◾️▪️◾️▪️◾️▪️◾️▪️◾️▪️◾️▪️◾️
▪️◾️
▪️
قبرش خاكى ماند
تا كسى فراموش نكند
كوچه هاى مدينه را...
چادر خاكى را...
...اگر در بقيع
قبر مادرمان پيدا شود
چه بين الحرمينى ميشود
از حرمِ پسر تا حرمِ حضرت مادر ...
🏴شهادت مظلومانه رسول اکرم صلی الله علیه و آله و امام حسن مجتبی علیه السلام را محضر مقدس حضرت ولیعصر ارواحنافداه تسلیت عرض مینماییم.
@bidary11
#تزکیه_نفس
به بچـه ی کثیـف می گوینـد: بـرو خـودت را تمیـز بـکن، زشـت است!
شمـازشتـی را فقـط در این می بینید که صورتتان سیاه شده باشد. دستتان را به کف قابلمه ای که دوده دارد زده باشید و به صورتتان مالیده باشید و به کوچه برویـد و بگویند زشت است.
▪️🔹▪️
به خود امـام زمـان ارواحنـا لتـراب مقدمـه الفـداء قـسم که زشت تر از ایـن کسی است که حسـود بـاشد. منتها برای آنهاییکه می بینند. شما فکر نکنید امام زمان قلب شما را نمی بیند، اولیاءخدا و ملائکه قلب شما را نمی بیننـد! در نظـر بگیریـد کـه چقـدر جمعیتـشان زیـاد اسـت.
▪️🔹▪️
انبیـاء کـه در آسمـان چهـارم هستند قلـب شمـا را می بیننـد و می گویند: ببیند این آقای کثیف چطور در جامعه وارد شده! به شما می خندند. این زشت است!
اگر همـان #حسادت یا #تکبر شما را به یک شکلی در بیاورند و به صورتتان بچسبانند، زشت هست یا نه؟
❓شما مایل هستید همه بفهمند که حسودید؟
❓می خواهید بفهمند که متکبرید؟ هیچکس نمی خواهـد. چـرا؟ چون زشت است.
👈این زشتی باطنی تو را یک عده می بینند.
🔺حضرت آیت الله سید حسن ابطحي رحمة الله علیه
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (٢٧) مرحوم کاشانی مردی وارسته و کریم النفس بود. منزل ایشان در کوی آب و برق م
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (٢٨)
⚡️جناب آقای مهندس علی رضا منفرد تعریف کردند: یکی از نکات بسیار مهمی که جزء برنامه های جناب آقای مجتهدی بود و لحظه ای از عمر ایشان بدون آن طی نمی شد، توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بود و پیوسته توصیه می فرمودند: ذکر توسل را قطع نکنید و با پیامبر اکرم و ائمه علیهم السلام ارتباط داشته باشید. ایشان می فرمودند: این طور نیست که ائمه علیهم السلام دوستانشان را به حال خود رها کنند، و اگر دوستان غفلتی سر بزند، مواظب آنها هستند و بالأخره آنها را نجات خواهند داد.
این عین عبارت ایشان است که خودم شنیدم.
⚡️جناب آقای مجتهدی فرمودند: حضرت ولی عصر علیه السلام شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند و هیچ چیز بر آن حضرت پوشیده نیست. و پیوسته به خواندن دعای فرج توصیه می کردند و می فرمودند: انتظار فرج، خودِ فرج است.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
📗لاله ای از ملکوت
منبع: کانال شیخ جعفر مجتهدی
@bidary11
#تشرفات (قسمت اول)
ابو سعيد غانم هندي مي گويد: در كشمير هند دوستاني داشتم كه از رجال كشور، در اطراف شاه آنجا بودند، آنها چهل نفر بودند كه همه آنها كتابهاي آسماني: تورات، انجيل، زبور و صحف ابراهيم را مطالعه مي نمودند، من و آنها مبلّغ دين (مطابق اديان گذشته) بوديم و بين مردم قضاوت مي كرديم و درباره حلال و حرام فتوا مي داديم، حتي خود شاه و مردم ديگر، در اين امور به ما مراجعه مي كردند. روزي بين ما سخن از پيامبر اسلام (صلوات الله علیه و آله) به ميان آمد، به اين نتيجه رسيديم كه نام پيامبر اسلام در كتابهاي آسماني هست، ولي ما از وضع او بي اطلاع هستيم. لازم است به جستجوي او بپردازيم و اطلاعاتي در این مورد كسب كنيم، همه دوستان به اتفاق، راي دادند كه من، اين مسأله مهم را پي گيري كنم.
✨💫✨
ابو سعيد هندي مي گويد: از كشمير بيرون آمدم، پول بسيار برداشتم، دوازده ماه به سياحت و سفر و جستجو پرداختم، تا نزديك كابل رسيدم، عده اي از تركهاي آن سامان، سر راه مرا گرفتند و پولهايم را ربودند و مرا آن چنان كتك زدند كه چند جاي بدنم زخمي شد، سپس مرا به شهر كابل بردند، وقتي كه شاه كابل از جريان من آگاه شد، مرا به شهر بلخ فرستاد و گزارش كار مرا به فرمانرواي بلخ به نام (داود بن عباس بن ابي اسود) دادند، گزارش اين بود كه: (اين شخص به نام سعيد غانم هندي، براي جستجوي دين و پيامبر اسلام (صلوات الله علیه و آله)، از هند بيرون آمده و زبان فارسي را آموخته و با فقهاء و علما مناظره و بحثها كرده است.)
✨💫✨
داود بن عباس، مرا به مجلس خود احضار كرد و دانشمندان را جمع كرد تا با من مباحثه كنند. من به آنها گفتم: من به انگيزه جستجوي پيامبر اسلام، از وطن خود بيرون آمده ام، پيامبري كه نامش را در كتابهاي آسماني پيامبران ديده ام.
دانشمندان: او كيست و چه نام دارد؟
ابو سعيد: او محمد (صلی الله علیه و آله) نام دارد.
دانشمندان: او پيامبر ما است كه تو در جستجوي او هستي.
آنگاه ابو سعيد شرايع و احكام پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) را از آنها پرسيد و آنها او را به احكام و شرايع اسلام آگاه كردند.
آنگه ابو سعيد به آن دانشمندان رو كرد و گفت:
ادامه دارد...
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (٢٨) ⚡️جناب آقای مهندس علی رضا منفرد تعریف کردند: یکی از نکات بسیار مهمی که ج
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (٢٩)
جناب آقای حاج حسین وفانژاد تعریف کردند: در حدود سال۱۳۴۲ هجری شمسی که به مشهد مقدس مشرف شده بودم، حال خوشی داشتم. وقتی اولین بار وارد حرم مطهر شدم، از حضرت رضا علیه السلام حوائجی درخواست نمودم و در آخر به حضرت عرض کردم: اگر آقای مجتهدی مورد تأیید شما هستند، من در این سفر با ایشان ملاقات کنم. چند روز بعد با تعدادی از دوستان در صحن عتیق(انقلاب) نزدیک سقاخانه ایستاده بودیم، ناگهان دیدم آقای مجتهدی از بست پایین(زیر نقاره خانه) وارد صحن شدند و پس از سلام و عرض ادب به حضرت، به طرف ما آمدند و هنگامی که نزدیک شدند دستان خود را باز کرده و مرا در آغوش کشیدند و بوسیدند.
⚡️⚡️⚡️
در این هنگام به یاد خواسته ام از حضرت رضا علیه السلام افتادم و اشکم جاری شد، ایشان هم گریه می کردند، سپس فرمودند: من در خارج از مشهد بودم که به امر حضرت قرار شد به حرم مطهر مشرف شوم. وقتی به اینجا آمدم و عرض ادب نمودم، از طرف حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام اشاره ای شد که به طرف شما بیایم! و آقای وفانژاد می گفتند: آن روز این گونه با عنایت حضرت، به خواسته ام رسیدم. سپس به اتفاق آقای مجتهدی به منزل یکی از دوستان رفتیم. در بین راه که صحبت می کردیم، آقا به حوائجی که از حضرت طلب کرده بودم اشاره کردند.
⚡️⚡️⚡️
و چون یکی از خواسته هایم تشرف به سفر حج بود، ایشان فرمودند: امسال شما به مکه مشرف می شوید. خواسته ی دیگرم این بود که بفهمم زیارتم قبول است یا نه؟ ایشان فرمودند: آن لحظه ای که شما را دعوت کرده اند، زیارت شما را قبول نموده اند. به هر حال در آن سفر مشهد، پیوسته خدمت ایشان بودم، تا روزی که می خواستم به قم مراجعت کنم. در آن روز هم ایشان مرا تا کنار ماشین بدرقه کرده و خداحافظی نمودند و دیگر با ایشان دیداری نداشتم تا وقتی که به قم عزیمت نمودند.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
📗لاله ای از ملکوت
منبع: کانال شیخ جعفر مجتهدی
@bidary11