eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.7هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نهضت ما به آخر نرسیده است... ما در بین راه هستیم ! 🔻ما تاکنون موانع را به مقدار بزرگی از سر راه برداشته ایم و ان‌شاءالله این ریشه های گندیده را هم از پای در میاوریم 🎥
❌ استخدام 30 هزارنفر جدید در وزارت بهداشت علاوه بر 23 هزار قبلی!!! ✅ هزینه این نیروها از بیماری شما باید تامین شود. پس باید بیمار شوید تا وزارت با کسری بودجه مواجه نشود ...
نوشته کاربران: قابله ها رو حذف کنید و زنگ بزنید اورژانس تا چند تا آقا بیان و زایمان زن رو به عهده بگیرند...
هزینه تشخیص آزمایش چقدر است؟ مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد ملی مبازره با کرونا: 🔺هزینه آزمایش مخصوص تشخیص این ویروس حدود ۸ میلیون تومان است و از آنجایی که تفاوتی میان را‌ه‌های درمان و پیشگیری کرونای انگلیسی با نوع معمولی این ویروس وجود ندارد، لزومی ندارد وجود ویروس جهش یافته در بدن تشخیص داده شود./میزان 😡کاسبان کروناهراسی 👌دروغ کلید همه شرهاست!
. نوشته کنایه آمیزکیانوش جهانپور، رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت در توییتر در مورد همایش قابله‌ها : برخی محکومان و متهمان دخالت غیر مجاز در امر درمان به میمنت و مبارکی با فراغ بال در مشهد در ترویج فرزندآوری سمینار "قابله های فراموش شده" برگزار گرده‌اند. ظاهرا این اخوان ما بیراهه رفته و از آخر شروع کرده‌اند. شب جمعه است، شادی روح مرحوم عبید زاکانی فاتحه و صلواتی هدیه کنیم . پی‌نوشت: عبید زاکانی و صلوات؟!😳 هنوز اول راه است آقای کیانوش! شما و امثال شما سالها در مصادر بهداشت و درمان این کشور سلطنت کردید، الان وقت پایین آمدنتان از تخت است!
شهریاری امروز منفجر کرد! ⬅️فانا: حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس امروز گفت: 🔹ویروس کرونا دست‌ساز است!!! 🔹واکسن کرونای ایرانی موثرترین واکسن دنیاست!!!
✅ آیت الله تبریزیان : در همین موضوع اگر به خود پایان می داد و از اطاعت می نمود وبه مردم اجازه داده می شد به قطع یقین حاصل این رقابت میان و کاهش چشمگیر تعداد می بود . 🌸دفتر آیت الله تبریزیان🌸 @DaftareAyatollahTabrizian —————————— ✅ بروزترین پایگاه خبری‌ طب اسلامی @t_124ir
تزریق الکی واکسن کرونا در برزیل! 🔹فانا: پلیس برزیل روز چهارشنبه اعلام کرد در حال بررسی گزارش‌هایی درباره تخلف در تزریق واکسن‌های کرونا به افراد مسن است 🔹برخی تصاویر و فیلم‌های منتشر شده نشان می‌دهد کارکنان بهداشت و درمان در حال فرو کردن سوزن واکسن‌هایی به داخل بازوی افراد هستند که سرنگ آنها از قبل فشرده شده بوده، یعنی عملا چیزی به افراد تزریق نشده و فقط نمایش تزریق بوده است 🔹اگر پلیس متوجه انحراف واکسن‌های کرونا شود، افراد درگیر در این تخلف ممکن است به ۱۲ سال زندان محکوم شوند/رویترز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تردستی براتون آوردم 😂😂😂😂 حتما دولتمردان جلو دوربین واکسن واقعی تزریق میکنند 🥴
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ایام تقریبا روز و شبی نیست که در سی کشور پایلوت پروژه‌ی کرونا، مردم به خیابان نریزند و به قرنطینه و محدودیت و ماسک و واکسن و کودتای کرونایی و دیکتاتوری پزشکی اعتراض نکنند اما اینها تاکنون روی آنتن و یا خروجی هیچ‌یک از رسانه‌های رسمی فرستاده نشده است. سکوت خبری تا این اندازه کامل، هم‌آهنگ و سراسری، هرگز سابقه نداشته است زیرا کارفرمایان کرونا که همانا حاکمان فراماسون و گلوبالیست جهان هستند، می‌دانند که نسبت افشا و کرونا مساوی‌ست با رابطه‌ی سوزن و بادکنک.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معرفی کتاب «چرا مرا آفریدند و اسیر رنج و بلا نمودند؟» توسط خود استاد میلانی دانلود کلیپ‌های تدریس کتاب: https://t.me/borhanshia/13 @Hmilani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا