eitaa logo
بیداری‌اندیشه
3.9هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
4.8هزار ویدیو
43 فایل
درگاهی برای معرفی شبکه #یهود💀 آتش به اختیار💥 بیدار شدیم تا بیدار کنیم دنیا را از خواب بی موعود✨ لینک‌کانال‌پُشتیبانی :) @Bidari_Andishe_312 هرچی خواستید همینجا بگید🙂:)) =👈 @M16i59h کپی‌آزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
فَكَانَ قَابَ قَوْسَيْنِ أَوْ أَدْنَى ﴿۹﴾ انصاریان: پس [فاصله اش با پیامبر] به اندازه فاصله دو کمان گشت یا نزدیک تر شد. خرمشاهی: تا كه [فاصله آنها به قدر] دو كمان شد يا كمتر فولادوند: تا [فاصله‏ اش] به قدر [طول] دو [انتهاى] كمان يا نزديكتر شد. قمشه‌ای: (بدان نزدیکی که) با او به قدر دو کمان یا نزدیکتر از آن شد. مکارم شیرازی: تا آنكه فاصله او به اندازه دو كمان يا كمتر بود.
فَأَوْحَى إِلَى عَبْدِهِ مَا أَوْحَى ﴿۱۰﴾ انصاریان: آن گاه به بنده اش آنچه را باید وحی می کرد، وحی کرد. خرمشاهی: آنگاه به بنده او آنچه بايد وحى كند، وحى كرد. فولادوند: آنگاه به بنده‏ اش آنچه را بايد وحى كند وحى فرمود. قمشه‌ای: پس (خدا) به بنده خود وحی فرمود آنچه که هیچ کس درک آن نتواند کرد. مکارم شیرازی: در اينجا خداوند آنچه را وحي كردني بود به بنده‏ اش وحي نمود.
مَا كَذَبَ الْفُؤَادُ مَا رَأَى ﴿۱۱﴾ انصاریان: آنچه را دل [پیامبر] دید [به پیامبر] دروغ نگفت [تا او را درباره حقیقت فرشته وحی به وهم و خیال اندازد، بلکه به حضور و شهودش یقین کامل داشت.] خرمشاهی: دل او در آنچه ديد ناراستى نكرد. فولادوند: آنچه را دل ديد انكار[ش] نكرد. قمشه‌ای: آنچه (در غیب عالم) دید دلش هم به حقیقت یافت و کذب و خیال نپنداشت. مکارم شیرازی: قلب او در آنچه ديد هرگز دروغ نمي‏گفت.
أَفَتُمَارُونَهُ عَلَى مَا يَرَى ﴿۱۲﴾ انصاریان: آیا در آنچه [به حقیقت] می بینید با او به سختی مجادله و ستیزه می کنید؟ خرمشاهی: آيا شما با او درباره آنچه ديده است، مجادله مى‏كنيد؟ فولادوند: آيا در آنچه ديده است با او جدال مى ‏كنيد قمشه‌ای: آیا (شما کافران) با رسول بر آنچه (در شب معراج) به چشم مشاهده کرد ستیزه می‌کنید؟ مکارم شیرازی: آيا با او درباره آنچه ديده مجادله مي‏كنيد.
بیداری‌اندیشه
https://www.roshangari.ir/video/56044
این فیلم رو هم حتما ببینید که توسط استاد قرائتی در مورد ازدواج های پیامبر توضیح داده شده
نتونستم دانلود کنم و توی کانال بزارم 😔😔 پس خودتون وارد لینک بشید و ببینید
بیداری‌اندیشه
این هم‌ یه توضیح مختصر
ازدواج‌های پیامبر در راستای مأموریت او (تبلیغ دین اسلام) بوده است و با انگیزه‌‎هایی همچون جلب حمایت قبایل و طوایف بزرگ عرب، زدودن افکار غلط جاهلی، تقویت جایگاه اجتماعی زنان آسیب‌دیده و دلجویی از آنان و نیز آزادسازی اسیران انجام شده است. در قرآن، از همسران پیامبر با لقب امهات المومنین (مادران مؤمنان) یاد شده و احکام و دستورهای خاصی درخصوصشان آمده است. ساده‌زیستی، پرهیز از تَبَرُّج و خوب سخن گفتن از جمله دستورهای خدا به آن‌ها است. همچنین به مسلمانان دستور داده شده است که با همسران پیامبر از پشت پرده سخن بگویند و پس از رحلت پیامبر با آنان ازدواج نکنند. مسلمانان به پاکدامنی همسران پیامبر باور دارند و توهین و اهانت به آنان را جایز نمی‌دانند. البته از عملکرد عایشه در حوادث پس از رحلت پیامبر مانند جنگ جمل انتقاد دارند.
بیداری‌اندیشه
و خودتون این دسيسه رو به‌راحتی با کاریکاتور هایی که برای پیامبر کشیدن میتونید درک کنید یا اینکه با فیلم های متعددی که برای ایجاد شک و شبه برای مخاطب میسازن