1_168379045.mp3
7.95M
شهیدمطهریمیفرمایند؛
نوشته اند: «ما زالَتْ بَعْدَ ابيها مُعَصَّبَةَ الرَّأْسِ، ناحِلَةَ الْجِسْمِ، باكِيَةَ الْعَيْنِ، مُنْهَدَّةَ الرُّكْنِ». زهرا را بعد از پدر نديدند كه هيچ وقت عصابه اى را كه به سر بسته بود از سر باز كند. روز به روز زهرا لاغرتر و ناتوانتر مى شد. بعد از پدر هميشه زهرا را با چشمى گريان ديدند. «مُنْهَدَّةَ الرُّكْنِ» اين جمله معنى عجيبى دارد. «ركن» يعنى پايه، مثل يك ساختمان كه پايه هايى دارد و روى آن پايه ها ايستاده است. از نظر جسمانى، پا و ستون فقرات ركن انسان است، يعنى انسان كه مى ايستد روى اين بناى استخوانى مى ايستد. گاهى از نظر جسمى، اين ركن خراب مى شود، مثل كسى كه فرض كنيد پاهايش را بريده باشند يا ستون فقراتش درهم شكسته باشد.
ولى گاهى انسان از نظر روحى آنچنان درهم كوبيده مى شود كه گويى آن پايه هاى روحى كه روى آن ايستاده است خراب شده است. زهرا را بعد از پدر اينچنين توصيف كرده اند. زهرا و پيغمبر عاشقانه يكديگر را دوست مى دارند. به فرزندانش امام حسن و امام حسين كه نگاه مى كند، بى اختيار مى گريد، مى گويد: فرزندان من! كجا رفت آن پدر مهربان شما كه شما را به دوش مى گرفت، شما را به دامن مى گذاشت و دست نوازش به سر شما مى كشيد؟.
ولا حول و لا قوّة الّا باللَّه العلى العظيم و صلّى اللَّه على محمّد و آله الطّاهرين.
@binesh_motahar_kerman
بسم الله الرحمن الرحیم
⚘🔹 آنجا که زیبایی وجود دارد، عشق و طلب در یک موجود دیگر وجود دارد؛ حرکت و جنبش وجود دارد؛ یعنی خود زیبایی، موجب حرکت و جنبش است...
(شهید مطهری)⚘⚘
📝وهنر وادبیات وسیله و ابزار این حرکت و جنبش و ایجاد زیبایی برای انتقال افکار و تاثیر در دلهاست.
🔖به حول و قوه الهی، مجموعه بینش مطهر درنظر دارد برای تعمیق و تاثیر مباحث مختلف کتب بینش مطهر، و مبانی فکری شهید مطهری به تدوین 📚داستان و📚شعر مخصوصا برای گروه سنی کودک👶 و نوجوان👨🚀 اقدام کند.
در این راستا یکسال است که مشغول فعالیت و خلق آثار متفاوتی گردیده است...در ادامه کار برای بهتر به نتیجه رسیدن واستفاده از همه ظرفیت های موجود👨👩👧👧 از همه کسانی که دستی بر قلم🖍 دارند و مایلند در راه اندیشههای ناب اسلامی با تکیه بر آثار شهید مطهری قلم بزنند و افسران این جبهه نرم فرهنگی باشند، دعوت می شود به ما بپیوندند.
🚨گروهی با حضور اساتید فرهیخته داستان نویسی و شعر؛ و اساتید مبانی بینش مطهر تشکیل داده شده که قدم به قدم و با کمک یکدیگر برای مباحث مختلف بینش مطهر قلم می زنند...
اساتید در کنار شما خواهند بود؛ قلم ادبی شما در زمان تعریف شده اصلاح شده و رشد می کند و مبانی فکری شهید عرضه می گردد.
ان شالله با این حرکت زمینه ساز ظهور حضرت ولیعصر عج گردیم...
♦️شرایط شرکت در این گروهها:
۲گروه در حیطه *شعر* و *داستان*:
⛳۱. گذراندن حداقل سطح ۱ بینش مطهر و آشنایی با مبانی شهید
⛳۲. آشنایی ابتدایی به شعر و داستان:
📕 در این زمینه ارائه یک اثر به آیدی ارائه شده ضروری ست.
⛳۳. همکاری مستمر در طول دوره:
از پذیرش حضور کسانی که در گروه غیر فعال باشند معذوریم.
⛳۴. دغدغه و انگیزه ارائه اثر
⛳مهلت ارسال اثر: تا ۲۰ بهمن ۹۸
قبلا از همکاری شما سپاسگزاریم...
بزرگواران جهت ثبت نام و ارائه اثر خود به آیدی زیر رجوع کنید.
آیدی در بله و ایتا👇
@salamat_sd
دبیرخانه بینش مطهر بانوامین (ره)
#مبانی_فکری
#شهید_مطهری
#شعر_داستان
#کودک_نوجوان
#خانواده_بینش_مطهر
--------------------------------
كانال در ايتا، سروش، بله، تلگرام، آپارات، اينستاگرام
🆔 @Bineshe_Motahar
🍃🌷🍃🌷🍃🌷
پیام آیة الله جوادی آملی به مراسم بزرگداشت یکصدمین سالروز ولادت شهید مطهری
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:
🌱 مراسم بزرگداشت یکصدمین سالروز ولادت شهید مطهری با موضوع شهید مطهری و انقلاب جهانی اسلام عصر یکشنبه ۱۳ بهمن ماه در فرهنگسرای ارسباران با قرائت پیام آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار شد.
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی جَمِيعِ الْأَنْبِيَاءِ وَ الْمُرْسَلِين وَ الْأَئِمَّةِ الْهُدَاةِ الْمَهْدِيِّين سِيَّمَا خَاتَمُ الْأَنْبِيَاءِ وَ خَاتَمُ الْأَوْصِيَاء (عَلَيْهِما آلَافُ التَّحِيَّةِ وَ الثَّنَاء) بِهِمْ نَتَوَلَّی وَ مِنْ أَعْدَائِهِم نَتَبَرَّأ إِلَی اللَّه».
مقدم شما فرهيختگان، دانشوران و اهالی فرهنگ و شیفتگان و پروانگان شمع وجود معلمی فرزانه و فروزنده را به همایش یکصدمین سال روز میلاد استاد شهید مرتضی مطهری رحمه الله علیه گرامي ميداريم، اعياد فجر پیروزی انقلاب اسلامی، که یادآور مجاهدتهای شهید مطهری، دوشادوش استاد و پیر مدرسه و مکتبشان حضرت امام خمینی قدس سره شریف است را تهنيت عرض ميکنيم و از همه بزرگواراني که در اقامه اين همایش تلاش و کوشش کرده و ميکنند، حقشناسي میکنم. سعي همه ـ إِنْشَاءَاللَّه ـ مشکور و مورد عنايت پروردگار باشد!
علم از آن جهت كه نور است و سازنده عالم و معلوم است از بهترین ره آورد انبیای الهی است آنچه كه عالم را میسازد علم است، آنچه كه باعث تحول در معلوم است علم است. عالم وقتی جهان را خوب بشناسد جهان را خوب اداره میكند. در كتابهای فلسفی و منطقی اصطلاحاً ارسطو را معلم اول میگفتند و فارابی را معلم ثانی ولی مرحوم صدرالمتألّهین در بخشهای اصول كافی و مفاتیحالغیب و این كتابهای نهایه ایشان میفرمایند معلم اول وجود مبارك پیغمبر(صلوات الله علیه) است و معلم ثانی وجود مبارك حضرت امیرالمؤمنین(علیهما آلاف التحیة والثناء) است؛ اینها هستند كه جهان را خوب تفسیر كردند یك، انسان را خوب تبیین كردند دو، رابطه انسان و جهان را هم خوب تشریح كردند سه، لذا هم ذات اقدس الهی وجود مبارك پیامبر را به عنوان معلم كتاب و حكمت معرفی كرد و فرمود: ﴿هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی اْلأُمِّیینَ رَسُولاً مِنْهُمْ یتْلُوا عَلَیهِمْ آیاتِهِ وَ یزَكِّیهِمْ وَ یعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ﴾[1] و هم خود پیامبر(علیه و علی آله آلاف التحیة والثناء) فرمود: «أَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا»[2] و باز از آن جهت که علم، نور است از بین نمیرود و به تناسب مختصات محل قرارگیری ما از منبع نورانی از آن بهرهمند یا بینصیب خواهیم بود.
وجود مبارک استاد شهید مطهری، آیینهای بود که نور علم، حضرت رسول(صلوات الله علیه و آله) و ائمه معصومین(علیهم و علی آلهم آلاف التحیه و الثناء) در آن تابید و منعکس شد و چون این نور نوری ازلی است پس محدود به زمانه ما نیست و بهرهمندی ما از وجود ایشان به مختصات زمانهای که ایستادهایم، یک صد سال از سال تولد ایشان است ولی این نور علم تا قیامت پابرجاست.
این ویژگی در بین تعداد معدودی از علما و شهدای غیرمعصوم وجود داشته و خواهد داشت و در وجود مبارک شهید مطهری در غایت آن تبلور یافته است به چندین دلیل که بیان خواهد شد:
دلباخته قرآن و سرسپرده عرفان
شهید مطهری دلی داشت دلباخته به قرآن، مغزی داشت سرسپرده به عرفان، جانی داشت وابسته به برهان؛ متفکر و اهل دل و اهل معنی بود. آنچه در تمام برخوردها با شهید مطهری کاملاً محسوس بود، چه در جلسات خصوصی و چه در حضور استاد، حرّیت و آزادگی شهید مطهری بود. او دلی آزاد و مغزی آزاد داشت و قهراً دارای زبان و قلمی آزاد بود.
معلمان قوی
اما خصیصه شاخص دیگر شهید مطهری(ره) این است که: عَلَّمَهُ شَدِيدُ الْقُوَى[3]. این معلمانی داشت که واقعاً شدیدالقوی بودند. در آغاز که مرحوم ابوی گرامی ایشان بود که به اعتراف شهید، مدیون و مرهون آن وجود مبارک و روح ثقیل بود که ولدی این چنین، تولد و تربیت کردند، در دوران تحصیل نیز از یک سو امام راحل(ره) بود که او در حد خود واقعاً در این عصر شدیدالقوی بود، یکی هم علامه طباطبائی بود که او هم شدیدالقوی بود. قوای علمی و عملی اینها در کمال شدت فعال بود.
مرحوم علامه طباطبایی(ره) معتقد بود که وقتی کسی حرف معقولی دارد و مقبولیت اجتماعی دارد، این باید در دو سطح یا سه سطح حرف بزند. بعضی از این بزرگان ما؛ چه در فقه، چه در فلسفه، اینها دارای یک سطحی اند. یعنی مثلا بزرگان قبلی؛ حکیم سبزواری، حکیم آقا علی نوری، بالاتر مرحوم صدرالمتألهین، اینها یک قلمه اند. اینها فقط برای خواص چیزی می نویسند.
اما مرحوم علامه طباطبائی اینچنین نبود. هم المیزان و تعلیقات اسفار و مانند آن می نوشت، هم آموز
ش دین بچه های مدرسه، این کار آسانی نیست اینکه آدم بتواند مطالب عقلی عمیق را رقیق کند تا بچه بفهمد خیلی سخت است. هم کار، کار سختی است، هم تنزل دادن از آن، مستصعب و سخت تر این کار را مرحوم علامه کرده بود. شهید مطهری هم شاگرد این علمه شدیدالقوی بود. یاد گرفت چگونه قلم بزند. هم آن مطالب عمیق نوشتند، هم کتاب رقیق داستان راستان! کسی نیست که داستان راستان را بخواند و نفهمد. برای همه قابل فهم است. این دو سطح یا سه سطح سخن گفتن از همان جا گرفته شده.
خون پرثمر
وجود مبارک حضرت امیر یک وقتی فرمود: العلماء باقون ما بقی الدهر که قبلاً علماء را در خطبه شقشقیه معرفی کرد که: لَوْ لَا ... مَا أَخَذَ اللَّهُ عَلَى الْعُلَمَاءِ أن لا يُقَارُّوا عَلَى كِظَّةِ ظَالِمٍ وَ لَا سَغَبِ مَظْلُومٍ[4]. این عالمانی که تعهد سپردهاند و جلوی ظلم را می گیرند؛ با قلمشان، بیانشان هم جلوی ظلم سیاسی را می گیرند، هم جلوی ظلم اجتماعی را می گیرند، هم جلوی ظلم اقتصادی را می گیرند که این بزرگوار در هر سه بخش کار کرده است؛ این عالمان، این العلماء در پایان نهج البلاغه می شود العُلَماءُ باقونَ ما بَقِيَ الدَّهرُ[5]. وگرنه آن جمله، تزیین اعلامیه برگ فوت است!! شما کمتر اعلامیه ای می بینید که مال عالمان دین باشد و این لقب در آن نباشد، اما کدام علماء؟ آن علمائی که تعهد سپردند.
اینکه وجود مبارک حضرت امیر فرمود: علماء متعهداند جلوی ظلم را اعم از ظلم سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی بگیرند. شهید مطهری هم در برابر ظلم سیاسی مبارزه کرده، زندان رفته؛ هم در برابر ظلم اجتماعی مبارزه کرده هم در برابر ظلم فرهنگی مبارزه کرده، هم در برابر ظلم اقتصادی.
مبارزه با ظلم اقتصادی به این نیست که یکی را بگیری، یکی را ببندی! بلکه طرح اقتصادی دادن، جلوی ظلم اقتصادی را گرفتن است حرف عالمانه زدن، اخلاق اقتصادی را گسترش دادن، و راه حل نشان دادن است. شما با این سرمایه و با این راه حل علمی می توانید جلوی کظه ظالم و سغب مظلوم را بگیرید. اینگونه از علماء که تعهد الهی را عمل کرده اند؛ در پایان نهج البلاغه مشمول آن بزرگداشت حضرت امیر(ع) هستند که العلماء باقون ما بقی الدهر.
بنابراین لَوْ لَا ... مَا أَخَذَ اللَّهُ عَلَى الْعُلَمَاءِ أن لا يُقَارُّوا عَلَى كِظَّةِ ظَالِمٍ وَ لَا سَغَبِ مَظْلُومٍ؛ این علماء می شوند العلماء باقون ما بقی الدهر که از مصادیق روشن و شفاف این دو تعبیر، شهید بزرگوارمان، شهید مطهری(ره) است.
ماهر و توانا در تحلیل مطالب
ویژگی دیگر شهید مطهری (رضوانالله علیه) در تحریر و تحلیل بود؛ یعنی اگر میخواست مطلبی را بررسی کند و اثری را به منشأ آن استناد دهد، تمام جوانب قضیه را با تحلیل بررسی میکرد، آنگاه با نفی و اثبات ثابت میکرد که این اثر مال آن امور نیست مال این شیء خاص است. شهید مطهری در راه تحلیل خیلی ماهر و توانا بود، یعنی میشکافت و دوباره میبافت. گرههای کور را که دیگران نمیدیدند شهید مطهری میدید، آن گره را باز میکرد و نشان میداد و دوباره میبافت. این هنر در شهید مطهری بود. منشأ این توان هم از نظر قرآن کریم، شرح صدر است. انسانی که دارای شرح صدر است چشم و دلش بیناست، وقتی که چشم و دل بینا بود نقطه کوری نمیماند. شهید مطهری برای متن عالَم، شارح خوبی بود و برای متن جهان، مفسر خوبی.
هنر فلسفی استاد مطهری
هنر فلسفی شهید مطهری نه تنها این بود که توانست فلسفه ملاصدرا را از اساتید بنام بفهمد یا فلسفه غرب را با مطالعه عمیق ادراک کند، بلکه هنر اصلی او این بود که در حوزه فلسفه صاحبنظر بود. ایشان میتوانست بین آنچه که از غرب به شرق آمده است و آنچه در خود شرق ذخیره است، داوری کند و در پرتو آن تحلیل عمیق، اوج فلسفه شرق را با حضیض فلسفه غرب بررسی کند و درست تحلیل کند. مرحوم مطهری میکوشید با برهان ثابت کند که فلسفه شرق از مدیریت علمی و برهانی برخوردار است. آنچه را که استاد علامه طباطبایی در خصوص خلاصه افکار اندیشمندان غرب و تسلط حکمت شرق در جلسات خصوصی بیان میکرد، مرحوم مطهری خوب مییافت و به قلم خوب تقریر میکرد. حضور شهید مطهری در جلسات خصوصی درس استاد علامه برای همه ما تازگی داشت. شبی که استاد مطهری برای شرکت در جلسات خصوصی به قم میآمدند، آن جلسه پربارتر و پربرکتتر بود، زیرا سؤالهای عمیقی طرح میکردند که در قبال آن، همه از استاد علامه جواب عمیقی دریافت میکردند و ایشان مایه برکت سؤال بود.
در پایان به نسل حاضر و آیندگان توصیه میکنم برای شناخت خاستگاه و حقیقت انقلاب اسلامی به مطالعه کتابهای شهید مطهری همت گماشته و ابعاد شخصیت والای این عالم فرزانه به عنوان یکی از مهمترین نظریهپردازان حکمت اسلامی در عصر جدید را مورد مطالعه قرار دهند.
«غَفَرَ اللَّهُ لَنَا وَ لَكُمْ وَ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُه»
بسم الله الرحمن الرحیم
همزمان با صدمین سالروز تولد استاد شهید مرتضی مطهری
براى اولين بار انتشار کتاب #تاریخ_عقاید_اقتصادی از #شهیدمطهری راهی به سوی #اقتصاد_اسلامی
به حول و قوه الهی مجموعه #بينش_مطهر با دستيابى به صوت ٤٠ سال پيش استاد مطهری، با صرف هزینه و وقت زیاد در ارتقاء و پیاده سازی نوارها توفيق پيدا كرد تا كتابى جديد از انديشه هاى ارزشمند اين متفكر بزرگ را به جامعه فرهيخته تقديم كند. بنا به اهمیتی که استاد شهید در نیاز مباحث اقتصادی برای انقلاب تشخیص می دادند در بحبوحه انقلاب و تا سه روز قبل از شهادت جلسات هفتگی تشکیل می دادند اما ...
در مقدمه این کتاب چگونگی شکل گیری این اثر توضیح داده شده است.
إن شاءالله به زودی سیر مباحث اقتصادی استاد شهید در ادامه #سیرمطالعاتی بینش مطهر در مرحله۱۲ ارایه خواهد شد.
این کتاب در ۴۰۰ صفحه تنطیم شده و با احتساب ده درصد تخفیف و ارسال پستی رایگان، با مبلغ سی و هشت هزار تومان قابل تهیه می باشد.
تهیه از طريق لينك 👇🏼
https://bineshemotahar.ir/product/%D8%B3%D9%84%D8%B3%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B9%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C/
✅ «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»
💢 مسابقات کتابخوانی همراه با جوایز ارزنده/ دسترسی به همه کتابهای شهید مطهری/ جستجو در متن و فهرست کتابها/ سخنرانیها/ کتابهای صوتی/ دورههای آموزش الکترونیکی
⬇️ دانلود اپلیکیشن از لینک زیر:
👉 www.motahari.ir/app
❗️نصب اپلیکیشن و شرکت در مسابقات رایگان است.
‼️با وارد کردن کد معرف زیر در هنگام ثبت نام ۵ امتیاز هدیه بگیرید:
V5Agaabr
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸موضوع: فراخوان#بینش_مقاومت_موسسه_بینش_مطهر برگزار میکند:
برگزاری دوره الگوگیری از سیره و سبک زندگی سردار مقاومت شهید سلیمانی با هدف نشر محتوایی و مصداقی جهت سازندگی و پویایی.
در این راستا از همه ی بینش پژوهان دغدغه مند و عملگرا در این حوزه دعوت به همکاری میگردد.
در صورت تمایل فرم ذیل را پر نموده و به آیدی @elm_313 ارسال نمایید.
👈مهلت ارسال رزومه؛ ۹۸/۱۱/۱
🔶مشخصات فردی:
🔹 نام ونام خانوادگی :
🔷تاریخ تولد: / /
🔹شماره همراه:
🔹تحصیلات:
🔹شهر /استان:
🔹وضعیت تاُهل:
🔸رزومه و سوابق:
🔹سابقه شرکت در دوره ها( عنوان دوره . مدت ، مکان ، زمان و ... )
🔷سابقه فعالیت ها ومسئولیت ها( عنوان فعالیت ، عنوان مسئولیت ،مدت زمان مسوولیت و ...)
🔷سابقه تحقیقات و پژوهش ها:
عنوان پژوهش
🔷نوع پژوهش (کتاب، مقاله، گزارش راهبردی... )
🔶سابقه تدریس:
🔷حوزه اصلی تدریس
🔷سابقه
🔷تبلیغ: (سخنرانی ،مشاوره ،کار در فضای مجازی و ....)
🔶مهارتهای تربیتی:
🔶مهارتهای هنری: ( شعر،نقاشی،آهنگ ساز،...)
🔶کاررسانه: ( گرافیک،تدوین،فیلمبرداری،مستندسازی،خبرنگاری،نویسندگی،شبکه اجتماعی و ...)
🔶اردوهای جهادی: (فرهنگی داخلی،فرهنگی خارجی،آموزشی،کارآفرینی و ...)
🔶تسلط بر زبان خارجی: ( عربی، انگلیسی و ..)
📢تولید محتوا ،تهیه ی کلیپ،تبیین معرفت به رفتار از مصادیق ،انسجام در کار تحقیقاتی،و....از نمونه فعالیت های گروه مذکور میباشد که همت مضاعف می طلبد و اجر معنوی نیز به همراه دارد.
👌جهت دريافت اطلاعات بيشتر به آدرس ذیل مراجعه نمایید:
http://eitaa.com/joinchat/3340959757C755d44df50
#تلگرام @YaMasiheFatemeh
--------------------------------
كانال در ايتاء، سروش، بله، تلگرام، آپارات، اينستاگرام
🆔 @Bineshe_Motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
📢 دوره تشکیلاتی بسیج دانشجویی #دانشگاه_رازی_کرمانشاه
✅ در محل سازمان بسیج دانشجویی (مجتمع ۱۳ آبان) جهت ارتقای معرفتی__تشکیلاتی ۸۰ نفر از مسئولین و اعضای اصلی (خواهر و برادر ) آن از ۵ تا ۱۰ بهمن ماه برگزار گردید.
❇️در این دوره استاد هاشمی گلپایگانی به موضوع 🔸 تبیین عناصر تحقق فرهنگ بسیجی🔸 در تاریخ ۶ بهمن ماه پرداختند.
ایشان با تاکید برلزوم مبنادار شدن و وزانت علمی، عقل را شرط تربیت و کار فرهنگی دانستند.
ایشان ضمن با اهمیت دانستن دو چالش امروز جامعه اسلامی در خصوص نظام خانوادگی و نظام اقتصادی و ضمن تبیین برنامه نظام مند بینش مطهر،
با معرفی دوکتاب جدید از استاد مطهری بعد از گذشت ۴۰ سال، به تبیین ویژگی های کتاب #تاریخ_عقاید_اقتصادی پرداختند.
در پایان دانشجویان اعلام امادگی کردند در کرمانشاه مباحث بینش مطهر را پیگیر باشند.
--------------------------------
كانال در ايتا، سروش، بله، تلگرام، آپارات، اينستاگرام
🆔 @Bineshe_Motahar
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹وقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا(اسرا - ۸۱)🌹
#آغاز_دهه_فجر_بر_بینش_پژوهان_بینش_مطهر_مبارک_باد💠۲ 💠
🌹استاد شهید مطهری:
من به عنوان یک فرد مسئول به مسئولیت های الهی، به رهبران عظیم الشان نهضت اسلامی که برای همه شان احترام فراوان قائلم، هشدار می دهم و بین خود و خدای متعال اتمام حجت می کنم که نفوذ و نشر اندیشه های بیگانه به نام اندیشه اسلامی و با مارک اسلامی اعم از آنکه از روی سو نیت و یا عدم سو نیت صورت گیرد، خطری است که کیان اسلام را تهدید می کند.
🔻منبع: بیداری اسلامی، کتاب بیست و سوم از سیر بینش مطهر، صفحه۹۱
#کانال(ایتا، تلگرام، سروش و بله):
🆔 @Bineshe_Motahar
#اینستاگرام:
📱instagram.com/Bineshemotahar
#آپارات:
🔹www.aparat.com/bineshe_motahar
🌼🌼🌼
🌼🌼
🌼
🔸دستورالعمل های بسیار مجرب جهت حاجت روایی و رفع گرفتاری با توسل به حضرت رضا (علیه السلام)
💚امام رضا(علیه السلام) فرمودند: پدرم را در خواب دیدم که فرمودند:
👈هرگاه به شدت و سختی گرفتار شدی،
بسیار بگو:{یا رئوف یا رحیم}
💚آیت الله یعقوبی قائنی(ره):
👈اين ذکر از حضرت رضا عليه السلام وارد شده و براي حل مشکلات و ناراحتي ها به خصوص گرفتاري هاي مادي مفيد است و اگر کسي با حال توجه به امام هشتم عليه السلام آن را «وِرد» خود قرار دهد، خود آن حضرت از او دستگيري مي فرمايند.
✅👈گفتن ذکر «یارئوف یا رحیم» براي افراد خشن نافع است.
💚چنانچه اين ذکر 1001 مرتبه در يک جلسه گفته شود زندگي انسان سامان می يابد.
💚و نيز گفتن آن، 545 مرتبه براي وسعت رزق و برآورده شدن حاجت و نجات از شرّ اشرار و شدائد مفيد است.
❤️آیت الله بهجت(ره):
💚مثل ما تنبل نباشید،
زود زود به مشهد بروید.
گاهی موانع بزرگی با یکبار مشهد رفتن از سر راه ما برداشته میشوند.
💚هنگامی که به حرم مشرف شدید به عدد اسم ابجد امام رضا (علیه السلام) یعنی
هزار و یک مرتبه " یا رئوف و یا رحیم " بگویید.
💚آیت الله بهجت(ره):
💚زیارت کنید، نماز زیارت بخوانید و بعد به امام رضا (علیه السلام) بگویید ؛ دست خالی آمده ام، گره به کارم افتاده است، شما مشکلم را حل کنید.
برگردید و ببینید امام رضا (علیه السلام) چطور مسیر را برای شما هموار میکند.
👈او حجت خدا و پناه شیعه است. آسمان و زمین و آنچه بین آندو است، در اختیار امام رضا (علیه السلام) است.
🔮علامه طباطبایی(ره):
💚هروقت خواستید حاجت خود را از امام رضا (علیه السلام) بگیرید،او را به مادرش حضرت زهرا (علیهاالسلام) ،قسم بدید.
💚همه امامان (علیهمالسلام) لطف دارند، اما لطف حضرت رضا (علیهالسلام) محسوس است.
💚همه امامان معصوم (علیهمالسلام) رئوف هستند، اما رأفت حضرت امام رضا (علیهالسلام) ظاهر است.
💚جز مشهد کجاست که آدم بتواند دردهایش را بگوید و درمانش را بگیرد؟»
💚استاد سید علی اکبر صداقت:
💚110 مرتبه صلوات خاصه حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) جهت جلب عنایات حضرت بسیار مجرب است.
💚جهت حاجت 1001 مرتبه بگویید:
💚اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضَی
حجتالاسلام پناهیان:
💚ذکر «یارئوف» اثر ویژهای در از بین بردن غم دارد!
یک عارف بزرگوار میفرمود:
👈وقتی دلتان گرفت و گرفتار شدید ذکر «یارئوف» را زیاد بگویید و با این ذکر به امام رضا(علیه السلام) متوسل شوید. گویا خدا وقتی بخواهد برای این ذکر شما اثری بگذارد کارتان را به امام رضا(علیه السلام) میسپارد!
👈حجت الاسلام موسوی مطلق:
💠خواندن نماز جعفرطیار که بسیار مجرب و کارگشاست و حقیقتا اکسیر است و مرحوم آیت الله العظمی بهجت(ره) بسیار سفارش می فرمودند که در حرم امام هشتم حضرت رضا(سلام الله علیه) خوانده شود و ایضا استاد آیت الله شوشتری هم بسیار بر این امر تاکید می نمودند و می فرمودند در جایی از حرم خوانده شود که مسقف باشد(زیر سقف).
💠قسمت پایین پای مبارک حضرت 310 مرتبه "اللهم العن هارون و مامون" گفته شود ، این لعن روح را سبک و آتش به موانعی که ابلیس بر سر راه انسان گذاشته می زند.
👈اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضَی عَبْدِکَ وَ وَلِیِّ دِینِکَ الْقَائِمِ بِعَدْلِکَ وَ الدَّاعِی إِلَی دِینِکَ وَ دِینِ آبَائِهِ الصَّادِقِینَ صَلاةً لا یَقْوَی عَلَی إِحْصَائِهَا غَیْرُکَ.
💠خدایا درود فرست بر علی بن موسی الرضا، آن پسندیده پیشگاهت و بنده و ولیّ دینت،قیام کننده به دادگری و دعوت کننده به سوی دین تو ،و دین پدران راستگویش ،درودی که توان شمردن آن را کسی جز تو نداشته باشد.
👈اللهّمَ صَلِّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی، الامامِ التّقیِّ النّقیِّ و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضِ و مَن تَحتَ الثَّری، الصّدّیقِ الشَّهیدِ صَلَوةً کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
💚بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه و حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى
#تعاونوا_علی_البرّ_و_التّقوا
#کمپین_خیّرین_اربعین
http://eitaa.com/joinchat/1916076055C4c7f5e2b5c
💚💚💚💚💚
💢 ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
🔻 دستورالعمل ختم سوره واقعه:
⭕️ این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب هست که مورد توصیه علما و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
✅دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت است که: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن سوره واقعه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
✅در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴
✅ البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
🏴برگزاری روضه های خانگی👇
╭┅─────────┅╮
▶️ @safineh_n ◀️
╰┅─────────┅╯
مردی خدمت پیامبر اکرم صلی اللّه علیه و آله و سلّم رسید و عرض کرد آیا به من اجازه میدهید که آرزوی مرگ بکنم؟
✅حضرت فرمود: مرگ چیزی است که چاره ای از آن نیست و مسافرتی است طولانی که سزاوار است برای کسی که بخواهد به این سفر برود ده هدیه با خود ببرد. (آیا هدایا را آماده کردی)
✅آن شخص پرسید: آن هدایا کدامند؟
رسول اکرم صلی الله علیه وآله و سلّم فرمود:
۱. هدیه عزرائیل
۲. هدیه قبر
۳. هدیه نکیر و منکر
۴. هدیه میزان
۵. هدیه پل صراط
۶. هدیه مالک (خزانه دار جهنم)
۷. هدیه رضوان (خزانه دار بهشت)
۸. هدیه پیامبر
۹. هدیه جبرئیل
۱۰. و هدیه خداوند متعال
💫اما هدیه عزائیل چهار چیزاست:
۱. رضایت حق داران
۲. قضای نمازها
۳. اشتیاق به خداوند
۴ .آرزوی مرگ
💫اما هدیه قبر چهار چیزاست:
۱. ترک سخن چینی
۲. استبراء
۳. تلاوت قرآن
۴. نماز شب
💫اما هدیه نکیر و منکر چهار چیزاست:
۱. راستگویی
۲. ترک غیبت
۳. حق گویی
۴. تواضع در برابر همه
💫اما هدیه میزان چهار چیزاست:
۱. فرو خوردن خشم
۲. تقوای راستین
۳. رفتن به سوی جماعت
۴. دعوت به سوی آمرزش الهی
💫اما هدیه صراط چهار چیزاست:
۱. اخلاص عمل
۲. زیاد به یاد خدا بودن
۳. خوش اخلاقی
۴. تحمل کردن آزار دیگران
💫اما هدیه مالک(خزانه دار جهنم) چهار چیزاست:
۱. گریه از ترس خداوند
۲. صدقه مخفی
۳. ترک گناهان
۴. خوش رفتاری با پدر و مادر
💫اما هدیه رضوان(خزانه دار بهشت) چهار چیزاست:
۱. صبر در ناملایمات
۲. شکر بر نعمت
۳. انفاق مال در راه اطاعت خداوند
۴. رعایت امانت در مال وقفی
💫اما هدیه رسول اکرم(ص) چهار چیزاست:
۱. دوست داشتن او
۲. پیروی از سنت او
۳. دوست داشتن اهل بیت او
۴. زبان را از بدی ها حفظ کردن
💫 اما هدیه جبرئیل چهار چیزاست:
۱. کم حرف زدن
۲. کم خوردن
۳. کم خوابیدن
۴. مداومت بر حمد
💫اما هدیه خداوند متعال چهار چیزاست:
۱. امر به نیکی
۲. نهی از بدی
۳. نصیحت و خیر خواهی برای مردم
۴. مهربانی کردن با همه
✅این سخنان را با نیت خالص و جهت رضای الله ، پخش کن.
چراکه هر کس بر آن عمل نموده و به نسل های آینده برسد.
إن شاء اللّه، اجرش به تو خواهد رسید.
💫با ذکر صلوات شروع کنید
📚 کتاب المواعظ العدديه
#تعاونوا_علی_البرّ_و_التّقوا
#کمپین_خیّرین_اربعین
http://eitaa.com/joinchat/1916076055C4c7f5e2b5c
✅ ماجرای خواندنی اختلاف در استقبال از امام خمینی(ره) و قاطعیت شهید مطهری
🔹حجتالاسلام ناطق نوری: در نوفل لوشاتو اطرافیان امام برنامهریزی کرده بودند که اداره مراسم به دست مجاهدین خلق باشد و آنها تریبوندار باشند و مادر رضایی و پدر ناصر صادق و حنیفنژاد نیز به امام خیرمقدم بگویند و صحبت کنند.
🔸وقتی از این برنامه خبردار شدیم در تلفنخانه مدرسه رفاه، آقای مطهری و کروبی و انواری و معادیخواه و بنده جمع شدیم. همه عصبانی بودیم که اگر فردا اینها بهشت زهرا بیایند و تریبون دست اینها بیفتد چه میشود؟
🔹آقای کروبی تلفن زد به احمد آقا در پاریس و با احمد آقا با عصبانیت صحبت کرد و نسبت به این کار اعتراض کرد و تلفن را با عصبانیت پرت کرد و قهر کرد. سپس آقای معادیخواه گوشی تلفن را برداشت و با حاج احمدآقا صحبت کرد. ایشان هم عصبانی شد و گوشی را زمین زد. بین اینها تنها کسی که عصبانی نمیشد، بنده بودم. گوشی را برداشتم و یک خرده صحبت کردم که اگر اینها بخواهند با آن سوابق و اعلان مواضع داخل زندانشان، اداره امور را بگیرند، دیگر نمیشود جلوی آنها را گرفت.
🔸در همین لحظه، آقای مطهری فرمود: «تلفن را به من بده». ایشان تلفن را گرفت و با عصبانیت (علامت عصبانیت مرحوم مطهری حرکت زیاد سر ایشان بود) به حاج احمد آقا گفت: «آقای حاج احمد آقا این که من میگویم ضبط کن و ببر به آقا بده». احمد آقا گویا به ایشان گفته بود ما داریم حرکت میکنیم. امام هم راه افتاده و سوار ماشین شده است.
🔹مرحوم مطهری گفت: «من نمیدانم، این جملهای را که من میگویم را به امام بگو». احمد آقا گفت: «چه چیزی؟». شهید مطهری گفت:
«به امام بگو مطهری میگوید اگر فردا شما بیایید و تریبون بهشت زهرا دست مجاهدین خلق باشد، من دیگر با شما کاری نخواهم داشت».
🔸تا این جملات را شهید مطهری گفت، حاج احمد آقا جا خورد و ایشان خطاب به مرحوم مطهری گفت: «آقا هر کاری شما کردید قبول است. فردا تریبون را خود شما اداره کنید».
🔹بعد از این ماجرا تمام بساط مجاهدین خلق را به هم ریختیم و تریبون را از دست آنان گرفتیم و آقای بادامچیان و معادیخواه جزو گردانندگان تریبون شدند و آقای مرتضاییفر هم قرار شد شعار بدهد.
📙 خاطرات حجتالاسلام والمسلمین ناطق نوری، ص148،149
⭕️ جملات ناب، پوستر، خاطرات، کلیپ و ... از استاد مطهری در کانال بنیاد شهید مطهری: 👇👇👇
eitaa.com/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ترس از هجوم جمعیت در مراسم استقبال از امام(ره) در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷؛ سخنان شهید مطهری برای حفظ جان مراد و مقتدایش
#کلیپ
🔻کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»
eitaa.com/motahari
💢 قیام حضرت حجت(عج) را تفسیر کودکانه نکنیم
🔹کوشش کنید فکر خودتان را در مسئله حضرت حجت(ع) با آنچه که در متن اسلام آمده تطبیق بدهید.
🔸غالب ما این مسئله را به صورت یک آرزوی کودکانه یک آدمی که دچار عقده انتقام است درآوردهایم. گویی حضرت حجت(ع) فقط انتظار دارند که کی خداوند تبارک و تعالی به ایشان اجازه بدهند که مثلا بیایند ما مردم ایران را غرق در سعادت کنند یا شیعه را غرق در سعادت کنند، آنهم شیعهای که ما هستیم که شیعه نیستیم!
🔹نه، این یک فلسفه بزرگ جهانی است، چون اسلام یک دین جهانی است، چون تشیع به معنی واقعیاش یک امر جهانی است. این را ما باید به صورت یک فلسفه بزرگ جهانی تلقی کنیم. وقتی قرآن میگوید: وَلَقَدْ کتَبْنا فِی الزَّبورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکرِ انَّ الْارْضَ یرِثُها عِبادِی الصّالِحونَ، صحبت از زمین است، نه صحبت از این منطقه و آن منطقه و این قوم و آن نژاد.
📗 استاد مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۲۵۹
🔻کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»🔻
eitaa.com/motahari_ir
✅ امکان شرکت گروهی با "کد اختصاصی" در مسابقه بزرگ کتابخوانی
❗️قابل توجه مدارس، دانشگاهها، نهادها و سازمانهایی که تمایل به شرکت گروهی در مسابقه بزرگ کتابخوانی را دارند
🔹علاوه بر امکان شرکت برای همه افراد، برای هر مرکز، سازمان و .... که اعضای آن با وارد کردن "کد اختصاصی" در مسابقه شرکت کنند لیست امتیازات کسبشده توسط افراد مربوطه، پس از پایان مسابقه از طرف بنیاد شهید مطهری به آن مرکز ارسال خواهد شد.
🔸این امر این امکان را فراهم میسازد که افراد شرکتکننده به صورت سازمانی، علاوه بر شرکت در قرعهکشی عمومی، بتوانند از قرعهکشی جوایز مرکز مربوطه برخوردار شوند.
👈 شناسه تماس برای دریافت "کد اختصاصی" مراکز:
@bonyad_motahari
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»🔻
eitaa.com/motahari_ir
✨﷽✨
🔴همیشه مهربان باش
✍روزی حکیمی به فرزندش گفت : «از فردا یک کیسه با خودت بیاور و در آن به تعداد آدمهایی که دوست نداری و از آنان بدت میآید پیاز قرار بده» روز بعد فرزند همین کار را انجام داد. و حکیم گفت: «هر جا که میروی این کیسه را با خود حمل کن»
فرزندش بعد از چند روز خسته شد و به او شکایت برد که پیازها گندیده و بوی تعفن گرفته است و این بوی تعفن مرا را اذیت میکند. حکیم پاسخ داد : «این شبیه وضعیتی است که تو کینه دیگران را در دل نگه داری. این کینه، قلب و دلت را فاسد میکند و بیشتر از همه خودت را اذیت خواهد کرد.
💥پس کینه کسی به دل راه نده،
همیشه مهربان باش
پر از مهربانی بمان
حتی اگر هیچکس قدر مهربانیت را نداند...
این ذات و سرشت توست ڪه مهربان باشی...
تو خدایی داری که به جای همه برایت جبران میکند...
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✨﷽✨
✅شهید شیخ احمد کافی نقل می کرد که:
✍شبی خواب بودم که نیمه های شب صدای در خانه ام بلند شد از پنجره طبقه دوم از مردی که آمده بود به در خانه ام پرسیدم که چه می خواهد؛ گفت که فردا چکی دارد و آبرویش در خطر است.می خواست کمکش کنم.
💭لباس مناسب پوشیدم و به سمت در خانه رفتم، در حین پایین آمدن از پله ها فقط در ذهن خودم گفتم: با خودت چکار کردی حاج احمد؟ نه آسایش داری و نه خواب و خوراک؛ همین. رفتم با روی خوش با آن مرد حرف زدم و کارش را هم راه انداختم و آمدم خوابیدم. همان شب حضرت حجه بن الحسن (عج) را خواب دیدم... فرمود: شیخ احمد حالا دیگر غر میزنی؛ اگر ناراحتی حواله کنیم مردم بروند سراغ شخص دیگری؟ آنجا بود که فهمیدم که راه انداختن کار مردم و کار خیر، لطف و محبت و عنایتی است که خداوند و حضرت حجت (عج) به من دارند...
💥وقتی در دعاهایت از خدا توفیق کار خیر خواسته باشی، وقتی از حجت زمان طلب کرده باشی که حوائجش بدست تو برآورده و برطرف گردد و این را خالصانه و از روی صفای باطن خواسته باشی؛ خدا هم توفیق عمل می دهد، هرجا که باشی گره ای باز میکنی؛
ولو به جواب دادن سوال رهگذری..
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✨﷽✨
💠 ملاقات امام زمان با دلاک 💠
✍سید محمد موسوی رضوی نجفی از شیخ باقر بن شیخ هادی کاظمی نقل کرد: شخص صادقی که دلاک بود و پدر پیری داشت که در خدمتگزاری به او کوتاهی نمیکرد. حتی آنکه برای پدر آب در مستراح حاضر میکرد و منتظر می ایستاد که او بیرون آید و به مکانش برساند. همیشه مواظب خدمت او بود مگر در شب چهارشنبه که به مسجد سهله میرفت.
تا اینکه مسجد رفتن را ترک نمود. علت ترک کردن مسجد را از او جویا شدم. گفت: چهل شب چهارشنبه به مسجد رفتم، چون چهارشنبه ی دیگر شد بخاطر خدمت به پدر میسر نشد به مسجد بروم تا اینکه شب شد، عازم مسجد شدم، در راه شخص اعرابی را دیدم که بر اسبی سوار است، چون نزدیکم رسید رو به من کرد و از مقصد من پرسید.گفتم: مسجد سهله. فرمود: "اوصیک بالعود اوصیک بالعود" (یعنی: وصیت میکنم تو را به پدر پیرت)
💥و آن را سه مرتبه تکرار کرد. آنگاه از نظرم غایب شد. دانستم که او مهدی است و آن جناب راضی نیست به جدا شدن من از پدرم، حتی در شب چهارشنبه. پس دیگر به مسجد نرفتم...
📚 منتهی الامال، باب۱۴، ص۱۳۵۸
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✍پیامبر اعظم (ص) فرمودند:
زمانی بر امت من فرا رسد که به چهار چیز علاقمند شوند و چهار چیز را فراموش نمایند؛ اینها از من بیزارند و من هم از آنها بیزارم، آنها عبارتند از:
⓵ به دنیا دل ببندن
و آخرت را فراموش کنند؛
⓶ به مال علاقهمند شوند
و حساب را از یاد ببرند؛
⓷ قصرها را دوست بدارند
و قبرها را از یاد ببرند؛
⓸ خود را دوست دارند
ولی خدا را فراموش کنند.
📚 منبع.مواعظ العددیّه
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
✨﷽✨
✅ یک دقیقه مطالعه
✍هرگز نفرین نکنید زیرا این نفرین ها درست مانند مرغ و خروس هایی هستند که هنگام غروب به لانه باز می گردند، دامن خودتان را می گیرد
انسان باید سه جا زبانش را به کار بیندازد، برای طلب شفا، آرزوی موفقیت و دعای خیر... چیزی که برای دیگران میخواهید، برای شما نیز اتفاق خواهد افتاد.. چرا که نتیجه گفتار انسان به صاحبش باز میگردد. برای همین است که باید همیشه برای کامیابی و سعادت دیگران دعا کنید تا خود نیز از آن بی بهره نمانید و اگر آرزوی بدبختی کسی را بکنید، بدانید که در این بدبختی نیز سهیم خواهید شد.
💥شاید باورتان نشود اگر بگویم که بهانه گیری و عیبجویی های بیمورد، باعث به وجود آمدن بیماری روماتیسم میشود. تفکرات انتقادی و ایرادگیری های بیشمار باعث غلظت خون شده و مفاصل را سفت و دردناک میکنند. همین طور که حسد، کینه، نفرت و ترس باعث به وجود آمدن غدد سرطانی در بدن میشود. تمام بیماری ها زاییده یک ذهن بیمار است. کینه ای که در ذهن و روح ما نقش کمیگیرد سر منشاء بسیاری از بیماریها در جسم است. شریان را تنگ میکند، نارسایی کبد بوجود می آورد و دید چشم را کم میکند. کینه توزی مادر بیماریهاست.
📚 کتاب " چهار اثر " فلورانس اسکاولشین
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✍امام علی علیه السلام:
خوشا به حال مجاهدان راه خدا
و کشتگان راه اطاعت او.
📚نهج السعاده،ج۲ص۱۰۷
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
✨﷽✨
🔴عبادتِ با کسالت و زورکی فایدهای نداره
✍دیدی وقتی آدم مریض میشه، با اینکه بدنش به غذا احتیاج داره، ولی میلی به غذا نداره، اگر هم بخوره زورکی میخوره. کسی هم که اهل دنیاست همینطوریه. واقعاً روحش به این عبادت و بندگی نیاز داره، امّا لذت و شیرینی عبادت را نمیچشه، و نمیفهمه که این عبادت خیلی شیرینه، بنابراین عبادت رو زورکی انجام میده، و این عبادتِ زورکی فایدهای نداره. این آدم مریضه. روحش مریضه. باید به فکر درمان خودش باشه.
قرآن میگه اون عبادت و عمل خیری که همراه با کسالت باشه، و از روی کراهت، و زورکی انجام بشه، پذیرفته نیست:《وَ مٰا مَنَعَهُمْ أَنْ تُقْبَلَ مِنْهُمْ نَفَقٰاتُهُمْ إِلاّٰ أَنَّهُمْ کَفَرُوا بِاللّٰهِ وَ بِرَسُولِهِ وَ لاٰ یَأْتُونَ اَلصَّلاٰةَ إِلاّٰ وَ هُمْ کُسٰالیٰ وَ لاٰ یُنْفِقُونَ إِلاّٰ وَ هُمْ کٰارِهُونَ》(توبه/۵۴)
💥انفاقی که میکنند پذیرفته نیست، چون به خدا و پیامبرش کافر شدند، و نماز را با کسالت و بیحالی به جا میآورند، و از روی میکنند. نماز میخونند، امّا با کسالت و بی حالی "کُسٰالیٰ" انفاق میکنند، امّا زورکی و با کراهت "کٰارِهُونَ" اینجور عبادتها فقط برای رفع تکلیفه، وگرنه فایدهای نداره. اون چیزی که به کارها ارزش میده، نیّت، نشاط و عشق، و انگیزه است
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863