سیرو سلوک درماه رمضان28.m4a
4.24M
─═══༅🍃🕋🍃༅══┅─
📖◁(21)#سیر_و_سلوک_در_ماه_رمضان
🎙◁جناب استــاد #بـــابـــایی
🇮🇷#بستـه_منـاسبتی_ماه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🎋الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـرَج🎋
─═══༅𖣔1⃣7⃣𖣔༅═┅─
نمای بیست و یکم.pdf
222.2K
─═══༅🍃🕋🍃༅══┅─
📖◁(21)#نمـــــای_بیست_و_یک
🎙◁جنــاب استــاد #بـــابـــایی
🇮🇷#بستـه_منـاسبتی_مـاه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🎋الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـرَج🎋
─══༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅═┅─
─══┅═༅🍃🕋🍃༅═══┅─
📖◁(21)#ســوال_مسابقه_نمای_بیست_و_یک
🌀◁امام صادق علیهالسلام فرمود:
☄ ازجمله کسانی را که ملعون و دور از
رحمت خدا شمرده ...................و کسی
است که اجرتی به او میدهد و کسی که آن پول را مصرف مینماید.
🇮🇷#بستـــه_منــــاسبتی_مــاه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🎋الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج🎋
─═══༅𖣔1⃣9⃣𖣔༅══┅─
─═══༅🍃🍵🍵🍃༅══┅─
📖◁(21)#غذاهای_مناسبتی_ماه_رمضان
🍪#نان_خرمایی
🥣خرمای دشتستانی 200گرم
🍥 خرما رابا کمی پودر زنجفیل و دارچین و هل کوبیده شده چرخ میکنیم
🥣آرد حدودا 250گرم
🥣تخم مرغ یک عدد
🥣وانیل کمی
🥣شکر 40گرم
🥣روغن 40گرم
🥣شیر ولرم 50گرم
🥣مایه خمیر یک ق چ خ
🍚یک ق شکر +مايه خمير +شیر
ولرم مخلوط کرده گوشه ای میگذاریم تا عمل بیاد .
🍧تخم مرغ +مابقی شکر +روغن و وانیل با همزن دستی میزنیم تا مخلوط شوند .
🍨بعد مایه خمير عمل اومده رو اضافه میکنیم هم میزنیم و در آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
🥧خمیر را ورز میدهیم و بعد به مدت یک ساعت استراحت میدیم و بعد به هر صورت كه دوست داشتيد با خرما يا حلوا ميپيچي ش در فر 180درجه به مدت بیست دقیقه.
🇮🇷#بستــه_منـاسبتی_ماه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🎋#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَــرَج🎋
─═┅═༅𖣔2⃣0⃣𖣔༅══┅─
─══┅═༅🍃🕋🍃༅═══┅─
🌀◁#اوقات شرعی به افق تهران ...
———————————————
🗓 #شنبه1401/02/03
———————————————
☄اوقات شرعی امروز
🏙 اذان صبح 04:50:48
🌅 طلوع آفتاب 06:21:27
☀️ اذان ظهر 13:02:44
🌄 غروب افتاب19:44:00
🌃 اذان مغرب 20:02:57
🌘 نیمه شب 00:17:24
🇮🇷#بیست_و_یکمین_بستــه_منـاسبتی_ماه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🎋الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج🎋
─══┅═༅𖣔2⃣1⃣𖣔༅═══┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان استثنایی مرحوم دشتی (مترجم نهج البلاغه)، درمورد آینده انقلاب اسلامی.
اَللَّهُمَّ فَضَاعِفْ عَلَیهِمُ اللَّعْنَ مِنْكَ وَ الْعَذَابَ (الْأَلِیمَ) اللهُمَّ إِنِّی أَتَقَرَّبُ إِلَیكَ فِی هَذَا الْیوْمِ وَ فِی مَوْقِفِی هَذَا وَ أَیامِ حَیاتِی بِالْبَرَاءَةِ مِنْهُمْ وَ اللَّعْنَةِ عَلَیهِمْ وَ بِالْمُوَالاَةِ لِنَبِیكَ وَ آلِ نَبِیكَ (عَلَیهِ وَ) عَلَیهِمُ السَّلاَمُ خدایا پس لعنت و شكنجهات را بر آنان دوچندان كن، خدای من در این روز و در این جایگاه و همه روزهای زندگیام به تو تقرّب میجویم، به بیزاریام از اینان و لعنت بر ایشان، و به دوستی پیامبر و خاندان پیامبرت (درود بر او و ایشان)
فَامْنُنْ عَلَيْنَا بِمَا أَنْتَ أَهْلُهُ، وَ جُدْ عَلَيْنَا، فَإِنَّا مُحْتَاجُونَ إِلَى نَيْلِكَ، يَا غَفَّارُ بِنُورِكَ اهْتَدَيْنَا، وَ بِفَضْلِكَ اسْتَغْنَيْنَا، وَ بِنِعْمَتِكَ [فِي نِعَمِكَ ] أَصْبَحْنَا وَ أَمْسَيْنَا، ذُنُوبُنَا بَيْنَ يَدَيْكَ، نَسْتَغْفِرُكَ اللَّهُمَّ مِنْهَا وَ نَتُوبُ إِلَيْكَ، تَتَحَبَّبُ إِلَيْنَا بِالنِّعَمِ، وَ نُعَارِضُكَ بِالذُّنُوبِ، خَيْرُكَ إِلَيْنَا نَازِلٌ، وَ شَرُّنَا إِلَيْكَ صَاعِدٌ، وَ لَمْ يَزَلْ وَ لا يَزَالُ مَلَكٌ كَرِيمٌ يَأْتِيكَ [عَنَّا] بِعَمَلٍ قَبِيحٍ، فَلا يَمْنَعُكَ ذَلِكَ مِنْ أَنْ تَحُوطَنَا بِنِعَمِكَ، وَ تَتَفَضَّلَ عَلَيْنَا بِآلائِكَ، فَسُبْحَانَكَ مَا أَحْلَمَكَ وَ أَعْظَمَكَ وَ أَكْرَمَكَ،پس آنگونه که شایسته آنی بر ما منّت گذار، و بر ما جود کن، که ما نیازمند به عطای توییم، ای آمرزگار، به نور تو هدایت شدیم، و به فضل تو بی نیاز گشتیم، و به نعمتت بامداد نمودیم و شامگاه کردیم، گناهان ما پیش روی توست، خدایا از گناهانمان از تو آمرزش می خواهیم، و به سوی تو باز می گردیم، تو با نعمتها به ما مهر می ورزی و ما با گناهان با تو مقابله می کنیم، خیرت به سوی ما سرازیر است، و بدی ما به سوی تو بالا می آید، همواره فرشته کریمی، از ما کردار زشت به جانب تو می آید، و این امر مانع نمی شود از اینکه ما را با نعمتهایت فراگیری، و به عطاهای برجسته ات بر ما تفضّل نمایی، منزّهی تو، چه بردبار و بزرگ و کریمی،
سُبْحانَكَ يَا حَكَمُ، تَعالَيْتَ يَا حَكِيمُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَامُعْطِى، تَعالَيْتَ يَا مانِعُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا ضَارُّ، تَعالَيْتَ يَا نَافِعُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا مُجِيبُ، تَعالَيْتَ يَا حَسِيبُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا عادِلُ، تَعالَيْتَ يَا فاصِلُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَامُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا لَطِيفُ، تَعالَيْتَ يَا شَرِيفُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا رَبُّ، تَعالَيْتَ يَا حَقُّ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ، سُبْحانَكَ يَا مَاجِدُ، تَعالَيْتَ يَا وَاحِدُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ . سُبْحانَكَ يَا عَفُوُّ، تَعالَيْتَ يَا مُنْتَقِمُ، أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ؛
منزّهی تو ای داور، بلندمرتبه هستی ای فرزانه، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای عطابخش، بلندمرتبه هستی ای بازدار، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای زیانرسان، بلندمرتبه هستی ای سودبخش، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای اجابت کننده، بلندمرتبه هستی ای حسابرس، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای دادگر، بلندمرتبه هستی ای جداییانداز، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای مهربان، بلندمرتبه هستی ای برجسته و عالیرتبه، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای پروردگار، بلندمرتبه هستی ای حقیقت پایدار، ما را از آتش پناه ده ای پناهدهنده، منزّهی تو ای پرشکوه، بلندمرتبه
فلسفه روز جهانی قدس چیست؟
روز قدس یک روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است، روز مقابله ملتها با ابرقدرت هاست. روزی است که باید به همه قدرتها هشدار دهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما و عمال خبیث شما نیست. روز حیات اسلام است. روزی است که اسلام را باید احیاء کرد.
روز اسلام:امام خمینی (ره) درباره روز قدس فرمودند: روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است. روز قدس، جهانی است و روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.
#مهرواره_سمیم، اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر ومیمه
مسابقه نمای بیست و دوم:...................................، اگر بخواهند از متلكها، تهمتها، تهاجمها و تهدیدهاى افراد آلوده و هرزه در امان باشند باید خود را ........................
#سی_روز_سی_نمای_آسمانی_سی_مسابقه
#مهرواره_سمیم
دبیرخانه مهرواره سمیم بمناسبت ماه مبارک رمضان #سی_روز_سی_نمای_آسمانی_سی_مسابقه را برگزار می نماید.
#جز_ء_بیست_و_دوم
https://eitaa.com/bisimchee1400/4436
#نمای_بیست_و_دوم
https://eitaa.com/bisimchee1400/4437
#کلید_بهشت
https://eitaa.com/bisimchee1400/4438
#ادعیه_روزانه_ماه_مبارک_رمضان
#زیارت_عاشورا
#دعای_جوشن_کبیر
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
#دعای_مجیر
#احکام
https://eitaa.com/bisimchee1400/4444
#اخلاق
https://eitaa.com/bisimchee1400/4445
#ویژه_نامه_روز_جهانی_قدس
https://eitaa.com/bisimchee1400/4446
#مسابقه_بیست_و_دوم
https://eitaa.com/bisimchee1400/4448
جهت شرکت در مسابقه :
1-عضو کانال ذیل شوید:
https://eitaa.com/bisimchee1400
2-از اول ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر هر روز یک نمای منتشر شده را مطالعه نمایید.
3-هرروز یک سوال از نمای منتشر شده مظرح و شما باید پاسخ سوال را حداکثر تا 24 ساعت بعد به شماره 09132770084ارسال نمایید.
4-عید سعید فطرکسانیکه حداقل بیست سوال را بموقع ارسال نموده باشند در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد.
پاسخ را تا ساعت 18 روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان به شماره 09132770084 ارسال فرمایید.
#مهرواره_سمیم
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه
«بیدولتی» شرایطی بود که دولت سیزدهم در شهریور ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرد. مسأله فقط این نبود که معمولاً در ماههای پایانی فعالیت دولتها، امور به حال خود رها میشوند، مسأله این بود که در دو سال آخر فعالیت دولت دوازدهم، مردم عملاً اثری از تصمیم، اراده یا فعالیت دولت در زندگی خود و جامعه نمیدیدند. گویی مسائل خود به خود به وجود میآمدند و بیآنکه ازسوی دولت دستی برای حل آنها وجود داشته باشد، عملاً همچنان باقی میماندند.
دولت آیتالله رئیسی در چنین شرایطی کار خود را آغاز کرد. کشتههای ناشی از ویروس کرونا در دورههایی به ۷۰۰ نفر در روز رسیده بود، تورم رو به اوج داشت، کرونا به موج بیکاری دامن زده بود، فروش نفت به حداقل خود رسیده و در میانه همه این مسائل، آنچه مردم میدیدند، صرفاً گفتار درمانی دولتی بود که رئیسش حتی حاضر نبود از کاخ سعدآباد پا بیرون بگذارد. حالا که در انتهای سال ۱۴۰۰ قرار داریم، صرفاً در ۶ ماه فعالیت دولت سیزدهم اکثریت قریب به اتفاق این فرایندها معکوس شد، واکسیناسیون گسترده انجام شد و جان بسیاری از ایرانیان نجات یافت، فروش نفت حتی به دوران قبل از تحریم رسید و پولهای حاصل هم برگشت، تورم رو به کاهش رفت و رشد نقدینگی هم مهار شد. آنچه در ادامه میخوانید، مروری است بر ۱۲ اقدام و راهبرد مهم دولت در ۶ ماه گذشته به گواه تحلیلگران و مردم که میتوان آنها را جزو دستاوردهای دولت در این مدت دانست.
۱ واکسیناسیون عمومی: افزایش واکسیناسیون در دولت سیزدهم واقعیتی انکارناپذیر است. تا پایان شهریور یعنی کمتر از یک ماه پس از جابهجایی دولت، ۲۰ میلیون دوز واکسن وارد کشور شد و در نتیجه، این تلاشها باعث شد اواسط مهرماه ۶۸ میلیون دوز واکسن به مردم تزریق شود. در سایه این تلاش ملی بود که تعداد کشتههای ناشی از کرونا در کشور از ۷۰۰ مورد به کمتر از ۵۰ مورد رسید.
۲ آزادسازی سواحل: آیتالله رئیسی در پانزدهمین سفر استانی به گیلان، دستور داد که در عرض کمتر از یک ماه مناطق ساحلی که در اختیار دستگاههای حاکمیتی یا بخش خصوصی است، به نفع مردم آزاد شود. این اقدام با همکاری همه ارکان، در موعد مقرر انجام شد و متعاقب آن رئیس جمهور دستور داد در ادامه، امکانات رفاهی لازم هم برای بهرهمندی بیشتر مردم از این سواحل ایجاد شود.
۳ افزایش فروش نفت: یکی از مهمترین دستاوردهای دولت که باعث ایجاد ثبات در غالب بازارها شد، افزایش فروش نفت به میزان قبل از تحریمها بود و مهمتر اینکه منابع حاصل از فروش نفت به کشور باز گشت. این دستاورد ناشی از رویکرد دولت مبنی بر خنثیسازی تحریمها بود، امری که همزمان با مذاکرات رفع تحریمها دنبال شد. فروش نفت تحقق شعار دولت بود؛ شعار «ما میتوانیم.»
۴ سفرهای استانی: آیتالله رئیسی در ۶ ماه نخست فعالیت خود به عنوان رئیس جمهور، ۱۷ سفر استانی انجام داده است که بهطور متوسط، هر ماه ۳ سفر را شامل میشود. این سفرها از استانهای کمتر برخوردار سیستان و بلوچستان و خوزستان آغاز و به مازندران ختم شد. گرهگشایی از مشکلات و بررسی میدانی مسائل، عمده اهداف این سفرها بود و به همین دلیل بدون تشریفات مرسوم برگزار شد.
۵ تکمیل درگاه ملی صدور مجوزهای کسبوکار: تسهیل در صدور مجوز کسبو کارها، اقدام دولت برای مانعزدایی از فعالیتهای اقتصادی در داخل کشور است، امری که میتواند ظرفیتهای درونی کشور را بیش از پیش فعال کند. در این راستا، از ۲۸ بهمن تا ۱۷ اسفندماه، ۴۰ هزار و ۷۸۶ نفر مجوز کسب و کار خود را به صورت الکترونیکی دریافت کردند.
۶ مدیریت بحران: دولت سیزدهم در ۶ ماه نخست فعالیت خود، بحرانهای بسیاری را پشتسر گذاشت که هک شدن سامانه بنزینی، سیل در کرمان و هرمزگان و زلزله در خوزستان از جمله آنهاست. دولت با بسیج همه ظرفیتهای مدیریتی خود و نیز توانایی مالی توانست این بحرانها را با کمترین خسارت پشت سر بگذارد. حضور مداوم عالیترین مسئولان در میدان یکی از عوامل مؤثر در این زمینه بود.
۷ اعطای وام بدون ضامن: همکاری بانکها با سیاستهای دولت، یکی از چالشهای هر دولتی بود که در دولت سیزدهم تبدیل به تعامل شد و به وضعیت بهتری رسید. کما اینکه اندکی پس از جلسه رئیس جمهور با مدیران بانکها، اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به ایرانیان آغاز شد، تسهیلاتی با کمترین تضامین و با سهلترین شرایط که بسیاری از ایرانیان از آن برخوردار شدند.
۸ تعیین تکلیف اموال مردم در سازمان اموال تملیکی: سالها بود که به دلیل فقدان نظارت و اراده در دستگاههای مختلف، اموال و تجهیزات بسیاری در سازمان اموال تملیکی متروکه باقی مانده بود که با اقدام دولت، دستگاههای مختلف از جمله قوه قضائیه بسیج شدند تا این اموال را تعیین تکلیف کنند. نخستین مزایدهها برای فروش این اموال به نفع مردم سال گذشته برگزار شد.
۹ اجرای طرح جهش تولید مسکن: جهش در تولید مسکن یا ایجاد ۴ میلیون مسکن در طول فعالیت
دولت، یکی از وعدههای دولت سیزدهم است. اقدامات برای تحقق این وعده در نخستین ماههای فعالیت دولت آغاز شده و علاوه بر تعیین زمین در برخی نقاط، ثبتنام از جوانان و نیازمندان مسکن نیز انجام شده است. به نظر میرسد سال آینده باید منتظر نخستین بهره برداریها در این زمینه بود.
۱۰ استفاده حداکثری از ظرفیت دیپلماسی: سیاست خارجی دولت در ۶ ماه نخست، از سفر به اجلاس شانگهای در شهر دوشنبه تاجیکستان آغاز شد و با سفر به قطر ختم شد. غیر از سفرها، ارتباطات و تماسهای آیتالله رئیسی در این دوره، توانست سبب تغییر وضعیت مناسبات ایران با همسایگانش شود. توافقات تجاری با روسیه، سوآپ گازی و اجرایی شدن قرارداد ۲۵ ساله با چین در کنار مذاکرات ۱+۴ از دیگر نشانههای رشد اقدامات دیپلماتیک بود.
۱۱ حل مشکلات فاضلاب استان خوزستان: فاضلاب استان خوزستان یکی از معضلاتی بود که سالها بر زمین مانده و ارادهای برای حل آن وجود نداشت. این مسأله پس از سفر رئیس جمهور به استان، در دستور کار قرار گرفت تا جایی که اواخر اسفند، مدیر آب و آبفای وزارت نیرو، اعلام کرد تکمیل آب شرب شهر اهواز طی ۲ مرحله در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید و شبکه فاضلاب اهواز هم در ۲۰۰ نقطه در حال اصلاح، تعمیر و توسعه است.
۱۲ احیای شوراهای عالی: یکی از نخستین اولویتهای رئیس جمهور در ماههای اول فعالیت، احیای شوراهای عالی بود که در دولت قبل رها شده بود. این شوراها میتوانند تسهیلگر تصمیمسازیهای بهینه برای امور مختلف باشند. شورای عالی آموزش و پرورش، شورای عالی اشتغال، شورای عالی مسکن، شورای عالی آب و شورای عالی مناطق آزاد از جمله نهادهای احیا شده در این دوره است.