از این کنج صحن آزادی، در شب جمعه، شب زیارتی اربابمان، دعاگوی همه عزیزان هستم
🌸❤️
بچه هیئتی ها یه روضه کوچیک گرفتند و از زبان عمه حضرت علی بن موسی الرضا❤️ زمزمه میکنند که:
سه غم اومد به جونم هر سه یکبار
غریبی و اسیری و غم یار
اسیری و غریبی ، چاره داره
غم یارم، غم یارم، غم یار .... 😔
#زیارت
#نائبالزیارهام 🌺
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
31.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبهای جمعه میگیرم هواتو...
#برادر_محمد_گنجی🌸
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰به مناسبت #پنجم_مرداد سالروز برپایی اولین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی
✔️فیلمها را ببینید و لذت ببرید. مشاهده کنید در اوج روزهای جنگ و ترور چه شور و شعوری بین امام و مامومین در نماز جمعه حکمفرماست.
🌼تجربه چنین لحظات ارزشمندی را آرزوست❤️😔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
زخمی ام التیام می خواهم
التیام از امام می خواهم
السلامُ علیک یا ساقی
من علیک السلام می خواهم
مستی ام را بیا دو چندان کن
جام می پشت جام می خواهم
گاه گاهی کمی جنون دارم
من جنونی مدام می خواهم
تا بگردم کمی به دور سرت
طوف بیت الحرام می خواهم
لحظه مرگ چشم در راهم
از تو حسن ختام می خواهم
#زندگی_مکتبی
#زیارت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 اولین تنفیذ
🔹 یکی از بهیادماندیترین تنفیذهای ریاستجمهوری در جمهوری اسلامی ایران، مراسم تنفیذ ابوالحسن بنیصدر نخستین رئیسجمهور ایران است که در بیمارستان قلب تهران انجام گرفت. در آن ایام امام خمینی به علت مشکل قلبی در بیمارستان قلب تهران - که در آن موقع با عنوان بیمارستان مهدی رضایی خوانده میشد – بستری بود بنابراین مراسم تنفیذ شامگاه دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۵۸ در سالن اجتماعات این بیمارستان انجام گرفت. امام خمینی برای انجام این مراسم مدت کوتاهی از اتاق خود خارج و به سالن آمدند و پس از اجرای مراسم مجددا به اتاق خود بازگشتند.
🔹 از جمله رخدادهای دیگر در مراسم تنفیذ بنیصدر که دیگر هرگز برای رئیسجمهوری تکرار نشد این بود که پس از پایان مراسم شماری از حضار بر سر او نقل پاشیدند. «دو سینی نقل و شکلات برای پذیرایی از مدعوین به سالن آورده شد و هنگامی که مراسم به پایان رسید اعضای دولت به روبوسی با بنیصدر پرداخته و به وی تبریک گفتند و در این میان تنی چند نقل بر سر بنیصدر ریختند.»! (اطلاعات، ۱۶ بهمن ۵۸)
🔗🔗 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.khabaronline.ir/news/1937613/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 تنفیذ
«اين امضا يک امضاي ابتدايي و بدوي نيست، بلکه استمراري است. يعني اينطور نيست که اگر کسي رأي اکثريت را آورد و رهبري حکمش را امضا کردند، ديگر تا چهار سال حتماً رئيسجمهور باشد. خير؛ امضاي رهبري بهطور مستمر بايد پشت سر رئيسجمهور باشد و هر موقع رهبري امضا خودشان را پس بگيرند ـ يعني تنفيذ را پس بگيرند ـ رئيسجمهور هم مشروعيت حقوقي و فقهي خودش را از دست ميدهد. به همين دليل است که امام راحل (رضواناللهتعاليعليه) در تمام احکامي که براي رئيسجمهورهاي دوره خودشان صادر کردند، پس از تنفيذ رأي ملت تصريح کردند که تنفيذ من مشروط است و محدود به اينکه شما موازين شرعي را رعايت کنيد و به موازين قانوني نظام پايبند باشيد و در يک جمله شرايط يک رئيسجمهور را از دست ندهيد. رهبر معظم انقلاب هم در دوران رهبري خودشان هر حکمي که داشتند همين سيره و همين شيوه صحيح و شرعي را ادامه دادند و هم از کلمه تنفيذ و هم از اين شرط استفاده کردند که تأييد من و تنفيذ من تا موقعي استوار است که شما به موازين قانوني و شرعي پايبند باشيد.»
🖌دکتر محسن اسماعيلي، حقوق دان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj