eitaa logo
اخبار بیداری جهانی برای ظهور
898 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
6.3هزار ویدیو
38 فایل
جهان برای ظهور، در حال بیدار شدن ست در این کانال، تمام اخبار بیداری ملتها برای ظهور و مبارزه با صهیونیسم جهانی بارگزاری می‌شود بخاطر ظلم آمریکا، ملت ها در حال بیدارشدن هستند 🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور @bidari_jahani313 بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شک ندارم ترامپ می‌تواند به تجاوز روسیه پایان دهد..! 🔹رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی در سخنرانی سال نوی خود گفت که معتقد است دولت جدید ایالات متحده در کنار کی‌یف برای پایان دادن به تجاوز روسیه می‌ماند. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما را از رفتن جان مترسان! از جان عزیزتر داشتیم که رفت... . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
🔴سفیر عربستان به وزارت خارجه احضار شد 🔹در پی اعدام ۶ تبعۀ ایرانی، سفیر عربستان در تهران به وزارت خارجه احضار و اعتراض شدید ایران به او ابلاغ و بر ضرورت ارائۀ توضیح لازم در این زمینه تأکید شد. 🔹قرار است هیئت حقوقی کنسولی وزارت خارجه برای پیگیری موضوع عازم ریاض شود. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
🔴سفیر عربستان احضار شد | اعتراض شدید به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران کریمی شصتی، مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر اعدام ۶ نفر از اتباع ایرانی زندانی در عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر: 🔹این افراد چندین سال قبل به اتهام قاچاق مواد مخدر به عربستان از سوی دستگاه قضایی این کشور به اعدام محکوم شده بودند و در طول این مدت وزارت امور خارجه تلاش مستمری برای ارائه خدمات کنسولی به آنها و تخفیف مجازات اعلامی انجام داده بود. با وجود این، اجرای احکام اعدام، آن هم بدون اعلام قبلى به سفارت، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ناقض قواعد و موازین حقوق بین‌الملل از جمله کنوانسیون روابط کنسولی می‌باشد. 🔹در همین خصوص سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران و مغایرت این اقدام با روند کلی همکاری‌های قضایی دو کشور طی یادداشتی به وی ابلاغ و بر ضرورت ارائه توضیح لازم در این زمینه تاکید شد. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که میگویند با حوادث اخیر منطقه، خون شهدای مدافع حرم به هدر رفت؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: اگر این جان‌ها نمی‌رفتند و این مبارزه انجام نمی‌گرفت، امروز خبری از اعتاب مقدس و کربلا و نجف و زینبیه نبود 🔹️رهبر انقلاب هم‌اکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی: ✏️ عده‌ای از روی عدم تحلیل درست و عدم فهم درست و عدم شناخت لازم از مسائل تصور می‌کنند، و به زبان میاورند و شاید ترویج می‌کنند که با حوادث اخیر منطقه، خون‌هایی که در راه دفاع از حرم ریخته شد، هدر رفت! خطای بزرگ و این اشتباه بزرگ را این‌ها می‌کنند؛ اگر این جان‌ها نمی‌رفتند و این مبارزه انجام نمی‌گرفت و این حاج قاسم سلیمانی توی کوه‌ها و بیابان‌های این منطقه با آن شهامت حرکت نمی‌کرد و دنبال خودش [این شهدا را] نمی‌کشاند، امروز از این اعتاب مقدس خبری نبود... ✏️ این را مطمئن باشید. نه فقط از زینبیه خبری نبود، از کربلا هم خبری نبود، از نجف هم خبری نبود. دلیلش سامراست؛ در مورد سامرا یک مقدار غفلت شد. شما دیدید حرم عسکریین علیهم‌السلام را ویران کردند و ضریحشان را شکستند. چه کسانی؟ کیا همان تکفیری‌ها با کمک آمریکایی‌ها. همه جا همینجور می‌شد اگر چنانچه این دفاع انجام نمیگرفت. سرنوشت این اعتاب مقدس، این قبله‌های دل مردم مسلمان، سرنوشت همون گنبد تخریب شده امام عسکری علیهم السلام میشد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌 دیدار خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب ✍️ هفته‌نامه خط‌حزب‌الله در خبری اختصاصی نوشت: 🔻 خانواده شهید ابومهدی المهندس فرمانده فقید بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) در آستانه‌ی پنجمین سالگرد شهادت این شهید عزیز، روز یکشنبه نهم دی‌ماه ۱۴۰۳ پس از اقامه نماز ظهر و عصر، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند. 🔻 در این دیدار دختر شهید ابومهدی المهندس از رهبر انقلاب درباره وظایف جوانان در شرایط کنونی منطقه پرسشی مطرح کرد. بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به این سؤال، به‌زودی منتشر خواهد شد. 🔻 شهید ابومهدی المهندس فرمانده نیروهای بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی)، بامداد جمعه سیزدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ در کنار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسید. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌 نوری المالکی: قطعا مخالف انحلال الحشد الشعبی هستیم 🔻 نوری المالکی رئیس ائتلاف «دولة القانون» و نخست‌وزیر اسبق عراق شامگاه دوشنبه تاکید کرد که مخالف انحلال سازمان الحشد شعبی است. 🔻 المالکی در گفتگو با شبکه الاخباریه عراق گفت: هرگونه اظهارنظر درباره انحلال الحشد الشعبی را رد خواهیم کرد؛ زیرا الحشد یک نهاد رسمی است که تحت فرمان، فرمانده کل نیروهای مسلح قرار دارد. 🔻 وی با اشاره به اینکه باید مکانیزمی برای کنترل سلاح طراحی شده و سلاح فقط در دست دولت باشد، تصریح کرد: آنچه در سوریه رخ داد، ‌ مایه غافلگیری نبود بلکه مقدمات آن از مدت‌ها پیش فراهم شده بود. 🔻 المالکی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی پس از سقوط دولت بشار اسد هم اکنون خود را به دمشق رسانده است، گفت: این رژیم در حال حاضر لبنان را به محاصره خود درآورده است. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌حسام ابو صفیه، پزشکی که به تنهایی به رویارویی با تانک‌های اسرائیلی می‌رود. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عصبانیت مدیر رادیو اسرائیل از جهانی شدن شعار Free Palestine و توهین بی‌شرمانه وی به ملت فلسطین! 🔹منشه امیر:فلسطینی‌ها گروهی بربر، وحشی و جنایتکار هستند! ✍مغالطه نکن جنایت کار انسان برای به دست آوردن حق و ایستادگی در مقابل ظلم مکلف به جهاد میشود نه اینکه هدفش جهاد باشد! 🌀 رسانه باشیم و در جهانیان شریک باشیم .
📣📣📣📣📣 🔴 ظهور و اتفاقات آینده جهان در سال ۲۰۲۵ 📣📣📣📣📣 ♦️اوضاع جهان داره به شدت جالب میشه 💥روسیه اعلام کرده که دیگه به اروپا گاز نمیده و قراردادهاش با اروپا در روز اول سال جدید میلادی تموم شده 💥و این یعنی اگر گاز روسیه به اروپا نرسه و اروپا نتونه روسیه رو راضی کنه دچار بحران سوخت در این سه ماه زمستان خواهد شد و تورم سرسام آوری اروپا رو‌در بر میگیره 💥اگر اروپا و روسیه به توافق نرسند ، مجبورن بیان سمت ایران به عنوان دومین دارنده ذخائر گاز جهان ، و این یعنی مجبورند که ایران رو راضی کنند البته گزینه های موقتی مثل قطر و عربستان هستند که اینها قادر به رساندن گاز به اروپا نیستند و هزینه هاشون گران در میاد 💥و الان با این وضعیت منطقه ، امنیت صادرات به اروپا سخت میشه و اروپا در یک موقعیت حساس قرار گرفته 💥باید دید که این بهانه ای خواهد شد تا پای اروپا رو‌ به منطقه باز کنه یا نه ؟ 💥در صورت اومدن اروپا به منطقه ، قطعا وضعیت دیدنی میشه و باید نشست و نظاره کرد 💥از طرفی هم شایعه شده که ملک سلمان ، پادشاه عربستان هم به درک واصل شده و دارن این خبر رو مخفی میکنند تا ترامپ بیاد 💥چون ترامپ حامی بن سلمانه و بن سلمان برای تثبیت موقعیت خودش نیاز به حمایت ترامپ داره 💥از این طرف گاو شیرده آماده شیردهی به ترامپه و از طرفی موقعیتی برای ترامپ تا بیاد بیخ گوش یمنی ها 💥باید دید در صورت حقیقت داشتن فوت ملک سلمان ، رقابت بین دیگر شاهزاده های سعودی چگونه خواهد بود چون همه شاهزاده ها خودشون رو به اندازه بن سلمان محق در پادشاهی میدونن 💥یمن هم به آمریکاییها هشدار داده که اگر ناو هواپیمابر ترومن بخواد حرکت اضافه بکنه باز هم میزنیمش 💥یحیی سریع سخنگوی نظامی انصار الله ،اعلام کرده که ما هیچ خط قرمزی برامون مهم نیست و تا آخر ، پای مردم فلسطین میمونیم 💥سوریه هم یواش یواش دوباره داره آشوب میشه قبائل تازه به خودشون اومدن که از خودشون دفاع کنند و داره یواش یواش شورشهای مردمی شروع میشه قطعا فتنه سوریه خاموش نخواهد شد و بیشتر شعله ور خواهد شد 💥عراقی ها هم بشدت ترسیدن کاملا مشخصه 💥میشه به صورت میدانی این ترس رو دید و بدتر اینکه سیاستمداران عراقی از عاقبت بشار اسد عبرت نگرفتن و دارن به آمریکا نزدیک میشن 💥ترامپ این مرد دیوانه هنوز نیومده ، خیلی ها رو ترسونده 💥جوکر ها در عراق کماکان آتش زیر خاکسترن از طرفی هم جدیدا در سامرا یک تیم داعشی دستگیر شدن کاملا مشخصه تروریستها با برنامه دارن تو عراق عمل میکنند اینها هم منتظر این هستند تا نافرمانی مدنی تو‌ عراق شروع بشه شروع نافرمانی در عراق مساوی با سر برآوردن هسته های تکفیری در مناطق شمالی عراقه ❌ این سال میلادی ، سال عجیبی خواهد بود و خیلی ها دارن پیشبینی میکنند که اتفاقات بسیار عحیب و غریبی رو همه دنیا شاهد خواهد بود ❌ باید نشست و نظاره کرد که کشتی دنیا تکانه های شدیدی رو تجربه خواهد کرد ❌ باز هم میگویم ایران جزیره ثبات در آینده خواهد بود ولی این به معنای بی تفاوت بودن ما نیست ، ما باید با تمام وجود و تا پای جان از این حرم و حرمهای دیگر دفاع کنیم ✅ به امید روزهای روشن و شادی دلهای مردم عزیز کشورمون ایران سربلند/مهدی اسلامی والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته کانال تحلیلی بصیرتی ولایت آخرالزمان
این توئیت رو الان دیدم در توئیتر واقعا تک بود توئیت عااااالی کاربر عراقی : کروات حیوان را انسان نمی‌کند. 🌀 رسانه باشیم و در جهانیان شریک باشیم .
24.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️فوق‌العاده مهم و شنیدنی 🔹 تحلیل سیاسی روز 🔹 ۱۲ دی ۱۴۰۳ 🔹 موضوع: نقش خطرناک رسانه، در جنگ ترکیبی دشمن 📌در جنگ واقعی، یک تیر به سمت یک نفر شلیک می‌شود! در جنگ رسانه ای، یک خبر دروغ، به سمت یک ملت پرتاب می شود!!! 👇این تحلیل در آپارات 👇 https://aparat.com/v/scf41nh 👇این تحلیل در ویراستی👇 https://virasty.com/Amiraliheidar_Amiri/1735764091740068626 👇این تحلیل در یوتیوب👇 🔱پایگاه نشر آثار" " 🆔@aasarostad