درمان سرما خوردگی کبوتر در زمستان🕊
ابتدا قبل از هر چیز باید بگویم که واکسیناسیون به موقع از هر گونه مریضی جلوگیری میکند.
حال برای مبارزه با سرماخوردگی کبوتر مریض ابتدا آنرا قرنطینه کرده بصورتی که با کبوتران دیگر در ارتباط نباشد و از جفت کردن نیز جددا خودداری کنید. چون باعث تضعیف و تحلیل بدن آن شده و نیز جفت خود را نیز آلوده می کند سپس دمهای آن را بکشید تا جا بگیرد(این اقدامات الزامی است).
بعد از این اقدامات مقدماتی به مدت ۳ الی ۵ روز در آب کبوتر مریض پودر اکسی تتراساکلین و تتراساکلین ۵۰۰ به مقدار ۱ گرم در لیتر (از آنتی بیوتیک های قویتر نیز میتوان استفاده کرد)و مقداری مولتی
ویتامنهای موجود ازجمله:
ب کمپلکس برای بالا بردن توان جسمانی.
مولتی ویتامین+اسید امینه و ویتامین بسیار عالی که ویتامینه A,D3,E می باشد که فوق العاده است و ویتامین دیگر بیشتر در زنبور داری بکار میرود به نام TNT که دوستان از آن راضی هستند.البته مقدار ویتامین و دارو باید بصورت ۳۰% ویتامین و ۳۰ % دارو باشد در این موقع چون کبوتر ضعیف می شود.
باید از دانه های مقوی(قره ماش ذرت،ارزن)استفاده کرد تا حال کبوتر
بهبود بیابد.
#کبوتر
🦋@Bird_s
اصول نگهداری جوجه مرغ در منزل🕊
غذای جوجه یک روزه باید دارای انرژی، پروتئین های قابل هضم و اسید آمینه های ضروری باشد. به همین منظور جوجه ها در هفته اول با دان پیش استارتر تغذیه میشوند که حاوی ۲۲ درصد پروتئین است.
یک جیره غذایی با کیفیت باید به لحاظ ویتامین ها، مواد معدنی و ریز مغذی ها بالانس شده باشد تا جوجه یک روزه بتواند تمام احتیاجات غذایی خود را توسط آن دریافت کند.
غذای مصرفی جوجه ها بایستی فاقد عنصرهای سمی و بدون هرگونه کپک زدگی و یا آلودگی باشد.
اندازه و شکل فیزیکی دان مصرفی جوجه ها در یک هفته اول بسیار مهم می باشد. معمولا از خوراک آردی (فرم مش) برای تغذیه جوجه های یک روزه در هفته اول استفاده میشود. در صورت استفاده از پلت نیز قطر آن نباید بیش از ۲ میلی متر باشد.
جوجه یک روزه حداکثر ۳۰ ساعت بعد از تولد باید با دان سرشار از پروتئین و با کیفیت تغذیه شود. اگر آنها بیش از حد گرسنه بمانند مقاومت بدنی آنها در برابر بیماری ها بسیار ضعیف شده و زرده نیز به خوبی جذب بدن آنها نمیشود.
تغذیه جوجه پس از ۲۴ ساعت🕊
تغذیه جوجه ها ابتدا با محلول آب شیرین ۴ یا ۵ درصد شروع میشود. آب شیرین تأثیر زیادی بر خوراک و اشتهای جوجه ها دارد. سپس از دان مخصوص جوجه برای تغذیه آنها استفاده میشود که تمامی ویتامین ها و مواد غذایی لازم را شامل می باشد. کمبود ویتامین ها و مغذی ها در ۱۰ روز اول باعث مشکلات زیادی در جوجه ها میشود. بعنوان مثال کمبود ویتامین e در جوجه ها باعث خونریزی سلول های مغز شده و مرگ و میر جوجه ها را در پی دارد.
#جوجه
🦋@Bird_s
فنچ پاکستانی(فنچ چاشنی)
برای تغذیه فنچ پاکستانی به شدت توصیه میشود که ۶۰ الی ۷۰ درصد از جیره غذایی آنها از پلتهای مخصوص باشد.
از دانههای غنی شده در حد اعتدال استفاده کنید زیرا چربی آنها بیشتر بوده و مواد مغذی آنها کمتراز دانه های تازه است.این پرندگان علاقه ای به قرار گرفتن در دست و یا پرواز خارج قفس (رها شدن در طبیعت) ندارند. آواز فنچ پاکستانی زیبا و دلنشین است. میانگین سایز فنچ پاکستانی ۴ اینچ (در حدود ۱۶/۱۰ سانتیمتر) است.
فنچ پاکستانی بسیار آرام است و می توان به سهولت آن را به صورت مخلوط با دیگر فنچهای کوچک جثه نگهداری کرد. البته نباید محیط زندگی آنها زیاد شلوغ باشد. فنچ پاکستانی به علت زیبایی و آواز زیباتر از فنچ زبرا، کم کم در حال جا افتادن در بین پرنده دوستان است.
سهره سینهپولکی، همچنین با نامهای فنچ چاشنی، فنچ جوزهندی، مونیای سینهصدفی، مونیای خالدار نامیده میشود. نر وماده آن شبیه به هم هستند.
#فنچ_چاشنی
🦋@Bird_s
فنچ بنگالی(بنگلادش)
فنچ بنگالی یک زیرگونه اهلیشده از خانوادۀ سهرگان ریز است. در ایالات متحده آمریکا بیشتر تحت عنوان سهره اجتماعی شناخته میشوند. طول آن ۱۰ سانتیمتر است و از مشخصات ممیزه آن وجود نقطههای سفید رنگ بر روی بدن است که آن را شبیه ببر میکند. موطن اصلی آن آسیا و کشور بنگلادش و هندوستان است.
#فنچ_بنگالی
🦋@Bird_s