eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.4هزار عکس
46.1هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 قالیباف با کمک مجری برنامه "ملک سلیمان" به اسم حاج قاسم شبهه پراکنی کرد!/پاسخ‌های اجمالی👇 🌪شبهه١:به چه حقی میگوییم وقتی خانمی بدحجاب است اجازه ندهیم به متروسوار شود؟! 💡جواب:جناب رئیس مجلس!بدنیست به ماده ۶۳۸قانون مجازات اسلامی که توسط مجلس تصویب شده مراجعه کنید.(*) طبق قانون،جریمه عدم مراعات حجاب شرعی حبس و شلاق و..است منع ورود به مترو که جای خود! 🌪شبهه٢:ما،هر دو قطبی‌ای که در جامعه ایجادکنیم به نفع دشمن است. 💡اولاً؛مگر برخورد با خلاف شرع دوقطبی سازی‌است؟پس برخورد با اوباش هم دو قطبی مردم و اوباش می‌سازد!! 💡ثانیاً؛بر فرض که دوقطبی هم باشد چرا ماعقب بنشینیم؟شما باطل را به عقب گرد، توصیه کنید! 🌪شبهه٣:مردم را محترم بشماریم. اگر بخواهیم جامعه را منسجم کنیم و ارزش ها را حفظ کنیم لازم نیست آن ها را بسازیم باید خودمان را بسازیم. 💡اولاً؛ مگر ساختن مردم به معنی محترم ندانستن آن‌ها است؟! 💡ثانیاً؛ درست است که مسئولان باید خودشان را بسازند اما پرواضح است،کسی مسئولیت هدایت اجتماع را دارد باید مردم را هم بسازد. شما که می‌گویید مکتب حاج قاسم مکتب امام (ره) است بدانید که امام، هم خود سازی کرد و هم جامعه سازی!___________________ (*)هر کس علنا در انظارواماکن عمومی ومعابرتظاهر به عمل حرامی نماید،علاوه برکیفرعمل به حبس از ١۰روز تا ٢ماه یا تا ٧۴ضربه شلاق محکوم میگردد. تبصره:زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ١٠روز تا ٢ماه و یا از ۵٠هزار تا ۵٠٠هزار ریال جزای‌ نقدی محکوم خواهند شد.
ولادت حضرت زهرا علیهاالسلام.mp3
13.21M
ا🌸🌺🌸 ا🌺🌸 ا🌸 ولادت حضرت زهرا علیها السلام 🌺 🌸🌺 🌺🌸🌺 ✅ هر کس عبادت خالص خود را به آسمان بفرستد، بهترین مصلحت برایش نازل می شود. 👌پیشنهاد دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جدیدترین صحبت‌های بیل گیتس درمورد یک همه‌گیری جدید: 🔹️ دولت‌ها در سراسر جهان باید هزینه‌های خود را برای یک "تیم نظارت جهانی" در همه‌گیری جدید افزایش دهند. 🔰 منادی زمان 🔘 @Monadizaman منتظر بیداری ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصاویر عجیبی شبیه آنچه بارها در فیلم های هالیوودی نشان داده شده است ، از قحطی آرد و کشتن یکدیگر برای يک کیسه آرد در برخی شهرهای پاکستان منتشر شده است! ⭕️در بلوچستان پاکستان پرسنل امنیتی دیده می شوند که برای پراکنده کردن جمعیتی که برای تهیه آرد گندم مورد نیاز برای تهیه نان هجوم می آورند، تیراندازی می کنند❗️ 👌در اوج فراوانی نعمت و کالاهای اساسی برنامه گلوبالیست ها ایجاد قحطی مصنوعی برای منحرف کردن اذهان از کشتار واکسیناسیون جهانی هست!
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برکناری رئیس سازمان اطلاعات سپاه ✅ حفره امنیتی در وزارت اطلاعات؟! ✅ اجرای طرح های صهیونیستی توسط سپاه! ✅ مرندی کار خودش را کرد؟! رهبر ترور شد؟! محقق و پژوهشگر عرصه تاریخ و طب 🔹 اعلام کردند ۷۰ درصد از بستری شدگان، دُز یادآور را نزدند! 👈این یعنی ۷۰ درصد از واکسینه شدگان بیماریشان به گونه ای حاد می‌شود که بستری می‌شوند 👈 یعنی واکسن، سیستم ایمنی واکسینه شده ها را پایین آورده 👈 یعنی آن ۳۰ درصد دیگر، حداقل یک دُز را زده اند 👈 یعنی خوشبحال واکسن نزده ها👌 👈 یعنی تعداد بستری واکسن نزده ها به درصد هم نرسیده که اعلام نکردند، وگرنه اعلام می‌کردند که آبروی مخالفین واکسن را ببرند. 🔸 اگر حسین طائب(رئیس سابق سازمان اطلاعات) را به خاطر حفره امنیتی در سطح ملی و جنایتِ نفوذِ سیستم واکسنی و عوارض آن در ایران برکنار نکرده باشند بدانید سیستم اطلاعاتی ما حفره ای دارد به اندازه ی لایه ی ازون و این مملکت روی هواست!!! 🔺با افتخار می‌گویند واکسنهای ما بدون اجازه ی WHO یهود، اجرا نمی‌شود!!! 🔻این چه سازمان اطلاعاتی است که مسئولین آن، به خاطر اجرای برنامه های صهیونیستی، سرشان را بالا بگیرند؟!!! 🔺 تمام طرح های صهیونیستی در مناطق شیعه انجام شده و درحال انجام است 🔻 امنیت کشور ایران را تأمین می‌کنید یا امنیت کشور اسرائیل را؟!!! ✅ موضوع واکسن تخصص نمی‌خواهد، شعور می‌خواهد؛ تخصص نداری؛ شعور که داری! جلوی چشمانتون این همه عالم و مرجع، سردار و کودک و نوجوان و پیر و جوان، بعد از مُردند، آلزایمر گرفتند، ویلچری، فلج، عقیم و..شدند شعور ندارید؟! الحمدلله کور هم شدید؟!
💠 نتیجه عدم نظارت اداره صمت و اتحادیه پوشاک 🔸 جوراب‌هایی از پشم حرام در بازار جمهوری اسلامی به فروش می‌رسد. 🔹طی گزارشات مردمی متوجه شدیم متاسفانه جورابهایی از پشم سگ و خرگوش در بازار موجود است و به نام جوراب پشمی به فروش می‌رسد. 🔺 در توضیحات پشت این جوراب‌ نوشته شده در این جوراب ۷۰٪ پشم سگ و ۲۰٪ موی خرگوش به کار برده شده است. 🔻ما اینچنین است که بست‌نشین شده‌ایم.. •┈•┈••✾•🕊•🇮🇷•🕊•✾••┈•┈• 🔗به کانال خبرگزاری زنان عفیفه جهان مُحصَنات بپیوندید @mohsanat_ir
🌍ببینید درگیری بین مردم به خاطر احکام الهی و قانون جمهوری اسلامی! 👈اما آخرش دختره با ترس و فرار خود را درست کرد و این نشان می دهد که اگر مردم اعتراض کنند و پیگیر باشند آنها تسلیم خواهند شد! ◀️ما این دختران رو خواهران خودمان میدانیم ولی نمی توانیم نسبت به واجب خدا بی تفاوت باشیم و آنها هستند که میکنند و در آخر به حمله می کنند! ⚠️آقایان مسئول در جمهوری اسلامی! اگر با کسانی که به قانون حجاب پایبند نیستند و به مسئله ی کشف حجاب و هنجارشکنی برنخیزید! ⚠️بزودی هر روز شاهد زدوخورد بین مردم خواهیم بود! 🔰طبق فرمایش مقام معظم رهبری است و حجاب و باید رعایت شود و همینطور حکومت اسلامی موظف است مقابل حرام اجتماعی بایستد!