💠 رفقای خوب من!❤️
وَمَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ ۚ وَحَسُنَ أُولَٰئِكَ رَفِيقًا
آنانی که در همهحال از خدا و پیامبر اطاعت کنند، هممسیر با افرادیاند که خدا به آنان نعمت ویژه داده است؛ یعنی با پیامبران و آدمهای باصداقت و شاهدان اعمال و شایستگان. آنان خوب رفقایی در مسیر رشدند!
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
💠 علم، تقوا، بصیرت؟ کدام نجات بخش است؟!
«آنچه مهم است اين است که (انسان) وظيفهي خودش را در هر برههاي از زمان تشخيص بدهد.
اگر وظيفه تشخيص داده نشد، علم و تقوا و مانند اينها به درد نميخورد؛ يعني بجا مصرف نميشود.
اگر
علم داشته باشيم،
تقوا هم داشته باشيم،
حتّي شجاعت هم داشته باشيم،
امّا: ندانيم وظيفه چيست، ندانيم موقعيت کدام است، ندانيم امروز مطالبهي خداي متعال و مطالبهي دين از ما در عرصهي اجتماع چيست،
آن #علم و #تقوا و #شجاعت و بقيهي خصوصيات مثبت اثر خودش را نميبخشد؛ و کارکرد لازم را نخواهد داشت.
اين کلمهي «#بصيرت» که ما دائم تکرار ميکنيم، معنايش اين است. يکي از مصاديق مهم بصيرت همين است که انسان بداند امروز چه نيازي در جامعه وجود دارد.»
#حکیم_انقلاب (16/6/95)
#سبک_زندگی
@bimemoj
4_5958518368666389187.mp3
21.9M
🌐 میزگرد «خاتمه جنگ، خدمت یا خیانت»
میزگرد جعفر شیرعلی نیا و کامران غضنفری نویسندهی کتاب راز قطعنامه
@bimemoj
♻️ اما در مورد قطعنامه!
اما در مورد قبول قطعنامه که حقیقتاً مسئله بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصاً برای من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجرای آن می دیدم؛ ولی به واسطه حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلًا خودداری می کنم، و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور، که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم؛ و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام می دانم. و خدا می داند که اگر نبود انگیزه ای که همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود، هرگز راضی به این عمل نمی بودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود. اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم. و مسلّم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود.
@bimemoj
بیم موج
💠 علم، تقوا، بصیرت؟ کدام نجات بخش است؟! «آنچه مهم است اين است که (انسان) وظيفهي خودش را در هر برهه
تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافری است
راهرو گر صد هنر دارد بصیرت۱ بایدش!
۱. در اصل غزل حافظ «توکل» آمده است
🌀«آیا همه طرفداران موسوی از سناریو اصلاحطلبان آگاه بودند؟»
🌀«نشانههایی از بازی حساب شده اصلاحات در فتنه 88»
🌀«وقتی BBC فارسی تشکیل و در آستانه انتخابات تغییر رویکرد میدهد!»
⭕️ گفتوگوی تفضیلی با مهدی سعیدی از نویسندگان کتاب دایرة المعارف فتنه ۸۸
https://www.farsnews.ir/news/14001008000840
@bimemoj
عجب سروی، عجب ماهی، عجب یاقوت و مرجانی
عجب جسمی، عجب عقلی، عجب عشقی، عجب جانی
عجب لطف بهاری تو، عجب میر شکاری تو
در آن غمزه چه داری تو؟ به زیر لب چه میخوانی؟
عجب حلوای قندی تو، امیر بیگزندی تو
عجب ماه بلندی تو، که گردون را بگردانی
#زندگی_مکتبی
#حاج_قاسم
#خط_تحریف
#جهاد_تبیین
@bimemoj
🎁 تمجيدها و تحريفها
ايامي که گذشت متعلق به سرداري بود که نام او قلبها را به تپش مياندازد. بزرگ مرد ايران زمين که همچون ديگر همرزمان شهيدش اين روزها به چراغ هدايت يک ملت بدل گرديده است. در هر کوي و برزن که ميروي نام او به نيکي و بزرگي ياد ميشود و چشمي نيست که در اين سالها به اندازه نم اشکي در فراق او باراني نشده باشد.
او امروز به سیدالشهدای جبهه مقاومت بدل شده و اسطورهای است که در فرای مرزها نیز دلهای بسیاری را ربوده است و مشی و رفتار و گفتار او دهان به دهان میچرخد و بسیاری از مشتاقان مجاهدت به او به مثابه الگویی تمام عیار نگریسته و از مکتب او استعانت میجویند.
امروز سخن گفتن و نوشتن و منسوب بودن به حاج قاسم موجب ارتقاء و بزرگی افراد میشود. لذا بسیاری در این ایام از او گفتهاند و در وصفش نوشتهند و سرودهاند و به نحوی خود را به نام مقدساش گره زدهاند! و اینجا است که نگرانیهايي برای تیزبینها و هوشمندان ایجاد شده است! که نکند در پس اين انتسابات، فرصتطلبیهایی نیز نهفته باشد!
به واقع در این معرکه یادبود و بزرگداشت و در زمانی که همه از حاج قاسم میگویند، باید هوشمند باشیم که این فرصت بزرگ برای تعالی بخشی به جامعه، دچار آفت و انحراف نگردد! چه کسانی میتوانند همه نقل قولها و انتساباتی که این روزها به حاج قاسم ختم میشود را راستی آزمایی کند!؟ نکند افرادی با اغراضی خاص حرفها و رفتارها و مرامهایی را به او منسوب کنند که متعلق به حاج قاسم نباشد!
حتی سیاسیون جامعه نیز این روزها از حاج قاسم میگویند! به عنوان نمونه حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران که در گفتگوهای کلاب هاوس شرکت کرده بود بیان داشته که در آخرین دیدارش با سردار سلیمانی که سه ماه قبل از ترور وی بوده، ایشان با اشاره به نقش همسایه شمالی (روسیه) در تحولات و مسایل سوریه گفته خدا از این جماعت نامردتر نیافریده است!
صحت و سقم این سخنان چگونه قابل بررسی است؟! چه کسی میتواند این تعابیر را به سادگی نفی یا اثبات کند؟ چه کسی میتواند آنچه در ذهن منظور حاج قاسم را به درستی بیان نماید؟ بهره برداری سیاسی حزبی خاص از این نگاه مطرح شده را در آستانه مذاکرات هسته ای چگونه باید تحلیل کرد؟ اینها مباحث مهمی است که بیتوجهی به آن میتواند موجب ابهام و سردرگمی در جامعه گردد.
فراموش نباید کرد که حاج قاسم متعلق به یک حزب و جناح و طیف خاص در جامعه نیست! حاج قاسم متعلق به همه ملت ایران و مسلمان جهان اسلام و آزادگان عالم است و همه حق دارند تا از او یاد کنند و در موردش سخن بگویند! اما در عین حال باید مراقب بود که در این معرکه "تمجیدها" ، حقیقت حاج قاسم "تحریف" نگردد!
#زندگی_مکتبی
#حاج_قاسم
#خط_تحریف
#جهاد_تبیین
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سروی، عجب ماهی، عجب یاقوت و مرجانی
عجب جسمی، عجب عقلی، عجب عشقی، عجب جانی
عجب لطف بهاری تو، عجب میر شکاری تو
در آن غمزه چه داری تو؟ به زیر لب چه میخوانی؟
عجب حلوای قندی تو، امیر بیگزندی تو
عجب ماه بلندی تو، که گردون را بگردانی
#زندگی_مکتبی
#حاج_قاسم
#خط_تحریف
#جهاد_تبیین
@bimemoj
⭕️ نشست برخط «مکتب تبیین حاج قاسم سلیمانی »
📌موضوع :مکتب انسان ساز حاج قاسم
🔻کارشناس: دکتر مهدی سعیدی
«دکترای مسائل ایران، نویسنده و پژوهشگر در احزاب وگروه های سیاسی ایران »
⏳چهارشنبه 15دی1400
ساعت19:30
🔻کانال های روبیکا نسرا رضوی :
🔰https://rubika.ir/nasrarazavii
#نسرارضوی #نسرا #خراسان_رضوی
#Hero
⭕️ نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان خراسان رضوی
🆔 instagram.com/nasrarazavi
🆔 eitaa.com/nasrarazavi
🆔 rubika.ir/nasrarazavii
🆔 https://t.me/nasrarazavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه مثل ساره ای و مریم نه مثل آسیه و حوا
فقط شبیه خودت هستی فقط شبیه خودت زهرا
اگر شبیه کسی باشی شبیه نیمه شب قدری
شبیه آیه تطهیری شبیه سوره اعطینا
شناسنامه تو صبح است پدر. تبسم و مادر! نور
سلام ما به تو ای باران درود ما به تو ای دریا
کبود شعله ور آبی سپیده طلعت مهتابی
به خون نشستن تو امروز به گــُل نشستن تو فردا
بگیرآب و وضویی کن به چشمه سار فدک امشب
نماز عشق بخوان فردا به سمت قبله ی عاشورا
@bimemoj
🎁 تهاجم به اصول
با پیروزی انقلاب، نوبت به تلاش همهجانبه برای تحقق آرمانهای انقلاب فرارسیده بود که این امر به بزرگترین رسالت جمهوریاسلامی و کارگزاران و معتقدان به آن بدل شد. در مقابل، دشمنان ملت ایران دست بهکار شدند و «بیاعتبارسازی» این اصول و آرمانها را بهعنوان راهبرد کلیدی خود هدفگذاری کردند. سناریوی پرپیچ و خمی که با بهکارگیری شگردهای متنوعی در جنگ نرمِ طراحی شده و با استفاده از ابزارهای نوین رسانهای دنبال شد...
♻️متن کامل یادداشت را در ص ۲ روزنامه همشهری مطالعه کنید:
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/150449/
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ از زندگی در آلمان چه خبر؟!
ویدئو ارسالی یکی از هموطنانمان از آلمان، برای #امیرمحمد_زند
🔺 امیرمحمد زند بازیگر کشورمان در چند روز گذشته خواسته تا ایرانیان خارج از کشور از مشکلات اروپا فیلم گرفته و برای او ارسال کنند تا او پخش کند!
#سبک_زندگی
#غرب
@bimemoj
🍁اگر حزب نباشد؟!
شما فكر نكنيد اگر حزب نباشد، ديگر چنددستگي نيست. اين دروغ است، اين خلاف است، اين اشتباه است. وقتي هم كه در جامعه حزب نباشد، به جاي حزب چه هست؟ باند و دارودسته.
شما بفرماييد ِكْي در تاريخ دارودسته نبوده؟ بفرماييد.
باز هم به حزب. لااقلً اگر كار سازماندهي اش را كامل كند، برنامه اي دارد، حســابي دارد، حســاب و كتابي دارد، در و دروازهاي دارد.
باند كه ديگر اينها را هم ندارد. همۀ مفاسد حزب را دارد منهاي محاسنش.
يا دارودسته است، يا قطب است و مراد به اضافه تعدادي مريد و ذرههاي َگردان پيرامون آن قطب. اينكه بدتر از حزب اســت.
بايد به فكر باشيم كه با ساخت اخلاقِي ســالم، جلو رشــد گروه پرســتي را بگيريم.
#بهشتی
#شهید_بهشتی
#زندگی_مکتبی
#دولت_سایه
@bimemoj
📮 دال مرکزی گفتمان پیشرفت
پیشرفت، توسعه و حرکت در مسیر رفع مشکلات جامعه را میتوان مهمترین اولویت کشور دانست که جهت حرکت همه مسئولان کشور را تعیین میکند. همه فعالیتها در عرصههای مختلف، باید گرهای از مشکلات مردم بگشاید و یک گام، کشور را به اهداف طرحریزی شده نزدیکتر کند؛ وگرنه اقدامی خلاف میثاق ملی و مصالح کشور خواهد بود. اما سوق دادن تمامی جهتگیریهای کشور بهسوی پیشرفت و تجمیع همه توانها و انرژیها برای تعالی جامعه نیازمند پیشفرضها و الزاماتی است که بدون آن چنین رسالت عظیمی به ثمر نخواهد رسید...
🚧 متن کامل یادداشت را در روزنامه همشهری، ص 2 (دوشنبه 27 دی 1400) بخوانید.
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/151050/
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛱ تویی که نمی شناسمت!🌹
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
🎙دو اشکال اساسی حوزه
💡حوزه دو اشکال اساسى دارد که یکى از آنها حتماً در گذشته نبوده و متعلّق به امروز است و دیگرى هم به احتمال زیاد، این گونه است. امّا اشکالى که حوزهى ما، دیروز آن را نداشت و امروز دارد، این است که👈 حوزهى دیروز از دنیاى زمان خود عقبتر نبود؛ بلکه جلوتر هم بود.
📌شما نگاه کنید در آن روز علماى ما چقدر محصول علمى و فقهى و کلامى براى مردمِ زمان خودشان دارند. همان عدّهى کمى که در گذشته بودند، کارهاى بزرگى انجام دادند. اگر در نیشابور یا بلخ یا هرات یا طوس که اقصى نقاط دنیاى اسلام نسبت به بغدادِ آن روز بود، چند نفر شیعه زندگى مىکردند و سؤال فقهى یا کلامى داشتند، «شیخ مفید» آنان را از بغداد هدایت و راهنمایى مىکرد. یعنى «شیخ مفید» از زمان خودش عقب نبود.
🔹یا در زمان «شیخ طوسى»، اگر دشمنِ مکتبِ اهل بیت مىگفت : «أن لا مصنَّفَ لکم»؛ شما کتاب و تصنیف ندارید، «شیخ طوسى» خودش به تنهایى وارد میدان مىشد و بزرگترین کتاب رجالى را تلخیص مىکرد و اختصاصاً یک کتاب و فهرست رجالى دیگر مىنوشت. یعنى بدون معطّلى، رجال «کشّى» را تلخیص کرد، رجال خود را نوشت و فهرست «شیخ» را هم نگاشت💥
💦هنوز پاسخ در خانهى اشکال کننده بود که مىگفت فقه ندارید؛ ناگهان یک کتاب عظیم پرفرع پر تحقیق - به حسب سطح تحقیق آن روز - مبسوط از آب در مىآمد. اگر «محمدبن زکریاى رازى»، چهار کلمهى الحادى بر زبانش جارى مىشد، فوراً «سید مرتضاى رازى» در ردّ او کتاب مىنوشت و نمىگذاشت حرف او بىجواب بماند.
❄️اگر فلان نویسندهى معاند اهل بیت، کتابى مىنوشت و حقایق و اعمال شیعه را مسخره مىکرد، بلافاصله «عبدالجلیل رازى قزوینى» حقّش را کف دستش مىگذاشت و کتاب «النقض» را مىنوشت. بنابراین، هرکسى که در زمینههاى فقهى و کلامى - بخصوص - چیزى به شیعه مىگفت، شیعه با قدرت و قوت، به زبان علمى به او جواب مىداد و سخن تلخِ رقیب و حریف و معاند را به خانه نمىبرد.
💎تا اواخر هم وضعیت این گونه بوده است. در هند یک نفر پیدا شد و کتاب «تحفهى اثنى عشریه» را که بر ضدّ و ذّم شیعه و در قدح اهل بیت است، نوشت. «سید حامد حسین»، کتاب «عبقاتِ» به آن عظمت را در جوابش نگاشت و آنطور که به نظرم مىرسد، شاید حدود ده ردّ بر کتاب «تحفهى اثنى عشریه» نوشته شده است.
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
اما امروز، این گونه نیست. 👈امروز، حوزهى علمیه از زمان خودش خیلى عقب است. حساب یک ذرّه و دو ذرّه نیست. مثل این است که دو نفر سوار بر اسب، در وادى اى همراه یکدیگر بروند و یکى اسبش از دیگرى تندروتر باشد و آنکه اسبش کندروتر است، بعداً به اتومبیل دست پیدا کند. طبیعى است آنکه اسبش تندروتر است، به گرد او هم نمىرسد.
🔹الان وضعیت این گونه است. در حال حاضر، امواج فقه و فلسفه و کلام و حقوق، دنیا را فرا گرفته است. ما وقتى به خودمان برگردیم، خیلى فاصله داریم.
💢حتّى در «اخلاق» هم این گونه است. یکى از اَعلام حوزه (عَظماللَّه بقائه) - که الان در اینجا تشریف دارند - چند سال قبل از این، سفرى به انگلستان کرده بودند و در آنجا کتابخانهاى را دیده بودند. به من فرمودند: «یک طبقه از این کتابخانه، کتب اخلاقى بود که فرنگیها در چند سالِ اخیر نوشتهاند»! در آن چند سال، حوزهى علمیهى قم، چند کتاب اخلاق بیرون داده بود؟ یک هزارم آن؟ یک ده هزارم آن؟
💦 گمانم هنوز هم کمتر از این مقدار است! این تازه اخلاق است که مىدانید غرب با اخلاق، چندان سرآشتى ندارد. البته کتب اخلاقى آنها بیشتر، فلسفهى اخلاق و ردّ اخلاق و بیان اخلاقِ غیرمعنوى و اخلاق مادّى است. ما بعد از «معراج السعادة» و «جامع السعادات»، در حوزه هایمان، چه کتابى نوشتیم؟ البته بعدها در چند سال اخیر، چند کتاب اخلاق نوشته شده است؛ چیزى که بشود به عنوان یک کتاب علمى ارائه کرد
🎙بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی، ۱۳۷۴/۰۹/۱
@bimemoj
🌐 صاحبان خمس
وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ إِنْ كُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ وَمَا أَنْزَلْنَا عَلَىٰ عَبْدِنَا يَوْمَ الْفُرْقَانِ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
مسلمانان! بدانید هر درآمدی که بهدست میآورید، باید یکپنجمش را به این شش گروه بدهید:
خدا،
پیامبر،
امامان معصوم،
سادات یتیمِ فقیر،
سادات نیازمند
سادات درراهمانده؛
البته اگر واقعاً خدا و آیههایی را باور کنید که دراینباره بر بندۀ خود، محمد، در جنگ بَدر فرستادیم؛ همان روز جداییِ حق از باطل و روز رویاروییِ سپاه اسلام و کفر. خدا از عهدۀ هر کاری برمیآید.
🚦انفال: ۴۱
#ذی_القربی
#اهل_بیت_النبوه
#فاطمه س ⚘
#ولایت_حضرت_زهرا س 🌻
@bimemoj