#تشرفات
مرحوم حاج محمد رضا سقازاده، که يکی از وعاظ توانمند بود، نقل می کند: روزی به محضر حاج ملاعلی همدانی مشرف گشتم و از او درباره مرقد حضرت زينب سلام الله علیها جويا شدم، در جوابم فرمود: روزی مرحوم حضرت آيت الله العظمی آقا ضياء عراقی که از محققين و مراجع تقليد بود، فرمودند: شخصی شيعه مذهب از شيعيان قطيف عربستان به قصد زيارت حضرت امام رضا علیه السلام عازم ايران می گردد. او در طول راه پول خود را گم می کند. حيران و سرگردان می ماند و برای رفع مشکل متوسل به حضرت بقية الله ارواحنافداه می گردد.
✨💫✨
در همان حال سيد نورانی را می بيند که به او مبلغی مرحمت کرده و می گويد: اين مبلغ تو را به سامرا می رساند. چون به آن شهر رسيدی، پيش وکيل ما حاج ميزاحسن شيرازی می روی و به او می گویی: سيد مهدی می گويد آن قدر پول از طرف من به تو بدهد که تو را به مشهد برساند و مشکل مالی ات را برطرف سازد. اگر او نشانه خواست، به او بگو: امسال در فصل تابستان، شما با حاج ملاعلی کنی تهرانی، در شام در حرم عمه ام مشرف بوديد... ازدحام جمعيت باعث شده بود که حرم عمه ام کثيف گردد و آشغال ريخته شود. شما عبا از دوش گرفته و با آن حرم را جاروب کردی! و حاج ملاعلی کنی نيز آن آشغال ها را بيرون می ريخت... و من در کنار شما بودم!
✨💫✨
شيعه قطيفی می گويد: چون به سامرا رسيدم و به خدمت مرحوم شيرازی شرفياب شدم، جريان را به عرض او رساندم. بی اختيار در حالی که اشک شوق می ريخت، دست در گردنم افکند و چشمهايم را بوسيد و تبريک گفت و مبالغی را برايم مرحمت کرد. چون به تهران آمدم، خدمت حاج آقای کنی رسيدم و آن جريان را برای او نيز تعريف نمودم. او تصديق کرد، ولی بسيار متأثر گشت که ای کاش اين نمايندگی و افتخار نصيب او می شد.
📗خصائص الزینبیه
سيمای زينب کبری علیهاالسلام ص۱۴۳
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@bidary11
#همسرداری
🌷زنی به نام لینه نزد رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله آمد و گفت: ای پیامبر خدا! من به نمایندگی از زنان نزد شما آمدهام، هیچ زنی تا روزقیامت سخن مرا نمیشنود مگر اینکه از آن خوشحال خواهد شد.
خدای یگانه هم پروردگار مردان است و هم زنان...
خداوند جهاد را بر مردان مقرر داشته است، اگر شهید شدند نزد پروردگارشان زندهاند و روزی میخورند و اگر در راه رفتن به جهاد مُردند باز نزد خداوند پاداش دارند و اگر زنده برگشتند خداوند به آنان پاداش داده است.
ما زنان از بیماران پرستاری می کنیم و مجروحان را مداوا میکنیم پس ما چه پاداشی داریم؟
🌷پيامبراکرم صلّیاللهعلیهواله فرمود: ای نماینده زنان! به هریک از زنان که ملاقاتش کردی ابلاغ کن که " اطاعت از شوهر و پذیرفتن حقوق او" با همه اینها که گفتی برابری میکند.
📚الفردوس ج ۵ ص ٣٩٩
💝سالروز ازدواج آسمانی امیرالمؤمنین با محبوبه خدا حضرت زهرا سلام الله علیهما گرامی باد.
@bidary11
#بندگی_خدا
"بندگی" با "عبادت" فرق دارد.
✨خدای تعالی در قرآن هدف از خلقت انسان را #بندگی معرفی میفرماید:
«وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ»(ذاریات/۵۶)
ما شما را خلق نکردیم مگر اینکه "بندگی" کنید و در مسیر بندگی ما جلو بیایید.
چرا؟
چون بندگی نردبانی است که انسان را به خدای تعالی میرساند و وسیلهی اُنس با خدا، تقرّب انسان و کسب کمالات روحی میشود.
تا صفت بندگی در یک شخص ایجاد نشود نمیتواند به اُنس با خدا برسد.
هر چقدر هم که تلاش کند، زحمت بکشد و خودش را وادار به اعمال عبادی و ریاضتهایی کند که نفعی به حالش ندارد، خودش را به زحمت بیفایده انداخته است.
✨متأسّفانه یکی از جاهایی که شیطان وارد شده و خیلی ماهرانه عمل کرده این است که وقتی صحبت از بندگی میشود، معمولاً آن را با عبادت اشتباه میگیرند.
فکر میکنند اگر کسی میخواهد بندهی خدا شود یعنی اینکه زیاد عبادت کند!
شیطان طبق بعضی روایات ۴۰۰۰سال - بعضی روایات ۶۰۰۰سال - عبادت میکرد. عبادتی که ملائکه متحیّر شده بودند که چه کسی دارد اینطور عبادت میکند!
ولی روحیهی بندگی را در خودش ایجاد نکرده بود.
بعد در یک امتحان، صفات درونش را بیرون ریخت. یک صفت رذیله #تکبر سبب خروجش از رحمت خدا شد و او را از درگاه خدا راند.
دقّت کنید؛
✨ممکن است خیلیها سالها عبادت کنند، به ذکر و دعا و مسجد و قرآن بچسبند، ولی توجّهی به تزکیهی روحشان و رفع و درمان #صفات_رذیله نداشته باشند.
نفس اینها در مواضع امتحان که قرار میگیرد، خودش را بیرون میریزد.
💠استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
4_5872896632252531182.pdf
684.2K
#کلام_نورانی_استاد
💠در نماز جماعت اگر عمل شما با امام جماعت فرق بکند یعنی فاصله بیاندازید، مثلا او در سجده است شما قنوت بخوانی، از اقتدا خارج شده ای، نمازت فراداست. می گویند تو اقتدا نکرده ای!
💠اقتدا کردن یعنی امام را پیشوا و جلودار قرار دادن و در زندگی، در همه اعمال و افعال و سکنات به ایشان اقتدا کردن!
💠ما می گوییم شیعه امیرالمؤمنینیم! آیا عملمان مطابقت دارد با امامی که به او اقتدا کرده ایم؟!
💠آیا نوع زندگی ما، نوع رفتار ما، نوع صحبت کردن ما، افکار ما، نیّتهای ما، برخوردمان را دیگران واقعا علوی است که بگوییم ما شیعه امیرالمؤمنین هستیم؟!
⚜استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
🌟خلاصه اتفاق بزرگ غدیرخم (قسمت اول)
(الْیَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِینَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْكُمْ نِعْمَتِى ... )(مائدة ، 3)
امروز دین شما را كامل كردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم (مائدة ،۳)
در سال دهم هجرت، به دستور الهى، آخرين سفر پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) به مكه براى تعليم حج و اعلام ولايت ائمه (عليهم السلام) آغاز شد.
در اين سفر بيش از يكصد و بيست هزار نفر آن حضرت را همراهى كردند كه در شرايط آن زمان سابقه نداشت.
بلافاصله پس از پايان مراسم حج، اعلام شد همه حجاج از مكه خارج شوند و براى برنامه اى مهم در غدير خم كه كمى قبل از محل جدا شدن كاروان ها بود حضور يابند.
سه روز پس از پايان مراسم حج، سيل جمعيت به سوى غدير حركت كردند...
ادامه دارد...
@bidary11