فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بغض فراغ اسماعیل💔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۱ مرداد ۱۴۰۳
🔰آیدی کوهن کیست؟
🔹 ترور شهید هنیه دوباره این سوال را برجسته کرد که شهادت رئیسی کار اسرائیل بوده!، ریشه این خبر سازی و دروغگویی کجاست؟ آیدی کوهن کیست؟
🔹 برخی از سر ماجراجویی یا بی اعتمادی اقدام به بازنشر ادعای کوهن درخصوص دست داشتن اسرائیل در شهادت رئیسی نمودند اما:
۱) کوهن صرفا یک کاراکتر رسانهای با سلاح توییتر است و بس!
او هیچ سمت رسمی در اسرائیل ندارد و ارزش مواضعش در حد همان توییتر است. صرفا یک فعال مجازی است، پدر ایرانی اش جاسوس اسرائیل بود و کشته شد. برادر مفلوکتر از خودش نیز جاسوس بود و در سوریه لو رفت و اعدام شد. لذا کینه عجیبی نسبت به ایران دارد و توییتهای تحریک آمیز او علیه کشور ما همیشگی است.
۲) سابقه مکرر دروغگویی دارد و اخبارش بارها تکذیب شده؛
از جمله ادعاهای مضحک او حمله جنگنده اسرائیلی به نطنز پس از انفجار تاسیسات آن در دهه نود بود
۳) اعتماد به نهادهای نظامی؛ ضروری است.
کارشناسان نظامی و هیئت تحقیق و تفحص ستادکل، رسما دخالت هرگونه عامل خارجی را در سقوط بالگرد رئیس جمهور رد کردند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲ مرداد ۱۴۰۳
🔰نکاتی درباره ترور شهید اسماعیل هنیه
🔹در مورد برخی شبهات سیاسی، حفاظتی و ... که پیرامون ترور شهید اسماعیل هنیه مطرح میشود توجه به نکات زیر مهم است:
۱. سطح حفاظت از شهید هنیه از ابتدای ورود به فرودگاه بالاتر از سایر شخصیتها و میهمانانی بوده که در مراسم تحلیف حضور داشتند بنابراین انصاف نیست در این زمینه دستگاههای امنیتی و حفاظتی جمهوری اسلامی ایران را به کمکاری یا هر چیز دیگری متهم کرد. در واقع با توجه به اعلام هشدار مراکز امنیتی ایران به تحت تعقیب و تهدید بودن هنیه توسط اسرائیل، هنیه بلافاصله پس از ورود به تهران، تحت شدیدترین اسکورت حفاظتی قرار گرفته و در یک پروتکل امنیتی استثنایی علاوه بر یگان ویژه پلیس حفاظت شخصیتها، نیروهای سپاه حفاظت انصار المهدی (حفاظت ریاست جمهوری) و اطلاعات سپاه نیز در اسکورت وی حضور داشتهاند و او اسکورتی بزرگتر از اسکورت مقامات دیگر داشته است.
۲. محل اسکان شهید هنیه جزو مناطق بهشدت حفاظت شده تهران و مجهز به اخلالگرهای شدید جنگ الکترونیک و پدافند قوی است که ایشان در سفرهای قبلی هم بعضاً در آنجا اسکان مییافتند. بنابراین محل اسکان ایشان نیز از نظر امنیتی مشکلی نداشت.
۳. علاوه بر اینها اسماعیل هنیه برای شرکت در یک مراسم رسمی همانند سایر مهمانان و مقامات خارجی و به صورت آشکار در تهران حضور داشت. حضورشان هم با توجه به مراسم تحلیف که دهها خبرنگار خارجی هم حضور داشتند و بهشدت رسانهای بود، چیزی نبود که بشود آن را پنهان کرد. بنابراین انجام چنین تروری در چنین شرایطی و در یک سفر رسمی و آشکار، شاهکار نیست بلکه نقض بدیهیترین قواعد و اصول و مقررات بینالمللی است، اگرچه جبهه مقاومت فرمانده و رهبر بزرگی را از دست داد.
۴. اینکه گفته میشود در ترور شهید هنیه توسط عوامل نفوذی نقش داشتند، تنها در حد یک گمانه ضعیف و غیرقابل اثبات است و دستگاههای امنیتی نیز تاکنون چنین فرضیهای را حتی محتمل هم ندانستهاند. اما آنچه مشخص است این است که با توجه به تنش و دشمنی چندین ده سال ایران و اسرائیل طبیعی است، همانطور که ایران تا عمق اسرائیل به طرق مختلف دسترسی دارد، اسرائیل هم در این زمینه طبیعتاً دارای دسترسیهایی است که صدها ماهواره آمریکایی و اروپایی برایش فراهم کردهاند.
۵. تعصب و حمایت از مقاومت و رهبران آن یک موضوع فراجناحی در ایران است و تمام جریانهای سیاسی جدای از رقابتهایی که باهم دارند، در این خصوص وحدت نظر داشته و مقاومت اسلامی را که با امنیت و منافع ملی ایران در هم تنیده شده است، وجهالمصالحه رقابتها یا اختلافات سیاسی قرار نمیدهند و تاکنون نیز چنین چیزی مشاهده نشده است. لذا متهم کردن یکدیگر نیز در این زمینه نه نسبتی با واقعیتهای موجود دارد و نه کمکی به منافع ملي مینماید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۲ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هر بار که خدمت حضرت آقا رسیدم ایشان با تاثر میفرمودند: آقای مخبر! خیلی حیف شد! ...😔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
🔰 تحجر در حال رشد
🔹حجت الاسلام علیرضا پناهیان، برنامه راز، شبکه افق: تحجر در حال گسترش در جامعه است؛ در نظرسنجیهای سال گذشته و امسال، ۷۵ تا ۸۰ درصد مردم برای رفتن به زیارت اربعین اعلام آمادگی کرده و گفتهاند که در ایام محرم، یک حرکت عملی داشتهاند، اما در همین جامعه، اکثریت در انتخابات شرکت نکردند. این یعنی گسترش تحجر.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۵ مرداد ۱۴۰۳
🔰 رهبری و کار اجرایی
رهبري در کارهاي اجرايي کشور هيچ دخالت مستقيمي نميکند؛ نه در قوّه مجريه، نه در قوّه قضاييه و نه در قوّه مقنّنه
8/8/80.
براي رهبري، وارد شدن در ميدان
اوّلاً به صورت طرح مسأله و بسيج افکار عمومي است؛
ثانياً به صورت خواستن از دستگاههاي اجرايي است.
22/2/82.
مديريت انقلاب - که همان رهبري باشد - مسؤوليت حفظ جهتگيري انقلاب و نظام را دارد؛
بايد مواظب باشد انقلاب و نظام از آرمانها منحرف و منصرف نشود؛
فريب دشمن را نخورد
و راه را عوضي نرود؛
اينها مسؤوليتهاي رهبري است.
22/2/82.
#حکیم_انقلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
۱۶ مرداد ۱۴۰۳