48.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مستند قره باغ بخش پنجم
🔺ساخته سینا حسین پور به جدایی منطقه قره باغ از آذربایجان و درگیری با جمهوری ارمنستان میپردازد.
🔸خبرنگاری به اسم چنگیز از وقایع آن زمان خبر میدهد. در این میان ایران نقش میانجی را بازی کرده اما با ورود آمریکاییها داستان عوض میشود.
https://eitaa.com/bidar8
♨️ چگونه امام خمینی ره و امام خامنهای راهبردهای مؤسسین دولت جعلی اسرائیل را مهندسی معکوس کردند؟
🔸«دیوید بن گوریون» مؤسس اصلی رژیم صهیونیستی و نخستوزیر آن در سالهای ۱۳۳۴ تا ۱۳۴۱، در زمان نخستوزیری خود گفته بود «وقتی بازدارندگی از بین برود اسرائیل نابود میشود» بازدارندگی مدنظر بن گوریون سه پایه داشت؛ ۱-انظار و ایجاد جو روانی به شکلی که طرف مقابل بترسد و باور کند که نمیتواند علیه دشمن خود اقدام نماید ۲-عملیات پیشدستانه و ضربه زدن به دشمن به گونهای که توان حمله نداشته باشد و ۳-انتقال سریع نبرد به سرزمین دشمن.
👇راهبردهای امامین انقلاب اسلامی
🔸امامین انقلاب اسلامی با مهندسی معکوس، راهبرد دشمن را خنثی کرد و دولت جعلی را متوقف و به سمت جنگ داخلی و فروپاشی پیش برد.
1.وحدت شیعه و سنی
اعلام هفته وحدت و انسجام جهان اسلام
2.مردمی سازی حرکت ضد صهیونیستی و ایجاد انتفاضه در داخل فلسطین
3. ایجاد جبهه مقاومت از سوریه و لبنان و فلسطین و عراق و یمن و دیگر کشورهای عربی و رهبری این جبهه
4. مسلح کردن کرانه باختری و غزه و تقویت حزب الله لبنان به سلاح های پیشرفته و روز
4 .ترساندن اسرائیل و صهیونیست ها و ایجاد نومیدی در آن ها
و ...
در حال حاضر بازدارندگی اسرائیل از بین رفته است بنابراین به گفته خود بن گورین از بنیان گذاران اسرائیل که «وقتی بازدارندگی از بین برود اسرائیل نابود میشود»، رژیم صهیونیستی محکوم به نابودی است
https://eitaa.com/bidar8
♨️شعار معنادار فلسطینی ها در راهپیمایی روز قدس: دورود به قاسم سلیمانی وقتی اسرائیل موشک باران میشه
https://eitaa.com/bidar8
37.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مستند داغ قره باغ بخش ششم
🔺ساخته سینا حسین پور به جدایی منطقه قره باغ از آذربایجان و درگیری با جمهوری ارمنستان میپردازد.
🔸خبرنگاری به اسم چنگیز از وقایع آن زمان خبر میدهد. در این میان ایران نقش میانجی را بازی کرده اما با ورود آمریکاییها داستان عوض میشود.
https://eitaa.com/bidar8
♨️خوش خدمتی عبدالحمید به "موساد" در روز قدس
⏪عبدالحمید اسماعیل زهی در ادامه خوش خدمتیهایش به رژیم رو به زوال صهیونیستی، خواستار به رسمیت شناختن این رژیم اشغالگر و سازش با آن شد!
▪️دیروز در حالی که سراسر شهرهای کشورمان و بسیاری از کشورهای مسلمان منطقه شاهد تظاهرات ضد صهیونیستی در روز قدس بود، امام جماعت مسجد مکی زاهدان گفت:به فکر نابودی دیگران نباشید، پیامبر با یهودیها صلح کرد(!)
▪️وی بدون اشاره به فتح قلعه خیبر، انجام چند جنگ با یهودیان خیانتکار و تاراندن آنها از اطراف مدینه به دستور پیامبر اعظم(ص) گفت: در اسلام اعتدالی، افراطگرایی و تنگنظری جایی ندارد.
▪️وی افزود: اسلامی که پیامبر (ص) آوردند در آن افراط و تفریط نبوده. اسلامی که قرآن مطرح کرده اسلام اعتدالی است. تندروی و افراطگرایی در اسلام درست نیست و به اسلام و مسلمانان در تمام جهان ضربه زده است. تندروی به یهودیت و یهودیها ضربه زده است. ما به یهودیها مخصوصا آنهایی که به حکومت رسیدهاند توصیه میکنیم که اعتدال و میانهروی را اختیار کنند و هیچکسی در فکر زدن و نابودکردن دیگران نباشد، بلکه همۀ دنیا باید دنبال صلح باشد. اسلام اعتدالی هم اسلام صلح است.
▪️وی بهمن ۱۴۰۱ نیزضمن دفاع از حزب صهیونیستی بهائیت، خواستار صلح با اسرائیل شده وگفته بود: «مردم ایران در فلسطین هم خواهان صلح هستند و معتقدند حکومت اسرائیل و مردم فلسطین باید صلح کنند»
▪️عبدالحمید در گذشته بارها بر مبنای واقعیتهای غیر قابل انکار، رژیم صهیونیستی را رژیمی اشغالگر و تروریست و جنایتکار که چند ده سال است به جنایت در سرزمین اشغال شده فلسطین می پردازد، معرفی کرده و همچنین صهیونیسم جهانی را بنیانگذار امپریالیسم در جهان معرفی کرده است.
بنابراین دعوت به صلح و سازش با غصب کنندگان سرزمین فلسطین (آن هم در روز قدس) هیچ معنایی جز پادویی برای سرویس جاسوسی موساد ندارد.
▪️باید از این مفتی مذبذب پرسید آیا در اظهارات اخیر، بر اساس احکام اسلام ناب محمدی (ص) -که یهود را بدترین و شدیدترین دشمنان میداند- حکم میکند، یا بر اساس اسلام آمریکایی و اسلام اسرائیلی؟
🔹کیهان
https://eitaa.com/bidar8
♨️سخنگوی شورای علمای فلسطین عبدالحمید را دعوت به مناظره کرد!
🔸در پی سخنان مولوی عبدالحمید در رابطه با صلح با یهودی ها و رژیم صهیونیستی، با پیگیری های تحریریه روزنامه الوفاق، سخنگوی شورای علمای فلسطین، دکتر شیخ محمد الموعد او را به مناظره زنده در مقابل رسانه های عربی و فارسی دعوت کرد.
وی ادامه داد: شخصی که گفته است با اسراییل صلح شود، خودش از بطلان گفته های خودش اطلاع دارد و می داند که این صحبت با سیره پیامبر اسلام و صحابه کاملا در تضاد است. او را دعوت به مناظره می کنم گر چه می دانیم اینگونه افراد از مناظره فرار می کنند.
وی با ابراز تاسف از صحبت های نسنجیده عبدالحمید گفت: من به نمایندگی از علمای اهل سنت می گویم کسی از صلح با اسراییل صحبت کند حتی مقدمات علوم دینی را نمی داند و یک فرد بی سواد است. بلکه حتی ممکن است جاسوس باشد.
https://eitaa.com/bidar8
39.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مستند قره باغ بخش هفتم
🔺 ساخته سینا حسین پور به جدایی منطقه قره باغ از آذربایجان و درگیری با جمهوری ارمنستان میپردازد.
🔸خبرنگاری به اسم چنگیز از وقایع آن زمان خبر میدهد. در این میان ایران نقش میانجی را بازی کرده اما با ورود آمریکاییها داستان عوض میشود.
https://eitaa.com/bidar8
اسماعیل بیدار
♨️سخنگوی شورای علمای فلسطین عبدالحمید را دعوت به مناظره کرد! 🔸در پی سخنان مولوی عبدالحمید در رابطه
✍شاید عبدالحمید باور نمی کرد که علمای اهل سنت او را در موضوع حمایت از اسراییل به مناظره دعوت کنند! و غافل از اینکه در این موضوع شیعه و سنی متحدند.
حال او چه مناظره را بپذیرد و چه نپذیرد شکست خورده است، اگر بپذیرد بیسوادی و وابستگی اش روشن تر می شود و اگر نپذیرد که نمی پذیرد بی منطق بودنش بر پیروان خودش هم روشن می شود.
https://eitaa.com/bidar8
♨️کنگرۀ وینِ قرن بیستویکمی در خاورمیانه؛ اعراب آغوش خود را برای اسد باز کردهاند؟
قسمت (۱) شورای آتلانتیک
🔸 برخیها تشدید تنشها بین غرب با محور «روسیه-چین-ایران» را به شرایط سال 1914 تشبیه میکنند که کوچکترین حادثهای میتواند منجر به یک درگیری بزرگ شود. برخی دیگر، الحاق خاک اوکراین به روسیه را با تسلط آلمان بر سودتلند در چکسلواکی در سال 1938 قیاس میکنند.
🔹 یا در مثالی دیگر، افزایش توان نیروی دریایی چین در اقیانوس آرام که چالشی برای برتری آمریکا در این منطقه است بیشباهت با رقابت تسلیحاتی میان انگلیس و آلمان در مقطع قبل از جنگ جهانی اول ارزیابی نمیشود. حتی عدهای نام حملات تروریستی 11 سپتامبر را «پرل هاربر» قرن بیستویکم گذاشته بودند.
🔸 یک نمونۀ دیگر که امروز میتوانیم آن را با مقایسهکردن با رویدادی مشابه در گذشته فهم کنیم، عجلۀ کشورهای عربی برای عادیسازی روابطشان با بشار اسد است. امارات اکنون چند سالی هست که به برگرداندن اسد به شرایط عادی علاقه دارد، با این که حکومت اسد [از نگاه غرب] متهم به جنایات جنگی و نقض فاحش حقوق بشر و آوارهکردن اجباری 13 میلیون سوری است.
🔺 چهار سناریوهای روی میز
🔸 چهار پاسخ به این مسئله داده شده است. پاسخ اول که تکراری است و چندان هم قابل اتکا نیست این است که کشورهای عربی به این نتیجه رسیدهاند که تنشزدایی و هماهنگی منطقهای با ایران و ترکیه بیشتر در خدمت منافع آنهاست تا درگیری با آنها.
🔹 پاسخ دوم این است که کشورهای عربی خصوصاً امارات به قراردادهای پرسود بازسازی سوریه نظر دارند. اما مشکل این پاسخ این است که چه کسی قرار است این پولها را پرداخت کند؟ سوریه پولی ندارد، ایران درگیر مشکلات اقتصادی خودش است، و چین نیز علاقهای با سرمایهگذاری در مناطق جنگزده ندارد.
🔸 پاسخ سوم این است که تمامی این کشورها اقتدارگرا هستند و بنابراین تمایل دارند با یکدیگر متحد باشند. این ایده قابلدرک است اما کافی و قانعکننده نیست.
🔹 پاسخ چهارم نیز این است که کشورهای عربی با احیای روابط خود با سوریه، به دنبال متعادلکردن نفوذ ایران در این کشور هستند. اما این در حالی است که ایران از این عادیسازی استقبال کرده است
منبع
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/menasource/arab-states-are-normalizing-with-the-assad-regime-this-is-the-middle-easts-1936-moment/
https://eitaa.com/bidar8
♨️سخنی با دستیار محترم رئیسجمهور!
۱- در طرح اخیر «حجاب و عفاف» که از سوی سرداررادان، بر اجرای آن از روز شنبه (دیروز) تاکید شده است برای هنجارشکنان جرایمی نظیر محرومیت از برخی خدمات اجتماعی، ابطال گواهینامه رانندگی، ممنوعیت استفاده از اینترنت، ابطال پاسپورت و... در نظر گرفته شده و نیز جریمه نقدی ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیاردی برای کشف حجابکنندگان پیشبینی شده است. اجرای این طرح، خواسته تودههای عظیم مردم مسلمان این مرز و بوم است که به هر علت (موجه یا غیر موجه) با تاخیر به اجرا در میآید. بدیهی است که نیروی انتظامی پیشانی اجرایی این طرح است و دهها دستگاه از قوای سهگانه را نیز به پیوست دارد.
بعد از اعلام این طرح، سرکار خانم «سکینه ساداتپاد» دستیار گرامی رئیسجمهور محترم کشورمان (در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی)، با انتشار یک توئیت اعلام کرد که «منع خدمات اجتماعی، مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، خلاف عدالت و مصداق بارز کار بیقاعده است»! و تاکید کرد که «نمیتوان هنجارشکنی را با تصمیمات غیرقانونی، غیراسلامی و غیرعقلانی مهار کرد»!
۲- ضمن احترام به این خواهر گرامی و با عرض پوزش باید گفت؛ استناد ایشان به اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی «بلا وجه» و بیرون از ضوابط و معیارهای حقوقی است. در اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی بر ضرورت برخورداری همه افراد و حمایت قانون از تمامی آنها تاکید شده است که اصولی مترقی و برگرفته از متن آموزههای اسلامی است.
در اصل ۱۹ قانون اساسی آمده است «مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند، از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها، سبب امتیاز نخواهد بود». این اصل در مقام نفی تبعیضات نژادی قومیتی و کلیه تبعیضات مبتنی بر تفاوتهای تکوینی میان انسانها مانند رنگ و زبان و قومیت و نژاد است و هیچ ارتباطی به خودداری از محرومیت متخلفان و مجرمان ندارد چون طبعاً هر مجرم و متخلفی از یک سری حقوق شهروندی محروم میشود.
و در اصل ۲۰ تاکید شده که «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند». این اصل نیز بر یکسانی و برابری افراد و شهروندان در برخورداری از حمایتهای قانونی تاکید دارد. از کجای این اصل بر میآید که باید شخص مجرم و متخلف را مانند شخص غیرمجرم و غیرمتخلف مشمول بهرهمندی از همه خدمات اجتماعی دانست؟! شخصی که مجرم یا متخلف است را قانون مشمول مجازات میداند.
۳- اکنون باید از دستیار محترم پرسید که؛ اگر کسانی مفاد اصول یادشده در قانون اساسی را زیر پا بگذارند و به حق مسلم دیگران تجاوز کنند، باید به هنجارشکنی خود ادامه دهند و هیچ مرجعی حق ندارد به عنوان جریمه آنها را از برخی حقوق تصریح شده در اصول مورد اشاره محروم کند؟! و آیا از نگاه و منظر ایشان، نادیده گرفتن مفاد این دو اصل جرم تلقی نمیشود؟! اگر پاسخ مثبت است که مجرم باید جریمه شود و اگر پاسخ ایشان به این پرسش منفی است!
-که نمیتواند منفی باشد- پس اساساً قانون به چه معنی است؟! و قانونگذار از وضع آن چه منظوری داشته است؟!
۴- باز هم به عنوان مثال، در قانون اساسی و قوانین جاری بر حرمت جان و مال انسانها تاکید شده است. حالا اگر کسانی دست به قتل انسان بیگناهی بزنند و یا مرتکب دزدی و سرقت بشوند، آیا میتوان با استناد به قوانینی که جان و مال انسانها را محترم دانسته است، از مجازات آنها صرفنظر کرده و ادعا کنیم بر اساس قوانین یاد شده، نمیتوان متعرض آنها شد؟! و آیا این دیدگاه مستلزم نادیده گرفتن جان و مال انسانهای بیگناه نیست؟!
۵- چند اصل از همان قانون اساسی، مراجع قضایی و حقوقی را موظف به مقابله با هنجارشکنان و قانونگریزان کرده است. حتماً فصل پانزدهم از قانون اساسی را که مشتمل بر
۱۹ اصل است و شرح وظایف قوه قضائیه در آن آمده است، مطالعه فرمودهاید. درباره این اصول چه نظری دارید؟!
۶- و بالاخره از دستیار محترم، که خود از خانمهای تحصیلکرده و مؤمن و محجبه هستند، انتظار میرود به این نکته بدیهی توجه داشته باشند که بسیاری از کشفحجابکنندگان فرزندان فریبخورده این مرز و بوم هستند و نجات آنها از چنبره فریب دشمنان وظیفهای است که نادیده گرفتن آن جفا در حق خود آنان است و البته عوامل وابسته به سرویسهای اطلاعاتی دشمنان که
کشف حجاب را به عنوان یک مأموریت انجام میدهند، حساب جداگانهای دارند.
🖋 شریعتمداری
https://eitaa.com/bidar8
♨️ تحولات سودان ۱
◀️جنگ سودان بر سر چیست؟
سال 2019 دولت عمر البشير بعد از 30 سال حکومت توسط ارتش سودان سرنگون شد
برهان به عنوان فرمانده ارتش و حمیدتی فرمانده نیروهای واکنش سریع و پرنفوذ ترین شخصیت در سودان شرقی از مجریان اصلی طرح کودتا در سودان بودند
بعد از سرنگونی حکومت البشير البرهان و حمیدتی تصمیم به یک دولت انتقالی یا همان شورای انتقالی برای اداره دوساله سودان گرفتند.اما به مرور زمان این عبدالفتاح برهان بود که بعد از کودتای دوم در سال 2021 زمام امور را به صورت کامل در دست گرفت و خبری از حکومت دموکراتیک با مشارکت احزاب و... نبود
این دو فرمانده ارتش هرکدام از حمایت سیاسی بعضی از احزاب برخوردار اند، نیروهای آزادی و تغییر حمایت نیروهای پشتیبانی سریع را با خود دارند و نیروهای بلوک دموکراتیک هم حمایت ارتش را دارند.
عبدالفتاح برهان که همزمان فرمانده ارتش و رئیس شورای انتقالی شد از نیروهای سودان شرقی تحت فرمان حمیدتی خواست به ارتش ملحق شوند که با مخالفت حمیدتی روبه رو شد
برهان در یک اقدام تعجب برانگیز و برای جلب نظر محور غرب صلح إبراهيم با اسرائیل را قبول و آن را امضا کرد مساله ای که با اعتراض شدید ژنرال حمیدتی و اسلامگرایان نزدیک به عمر البشير روبه رو شد
همچنین برهان توافق راهبردی روسیه با عمر البشير برای تاسیس یک پایگاه دریایی در سواحل دریای سرخ را نپذیرفت
برهان در اقدام بعدی خود ژنرال حمیدتی که معاون وی در شورای انتقالی بود را برکنار کرده بود
حمیدتی که با زیرکی عبدالفتاح برهان به حاشیه فرایند سیاسی سودان رانده شد می دانست اگر نیروهای خود را به ارتش واگذار کند جایگاهی در آینده این کشور نخواهد داشت وی به مقابله با عبدالفتاح برهان برخاست.
https://eitaa.com/bidar8
♨️تحولات سودان ۲
◀️جنگ سودان بر سر چیست؟
تحولات قاره آفریقا را باید در بستر یک رقابت بزرگ تر میان کنشگران مهم جهان تحلیل کرد.
رقابت های امنیتی، فرهنگی و سیاسی قدرت ها بستر جدیدی را در آفریقا رقم زد، غربی یا شرقی شدن کشورهای مهم این قاره مساله اساسی است.
سودان هم مثل اوکراین قربانی بی تدبیری جریان های سیاسی داخلی این کشور و همچنین مداخلات خارجی شد
معمولا کودتاها، شورش ها و جنگ های داخلی نشانه های حتمی از دخالت قدرت های خارجی در کشورها است و سودان هم از این قاعده مستثنی نیست
قبل از همه چیز باید مشخص شود که چرا سودان برای قدرت ها اهمیت دارد؟
سودان به عنوان یک کشور بزرگ و ریشه دار آفریقایی که همواره نقش بسیار مهمی در تحولات جهان اسلام داشته یک تهدید برای صهیونیسم و آمریکا تلقی شد.
سودان پاشنه اصلی برای نفوذ بازیگران خارجی در قاره سیاه است این کشور صرف نظر از انبوه معادن و منابع از گستره جغرافیایی بزرگ در کرانه دریای سرخ برخوردار است.
سودان نقش مهمی در تسلیح کشورهای عربی از جمله مصر در جنگ اعراب با صهیونیست ها و کمک نظامی به گروهای فلسطینی داشت.
تجزیه سودان جنوبی از شمالی و جداسازی این منطقه با ذخایر بزرگ نفتی اولین قدم برای نفوذ صهیونیسم و آمریکا در آفریقا برای مهار کنشگران فعال این قاره از جمله مصر شکل گرفت.
سودان شمالی بزرگ و یکپارچه با دولت مقتدر مزاحم منافع بلند مدت محور غربی در سودان جنوبی و آفریقا و حوزه دریای سرخ است و به زعم غربی ها این خلاء میتواند فرصت های زیادی را برای محور شرقی یعنی روسیه و ایران برای افزایش نفوذ خود در دریای سرخ خلق کند
محور غربی بازی چندگانه ای را در سودان دنبال میکند، امنیت استخراج منابع در سودان جنوبی و انتقال آن به دریای سرخ از طریق سودان شمالی، روی کار آمدن دولت غرب گرا برای مهار نفوذ ایران، روسیه چین در سودان که الان عبدالفتاح برهان این برنامه را در پیش گرفت، مهار مصر با ابزارهای امنیتی و مناقشات بر سر رود نیل به عنوان یکی از کلیدی ترین کشورهای جهان اسلام و در نهایت پیش برد صلح إبراهيم در کشورهای آفریقایی و مقابله با نفوذ ایران در اریتره از مهم ترین برنامه های محور غربی در سودان است.
با توجه به شکل گیری آرایش سیاسی جدید میان کشورهای عربی و اسلامی با ایران(هم ایران و هم اعراب از نفوذ قابل توجهی در آفریقا برخوردار اند) و افزایش همکاری های محور عربی با چین و روسیه باید دید می توان آثار این قرابت تاریخی را در آفریقا ببینیم یانه(همان طور که توافقات کشورهای عربی و ایران آثار خود را در عراق و سوریه و یمن و لبنان گذاشته و خواهد گذاشت).
گفتن این نکته مهم است که توافق تاریخی ایران و اعراب صلح إبراهيمی اسرائیل و کشورهای عربی و ناتوی عربی که قرار بود شکل بگیرد را به حاشیه راند و اسرائیل را متحمل ضربه مهمی کرد.
نقش چین و روسیه که بخشی از حوزه منافع خود در خاورمیانه را در توافق ایران و اعراب تعریف کردند نیز قابل توجه است. این دو کشور بخصوص روسیه در تحولات سودان و روی کار آمدن عبدالفتاح برهان متضرر شدند.
ساده اندیشی است که خیلی زود کشورهای عربی را در محور شرق تعریف کنیم اما باتوجه به روابط جدید آن ها با چین و ایران می توان تایید کرد هر دو طرف(ایران و عربستان) فهم مشترکی از تحولات منطقه پیدا کردند، اینکه حد و اندازه این درک مشترک به چه میزان است و تا چه حد می تواند موثر باشد نیاز به زمان دارد.
https://eitaa.com/bidar8