khotbe Ghadir.pdf
825.7K
🔸نسخه #pdf
خطبه غدیر پیامبر اکرم(ص)
#تبلیغ_غدیر_واجب_است
@beytonoor
4_5773814464038044654.mp3
5.51M
نواےزیباےدشتغدیر💚🌹🍃
🎧❤️جان زنده از ترانه ے روح الامین شده.....
#عید_غدیر
#عید_ولایت_مولا
🍃🌹🍃🌹
#تبلیغ_غدیر_واجب_است
@beytonoor
✅ولایت علی...
🔶استاد #علی_صفایی_حائری :
🌺 #ولايت على، نه على را دوست داشتن كه فقط على را دوست داشتن است.
🌺ولايت على، على را سرپرست گرفتن و از هواها و حرفها و جلوهها بريدن است. و اين ولايت، ادامهى ولايت حق است و دنبالهى توحيد، آن هم توحيدى در سه بعد؛ در #درون و در #هستى و در #جامعه؛ كه توحيد در درون انسان، هواها و حرفها و جلوهها را مىشكند؛ هواهاى دل و حرفهاى خلق و جلوههاى دنيا را.
و در جامعه طاغوتها را كنار مىريزد و در هستى خدايان و بتها را.
🌺در اين حد، موحد، جز خدا كسى را حاكم نمىگيرد. جز وظيفه چيزى او را حركت نمىدهد. هيچ قدرت و ثروت و جلوهاى در روح او موجى نمىآورد و هيچ دستورى او را از جا نمىكَنَد. جز دستور حق و امرِ اللّه، از هر زبانى كه اين دستور برخيزد و از هر راهى كه اين امر برسد.
و هنگامى كه روحى به آزادى رسيد و جز امر حق امرى نداشت و جز خواست او خواهشى نداشت، اين روح به ولايت مىرسد و به سرپرستى مىرسد و دستور او و حتى نگاه او در دلهاى موحد عاشق، حركت مىآفريند.
👌و اين است كه رسول به ولايت رسيد و به اولويت رسيد؛ كه النَّبىُ أَوْلى بِالمُؤمِنينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ.
و اين است كه على به ولايت مىرسد؛ كه: مَنْ كُنْتُ مَولاه فَهذا عَلىٌّ مَولاه
📚 #غدیر، صفحه 13
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇- #کلام_امیر #نهج_البلاغه #حکمت_شماره_172 ✍و قال عليهالسلام النَّاسُ أَعْدَاءُ م
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇-
#کلام_امیر
#نهج_البلاغه
#حکمت_شماره_159
📖و قال عليهالسلام
مَنْ وَضَعَ نَفْسَهُ مَوَاضِعَ التُّهَمَةِ فَلَا يَلُومَنَّ مَنْ أَسَاءَ بِهِ الظَّنَّ.
امام عليه السلام فرمود:
كسى كه خود را در مواضع تهمت قرار دهد نبايد كسى را ملامت كند كه به او سوء ظن پيدا مىكند (بلكه بايد خود را سرزنش كند كه اسباب سوء ظن را فراهم كرده است).
👌شرح و تفسير
از مواضع تهمت بپرهيز
امام عليه السلام در اين كلام حكمتآميز اشاره به نكتۀ مهمى دربارۀ دفع سوء ظنها مىكند.
مسئلۀ سوء ظن و گمان نياز به هزينۀ زيادى ندارد؛ بسيارند كسانى كه از يك يا چند قرينۀ ظنى فورا گمان بد دربارۀ اشخاص مىبرند، به همين دليل كسانى كه مىخواهند هدف تيرهاى تهمت قرار نگيرند بايد خود را از امورى كه سوء ظن برانگيز است دور دارند.
🔹قرآن مجيد از جمله مسائلى كه بر آن تأكيد ورزيده اين است كه مسلمانان نسبت به يكديگر سوء ظن نداشته باشند «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ» ؛اى كسانى كه ايمان آوردهايد! از بسيارى از گمانها بپرهيزيد چرا كه بعضى از گمانها گناه است».
نيز دستورات مؤكدى بر «حمل فعل برادر مسلمان بر صحت» داده شده ولى با اين حال طبيعت تودۀ مردم اين است كه از قرائن كوچكى نتيجههاى سوئى مىگيرند، ناگاه موج بدبينى بر مىخيزد و شايد صحنۀ جامعهاى را فرا مىگيرد. به همين دليل در كنار دستور به پرهيز از گمان بد امر شده است كه افراد، خود را در موارد سوء ظن و تهمت قرار ندهند.
به بيان ديگر، ما نمىتوانيم بگوييم چون در شريعت اسلام سوء ظن و تجسس حرام است، رفتن در مواضع تهمت مانعى ندارد و مردم بايد به وظيفۀ خود عمل كنند و با حسن ظن به همه چيز بنگرند، زيرا تضمينى نيست كه همه به اين دستورات اسلامى بدون كم و كاست عمل نمايند، بنابراين ساير مردم تكليفى دارند و ما هم وظيفهاى ؛ و اگر بخواهيم اين موضوع را گسترش دهيم مىتوان گفت: همان گونه كه ارتكاب گناه ممنوع است، فراهم كردم زمينههاى گناه براى ديگران نيز ممنوع است.
🔻در روايات اسلامى نيز تأكيدهاى فراوانى در اين زمينه وارد شده است: در حديثى كه ابن ابىالحديد در شرح همين كلام حكمتآميز آورده چنين مىخوانيم كه يكى از صحابه، رسول خدا صلى الله عليه و آله را در كنار كوچهاى از كوچههاى مدينه مشاهده كرد كه زنى با اوست. او به رسول خدا صلى الله عليه و آله سلام كرد و رسول خدا صلى الله عليه و آله پاسخش را گفت. هنگامى كه آن شخص عبور كرد پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله وى را صدا زد و فرمود:
«هذِهِ زَوْجَتي فُلانَةٌ ؛ اين زن را كه ديدى فلانى همسرم است» آن مرد گفت: اى رسول خدا مگر ممكن است كسى دربارۀ شما سوء ظنى ببرد؟ حضرت فرمود:
«إِنَّ الشَّيْطَانَ يَجْرِي مِنِ ابْنِ آدَمَ مَجْرَى الدَّم ؛شيطان در وجود انسانها همچون خونى كه در رگهاست جريان دارد (اشاره به اينكه بى سر و صدا در همه جاى بدن انسان نفوذ مىكند؛ در فكر و چشم و گوش و دست و زبان او)».
مرحوم شيخ حر عاملى در كتاب وسائل الشيعه در جلد ٨ فصل آداب العشرة باب ١٩ احاديث فراوانى در اين زمينه آورده است؛ از جمله در حديثى از امام صادق عليه السلام نقل مىكند كه فرمود:
«اتَّقُوا مَوَاضِعَ الرَّيْبِ وَلَا يَقِفَنَّ أَحَدُكُمْ مَعَ أُمِّهِ فِي الطَّرِيقِ فَإِنَّهُ لَيْسَ كُلُّ أَحَدٍ يَعْرِفُهَا ؛از جاهاى تهمتخيز پرهيز كنيد حتى يكى از شما با مادرش در كنار جاده (به صورت تهمتبرانگيز) نايستد، زيرا همه او را نمىشناسند (و ممكن است شما را متهم كنند)».
در حديث ديگرى از امام صادق عليه السلام آمده است كه رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرمود:
«أَوْلَى النَّاسِ بِالتُّهَمَةِ مَنْ جَالَسَ أَهْلَ التُّهَمَةِ ؛سزاوارترين مردم به اتهام كسى است كه با افراد متهم همنشين گردد».
يكى از ادباى بزرگ فارسى زبان مىگويد:«هر كه با بدان نشيند اگر طبيعت ايشان در او اثر نكند به طريقت ايشان متهم گردد و اگر به خراباتى رود به نماز كردن، منسوب شود به خمر خوردن».
—◇—🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃 —◇—
@beytonoor
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_غدیر_تا_ظهور
🔰«روند عهد» در نگاه شیعه حرکتی است که از آدم ع تا خاتم ص در دوره نبوت، و در دوره امامت از #غدیر آغاز می شود و تا آخرالزمان ادامه دارد. در این نگاه، تاریخ بر کرسی «عهد» بنا می شود که دو گام کلی دارد:
۱- نبوت ۲- امامت. همه پیامبران، ائمه و زعماء تا به کنون همه بر سر یک عهد بوده اند: کَلِمَةُ الله هِیَ العُلیا؛ روند عهد روایت همه تلاش هایی است که برای تحقق ولایت الله در زندگی انسان صورت گرفته تا از ظلمات به سوی نور هجرت کند.
🔸 برگرفته از جلسه ۱۹۰ کلبه کرامت با موضوع "رویکرد تاریخمدار"
دی ماه ۸۸:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/158
📡 @jdale_ahsan
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
Hafez_09-1.mp3
2.39M
☘ #شرح_و_تفسیر_غزلیات_حافظ
📖 قسمت نهم : چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را / سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا..
#استاد_رنجبر
@beytonoor
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#امیرالمومنین
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻ما احتياج به اين داريم که هر روز به آقا امير المومنين علیه السلام توجه کنيم و تجديد بيعت کنيم و زيارت #امين_الله بخوانيم.
🔸نه فقط در ایام غدير بلکه در همه ي ايام سال تجديد عهد با آقا اميرالمومنين عليه السلام لازم است. يکي از دعاهاي خيلي جالب و زيارات خيلي خوبي که در همین زمینه هست همين زيارت امين الله است که خيلي زيارت جامعي است.
🔹حضرت آیت الله #کشمیری قدس سره اين سفارش را مي کردند که هر روز صبح به صبح تجديد عهد و بيعت با آقا اميرالمؤمنين بکنيد حالا يا زيارت امين الله بخوانید یا یکی دیگر از زیارات حضرت را.
🔸اگر بعد از هر نماز هر کسي زيارت امين الله را بخواند و رها نکند آرام آرام پيوندش با اميرالمؤمنين عليه السلام برقرار خواهد شد.
🔹حضرت والد(آیت الله ناصری) می فرمودند: حاج شيخ محمد باقر (پدر بزرگ ما) يک رفيقي داشت فاميلش آقاي اراکي بود. ميگفتند پيرمردي بود مال اراک و مرد خيلي صالحي بود و از رفقاي پدربزرگ ما بود. او گفته بود که من در ايام طلبگي در نجف سختي هائي ميکشيدم و رياضاتي و توسلاتي داشتم. رياضات قهری هم براي ما بود مثل گرسنگي زياد و... این ریاضات قهری مصادف شد با ایامی که من روزه هم ميگرفتم و عصرها که ميشد من را ضعف شديدي عارض مي شد.
🔸اما حرم آقا اميرالمؤمنين عليه السلام مي رفتم و يک زيارت امين الله مي خواندم و به اين جمله که مي رسيدم که «و ارزاقک الي الخلائق من لدنک نازله“ يک حالت قوت و نشاطی به من دست می داد مثل اينکه يک غذاي خوبي من خورده باشم و قوي می شدم؛ اين جمله براي من در محضر آقا اميرالمؤمنين عليه السلام، اين حال را ايجاد مي کند.
@beytonoor
✨﷽✨
✍🏻فواید گوش كردن اذان
✨① شنیدن اذان انسان را از #اهل_آسمان قرار مى دهد.
پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: همانا اهل آسمان از اهل زمین چیزى نمى شنوند مگر اذان
✨② شنیدنِ اذان #اخلاق را نیكو مى كند.
امام على(علیه السلام) مى فرماید: كسى كه اخلاقش بد است در گوش او اذان بگویید.
✨③ شنیدن اذان انسان را #سعادتمند مى كند.
پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: كسى كه صداى اذان را بشنود و به آن روى آورد، نزد خداوند از سعادت مندان است.
✨④ شنیدن اذان سبب دورى #شیطان مى شود.
رسول اكرم(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: شیطان وقتى نداى اذان را مى شنود فرار مى كند.
📚منبع:
میزان الحكمه، ج1، ص82 و 84.
بحارالانوار، ج77، ص19
@beytonoor