📣 رژه اقتدار بیخ گوش نظامیان آمریکایی در خلیج فارس
🔸همزمان با فرارسیدن ۲۹ فروردین، سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، رژه اقتدار دریایی با حضور یگانهای شناوری و زیرسطحی نیروی دریایی راهبردی ارتش در آبهای نیلگون خلیج فارس برگزار شد.
🔸در این مراسم انواع یگانهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اقتدار و توان رزمی خود را در آبهای جنوبی کشور به نمایش گذاشتند.
🔸در این رژه دریایی، ناوشکن تمام ایرانی جماران بهعنوان ناو سرفرماندهی، ناوشکن دنا، ناوهای پشتیبانی رزمی، ناوهای موشکانداز در کلاسهای مختلف، زیردریاییهای کلاس فاتح و غدیر و شناورهای تندرو عملیات ویژه حضور یافتند.
🔸همچنین یگانهای موشکانداز، هجومی و تندرو نیروی دریایی ارتش در تنگه هرمز و خلیج فارس از مقابل ناوموشکانداز نایبند رژه رفتند و گوشهای از توانمندی دریادلان ارتش در صیانت از مرزهای آبی ایران اسلامی را به نمایش گذاشتند.
پژوهش خبر
https://eitaa.com/pajoheshkhabar
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیروهای مسلح یمن با یک فروند موشک بالستیک مواضع رژیم صهیونیستی در مرکز فلسطین اشغالی را مورد حمله قرار دادند.
فرودگاه بن گوریون در حومهی تل آویو به احتمال زیاد هدف اصلی این حمله بوده است.
این حمله موجب به صدا درآمدن آژیر خطر گسترده در مناطق مرکزی فلسطین اشغالی شد. ارتش اسرائیل با صدور بیانیه ای اعلام کرد که یک موشک یمنی را در رهگیری کرده است.
از بهترین اتفاقات جهان
در دوران غیبت امام زمان عج
ولادت زیبای شماست حضرت آقای دانشمند قلبم
میلادتان مبارک بوده و هست و خواهد بود آقا جان
دشمنان تان خوار
زندگی و عزت تان پایدار
سپاسگزارم از یک عمر تلاش بی دریغتان برای سربلندی اسلام و اهلبیت و قرآن عزیز
#خانم_خراسانی
@Fighter_loves_God
یدیعوت آحارونت: دیدار مقام سعودی و رهبر ایران سیگنال منفی به حمله نظامی علیه تاسیسات هستهای ایران است
روزنامه عبری یدیعوت آحارونت در گزارشی درباره دیدار امروز وزیر دفاع عربستان با رهبر انقلاب نوشت:تعدادی از کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر و سایرین از ایالات متحده در تلاش برای جلوگیری از حمله به تاسیسات نفتی در ایران، به اسرائیل فشار بیاورند.
سه منبع منطقهای به رویترز گفتهاند که این کشورها بیم دارند در صورت تشدید تنشها در خاورمیانه، تأسیسات نفتی آنها مورد حمله نیروهای نیابتی ایران قرار گیرد.
این منابع تاکید کردند که کشورهای حاشیه خلیج فارس از قرار گرفتن خود در تقاطع درگیریها میترسند و بنابراین اجازه نخواهند داد هواپیماهای اسرائیلی از حریم هوایی آنها برای حمله به ایران استفاده کنند.
45.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره شهید و حضرت آیة الله بهجت رحمة الله علیه
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیرت مرد کره ای برای همسرش خانم دکتراهل ایران