12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🎞️اکران فیلم سینمایی به مناسبت عید قربان :
(انفرادی)😍
📅🕤زمان :
جمعه ۸ خرداد ماه
ساعت شروع: ۱۷:۱۵
ساعت پایان:« همزمان با نماز مغرب »
🕌مکان:
مجتمع حسینیه و مهدیه بیلند
برادران/خواهران 🧕🏻🧔🏻
هزینه اکران :سه تا صلوات✌️😄
تیزر فیلم را کامل مشاهده کنید
💠@Bilond
🇮🇷به مناسبت عید غدیر خم خادمین هیئت فرهنگی مذهبی سیده زینب (س) قصد دارند طبق روال سالهای گذشته اقدام به پخت نذری با عنوان اطعام غدیر نمایند.
🔰 ارادت مندان به ائمه اطهار(ع) جهت مشارکت در احیای این سنت کمکهای خود را به روشهای ذیل واریز کنند.
🔹 شماره حساب هيئت سیده زینب (س) نزد صندوق قرضالحسنه خاتمالانبیا
۵۰۷۲۷۳۳💳 یا به شماره کارت هیئت سیده زینب(س)بیلند: (کپی بازدن رو شماره کارت)
5029087001420622💳 شماره کارت مجازی اطعام عید غدیر صندوق خاتم الانبیاء بیلند: (کپی بازدن رو شماره کارت)
5892107047310167واریز کنند. 💰ضمناً هزینه درنظر گرفته شده برای هر پرس غذای گرم مبلغ ۱۳۰,۰۰۰ هزار تومان میباشد. 📱 شماره تماس جهت اطلاع بیشتر 09155347914 🏷 #عیدغدیر، #فقط_به_عشق_علی #کوتاه_ترین_راه_نجات_است_غدیر #ایران_جان 🇮🇷@Bilond
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
📝 تا دقایقی دیگر پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری حج منتشر خواهد شد.
#سلاح_الله_اکبر
📲 @rahbar_enghelab_ir
«بسم الله الرحمن الرحیم»
🇮🇷 (( توسعه همه جانبه در گرو مشارکت اهالی، معتمدین و مسولین محلی))
🏷 بدینوسیله از کلیه اهالی محترم بیلند بویژه ساکنین محترم خیابان امام رضا (ع) که در طول ایام بهسازی ( جدول گذاری - زیر سازی و آسفالت ) این معبر دچار زحمت شدن و صبوری پیشه نمودن کمال تشکر و قدردانی میگردد و امید است که این اقدام منشا خیر و برکات برای اهالی منطقه باشد همچنین جا دارد از جناب آقای مهندس پورعباس دهیار محترم و سخت کوش و متخصص که با جدیت و پشتکار وافر در جهت جذب آسفالت و قیر مصرفی و سایر عملیات عمرانی اقدامات شایسته ای انجام دادن تقدیر و تشکر گردد .
((شورای اسلامی بیلند))
#تقدیر
🇮🇷@Bilond
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
پیام_رهبر_انقلاب_اسلامی_به_مناسبت_برگزاری_حج.pdf
حجم:
425.3K
📖 متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری حج | ۵ خرداد ۱۴۰۵
📲 @rahbar_enghelab_ir
▫️ عید قربان مبارک
💠مراسم پر فیض دعای ندبه 💠
▫️برگزاری دعای پرفیض ندبه یادبود ( همه اموات سال گذشته )
_________________________
🎤با نوای گرم حجت الاسلام و المسلمین جوادی
________________________
🤲اقامه نماز توسط حجت الاسلام والمسلمین نصیری
________________________
🕌زمان و مکان :«چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۶ ساعت ۶:۳۰
مجتمع حسینیه و مهدیه بیلند »
#قربان #اطلاعیه
💠@Bilond
💠 مراسم اقامـه نمــاز عیـد سعید قــربـان 💠
🔸به امامت:
حجت الاسلام رجبـی
🔸قرائت دعای ندبه:
کربلایی متین خوشنیت
🔸زمان:
چهارشنبه ۶ خردادماه ۱۴۰۵
ساعت ۶ صبح
🔸مکان:
مسجد جامع میرزاعرب بیلند
🏷 #اطلاعیه_مذهبی
💠 @Bilond
💬 فرماندار گناباد: دهیاریها باید درآمدزا شوند / بازدید از بیلند در آستانه شهر شدن
ابوالفضل حکیمپور، فرماندار گناباد، ظهر روز گذشته به همراه جمعی از مسئولان محلی از بخشهای مختلف روستای بیلند که در آستانه تبدیل به شهر است، بازدید میدانی به عمل آورد.
وی در این بازدید با تأکید بر لزوم توجه ویژه به حوزه درآمدزایی در دهیاریها، اظهار داشت: «متأسفانه این موضوع تاکنون مغفول مانده و نیازمند برنامهریزی جدی است.»
فرماندار گناباد ضمن بررسی طرحهای توسعهای و عمرانی روستا، بر نقش کلیدی دهیاری در ایجاد منابع پایدار درآمدی تأکید کرد و خواستار استفاده از ظرفیتهای محلی برای خودکفایی دهیاریها شد.
در این بازدید، بخشدار مرکزی، رئیس بنیاد مسکن، اعضای شورای اسلامی و دهیار روستای بیلند حضور داشتند و گزارشهایی از آخرین وضعیت طرحهای عمرانی ارائه کردند.
بیلند عزیزمان دیگر دارد پا به مرحله شهر شدن میگذارد، اما مهم این است که همراه با تغییرات کالبدی، مدیریت روستا (و آیندهی شهر) نیز به سمت خودکفایی و درآمدزایی حرکت کند. نظر شما درباره این تأکید فرماندار چیست؟ چه ظرفیتهایی در بیلند برای درآمدزایی دهیاری وجود دارد؟
#️⃣ #اقتصادی / #فرمانداری_گناباد / #دهیاری
✨ @Bilond