🔰اهل مذاکره ایم، اما مذاکره کردن با آمریکا عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست!
🔹و امّا بحث مذاکره؛ چند وقت است میشنوید در روزنامه، در فضای مجازی، در سخنان این و آن، بحث میشود از مذاکرهی دولت.
🔹خب، آنچه مورد بحث این بحثکنندگان است ــ چه در داخل، چه در خارج ــ مذاکرهی با آمریکا است.
🔹اسم مذاکره را میآورند که «آقا! مذاکره چیز خوبی است»، انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است!
🔹امروز وزارت خارجهی جمهوری اسلامی ایران یکی از پُرکارترین وزارتخارجهها است.
🔹کارش همین است دیگر؛ با کشورهای دنیا ــ شرقی، غربی، همهجور ــ مذاکره میکنند، رفتوآمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند؛
🔹استثنائی که وجود دارد آمریکا است. البتّه رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست؛ رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، دارند جنایت میکنند؛ او محلّ کلام نیست. استثنا آمریکا است.
🔹چرا استثنا است؟ علّت چیست؟
🔹اوّلاً مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ این را باید ما درست بفهمیم. اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود؛ نخیر، از مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل: تجربه.
🔹ما در دههی ۹۰ نشستیم حدود دو سال با آمریکا مذاکره کردیم ــ البتّه آمریکا تنها نبود؛ چند کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود ــ دولت آن روز ما نشست مذاکره کرد، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همهکار کردند، یک معاهدهای هم تشکیل شد؛ در این معاهده، طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل، امّا همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند؛ همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد؛ گفت پاره میکنم و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این هم که او بیاید، همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود به معاهده عمل نکردند؛ معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، [امّا] تحریمهای آمریکا برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالای سر ایران وجود داشته باشد.
🔹این معاهده، محصول مذاکرهای است که به نظرم دو سال ــ یا بیشتر یا کمتر ــ طول کشید. خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، امّا نتیجهای را که مقصودمان بود به دست نیاوردیم؛ همین معاهده را هم با همهی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
🔹با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
#حکیم_انقلاب 19-11-1403
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فردوست: در دوره شاه به دلیل تعدد چپاول ها گفتیم هر کسی بالای صد میلیون تومان (۱۴ میلیون دلار معادل هزار میلیارد تومان امروز) چپاول کرده رسیدگی شود و زیر صد میلیون تومان را ول کنید... همین هم شد حدود ۳۷۵۰ مورد!!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔶نشست زنده 🔶
🔴 به همراه برگزاری مسابقه و اهدا جوایز
(منبع سوالات از خود لایو 👉)
دکتر مهدی سعیدی کارشناس مسائل سیاسی
🗓تاریخ : یکشنبه ۲۱ بهمن ماه ١۴٠٣
⏰زمان :ساعت ١٩:٣٠
در پیام رسان ایتا کانال ثامن اصفهان منتظر حضور گرمتان هستیم..👇
💌 @samen_esf1399
معاونت سیاسی ناحیه امام رضا علیه السلام
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰امکانسنجی تحقق توسعه، با پیشفرض ادامه پهلوی
🔶 در چهل و ششمین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان این سوال اساسی طرح می شود که اگر رژیم پهلوی ادامه می یافت می توانستیم شاهد پیشرفت های علمی، تاسیسات نیروگاهی، پتروپالایشگاهی و کشتی سازی و ... به صورت "درونزا" باشیم یا خیر؟ پاسخ قطعا منفی است. علت را باید در نگرش پهلوی به مقوله توسعه جستجو کرد. توسعه متفاوت است با رشد اقتصادی. رشد اقتصادی به معنای رشد تولید و خدمات در یک کشور است و می تواند برونزا باشد و توسط دیگران حاصل شود اما توسعه مقوله ای درونزا به معنای توان آباد کردن می باشد.
🔸رژیم پهلوی در صورت تداوم، با فروش دلارهای نفتی و وارد کردن کارخانه، ما را به پیشرفت اقتصادی می رساند اما هیچگاه ما را به توسعه اقتصادی نمی رساند. چرا که رویکرد پهلوی در حوزه اقتصاد به جای استحکام ساخت درونی قدرت، به معنای تقویت مولفه های تولید داخل و درونزا نمودن آن، واردات کالا و کارخانه با دلارهای نفتی بود. برای مثال آنچه به عنوان صنعت در قالب ذوب آهن اصفهان، صنعت هسته ای، گسترش بنادر و .... به ایران آمد، هیچ گاه همراه با انتقال تکنولوژی و فنآوری نبود و اتفاقا شرکت های غربی در قبال دلارهای نفتی که از ایران دریافت می کردند، صرفا به انتقال تجهیزات پرداختند و هیچگاه اجازه نمی دادند مهندسان ایرانی در قامت فهم تکنولوژی آنها حضور یابند. صنعتی شدن در دوران پهلوی از طریق فروش نفت بود. نفت بفروش، کارخانه و مهندس اجاره ای وارد کند.
🔸 توسعه اقتصادی در شرایطی حاصل می شود که برنامه ریزی ها در چاچوب منافع کلان آن کشور تدوین شوند. اما آنجه در پهلوی شاهد هستیم کاملا در مغایرت با این مسئله است. امریکا ایران را در تمام عرصه ها به خود وابسته کرده و شأنیتی به غیر از تامین نفت خام برای ایران قائل نبود.
🔸رویکردهایی که ایران قبل از انقلاب در پیش گرفته بود منطبق بر الگوی حامی_پیرو بود و اساسا در این الگو نقشی که برای ایران تعریف کرده بودند، هیچ گاه نمی توانست ایران را از حیث رویکردها در مسیر توسعه قرار دهد. ضمن اینکه داشتن اعتماد به نفس در ایران و ایرانیِ زمان پهلوی در قالب فرهنگ غربزدگی و آنچه پهلوی به دنبال آن بود، به کلی نابود شده بود.
🔸موتور توسعه اقتصادی علم است. صنعت هسته ای، نفت و بسیاری از علوم از چندین دهه قبل از انقلاب رخ برآورده بودند ولکن تولیدات علمی در دانشگاه های ایرانی در آن زمان در حداقل ممکن بود. کشوری با این سطوح پایین علمی چگونه می توانست به توسعه اقتصادی دست یابد؟
🔺بنابراین پهلوی با ان رویکردها نمیتوانست ایران را به توسعه برساند؛ اما جمهوری اسلامی رویکردها را تغیر داد تا بستر رسیدن به توسعه درونزا حاصل شود. این روند تا ابتدای دهه نود به خوبی پیش رفت. اما در این دهه ما وارد چالش هایی شدیم که مسیر پیشرفت کشور را با کندی مواجه نمود. بررسی این چالش ها نشان میدهد که همه آنها ریشه در رویکردی دارد که در دهه نود در پیش گرفتیم. رویکردی که از درونزابی اقتصاد فاصله گرفت و به سمت شرطی سازی آن به سیاست در قالب مذاکرات هستهای سوق داده شد و کشور را معطل برخی تصمیمات سیاست خارجی ساخت.
❗️ #علی_محمدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰اسامی وزرای پیشنهادی در دولت لبنان بر اساس وابستگی حزبی:
1- نواف سلام - نخست وزیر
2- معاون نخست وزیر: طارق میتری
3- وزیر امور خارجه: یوسف راجی (قوات لبنانی)
4- وزیر دفاع: میشل مانسی (سهم رئیس جمهور)
5- وزیر کشور: احمد الحجار (سهم نخست وزیر و رئیس جمهور)
6- وزیر دارایی: یاسین جابر (جنبش امل)
7- وزیر نیرو: جو سدی (قوات لبنانی)
8- وزیر آموزش و پرورش: ریما کرمی (سهم نخست وزیر)
9- وزیر فرهنگ: غسان سلام (سهم نخست وزیر)
10- وزیر امور اجتماعی: حنین السید (سهم نخست وزیر)
11- وزیر محیط زیست: تامارا الزین (جنبش امل)
12- وزیر کار: فایز رسامنی (سوسیالیست مترقی)
13- وزیر کشاورزی: نزار هانی (سوسیالیست مترقی)
14- وزیر بهداشت: راکان ناصرالدین (حزب الله)
15- وزیر کار: محمد حیدر (حزب الله)
16- وزیر ارتباطات: چارلز الحاج (قوات لبنانی)
17- وزیر گردشگری لورا لحود (سهم رئیس جمهور)
18- وزیر اطلاعات پل مورکوس (سهم نخست وزیر و رئیس جمهور)
19- وزیر ورزش و جوانان، رستینا بابکیان (ارمنی معتدل)
20- عامر البسط وزیر اقتصاد (سهم نخست وزیر)
21- وزیر دولت در امور توسعه اداری فادی مکی (جنبش امل)
22- وزیر دادگستری عادل نصار (فالانژ لبنان)
23- وزیر صنعت، جو عیسی الخوری - (قوات لبنانی)
24- کمال شهاده، وزیر آوارگان و وزیر دولت در امور فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی (قوات لبنان)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 زیادهخواهیهای ترامپ متوهم
🔹محمدباقر قالیباف: ترامپ یک متن را به ایران ارسال کرده که ایران داوطلبانه مسائل هستهای، موشکی، سلاحهای غیرمتقارن، متعارف و پدافند را کنار بگذارد؛ یعنی در واقع خلع سلاح ایران!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
سیمای روستاهای ایران در دوره حکومت پهلوی.pdf
1.69M
🔰 سیمای روستاهای ایران در دوره حکومت پهلوی
🔹روستا ریشه زندگی شهری و اساس تمدن بشری است.
🔹با وجود اهمیت زیادی که کشاورزان و روستاییان از روزگاران دور تا امروز در اقتصاد و تامین غذای مردم ایران داشته اند، اما در دوره حکومت پهلوی 70 درصد روستایی که تامین کننده نیاز غذایی کشور بودند مورد توجه قرار نگرفتند.
🔹ماموران حکومت به تبعیت از سیاستهای حاکمان، روستاییان را به شیوه های مختلف مورد بی مهری و رفتارهای ظالمانه قرار می دادند.
🔹حتی شخص رضاخان به عنوان پادشاه کشور، به زور اراضی و دسترنج آنها را تصاحب می کرد و دادگاهها، قربانگاه حق و حقوق روستاییان بودند.
🔹وضع عمرانی و رفاهی روستاییان نیز بسیار نامناسب بود و بیش از 80 درصد آنها فاقد امکانات زیربنایی بودند.
🔹آنها از نظر برخورداری از آب آشامیدنی سالم،
برق، راه، گاز، تلفن، مدرسه، حمام، تکنولوژی، امکانات کشاورزی، بهداشتی و درمانی شدیداً
در مضیقه قرار داشتند. ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 احمقانه ترین نحو مواجهه با رهنمودهای رهبری
▪️▪️محمد صرفی، فعال رسانه در توئیتر نوشت:
دو گروه در معرض چنین برخورد خیانت آمیزی و ابلهانه ای هستند؛ آنهایی(حامیان مذاکره) که همسو با دشمن، انگشت ملامت به سوی رهبری دراز کنند و در طرف مقابل آنهایی(مخالفان مذاکره) که این بیانات را بهانه حمله به دولت آقای پزشکیان و اشخاصی مانند آقای ظریف (به دلیل نقش آفرینی در برجام) کنند.
احمقانه ترین و حتی شاید خیانت آمیزترین برخورد با موضع امروز رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا، تبدیل آن به بهانه و ابزاری برای دعوا و شکاف داخلی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 همه کشور متحد پشت سر رهبر ایستاده ایم
❗️توییت محمد شریعتمداری در خصوص بیانات #حکیم_انقلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 #الله_اکبر 💐
📱 خاطره رهبر انقلاب از سردادن بانگ الله اکبر همراه فرزندانشان در سال ۵۷
✏️ رهبر انقلاب: سال ۵۷، تهران الهامبخشِ دیگرِ شهرها شد؛ هم در راهپیماییها، هم در تولید شعارها. این شعارهای هماهنگی که میدیدید در همهجای کشور پخش میشود، از تهران الهام داده میشد. این تکبیر روی پشت بام را تهرانیها ابتکار کردند و به جاهای دیگر خبر دادند. بنده خودم در مشهد نشسته بودم، شب یکی از دوستان تهرانی که جزو مبارزین بود ــ خدا رحمتش کند ــ تلفن کرد گفت «بشنو»؛ تلفن را گرفت به سمت صدا، من دیدم صدای «اللّه اکبر» میآید؛ گفت شما هم «اللّه اکبر» بگویید، بنده هم با بچّههایمان ــ کوچک بودند ــ رفتیم بالای پشت بام و شروع کردیم «اللّه اکبر» گفتن. ۱۴۰۲/۱۱/۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj