eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.1هزار عکس
45.7هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
AUD-20210516-WA0004.mp3
2.53M
🌠☫﷽☫🌠 🔴 چرا به دکتر لقب و داده اند؟ ✅ دکتر مهدی امینی
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥پادگانی اداره کردن مجلس توسط اردشیر لاریجانی هشدار دولت سوم روحانی در راه است...
4_5839320416178411055.mp3
13.08M
🌠☫﷽☫🌠 مصاحبه یک روحانی عدالت طلب با همکار سابق محسن رفیق دوست از فساد اقتصادی وی ویژه
محل تولد حاشیه‌ساز شد برخی از کابران مجازی با مستمسک قرار دادن محل تولد لاریجانی، از او به عنوان یاد کرده و با اتکا به شرط ایرانی بودن کاندیداها، خواستار لحاظ این مسئله در بررسی صلاحیت‌ها شدند. این در‌حالی است که یکی از اعضای کمیسیون حقوقی مجلس گفته: ملاک نیست بلکه افراد برای تایید صلاحیت ملاک است که مورد بررسی قرار می‌گیرد. گفتنی است در انتخابات دوره اول ریاست‌جمهوری، شبهات مشابهی پیرامون ، به دلیل تبار افغانی اش ، مطرح شد که سرانجام موجب برکنار ماندن او از حضور در رقابت‌های انتخاباتی گردید. گرچه بعید است این مسئله در این دوره تکرار شود اما اکنون به عنوان یک مطرح شده است. جلال الدین فارسی در شناسنامه اش کشور خارجی قید نشده بود بلکه متولد مشهد بود و تنها این نکته مطرح شده بود که اجداد وی اهل یکی از شهرهای افغانستان فعلی است که قبلا جزو خاک ایران بوده است. ولی امام ره فرمودند که رئيس جمهور نباید چنین شبهه ای درباره اش مطرح باشد لذا با اینکه وی نامزد حزب جمهوری اسلامی و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود انصراف داد. حالا لاريجانی در این آزمون قرار گرفته است ببینیم کسی که نماد کلید و چکش نیست و نماد قانون است آیا به خاطر این شبهه حاضر است انصراف بدهد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشور را پادگانی نمی‌توان اداره کرد ولی با دیکتاتوری در مجلس و اجازه ندادن به نمایندگان برای مخالفت با طرح مورد پسند لاریجانی، می‌توان اداره کرد. بزرگوار استاد چکش و رفتار پادگانی بوده ولی ...
وقتی سانسور هماهنگ روزنامه های اصلاحطلب و اصولگرا علیه را دیدم، وقتی تخریب شدید وی توسط رسانه های برانداز را دیدم، خدا را شُکر کردم که درست انتخاب نمودم و مخاطبانم را گمراه نکردم، دکتر سعید خود خودشه از جنس مردم بدون زدوبند جناحی و با دانش کافی برای رفع مشکلات کشور!
اگه برادرهای دالتون رد صلاحیتش نکنن زاکانی خیلی حرفها داره👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بخشی از برنامه "جهان آرا" با حضور رئیس شورای شهر تهران محسن هاشمی: من می ترسم در برنامه زنده از برجام دفاع کنم، برنامه ضبطی بهتر است ثابتی: شما که آقازاده‌اید میترسید؟ هاشمی: الان اتفاقا آقازاده‌ها می ترسند چون دچار مشکلات هستند ثابتی: چرا؟ چون آقای رئیسی آمده؟
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اعتراف محسن هاشمی در رابطه با عامل مشکلات کشور!😐 👌۳۲ سال اصلاحات گند زدن به کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥 امیرآبادی فراهانی: مسئول دولتی ساعت ۵۰۰۰ دلاری دست می‌کند و برای کولبران گریه می‌کند! 👤 نماینده مردم قم در مجلس: در هشت سال گذشته قوه‌ مجریه به کارخانه تولید فساد تبدیل شده است. 🔸با دلار ۴۲۰۰ تومانی رانت میلیاردی ایجاد شد اما واقعا دارو و مایحتاج مردم با این دلار تامین شد!؟
🌠☫﷽☫🌠 ⛔️ جهانگیری (اردیبهشت ۱۳۹۶): دیگر کسی از گرانی و تورم حرف نمیزند چون کاری شد کارستان، به همه اهدافمان در برجام رسیدیم. ⛔️ جهانگیری با بغض (اردیبهشت ۱۴۰۰): امروز مقدمه_گشایش_برجام فراهم شده است. 💠 جناب اسحاق خان! چهار سال پیش به همه اهدافتان در برجام رسیدید اما امروز مقدمه گشایش برجام فراهم شده⁉️