eitaa logo
نسخ نوشتاری فایل های صوتی و جزوات بینش مطهر
639 دنبال‌کننده
33 عکس
1 ویدیو
144 فایل
ارتباط با مدیر: @mohsenAra
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم بررگواران توجه داشته باشید فایل های پیاده شده ممکن هست نیاز به ویرایش داشته باشه و کاملا دقیق با صوت اساتید مطابقت نداشته باشه (این رو در خصوص همه فایل ها بارگذاری شده داخل این کانال می گم). بنده به حد وسع فایل‌هایی که دیگران پیاده کرده‌اند رو بررسی کرده‌ام، اما با توجه به ضیق وقت فرصت اینکه تک تک فایل‌ها رو کامل بررسی کنم نداشته‌ام. لذا ممکن هست در فایل های پیاده شده ایراداتی باشه و از ابتدا هم این ادعا رو نداشتیم که فایل های صوتی کاملا با صوت مطابقت می کنه. علی ایحال از بزرگواران درخواست می کنم در صورت مشاهده ایراد به من اطلاع بدهند تا اصلاح انجام بگیره.
بسم الله الرحمن الرحیم سه فایل اخیر قبلا با فرمت ورد بارگذاری شده بود، الان با فرمت پی دی اف گذاشته شد. لازم به ذکر هست که اینها رو از سایت استاد غلامی برداشتم و دخالتی در پیاده سازیش نداشته‌ام.
نامه 46 (نامه به یکی از فرمانداران) پس از ياد خدا و درود! همانا تو از کسانی هستی که در ياری دين از آنها کمک می‌گيرم، و سرکشی و غرور گناهکاران را در هم می‌کوبم و مرزهای کشور اسلامی را که در تهديد دشمن قرار دارند حفظ می‌کنم، پس در مشکلات از خدا ياری جوی، و درشت‌خويی را با اندک نرمی بياميز. در آنجا که مدارا کردن بهتر است مدارا کن، و در جايی که جز با درشتی کار انجام نگيرد، درشتی کن، پرو بالت را برابر رعيّت بگستران، با مردم گشاده روی و فروتن باش، و درنگاه و اشاره چشم، در سلام کردن و اشاره کردن با همگان يکسان باش، تا زورمندان در ستم تو طمع نکنند، و ناتوانان از عدالت تو مأيوس نگردند. با درود.
بسم الله الرحمن الرحیم امروز می خوام یک توصیه به ظاهر غیر قانونی بکنم که شاید عجیب به نظر بیاد، توصیه می کنم وارد توییتر بشید. توییتر در بین شبکه های اجتماعی نقش تولید کننده محتوا رو داره و سایر شبکه ها معمولا مصرف کننده هستن. مثل امثال تلگرام و واتساپ نیست که مطلب شما رو فقط افرادی که داخل کانال و گروه هستند ببینند و شما برای تاثیر گذاری لزوما باید یک‌کانال پر دنبال کننده داشته باشید، شما با یک نظر خوب زیر توییت وزیر اون رو با خاک کوچه یکسان می کنی (قضیه پپه) و با یک توییت خوب و به موقع اسنپ رو وادار به عذرخواهی می کنی و یا با ترند کردن هشتگ باعث دیده شدن یک مطلب میشی. لازمه قشر انقلابی بیشتر توی توییتر حضور پیدا کنه،خود نفس حضور و حمایت از محتواهای انقلابی ارزشمنده.
مشکلی که هست اینه که توییتر فیلتره و استفاده از فیلتر شکنه غیر قانونیه. اولا الان چندین میلیون نفر دارند از وی پی ان استفاده می کنن و عملا اعمال قانون در این خصوص غیر ممکنه. از طرف دیگه به قول یه بنده خدایی استفاده از فیلتر شکن اینجا یه جورایی مثل دست بردن تو شناسنامه رزمنده های کم سن بود،کار اونها هم غیرقانونی بود،اما درست بود. نیازه بچه های انقلابی حضور پیدا کنند،الان این فضا دست دشمنه، ما می تونیم از چنگشون در بیاریم.
واسه نصب توییتر و وی پی ان و هماهنگی در خصوص نحوه فعالیت می تونید به گروه زیر مراجعه کنید http://eitaa.com/joinchat/2952855578C303b15642c البته بنده هم می تونم در خصوصی در این خصوص راهنمایی کنم. آقا توییتر رو دست کم‌ نگیرید، باور کنید توی توییتر میشه با کار تشکیلاتی جریان سازی کرد. در وهله اول کار ما حمایته، ان شالله بتونیم در بحث محتوا هم ورود پیدا کنیم. یک یا علی بگید و با نیت خدایی ورود پیدا کنید‌.
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
4_306231224039374924.mp3
6.21M
🌹این گل را به رسم هدیه تقدیم نگاهت کردیم/حاج میثم مطیعی 🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇 🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔹 زیارتنامه مختصر حضرت زهرا سلام الله علیها «يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَكِ أَوْلِيَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ وَ صَابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ ص وَ أَتَانَا بِهِ وَصِيُّهُ ع فَإِنَّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْنَاكِ إِلَّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُمَا بِالْبُشْرَى لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوَلَايَتِكِ» 🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇 🆔 @shobhe_shenasi
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸️حدود سه ماه پیش بحث پیاده سازی متون فایل‌های صوتی بینش قرآنی رو آغاز کردیم. تا الان تقریبا نصف فایل‌ها پیاده شده‌اند که داخل کانال جزوات گذاشته شده‌. 🔹برای پیاده‌سازی مابقی فایل‌ها همچنان نیازمند کمک شما بزرگواران هستم. هدف اینه که فایل‌های صوتی اساتید رو به صورت نوشتاری تایپ‌شده در بیاریم. 🔹من این خواهش رو همچنان دارم که حداقل قدر یک فایل 10 دقیقه ای دست کمک برسونید و نخود 10 دقیقه‌ای دیگری توی این آش بندازید و کمک کنید این دفعه کار رو به اتمام برسونیم. 🔹یک فایل ده دقیقه‌ای، حدود یک ساعت وقت می‌گیره؛ یعنی اگر روزی ده دقیقه وقت گذاشته بشه، یک هفته طول می کشه متن این فایل ده دقیقه‌ای پیاده بشه. 🔹 این کار، یک کار دسته‌جمعی و مومنانه است و با نیت اینکه در جهت نشر معارف اسلام قدم‌کوچکی برداشته باشیم، انجام میشه؛ لذا اجر و مزدتون نزد خداست. ✅ ان شالله به حق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ماجور و عاقبت بخیر باشید. 👈منتظر اعلام همکاری بزرگواران توی شخصی خودم هستم: https://eitaa.com/mohsenAra 👈فایل هایی که تا به حال پیاده شده، داخل کانال زیر بارگذاری شده: https://eitaa.com/bineshJozve_mohAra
‏کمک به سیل زدگان کشور شماره کارت : ۵۰۴۱-۷۲۱۰-۷۰۸۳-۶۵۶۵ کد دستوری *780*888# بنام جمعیت امام رضایی ها کمک های غیر نقدی : ۰۲۱-۷۸۰۸۰