eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.9هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
🌠☫﷽☫🌠 از رفت رسیدیم به آرزوی رفع تحریم این جماعت دیگه باید چه کنن تا ملت بفهمن یه مشت کاسب خبیث هستن؟! باید چه کنن تا ملت بفهمن برجامشون هدفش نابودی منافع ملت بود !اما سال ۹۴ به اسم منافع و رفع تحریم مانور روش دادن که مردم را فریب و تصویب کردن حالا سال ۱۴۰۰ آرزوی رفع تحریم میکنن!!!!
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 راه کنایه سنگین رهبر انقلاب به تا و دیگر که این همه التماس از میکنن برای برگشت به و را رفع کنن راه های مقابله با تحریم‌ها از زبان رهبر انقلاب برای مقابله با تحریم دو راه داریم. اول برویم سراغ تحریم کننده و از او خواهش کنیم که تحریم را کم کنید. او هم چند خواسته استکباری روی میز بگذارد. در واقع راه ذلت و راه عقب ماندگی است. راه دیگر این است که نیروی داخلی خودمان را فعال کنیم و کالای تحریمی را در داخل تولید کنیم که من می بینم ملت عزیز ما راه دوم را انتخاب کرده است.
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥 بعد از ماجرای پارچه عبای آقای ، آقای پرسیده‌اند: عبای بهاره سراغ دارید؟ 🔸پاسخ اینه: بله، خوبشم سراغ داریم. اگه نگاهتون به ظرفیت‌های داخل باشه، از این واحدهای تولیدی-صادراتی زیاد می‌بینید. این یک نمونه از استان بوشهر
🌠☫﷽☫🌠 🎥 آقای رئیسی این چه کاریه که روز دوم عید میری بازدید سرزده از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در مرز افغانستان؟ ⭕️ نمیگی حضرت پرزیدنت که یکسال بیشتره نشسته خونه و مدیریت اتوکشیده می‌کنه، ناراحت میشه از دستت؟ نا سلامتی قرار بود دیوار بکشی تو پیاده روها🤔
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥 عبدالملکی، اقتصاددان: آقای روحانی! بر چه اساسی می‌گویید سال ۱۴۰۰ سال برداشته‌شدن تحریم‌هاست؟ ⭕️ چرا تا کشور آماده خنثی‌سازی تحریم‌ها و جهش تولید می‌شود با بهانه برداشته شدن تحریم‌ها دستگاه‌های اجرایی معطل می‌شوند؟!
🌠☫﷽☫🌠 چطور میشود خانواده برخی کشته شدگان حوادث دم عید عکس بگیرند و به صورت اختصاصی در شبکه منتشر شود؟ آیا جز این است که بسیاری از آنها که در آشوب دست داشتند عضو تیم های بودند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 ☑️️: های بالستیک ایران، قابل مذاکره با کشورهای عربی منطقه هستند! 🔹احمدی نژاد در مصاحبه با شبکه "روسیا الیوم" ضمن قبول ورود عربستان و بحرین به پرونده مذاکرات هسته ای ایران، موشک های بالستیک ایران را نیز قابل مذاکره با کشورهای عربی منطقه دانست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🔻بعد گذشت شش سال از جنگ و رهبر انقلاب این سوال را از آمریکایی ها میپرسد!😁
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 ⚠️انقلابیهای دو آتیشه ای که عاقبت بخیر نشدند شیطان با سابقه شش هزار سال عبادت، پایش لغزید.. آیا تضمینی وجود دارد که پای من و شما نلغزد؟؟؟ 🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 چهار سال پیش با وعده رفع رأی جمع کردند! گفت آماده ام!! هنوز هم همین میگن!تازه جالب تر بعضی جاها میگن جنگ اقتصادی دشمن باعث شد نتونیم به وعده ها عمل کنیم!! این سخن از نظر ما مال یک دلقک هست!چون که جنگ اقتصادی دشمن از قبل بود که آنها تونستن ازش کاسبی کنن و به صندلی قدرت برسن😏
بزرگترین نظرسنجی انتخاباتی در ایتا آغاز شد برای شرکت و مشاهده نتایج به لینک زیر مراجعه فرمایید 🌸👇 EitaaBot.ir/poll/mtl6 برای شکست روحیه دشمن از هم اکنون، حتما در این نظرسنجی شرکت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا