13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اجرای سلام فرمانده ۲ در مسجد جمکران
@abc54321
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آمریکا مقصد اول مهاجرین ایرانی/۱.۵ میلیون ایرانی به آمریکا مهاجرت کردهاند
علیپور، پژوهشگر حوزه مهاجرت:
🔹آمریکا بزرگترین مقصد مهاجران ایرانی در دنیاست که با مهاجرپذیری یک و نیم میلیون شهروند ایرانی، اولین مقصد مهاجرین ایرانی در دنیا قرار گرفته است.
🆔 @abc54321
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فقط اون کاپشن قرمزه که وسطه😂
این ديگه مذهبی صورتیه😃
@abc54321
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذارین با ادا اطوار و ژست روشن فکری گولتون بزنن این جماعت زن رو کالا میبینن و آزادی رو تو هرزگی خودشون خلاصه میکنند...
@abc54321
37.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صحبتهای استاد علی اکبر رائفی پور درباره پشتپرده مسمومیتهای اخیر دانشآموزان دختر، ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
ـــــــــــــــــــــــ
بینش علوی↙️
🆘@abc54321
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | پیشبینی باورنکردنی سیامک انصاری از قیمت دلار در سال ۱۴۰۰ و تمسخر جواد رضویان
@abc54321
Part00_خون دلی که لعل شد_مقدمه.mp3
7.18M
کتاب صوتی
#خون_دلی_که_لعل_شد
"خاطرات حضرت آیت الله خامنه ای از زندان ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب"
@abc54321
🔴جاودانگی در بهشت و جهنّم
🌹🌹امام صادق علیه السلام:
علّت این که اهل دوزخ همیشه در آتش خواهند بود، آن است که قصد و نیّت آنها این بود که اگر. همیشه در دنیا بودند، همواره خدا را معصیت کنند، و علّت این که اهل بهشت، همیشه در بهشت خواهند بود، آن است که قصد آنها این بود که اگر همیشه در دنیا باشند همواره خدا را اطاعت کنند، پس نیّتها است که موجب شده اهل بهشت در بهشت و اهل آتش در آتش جاویدان باشند.
📗 الکافی، ج۲، ص۸۵
🔻کانال بینش علوی🔻
🆔 @ abc54321
🏜در احوال قیامت
روز قيامت روزى است كه هر فردى را بلند مى كنند تا همه او را ببينند، آن وقت منادى ندا مى كند: هركس به اين شخص حقّى دارد بيايد. آنگاه طالبينِ حقوق به او رو مى آورند، كسانى را كه شايد اصلاً خودش احتمال نمى داده حقوقشان را اداء نكرده است ، اطرافش را مى گيرند.
🔥آبروى كسى را ريخته ،يا غيبت كسى را كرده، مالِ كسى را خورده يا به كسى بدهى داشته و فراموش نموده ، از او مطالبه حق مى كند، بيچاره بايد از حسناتِ خود به آنها بدهد.
در روايات آمده كه ؛ براى يک درهم مال ،هفتصد ركعت نمازِ مقبول را بايد بدهد، ديگر مصيبت از اين بدتر؟ در صورتيكه حسناتش تمام شود، بايد در مقابل از گناهانِ صاحبانِ حقوق بردارد و بار آنها را سبک تر نمايد.
🌪قيامت به قدرى سخت است كه برادر از برادر و پسر از پدر و مادر از پدر، زن از شوهر و شوهر از زن فرار مى كند، از ترس اينكه نكند حق خود را مطالبه كند.
📚حقایقی از قرآن ، صفحه ۱۹
🔻کانال بینش علوی🔻
🆔 @abc54321