اردکهای شیرجهزن یا مرغابیان زیرآبچر (به انگلیسی: Diving Ducks) یا اُردَکیان(به لاتین: Aythyinae) زیرخانوادهای از پرندگان آبزی از راستهٔ غازسانان (Anseriformes) و تیرهٔ مرغابیان هستند. این پرندگان بیشتر در کنار آبهای وسیع، مانند دریا، دریاچههای بزرگ، خلیجها، مصبها و خورها، و آبهای شیرین زندگی میکنند و درون آب شیرجه میزنند.
#اردک_شیرجه_زن
🦋@Bird_s
سر و گردن و سینه اردک بلوطی به رنگ سرخ متمایل به قهوهای میباشد. زیر دم آن کاملاً سفید است و جنس نر آن بدنی خرمایی تیره با چشمهایی سفید دارد. در ناحیه انتهایی نوک لکه سفید رنگی دارند. پرهای ناحیه شکم سفید رنگ است و حد فاصل بین پرهای زیر شکم و سینه چند ردیف پر مواج سرخ و سفید براق وجود دارد که زیبایی خاصی به پرنده داده است. قسمتی از بالها سفید رنگ است و به دلیل آنکه دارای چشمهای سفید رنگی هستند به آنها مرغابی چشم سفید نیز میگویند. حداکثر تعداد تخمی که مادهها در دوران تخمگذاری مینهند ۱۶ عدد و به رنگ زرد است. پاها و نوک آنها تیره رنگ میباشد. تنها در کنار آب شیرین زندگی میکند و کند پرواز است. محدوده زیست این پرنده بسیار وسیع بوده و در اکثر کشورهای اروپایی و جزایر و بنادر دریای مدیترانه، شمال آفریقا، ایران، شوروی سابق و سیبری زندگی مینمایند.
#اردک_بلوطی
🦋@Bird_s
این اردک، غواص بسیار ماهریست. از گیاهان و جانوران ریز آبزی تغذیه مینماید. موطن اصلی آنها شمال اروپاست و میدان مهاجرتشان ایران، ژاپن، کره و هند و شمال آمریکاست و در مجموع زندگی در کنار آب شور را به آب شیرین ترجیح میدهد
#اردک_سر_سیاه
🦋@Bird_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرندگان شکاری (به انگلیسی: Birds of prey یا Raptors) گونههایی از پرندگان هستند که به شکار و تغذیه از مهرهداران میپردازند. بسیاری از پرندگان شکاری مانند کرکسها، رخ کرکسها و عقابهای ماهیگیر، علاوه بر شکار جانوران از مردار آنها نیز تغذیه میکنند. پرندگان شکاری دارای حس بینایی بسیار قوی هستند و از آن برای پیدا کردن شکار خود در هنگام پرواز و در فواصل دور، بهره میگیرند. این پرندگان همچنین دارای پاهای قوی مجهز به پنجه برای گرفتن و کشتن شکار خود و فرانوک خمیده و قوی هستند تا بتوانند گوشت را از هم بدرند. از آنجا که آنها در بالای هرم غذایی قرار میگیرند، نگرانیهای گوناگونی در زمینه حفاظت از بقایشان وجود دارند.
#پرندگان_شکاری
🦋@Bird_s