام علی (علیهالسلام) در برابر اتفاقات بعد از پیامبر، قیام نکردند؟
چون هم یار و ياور کافى نداشتند و هم از سوى ديگر اين قيام موجب شکاف در ميان مسلمين مى شد و فرصت به دست منافقان و دشمنانى مى داد که در انتظار چنين شرايطى بودند.
۵_ امام علی (ع) چه چیزی را عامل انحراف از حق میدانند؟
حب دنيا و دلباختگى در برابر زرق و برق آن
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮ @MaktabeEmamAli
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯