🎁 بیسوادانی که ميداندار شدهاند!
🎈 در دنياي امروز نام سلبريتي را بيش از هر واژه ديگر ميشنويم. سلبريتيها چهرههاي ورزشي، هنري و ... هستند که به واسطه جذابيتهاي رسانهاي، مورد توجه خاص مخاطبان قرار گرفته و هوادار يافتهاند و ميداندار مديريت افکار عمومي شده اند! بايد توجه کرد که اين همه اعتبار براي سلبريتي به يمن فراگيري رسانه حاصل شده است. به واقع سلبريتيها مخلوق رسانهاند و اين پروپاگانداي رسانهاي است که به آنها حيات ميبخشد و صداي آنها را عمومي ميکند. در اين ميان پارادوکسهاي متعددي در زندگي سلبريتيها وجود دارد که به معضلي براي جوامع امروز بدل شده است.
🎈 يکي از معضلات مهم آن است که سلبريتيها تنها در يک حوزه خاص ورزشي يا هنري تخصص دارند و به همان واسطه شهرت و هوادار يافتهاند، اما به يک باره در توهمي برآمده از لايک و شهرت، احساس ميکنند که حق دارند در عرصههايي که سواد و تخصص آن را ندارند نيز اعلام نظر کنند! تاسفبارتر آنکه هواداران نيز آنقدر غرق عواطف و احساساتند که از خود سوال نميکنند اين اظهار نظر در حوزهاي که سلبريتي مورد علاقهشان آگاهي و شناخت لازم در آن زمينه را ندارد، چرا بايد مورد پذيرش و حمايت آنان قرار گيرد!؟
🎈 همين کمسوادي موجب شده تا اغلب سلبريتيها بازيچه جريانهاي سياسي قرار گيرند که خود از وجاهت مطلوبي در افکار عمومي برخوردار نيستند، اما ميتوانند از فقر آگاهي و سواد سياسي - رسانهاي سلبريتيها سوء استفاده کرده و با اغواگري و فريب آنان، ادعاهايي را در جامعه عمومي سازي نمايند که حظي از حقيقت ندارد!
🎈 به عنوان نمونه اين روزها انتشار خبر دروغين مرگ دختري جوان بنام "اسرا پناهي" در اغتشاشات و بدست نيروي انتظامي، بهانهاي شد تا يکي از چهرههاي شناخته شده ورزشي کشور، احساس تکليف کند که وارد معرکه شده و با انتشار متني خود را مدافع او دانسته و بر آتش اغتشاشات بدمد. اين در حالي است که اسناد کاملا متقن، مشخص ميکند که چنين روايتي از اساس دروغ بوده و علت دخترک مرحوم اردبيلي، مشکلات خانوادگي و بيماريهاي پيشيني بوده است که اين موضوع از زبان خانواده او باصراحت اعلام شده و همه مدارک در پرونده پزشکي او حاضر است.
🎈 اما مشکل آن است که اين آقاي ورزشکار که سواد سياسي – رسانهاي چنداني ندارد و تنها به رسانههاي دروغپرداز و فتنهگر بيگانه اعتماد کرده است، آيا امروز حاضر است که جبران مافات کرده و پيام خود را پس گرفته و از افکار عمومي، خانواده آن مرحومه و لااقل هوادارانش عذرخواهي کند؟!
🎈 اينک اگر دستگاه قضايي وارد داستان شود و با او به جرم انتشار اکاذيب و تشويش اذهان عمومي برخورد قانوني نمايد، فريادها بلند خواهد شد که آزادي بيان نيست و به هيچ کس حتي يک قهرمان ملي اجازه اظهار نظر داده نميشود، اما از آنسو کسي نيست که بگويد، آقای قهرمان به چه حقي در حوزهاي که تخصص ندارند، اظهارنظر کرده و با ادعاهاي واهي مشغول بازي با افکارعمومي و ايجاد انحراف در جامعه و ايراد هزينهاي گزاف به کشور است!؟
🎈 کسي از اين آقايان نميپرسد که چرا اگر يکي از سياسيون در مورد وضعیت اصحاب هنر و ورزش اظهارنظري کند، بلافاصله جنجال به راه مياندازند که آن فرد چه حقي داشته که در اين باره سخن بگويد! اما خودشان حق دارند در حوزه اي که سواد لازم ندارند، بيانيه صادر کنند!؟
🎈 اين تنها گوشهاي از پارادوکسهاي فراواني است که سلبريتيها در آن گير افتادهاند و متاسفانه اين کشور و مردم هستند که خسارات آن را پرداخت ميکنند. تنها راه حل اين معضل آن است که قانون براي گرهگشايي و جلوگيري از خسارات بيشتر، راهکاري براي ساماندهي به جايگاه سلبريتيها ارائه دهد!
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جو بایدن به معترضان ایران: کارتان خیلی عالی است، ادامه دهید، ما با شما هستیم
جو بایدن در پاسخ به یک ایرانی که از او خواست تا کاری برای ایران انجام بدهد، گفت: «همه فکر میکنند من به خاطر مسئله نفت به خاورمیانه رفته بودم، اما به خاطر ایران رفته بودم، شوخی نمیکنم.» او در ادامه خطاب به مردم ایران گفت: این بسیار عالی است. به مبارزه ادامه بدهید، ما با شما هستیم
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهران مدیری: مصادره اتفاقات کشور توسط دیگران ناجوانمردانه است
🔹فضای مجازی باعث میشود که درباره خودمان، اتفاقات و آدمها دچار اشتباه شویم. هرکسی در ایران رشد کرده عاشق وطن و تمامیت ارضی آن است. بهترین تصمیم را مردم برای ایران میگیرند.
🔹خالق آثار تلویزیونیام، خودم هستم، اما مالک آن صداوسیماست.
@bimemoj
📭 محرومیت زنان از تحصیل
تا چند سال قبل از این خیلی زیاد زنانی که در مراکز آموزش عالی تحصیل میکردند، حق نداشتند که مدرک کتبی تحصیلات عالی خودشان را بگیرند!
در همین اواخر در بعضی از کشورهای غربی، از جمله انگلستان، مطبوعات یکی از کشورهای غربی که نمیخواهم از آن کشور و از آن مجله اسم بیاورم، پیرزنی را معرفی کرده بود که در سال ۱۹۱۷ یعنی مثلاً هفتاد سال قبل در حد دکترا تحصیلات عالیه کرده است؛ لیکن به او مدارک تحصیل ندادهاند!
بعد سوال میکند چرا مدرک تحصیل ندادهاند؟ میگوید که چون تا سال ۱۹۴۷ در انگلستان به زنانی که تحصیل میکردند، مدرک تحصیلی نمیدادند و میگفتند که زن نباید مدرک تحصیلی بگیرد!...
در همان سالهایی که چنین حقارتهایی در فرهنگ غربی مشاهده میشد، در ایران اسلامی، بانوی اصفهانی اجازه اجتهاد از مجتهدان درجه اول آن روز اسلام داشت؛ در اصفهان، حوزهی تدریس فلسفه و فقه را دایر داشت، اسلام، این است
#حکیم_انقلاب 14 خرداد 1376
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰بهروز افخمی کارگردان و نماینده اصلاحطلب مجلس ششم:
فیلمسازی که از تهران بیرون نمیروند هیچ، خود تهران را هم نمیشناسند. بعد فکر میکنند باید حتما اظهار نظر کنند راجع به اتفاقاتی که دارد درون مملکت میافتد.
@bimemoj
🔰 نخبگان و مهاجرت
- از دستگاهها توقع داریم که از نخبگان حمایت کنند. این حمایت همهاش به معنای پول دادن نیست، گاهی پول دادن مضرّ است؛ بلکه حمایت عاقلانه، خردمندانه و با توجه به جوانب گوناگون باشد. نخبه، حالا چه نخبهای که در ایران درس خوانده چه نخبهای در خارج درس خوانده و آمده ایران، دو توقّع دارد. یکی از موارد حمایت این است که این دو توقّع را برآورده کنیم:
- یک توقع آنها اشتغال مناسب با دانششان است؛ یک توقّع هم امکان ادامهی تحقیقات و ارتباط با مراکز علمی دنیاست. این دو توقّع نخبههای ماست.
- توقّع زیادی نیست. بنده اطلاع دارم نخبهای که میخواهد در هیأت علمی دانشگاه وارد بشود، با انواع و اقسام ترفندها جلویش را میگیرند نمیگذارند. چرا؟ چرا از این نخبه استفاده نمیکنید؟ بعضی از نخبههای ما، نخبههای برجسته بیرون درس خواندند، آمدند اینجا به امیدی که بتوانند کار کنند، بر اثر همین رفتار برگشتند رفتند. دیدند اینجا نمیشود زندگی کرد. خب من چه توقّعی بکنم از این جوان؟ باید حمایت کرد.
- نگذارید نخبه از دانشگاه مأیوس بشود، حالا حداقلش این است که بتواند در دانشگاه وارد بشود، جایگاهی پیدا کند. بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، مدام میگویند نخبهها، نخبهها، اما در عمل نخبه را مأیوس می کنند، ناامید می کنند، مانعتراشی میکنند.
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنچه این روزها در خیابانهای شهرمان گذشته است!
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خواب حکیم_انقلاب ❤️
۲ سال پیش
نقل کننده ؛ آیت الله شب زنده دار
سخنران حاج اقا عالی
#امام_زمان
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«طوفان در فنجان»
علی علیزاده کارشناس مسائل بینالمللی:
🔹همین الان اگر عربستان پولش را قطع کند؛ سیما ثابت و سامان رسول پور و نیوشا صارمی و باقی جماعت دود میشوند و هوا میروند.
🔹همه هیاهوهای شما، اشکهای تمساحتون برای یه چیزه شما میخواید بمب و تحریم به ایران بیاد و سفیرها از ایران اخراج بشن که در خلا دیپلماسی بتونید فضای ایران رو میلیتاریستک و به شکلی نظامی کنید.
🔹نباید اجازه بدیم این تبهکاران پشت مرده، بچه از دست داده قایم بشن و به شکلی سپر انسانی درست کنند.
🔹ما به یک ما وصلیم و میدونیم برای این ما این امنیت نباید از بین بره و اونها برای من حاضرند که این کشور هزار تیکه بشه
@bimemoj
🔰 افتضاح برلین
🔹 براندازان تازه فهمیدند خیابان، فضای مجازی نیست که بشود با لشکر رباتها و هشتکهای فیک اکثریت شد. آنها حتی در اروپا هم در اقلیت محضاند. در کل اروپا با ۱/۲۰۰/۰۰۰ ایرانی فراخوان بدهی و به اندازه ۳۷/۰۰۰ (به گفته پلیس آلمان) هم پای کار ت نیایند!
🔹 همیشه گفتهام اکثر ایرانیان خارج از کشور سرمایه ملیاند. بسیاری از آنها حتی اگر دلبسته جمهوری اسلامی نباشند،اما عاشق ایراناند. دلداده پرچم و خاک ایران.حاضر نیستند با کفتارهای خارجی و منافقین و سلطنتطلبها علیه کشورشان همراه شوند. مقابل توطئه تجزیه ایران میایستند.
@bimemoj
🔰موضع اصلاحطلب پیر
بهزاد نبوی رئیس جبهه اصلاحات گفت: قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، نظام را اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه میخواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم که البته میدانیم کار بسیار مشکل و پرهزینهای است.
@bimemoj
🔰سرودهی تازه افشین علا درباره حوادث اخیر
بگو به امین...
بهرغم زخم زبانها به غم، عنان ندهم
ز کف، قرار خود از طعن طاعنان ندهم
رفیق عهدشکن! از تو کمترم آری
اگر که بر سر پیمان خویش جان ندهم
اگرچه صورتم از سیلی خودی سرخ است
چراغ سبز به بیگانگان نشان ندهم
به خیمهگه چو شبیخون بیامان زده خصم
ز تیربار کلامم به او امان ندهم
بهرغم این همه تحریم، پیش چشم عدو
ز بیم، پرچم تسلیم را تکان ندهم
سبکسرانه چو پیران طالب تمجید
زمام عقل به تأیید هر جوان ندهم
بس است خوردن نیش از شکافها یک بار
دوباره در دهن مار، امتحان ندهم
رهین باور خویشم! هر آنچه خواهی گو
که دل به خشم و خوشایند این و آن ندهم
بهرغم تازهبهدورانرسیدگان حریص
مقام فقر به سرمایه جهان ندهم
زمین اگر همه دشمن شود، بگو به «امین»
که دست زخمی او را به آسمان ندهم
مهر ۱۴۰۱
@bimemoj
🔴درباره جنبش بددهنی
⭕️دانشگاه که چاله میدان نیست، پس این ادبیات چارواداری از کجا است؟ آنهم ذیل نام "شریف" و "خواجه نصیر" و "علم و صنعت". آنهم در هم صدایی دختر و پسر؛ آنهم به نام اعتراض.
اصلا هدف فحاشی چیست؟ قرار است با بددهنی چه چیز و چه کس و چطور اصلاح شود؟
اساسا ریشه این خشم و نفرت کجاست؟
👈سه نکته و یک چه باید کرد...
1⃣یکم نسبت بددهنی با دانشجوئی.
واقعا بددهنی نشانه هویت دانشجوئی ماست؟ حتما خیر. این سطح از سخیف بودن از حیای دختران و ادب پسران ما خارج است. اما هیجان جمع و سندرم دوقطبی های استادیومی، فحاشی را تسهیل می کند. با این حال اگر فیلم تجمعات را به هر کدام از این معدود دانشجوها در خلوت عقلی نشان دهیم، حتما شرمنده می شوند.
پس چرا فحش می دهند؟
2⃣دوم نقش معرکه گیرهاست.
معرکه گردان ها چه کسانی اند؟ کسانی که از فحاشی نفع سرشار می برند. اینها دو خط را توامان دنبال می کنند؛ یکم "نمادسازی" و دوم "تحریک سازی".
نمادسازی چیست؟ جریان آشوب، کف خیابان را از دست داده است. کف خیابان طی یک ماه گذشته محل آشوب های دست ساز و پراکنده ای بود که تنها پشت دست اتاق خبر خناسان را پر می کرد؛ با این حال بساط همین نیز جمع شد. اما سکه کاسبان آشوب در آتش است. اینجاست که به خبر نرسند به دروغ می رسند و می بافند؛ شبیه همین کشته هایی که روزانه از روی آمار متوفیان بهشت زهرا و پزشکی قانونی می سازند.
اما وجه دیگر جعل خبر، نمادسازی است؛ چند نفر اجیر کنند تا دیوار بنویسد و بیلبورد شهری تخریب کند و بر حوضچه های پارک رنگ بریزد و غیره. نمادسازی باعث جلب توجه در جنگ صداها است؛ بددهنی نیز همینجاست.
اما خط دوم معرکه گیرها تحریک مخالف است؛ تا طرف مقابل عصبی شود و تلافی کند و آتش این جنگ برای شیادهای رسانه فاکتور شود.
اما این توصیف میدانداری ضدانقلاب است؛ تکلیف بددهنی دانشجو چیست؟ واقعا چرا؟
3⃣سوم "خلسه رسانه ای" است.
کشور بدون اشکال است؟ حتما نه. اما این سطح از خشم و نفرت امتداد اعتراض به آسیب هاست؟ باز هم حتما نه. اشکال را مطالبه می کنند تا اصلاح شود. اساسا این فحاشی ها نقد به چیست؟ به کجاست؟ چه چیز باید اصلاح شود؟ چطور باید اصلاح شود؟ چه کسی باید اصلاح کند؟ هیچ؛ روشن نیست.
این فحاشی ها تنها و تنها خروجی یک خلسه رسانه ای است که سالهاست پلتفرم رسانه ای دشمن ساخته است. "اغوای شبکه ای" با "میدان داری رسانه های اهریمنی" قدرت دارد، خطای یک مسوول و نهاد را تبدیل به دسیسه یک هیولا کند و آدم ها را مشحون از خشم و نفرت سازد. در این باره حرف بسیار است و مجال اندک؛ اما همین یک جمله بس که "القای رسانه دشمن" در ساخت "استقرای ناقص" و "تعمیم شتابزده"، پروسه تبدیل اعتراض به اغتشاش و ایجاد جنبش فحاشی است. در "خلسه رسانه ای" و این "اغوای ذهنی" است که انسان ها با عبور از هویت شان به ادبیات چارواداری می رسند؛ مسخ اینجاست.
✅اما چه باید کرد:
پاسخ این بند در شعار دانشجویان بااخلاق دانشگاه علم و صنعت است؛ آنجا که در واکنش به بددهنی ها فریاد زدند: «اگر بهم فحش بدی، بازم برات جون میدیم»
این شعار از سرآگاهی است چون میداند شعار مقابل از سر هیجان است. چون می داند این نیز چون کف خیابان تخلیه می شود و کف دانشگاه می ماند با وجدانش. این شعار دعوت به خود انسانی است؛ هویت دانشجوی ما دین است و انقلاب. این شعار ترجمه عبارت عالمانه و دلسوزانه فرمانده سپاه است که رجزگونه گفت: «با همین جوانان کف خیابان به جنگ دشمن می رویم.»
همشهری
@mahdian_mohsen
@bimemoj
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
گزارش تسنیم از مراسم چهلم مهسا امینی در سقز
🔹با وجود اینکه مردم صبح امروز بدون درگیری، تنش و سر دادن شعاری بر سر مزار این مرحومه حضور مییافتند، اما هر چه به ظهر نزدیکتر شدیم، شعارهای ساختارشکنانه از سوی برخی افراد که بین جمعیت اصلی حضور داشتند سر داده میشد و تلاش داشتند فضا را به سمت تنش پیش ببرند.
🔹«حضور علی دایی در هتل کورد»، «ربودهشدن علی دایی و حامد لک از هتل کورد»، «بستن ورودیهای منتهی به شهر سقز» و «حامد بهداد و ترانه علیدوستی نتوانستند وارد سقز شوند» از جمله دروغهای رسانههای تجزیهطلب بود که استاندار کردستان ضمن تکذیب این شایعات اعلام کرد: مردم اخبار درست را از منابع موثق پیگیری کنند.
🔹با وجود تلاش برخی رسانههای معاند برای التهابآفرینی در سقز و فضاسازی سنگین رسانهای، اما با هوشیاری مردم تاکنون مشکل خاصی در این شهر به وجود نیامده است؛ هر چند آنها تلاش دارند چهلمین روز فوت این مرحومه را بهانهای برای ایجاد التهاب مجدد قرار دهند.
🔹یکی دیگر از ادعاهای خلاف واقع مبنی بر بسته بودن راههای ورودی و خروجی شهر سقز صحت ندارد و اکنون تردد به سقز در جریان است.
tn.ai/2794217
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از ورود مهاجم تروریست به حرم شاهچراغ و به رگبار بستن زائران تا لحظه دستگیری
@bimemoj
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 فارسمن| ۸ هزار امضا در ۳ ساعت: با عاملان ناامنی مماشات نکنید
🔹مردم با ثبت پویشی خواهان پایان مماشات با اغتشاشگران شدند و آنها را شریک جرم خون ریخته شهدای شاهچراغ دانستند.
🔹حامیان این پویش میگویند: ما مطالبه حل خواستههای بهحق مردم را داریم، اما خواهان برخورد قاطع با از بینبرندگان امنیت هستیم.
پویش را اینجا امضا کنید
@Farsna
واکنش مجری تلویزیون به تلاش برای تردید در صحت اطلاعیه داعش
#سواد_رسانهای
@bimemoj
🔴تحلیل مهدی محمدی از آشوبها
🔹🔸مشاور رییس مجلس در امور راهبردی در یادداشتی نوشت:
♦اجازه بدهید یک مرور بکنیم. از منظر امنیتی در مرحله استمرار اجباری آشوب هستیم. طرف طراح، در حال سوزاندن دسترسیها و سرمایههای ۲۰ و گاهی ۳۰ ساله خود است، فقط برای اینکه بتواند آشوب را ولو یک روز بیشتر کش بدهد.
♦در شریف یک شبکه حداقل دو سه ساله خرج شد. در اوین شبکه بیش از ده ساله خود را سوزاندند. عبدالحمید در بلوچستان سرمایه ۳۰ ساله است. شبکه نفوذی در صداوسیما خیلی قدیمی بود. ولی برایشان مهم نیست. دسترسیها را میسوزانند و شبکهها را قربانی میکنند چون کابوسی بدتر از خاموش شدن شعله آشوب برایشان قابل تصور نیست.
♦قبلا نوشتم که موساد در هفتههای اول موقعیت جامعه ایران را انقلابی ارزیابی کرده بود. اکنون کمی ارزیابی را تصحیح کرده. میگویند ایران در «آغاز» شکل گیری وضعیت انقلابی است.
♦طراحی این است که مستقل از هزینه، خیابان فعال بماند. تنها راه تحقق این هدف برای طرف طراح، وارد کردن نظام به «چرخه خشونت افزایشی» است.این بازی را جمهوری اسلامی از همان ساعت نخست خوانده بود. تا امروز جمهوری اسلامی در مقابل سنگینترین فشارها برای برخورد شدیدتر مقاومت کرده است.
♦فقط در همین دو روز ۷ نیروی نظامی و امنیتی به شهادت رسیده اند. استفاده از ظرفیت انتظامی در خیابان، صرفا در حد پراکندن تجمعات برای جلوگیری از رخ دادن فجایع امنیتی است. استعداد امنیتی اصلی کلافه است که تا کی باید صبر کند.
♦از حیث تکنیکی و تاکتیکی شاید نقدهای جدی به مهارتهای ضد اغتشاش وارد باشد اما از جهت راهبردی نظام عمدا به سمت سرکوب حرکت نکرده و نخواهد کرد. تصمیم گیران میدانند که باید شهید بدهند اما کسی نباید کشته شود. برای مردانی که کالجبل الراسخ چهل سال جنگیدهاند خیلی سخت است. ولی خب این جنگ را هم باید بجنگند و این یکی قانون خودش را دارد.
♦در این روزها من از نزدیک دیدهام ذهن سیستم بیش از آنکه درگیر سرکوب باشد، درگیر اصلاحاتی است که باید بکند. بحثهای بسیار پرحرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود. بدون یک برنامه اجتماعی، تدبیر امنیتی عقیم می ماند. از حیث شناختی هم در واقع با یک فیلم کارگردانی شده مواجهیم. در واقع خبری نیست.
♦آشوب درست و درمانی هم نیست چه رسد به انقلاب. صحنه هایی خلق می شود فقط برای اینکه ویدئوهایی از آن وایرال شود. طرف طراح امیدوار است نهایتا مردم تصمیم بگیرند بازیگر این تئاتر بشوند. منتها مردم فقط موبایل که نمیبینند. خیابان هم میروند و مشاهده شکاف عمیق میان نهاده شناختی و داده فیزیکی به آنها میگوید یک جای این کار میلنگد. حتی بسیار معترضان کمتر آشوب میکنند.
♦شیوه فعلی طرف طراح را ناگزیر به سمت خشونت بیشتر خواهد برد. چارهای ندارد. انقلاب که نشده، ولی زخم باید زده شود. ضمن اینکه ویدئو لازم دارند و ماشین تحریک مردم بیکار بماند، میمیرد. همچنان امیدوارند سیستم یک جا کنترلش را از دست بدهد و احساساتی شود. اما نخواهد شد. پیام رهبر انقلاب برای شهدای شاه چراغ یا تصمیم شورای تامین سیستان درباره فرماندهی انتظامی زاهدان را ببینید. دل، گرم ولی ذهن سرد است.
♦نهایتا طرف طراح میداند ایران ایستادن و تماشا کردن یا خوردن و پاسخ ندادن بلد نیست. یک جایی معادله منطقهای و بلکه جهانی خواهد شد. در نقطهای از مسیر قرار نداریم که بتوان به عقب برگشت.
@bimemoj