♨️کشف ۱۳۵۰ کیلو مواد مخدر در مرزهای جنوب شرق.
🔹فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از انهدام باند بزرگ و سازمان يافته قاچاق موادمخدر و کشف بيش از يك تن و ۳۵۰ کیلو موادمخدر از نوع حشیش طی یک عمليات مقتدرانه در مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.
🔹فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان: دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامی ايران بدانند، امروز مرزبانان مجاهد بيش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگويی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک ميهن عزيزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنيت نمیدهند.
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
❌ آقای آذریجهرمی، چه مخفیانه چه آشکار؛ در دلار ۹۰ تومانی، خاموشیها و تعطیلیهای کیلویی و بیسابقه کشور تا تبدیل سیبزمینی به کالای راهبُردی آنهم فقط در عرض چند ماه… سهامداران عمده هستی.
✍ تا زمانی که با کمک فضای مجازی ولنگار چند عنصر با سوابق امنیتی بتوانند بخشی از مردم را فریب بدهند و اوضاع مملکت را اینگونه کنند، نظام ما در حوزه حکمرانی، هر روز مشکل و بحران دارد...
#ولنگاری_درفضای_مجازی
#خطر_نفوذیها
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلاه گشاد وفاق!!
با وفاقیون شبه اصولگرایی که برای نیل به مطامع شخصی و باندی وارد وفاق با این دولت شده اند حرفی نداریم
اما دوستانی که نیتشان از وفاق حقیقتا حل مسائل و معضلات #ایران بوده است، این سخنان پزشکیان را خوب گوش کنند تا ببینند چه کلاهی سرشان رفته و وفاق چیزی نبوده جز مستمسکی برای پیدا کردن شریک جرم تا از زیر بار مسئولیت افتضاحات فرار کنند ...
✍ "قاسم اکبری"
#وفاق_برای_نفاق
#وفاق_دروغین
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
♨️کارگردان «عنکبوت مقدس» به اذیت و آزار جنسی متهم شد.
♦️علی عباسی، کارگردان فیلم موهون «عنکبوت مقدس»، با اتهامی که حاکی از رفتار نامناسب در زمان مستی در مهمانی پس از مراسم گلدنگلوب امسال است، روبرو شده است.
♦️بر اساس گزارش منابع آگاه، این کارگردان ۴٣ ساله به طور تهاجمی به یک بازیگر مشهور که تحت نمایندگی آژانس سیاِیاِی است، دستدرازی نموده و بدن او را لمس کرده است. نام این هنرپیشه هنوز فاش نشده است.
♦️به نظر نمیرسد عواقب این رفتار متجاوزانه عباسی به همین موارد ختم شود، زیرا هالیوود پس از فراگیرشدن جنبش «میتوو»، حساسیت بالایی بر روی آزار و اذیت جنسی نشان داده است که گاهی به بایکوت کردن مادامالعمر عوامل سینمایی نیز منتهی شده است.
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
♨️کشف قتل و دستگيري قاتل کمتر از 48 ساعت در ساوه.
🔹 فرمانده انتظامي شهرستان ساوه از قتل جواني 28 ساله دريک نزاع و درگيري و دستگيري قاتل کمتراز 48 ساعت در اين شهرستان خبرداد.
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برخی سربازان اوکراینی در اعتراض به خیانت دولت آمریکا به آنها در برابر روسیه ، پرچم آمریکا را از روی کلاه های خود برمی دارند. و این حادثه اثبات اشتباهات بزرگ ملتها و دولتها در اعتماد به آمریکاست..
#نتیجه_اعتماد_به_آمریکا
#آمریکا_شیطان_بزرگ
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌هر دولتی تو این مملکت میاد سرکار رهبری نمیذاره کار کنه...
از این شیک تر و مجلسی تر نمیشد پاسخ داد
آفرین پسر آفرین......
#سرطان_اصلاحات
#لیبرالها_عامل_تسلیم_کشور_به_غرب
#اصلاحطلبان_غربگرا
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab.
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اینا اگه ایران بودن هم به گرانی تخم مرغ میخندیدن؟؟
#غربزدگان
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
پرزیدنت پزشکیان برای دومین بار در سخنرانی خود، حمله نظامی به ایران را عادی سازی کرده و به دشمنان ایران گفته: تو مراکز هسته ای ما را بزن، ما دوباره آن را می سازیم!!
آقای پزشکیان، رئیس محترم دولت ناترازی! ساخت مراکز هسته ای کار ساده ای نیست که آنها بزنند و شما بسازید!
آقای پزشکیان! اگر دشمنان مراکز ما را بزنند ما هم مراکز هسته ای آنها را می زنیم. شما هم وقتی حرف زدن بلد نیستی، حرف نزن!
#ایران_قوی
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
☝توییت علی احمدنیا عضو شورای اطلاعرسانیِ دولت پزشکیان و مدیر سایت و کانال اصلاحاتنیوز در سال گذشته و در زمان دولت شهید رییسی
امروز باید حال ایشان را با دلار ۹۴ هزار تومانیِ دولت پزشکیان در یکماه مانده به عید، جویا شد!
✍ محمدجواد محمودزاده
#دولت_نفوذیان
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
♨️غیر رسمی/بشارا الراعی، اسقف مارونی-لبنان، به تمامی سران کلیساهای این کشور اعم از مارونی یا کاتولیک دستور داد که در مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله شرکت نکنند.
✍در صورت تایید باید یادآوری کرد وقتی داعش در حال خرید و فروش و تجاوز زنان مسیحی در سوریه بود این نمک نشناس حرام لقمه مثل پادشاهان لباس میپوشید و صرفا اظهار نگرانی میکرد، اما این شیعیان ایران و لبنان بودند که به دستور فرمانده هان خود در میدان حاضر شدند و زنان برده شده مسیحی را از دست داعش نجات دادند.
#نمک_نشناسان
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab
❌خرید و فروش طلا توسط بانک مرکزی، پرسودترین کسب و کار دولت
▪️داود منظور، رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه:
خرید و فروش ارز و طلا توسط بانک مرکزی به پرسودترین کسب و کار دولت تبدیل شده و این کسب و کار با فاصله از سایر فعالیت های بازرگانی دولت شامل نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع سنگین سودآورتر است!
این سود حاصل یک بازی با جمع صفر است که بازنده نهایی آن مردم و بنگاه ها هستند.
#سیاست_لیبرال_بازی_با_معیشت_مردم
#اقتصاد_لیبرالی
┄┄┅┅❅❀●🎭●❀❅┅┅┄┄
@bineghaab