گوشی و تبلت
جدا کردن کودکان از گوشی یا تبلت ممکنه چالشبرانگیز باشه، اما با روشهای درست میشه این کار رو انجام داد. چند پیشنهاد برای کمک به این موضوع:
زمان مشخص برای استفاده: میتونید زمانی مشخص برای استفاده از گوشی یا تبلت تعیین کنید و بعد از اون زمان، دستگاه رو جمع کنید. این کار به کودکان کمک میکنه تا بدونند که وقتی سرگرم بازی یا فعالیتهای دیگه میشن، این محدودیت وجود داره.
ایجاد فعالیتهای جذاب و جایگزین: میتونید فعالیتهایی مثل نقاشی، بازیهای فکری، یا ورزش رو پیشنهاد بدید که به اندازهی بازیهای دیجیتال جذاب باشه.
تنظیم قوانین خانوادگی: برای ایجاد عادت، میتونید قوانین مشخصی برای استفاده از تکنولوژی در خانه تعیین کنید، مثلا فقط بعد از انجام تکالیف یا انجام کارهای دیگر.
همراهی و مشارکت: بهتره خودتان هم وقتهایی رو با کودک بگذرانید که به جای استفاده از تبلت یا گوشی، از روشهای دیگر برای سرگرمی استفاده کنید.
مثال زدن: بچهها معمولاً از بزرگترها الگو میگیرند. اگر شما هم وقت زیادی رو صرف گوشی یا تبلت نمیکنید، احتمال اینکه کودکتان همین رفتار رو تقلید کنه بیشتره.
#مهد_و_پیش_دبستان_فضه_بیجار
💫☘️💫
https://eitaa.com/bijarfezzeh
کاهش استفاده از گوشی یا تبلت
اگر کودکی زیاد از گوشی یا تبلت استفاده میکنه، ممکنه چند مشکل پیش بیاد مثل کاهش ارتباط اجتماعی، کمتحرکی، یا آسیب به خواب. در این شرایط، مهمه که به صورت تدریجی و با روشهای مختلف این رفتار رو تغییر بدیم. چند راهکار دیگه میتونه کمک کنه:
1. توضیح دادن تاثیرات منفی: برای کودک توضیح بدید که استفاده زیاد از گوشی میتونه باعث مشکلاتی مثل آسیب به چشمها، درد گردن یا حتی کمتحرکی بشه. البته باید این توضیحات رو به زبانی ساده و مناسب سن کودک بیان کنید.
2. ایجاد قوانین و محدودیتهای واضح: میتونید قوانینی برای استفاده از گوشی وضع کنید، مثل "فقط ۳۰ دقیقه در روز" یا "فقط بعد از انجام تکالیف" و حتی زمانی که گوشی رو از کودک میگیرید، دلایلش رو براش توضیح بدید تا بهتر درک کنه.
3. ترغیب به فعالیتهای دیگر: شاید کودک در حال حاضر به گوشی معتاد شده چون سرگرمی دیگهای نداره. برای این کار میتونید بازیهای جدید، کتابهای جذاب، یا فعالیتهای خارج از خانه مثل پیادهروی یا ورزش رو پیشنهاد بدید.
4. کاهش تدریجی زمان: به جای اینکه یکدفعه گوشی رو از کودک بگیرید، زمان استفاده رو به صورت تدریجی کم کنید تا کودک بتونه به راحتی با تغییرات کنار بیاد.
5. تنظیم زمانبندی برای استفاده از گوشی: استفاده از اپلیکیشنها یا تنظیمات گوشی که زمان استفاده رو محدود میکنه، میتونه در این مسیر کمککننده باشه.
#مهد_و_پیش_دبستان_فضه_بیجار
🩷💜🩵
https://eitaa.com/bijarfezzeh
بچهها توی خانه بازیگوشی و شیطنت میکردند. گاهی درمانده میشدیم.
از آقای بهجت پرسیدم: «با بچهای که از دیوار راست میرود بالا و حرف گوش نمیکند، باید چه کار کرد؟»
گفت:«همانطوری که توقع دارید خدا با شما رفتار کند، با این بچهها هم همانطور رفتار کنید. اینطور اگر نگاه کنید، دیگر زدن بچهها یا بداخلاقی با آنها بهخاطر اشتباه، بیمعنی میشود. بچه هم احساس نمیکند که بابایش درکش نمیکند.»
#مهد_و_پیش_دبستان_فضه_بیجار
💙❤️💚
https://eitaa.com/bijarfezzeh
🎊🎉🎊
🎉
🎊
🌱 شبِ تبدیل بدیها به خوبیها
شب #نیمه_شعبان بهترین کار این است که با سکوتی خردمندانه، سری به درونمان بزنیم؛ از کوچهپسکوچههای ظلمانی گذشتهٔ خودمان عبور کنیم و تأثیر فعل و صفت و اندیشههای غلط را در وجودمان ببینیم که همان دوری از امام زمان (عجلاللهفرجه) است. که اگر این همه #فاصله را ببینیم، دردمند خواهیم شد.
حال با این دردِ عمیق، پشت در مولود نیمهٔ #شعبان بنشینیم و آلودگیها را در دریای بیکران رحمتش بریزیم. شکی نیست که #دریا با خروارها آلودگی، نجس نمیشود؛ بلکه آلودگیها را در خود حل و تبدیل به پاکی میکند.
برگرفته از #بیانات_استاد_میرزایی
#امام_زمان (عجلاللهفرجه)
#میلاد_حضرت_مهدی (عجلاللهفرجه)
━═━⊰❀⊰𑁍⊱🌺⊰𑁍⊱❀⊱━═━
📱@Hamgaman_manshur
🌐 hamgaman-institute.ir
🎊
🎉
🎊🎉🎊
رمز آمدنش یکی شدن قلبهایمان است...
#نیمه_شعبان
#صاحب_الزمان(عجلاللهتعالیفرجه)
•┈┈••••✾•༻🌷༺•✾••••┈┈•
🆔 ارتباط با ادمین همگامان:
@hamgamaan
✨🌟✨🌟✨
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹سرود جذاب و شنیدنی گروه دوستداشتنی ابناءالحسن (ع)
اسعدالله ایامنا و ایامکم..
عیدتون مبارک