eitaa logo
اطلاع رسانی مرحله هفتم بینش مطهر خراسان جنوبی
40 دنبال‌کننده
231 عکس
30 ویدیو
41 فایل
این کانال ویژه اطلاع رسانی مرحله چهارم بینش مطهر خراسان جنوبی می باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم دعوت به موسسه بینش مطهر در نظر دارد برای برنامه تلویزیونی که قرار است به زودی از برگزار شود، مجموعه مصاحبه هایی از اندیشه جویان محترم تهیه و تدوین نماید. موضوعات مصاحبه عبارتند از: 🔸 تاثير و تحولي كه سیر مطالعاتی بینش مطهر در زندگي و رفع شبهات ذهني شما داشته است؛ 🔸توانايي هايي كه در دوره بینش مطهر براي دفاع از دين در مقابل شبهه افكني هاي دشمنان و مهارت مباحثه تاثيرگذار با اقوام و افراد جامعه کسب نموده اید؛ مدت زمان هر مصاحبه كمتر از يك دقيقه می باشد. اندیشه جویان محترم شهرهای مختلف استان که تمایل به این مصاحبه دارند، مشخصات و شماره تماس خود را در به شناسه @binesh_khj ارسال نمایند. با تشکر بینش مطهر خراسان جنوبی @bineshe_khj
بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام در دوره بینش مطهر شد. زمان دقیق افتتاحیه متعاقباً اعلام خواهد شد.
❓❓ باید آثار شهید مطهری را مطالعه کنیم؟ پاسخ میدهند: «بنده اعتقاد راسخ دارم و بارها هم گفته‌ام که جریان فکری اسلامی انقلاب و نظام اسلامی ما در بخش عمده‌یی متکی به تفکرات است.» 🍀🌸🍀💐 بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای کنگره‌ی حکمت مطهر، ۱۳۸۲/۱۲/۱۸. @bineshe_khj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باسلام واریز هزینه ثبت نام به علت اینکه برخی اندیشه جویان محترم هزینه ثبت نام را واریز نکرده و ثبت نام خود را قطعی ننموده اند، لذا امکان برگزاری افتتاحیه فراهم نیست. اندیشه جویانی که تا روز یک شنبه ۲۳ تیر ماه هزینه ثبت نام را واریز نکنند، ثبت نام آنها كأن لم يكن تلقی خواهد شد. ✅این اطلاعیه برای متقاضیان کل مراحل بینش مطهر می باشد. شیوه_ثبت_نام:👇
بسم الله الرحمن الرحیم این کانال تا کنون ویژه اندیشه جویان مرحله دوم بینش مطهر خراسان جنوبی بوده است، و از آن جا این عزیزان به از سیر مطالعاتی بینش مطهر ارتقا یافته اند، لذا نام این کانال به «اطلاع رسانی مرحله سوم بینش مطهر خراسان جنوبی» تغییر می کند و از این پس کلیه اطلاعیه های مربوطه به این مرحله در این کانال بارگذاری خواهد شد.
بسم الله الرحمن الرحیم نکات مهم پیرامون افتتاحیه: 1️⃣ در روز افتتاحیه کتب و لوح های آموزشی توزیع می گردد. لذا حضور اندیشه جویان افتتاحیه الزامی است. 2️⃣ هزینه 5 کتاب به همراه 5 لوح آموزشی ویژه مرحله سوم با بیش از 20 درصد تخفیف 85 هزار تومان می باشد که در روز افتتاحیه دریافت می شود. (حتما وجه نقد همراه بیاورید.) 3️⃣ لوح آموزشی حاوی فیلم های آموزشی با تدریس استاد گرانقدر جناب آقای دکتر هاشمی گلپایگانی می باشد و یکی از منابع آزمون ها خواهد بود. 4️⃣ استاد در سخنرانی مراسم افتتاحیه (اولین کتاب از سیر مطالعاتی بینش مطهر) با موضوع چیستی، چرایی و چگونی طرح مطالعاتی را تدریس می کنند. نکات اجرایی که پس از سخنرانی مطرح می گردد، برای کلیه اندیشه جویان لازم و ضروری می باشد. 5️⃣ بعد از افتتاحیه، اندیشه جویان سرکلاس تشریف می برند. برای اندیشه جویان سایر مراحل پس از افتتاحیه کلاس برگزار نمیشود. اولین جلسه این بزرگواران از طریق همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
بسم الله الرحمن الرحیم اطلاعیه_مهم به همراه از کلاسهای دوره بینش مطهر در ✅زمان: ، ۲۹ تیرماه، ساعت ۱۶ ✅مکان: خیابان معلم، چهار راه بهداری، جنب بهداری شهرستان، دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید باهنر، سالن اجتماعات. 👈با حضور استاد محترم حجت الاسلام والمسلمین شیدایی ✅برنامه: ۱۶ تا ۱۶:۳۰: حضور و غیاب ➕ تحویل کتب و لوح های آموزشی ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰: سخنرانی استاد (تدریس کتاب بینش مطهر) ➕ بیان نکات اجرایی ۱۷:۳۰ تا ۱۸: استراحت ➕ آخرین مهلت ثبت نام از متقاضیان جدید یا ثبت انصراف از دوره ۱۸ تا ۱۹:۳۰: حضور در کلاس (ویژه اندیشه جویان مرحله اول)