جهت تهیه کتابها، حتما #وجه_نقد همراه داشته باشید. (مبلغ 38 هزار تومان)
بسم الله الرحمن الرحیم
#ثبت_نام مرحله اول از دوره بینش مطهر
🔸رهبر معظم انقلاب: مبنای فکری این انقلاب تفکرات شهید مطهری است و لا غیر.🔹🔹
دبیرخانه استانی بینش مطهر در خراسان جنوبی به زودی ثبت نام #مرحله_اول از دوره بینش مطهر را آغاز خواهد کرد.
این دوره شامل کتب زیر می باشد:
✅ آزادی انسان
✅ آزادی بندگی
✅ خدا در زندگی انسان
✅ بینش و رفتار قرآنی 1
شرایط ثبت نام:
کلیه علاقه مندان دارای حداقل مدرک دیپلم می توانند در این دوره ثبت نام نمایند.
تعداد جلسات: 12 جلسه کلاس به همراه مباحثه
👈اطلاعات تکمیلی به زودی اعلام خواهد شد.👉🔸
انشاءالله این دوره به صورت #حضوری در بیرجند و قاین برگزار خواهد شد.
مقرری های مطالعاتی دوره بینش مطهر.pdf
119.5K
مقرری های دوره بینش مطهر
در صورت عدم امکان انصراف حضوری، درخواست انصراف خود را به همراه مشخصات خود حداکثر امروز (چهارشنبه) به @binesh_khj ارسال کنید
قابل توجه اندیشه جویان محترم #قائن
جلسه دوم دوره بینش مطهر انشاءالله پنج شنبه برگزار می شود. از ساعت 4 تا 5:15 مباحثه و از ساعت 5:30 تا 7 کلاس خواهد بود.
مقرری برای مطالعه: درسهای 1 تا 4 از کتاب ازادی انسان و درس دوم از کتاب بینش و رفتار قرآنی
با سلام؛
برای شرکت در این دوره تربیت مربی لازم نیست فرد مدرک کارشناسی داشته باشد بله صرف اینکه دانشجو یا طلبه باشد یا حتی دیپلم داشته باشد کافی است.
❓❓سوال: معرفی برای جذب که در اطلاعیه درج شده است، به چه معنا است؟
اولا ما متولی جذب و استخدام نیستیم، از ما درخواست شده که افراد برگزیده را معرفی کنید،لذا ما این افراد را جهت جذب معرفی خواهیم کرد انشاءالله.
جذب در سپاه که مخصوص برادران هست، استخدام رسمی است و جذب در دانشگاه فرهنگیان، حق التدریس و عضو هیئت علمی می باشد. جذب بینش مطهر حق التدریس است.
برای سپاه و دانشگاه فرهنگیان مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری ضروری است ولی برای بینش مطهر محدودیت ندارد. مهم این است که فرد توانایی خود را برای تدریس نشان بدهد که از طریق مصاحبه و آزمون این امر صورت می گیرد. در صورت تایید صلاحیت ایشان به علت نیاز به استاد بینش مطهر در استان ما و حتی استان های مجاور از ایشان استفاده خواهد شد و حق الزحمه پرداخت می شود.
ما به عنوان #عضویاب برای نهادهای مختلف نیرو #معرفی می کنیم، بعد از معرفی شما وارد روند #جذب و استخدام نهاد مربوطه خواهید شد، جذب نهایی به عهده آن نهاد خواهد بود و چون ما در این امر ورود و دخالتی نداریم، لذا به عهده ما نیز نخواهد بود.
برای معرفی جهت جذب گذراندن مرحله اول کافی است و نیاز به گذراندن مراحل دیگر بینش مطهر نیست.
افق اندیشه مطهرخراسان جنوبی
منطق ابن عباس منطق سياست و بازى سياسى بود، منطق عقل و دُها و رعايت مصالح نفس خود بود. او با منطق عقل
اصلاحیه:
دانشگاه فرهنگیان علاوه بر حق التدریس، در پی جذب عضو هیئت علمی نیز می باشد.
برادران محترمی که در دوره بینش مطهر #بیرجند شرکت کرده اند، طبق گروه بندی زیر👇👇 در مباحثه شرکت کنند. گروه ها قابل تغییر نمی باشد.
ارشد کلاس برادران، جناب آقای حجت صباغ گل می باشند.
برای هر گروه مباحثاتی، یک سرگروه انتخاب شده است.
افق اندیشه مطهرخراسان جنوبی
مباحثه و تدریس مرحله دوم #برادران📚 کتاب تبلیغ #خراسان_جنوبی_شهرستان_قائن مدرس: حجت الاسلام یعقوبی م
👈[توضیح: عبارت فوق به حدیثی از امام باقر (ع) اشاره می کند که استاد شهید در «حماسه حسینی» بخشی از آن را اینگونه ترجمه و توضیح داده اند]
❗️ ... در آخر الزمان، مردم رياكارى پيدا مىشوند كه دائماً آيه قرآن و دعا مىخوانند «وَ يَتَنَسَّكونَ» اظهار مقدسمآبى مىكنند «حُدَثاءُ سُفَهاءُ» يك مردم تازه به دوران رسيده احمقى هم هستند. تنها چيزى كه اين مقدسمآبها به آن اعتنا ندارند، امر به معروف و نهى از منكر است.
❗️ «لا يوجِبونَ أَمْراً بِمَعْروفٍ وَ لا نَهْياً عَنْ مُنْكَرٍ الّا اذا أَمِنُوا الضَّرَرَ» اينها تا مطمئن نشوند كه امر به معروف و نهى از منكر كوچكترين ضررى به ايشان نمىزند، به آن تن نمىدهند.
❗️«يَطْلُبونَ لِانْفُسِهِمُ الرُّخَصَ وَ الْمَعاذيرَ» دائم دنبال اين هستند كه يك راه فرارى براى امر به معروف
و نهى از منكر پيدا كنند، يك عذرى بتراشند كه خوب، ديگر نمىشود، ديگر ممكن نيست.
❗️ «يُقْبِلونَ عَلى الصَّلاةِ وَ الصِّيامِ وَ ما لا كلِّفُهُمْ فى نَفْسٍ وَ لا مالٍ» دنبال آن عبادتهايى هستند كه نه به جان، نه به مال و نه به حيثيتشان ضرر مىزند (مثل نماز و روزه) اما اگر وظيفهاى ضررى به جايى مىزند، ديگر آن را قبول ندارند.
❗️تا آنجا كه مىفرمايد اگر نماز هم به كار يا حيثيت يا جانشان ضرر مىزد، آن را رها مىكردند: «كَما رَفَضوا اسْمَى الْفَرائِضِ وَ اشْرَفَها» همانطور كه عالىترين و شريفترين فريضهها را رها كردند، نماز را هم رها مىكردند.
آن عالىترين و شريفترين فريضهها كدام است؟ «انَّ الْامْرَ بِالْمَعْروفِ وَ النَّهْي عَنِ الْمُنْكَرِ فَريضَةٌ بِها تُقامُ الْفَرائِضُ» [امر به معروف و نهى از منكر] فريضه بزرگى است كه ساير فرايض به وسيله آن بپا مىشود.
❗️ بايد امر به معروف و نهى از منكر باشد تا نمازى باشد، تا زكاتى باشد، تا حجّى باشد، تا خمسى باشد، تا معاملاتى باشد، تا قانونى باشد، تا اخلاقى باشد....
📚 استاد شهید مطهری، حماسه حسینی، ج 1، ص 289
افق اندیشه مطهرخراسان جنوبی
بسم الله الرحمن الرحیم افراد واجد شرایط برای جذب هیأت علمی دانشگاه ها می توانند از طریق سایت http://
منطق ابن عباس منطق سياست و بازى سياسى بود، منطق عقل و دُها و رعايت مصالح نفس خود بود. او با منطق عقلى، صحيح مىگفت كه: انى اتخوف عليك فى هذا الوجه الهلاك، ان اهل العراق قوم غدر [من بر تو در اين سفر بيم كشته شدن دارم، زيرا اهل عراق قومى خيانتپيشهاند.]
(پس تو هم با آنها سياست بازى و غدر كن) اقم بهذا البلد فانّك سيّد اهل الحجاز، فان كان اهل العراق يريدونك كما زعموا فلينفوا عدوّهم [در همين شهر بمان، زيرا تو سرور اهل حجازى، پس اگر اهل عراق خواهان تو باشند چنانكه مدعىاند بايد دشمنانشان را دور سازند و از شهر خود برانند.] (خودشان بروند دم چك، اگر كشته شدند كه به جهنم، اگر غالب شدند و مهيّا شد تو برو.
درست اين منطق، منطق سياسيّون نفعى است نه منطق شهدا)
ثم اقدم عليهم، فان ابيت الا ان تخرج فسر الى اليمن فان لها حصوناً و شعاباً، و لأبيك بها شيعة [سپس نزد آنها برو؛ و اگر تصميم حتمى دارى كه بيرون شوى پس به يمن برو زيرا كه دژها و درههاى فراوان دارد، و پدرت در آنجا شيعيانى دارد.]
معناى كلام ابن عباس اين است كه اگر اهل عراق حاكمشان را بيرون نكردند و اهل جهاد نبودند تو هم آنها را رها كن. اين منطق منطق معامله است. منطق امام نه منطق غدر و كيد بود و نه منطق معامله و همكارى انتفاعى، صرفاً منطق ايثار و عقيده و شهادت در راه عقيده بود.
بشر يا منطق مكر دارد مثل اغلب سياسيون دنيا، يا منطق معامله دارد مثل احزاب سياسى امروز، يا منطق فدا و عقيده دارد مثل نوادر خلقت از قبيل امام حسين عليه السلام.
فَقالَ لَهُ الْحُسَيْنُ: يَا ابْنَ عَمِّ انّى اعْلَمُ انَّكَ ناصِحٌ مُشْفِقٌ [حضرت به او فرمود: پسرعمو! من مىدانم كه تو قصد خيرخواهى و دلسوزى دارى.] (براى شخص من و مصالح شخص من) وَ لكِنِّى قَدْ أزْمَعْتُ وَ أجْمَعْتُ عَلَى الْمَسيرِ [ولى من تصميم قطعى براى حركت گرفتهام.]. مقصود حضرت اين نيست كه گفتار از روى حسن نيت است ولى من اين مقدمات و نتايج را قبول ندارم، بلكه مقصود اين است كه اين مقدمات و نتايج براى كسى كه بخواهد از اين راه برود و اهل معامله و معاوضه باشد درست است ولى راه من اين راه نيست و منطق من منطق درد عقيده داشتن و درد خيرخواهى داشتن است، درد طبيبى است كه از غم مريضها رنج مىبرد.
(عَزيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَريصٌ عَلَيْكُمْ) [توبه: 128]، راه من راه شهادت است. منطق شهيد منطق ديگرى است غير از منطق عقل عملى انتفاعى. معناى «انَّ اللَّهَ شاءَ انْ يَراكَ قَتيلًا» اين است كه خدا از تو روح شهادت مىخواهد (انَّ لَكَ دَرَجَةً لَنْ تَنالَها الّا بِالشَّهادَةِ).
استاد شهید مطهری، حماسه حسینی ج 2 ص 100
@bineshmotahar_khj
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
با توجه به اینکه درخواست ها برای تشکیل کلاس جدید در روزی غیر از پنج شنبه به حدنصاب نرسید، لذا کلاسها کما فی السابق فقط در عصر پنج شنبه برگزار خواهد شد.