هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
⚖◁(3).#مبارزه_در_درون_قوه_مجریه
☄رهبر انقلاب معتقدند که وزرا و مسئولین ارشد دولتی بهتر از هر کسی میتوانند با فساد مقابله کنند: «باید با فساد در دستگاههای دولتی و دیگر دستگاههای حکومتی مبارزه شود. متعهّدِ این مبارزه، خودِ مسؤولان قوای مختلف هستند. در درجه اوّل، برای جلوگیری از فساد در دولت، خودِ مسؤولان دولتی، خودِ وزرا و خودِ مدیران ارشد مسؤولند. نگذارند در مجموعههای آنها فساد به وجود آید. اگر آنها بخواهند مبارزه کنند و اگر این مبارزه را جدّی بگیرند، بهتر از هر کس خواهند توانست مبارزه کنند.»
⚖(4).#پاک_دستی
☄با دستمال کثیف نمیتوان شیشه را تمیز کرد و لازمهی مقابلهی جدی با مسئلهی فساد پاکدستی و سلامت مسئولین و کارگزاران نظام در قوای سه گانه و نهادهای مختلف است: «این را همه بدانند: کسی که خودش آلوده به فساد باشد، قادر نخواهد بود با فساد مبارزه کند. خودِ مسؤولان باید با هشیاری و دقّت، با این پدیده مبارزه کنند.... ۱۳۸۱/۷/۳۰
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
⚖◁(5).#اقدام_عملی_و_پرهیز_از_برخورد_شعاری
🌀یکی از تأکیدات جدی حضرت آیتالله خامنهای در زمینهی مبارزه با فساد اقتصادی این است که باید جدا از برخوردهای شعاری در این زمینه پرهیز شود: «حرف زدن راجع به فساد که فایدهای ندارد؛ با «دزد دزد» گفتن، دزد از دزدی دست برنمیدارد؛ باید رفت، وارد شد.
☄مسئولان کشور، روزنامه که نیستند که راجع به فساد حرف میزنند. بله، روزنامه راجع به فساد ممکن است حرف بزند، من و شما که مسئول هستیم باید اقدام کنیم؛ حرف دیگر چیست؟ وارد بشوید؛ [اگر] بلدیم اقدام کنیم، جلوی فساد را بهمعنای واقعی کلمه بگیریم.… ۱۳۹۴/۲/۹
🌀ایشان معتقدند که: «با موردی که واقعاً فساد است، باید برخوردِ قاطع و روشن بشود؛ آنجایی که واقعاً مفسد اقتصادی است، باید صریح و روشن برخورد بشود و برخورد هم البتّه با و برخورد هم البتّه با تبیین °باشد°.… ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁در یک نگاه کلان باید گفت رهبر انقلاب همواره پرچمدار مبارزه با فساد بوده و هستند و همواره مبارزهای «قاطع» و در عین حال «دقیق»، بدون «اغماض» و بدون «تعدی و جفا» را مطالبه کردهاند...
☄همه بدانند، همه بفهمند بنا است با مفسد بدون رعایت هیچ ملاحظهای برخورد قاطع صورت بگیرد.... بنده نوشتهام باید عادلانه باشد و با دقّت انجام بگیرد؛ یعنی کار بایستی دقیق و عادلانه انجام بگیرد.... ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🌀امر مهمی که اگر با مطالبهی عمومی مردم و نخبگان و عملکرد صحیح و دقیق مسئولین قوای سه گانه به شکل موثری عملیاتی شود با ایجاد «امنیت اقتصادی» فضایی سالم را برای رشد اقتصاد ملی فراهم کرده و «رضایت و اعتماد ملت» را نتیجه میدهد.
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁فسادستیزی، مهمترین معیار انتخاب دولتمردان در دولت سیزدهم و مبارزه با گلوگاههای فساد اولویت رییس جمهوری است.
🌀تدوین نقشه ملی مقابله با فساد و تعیین نماینده ویژه برای هماهنگی، پیگیری و اجرای این نقشه جامع تحقق مهمترین وعده رییس جمهوری به مردم یعنی مقابله با فساد در دستگاه اجرایی است.
☄هیات وزیران حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان را به عنوان «رییس دفتر بازرسی ویژه رییس جمهوری» و «نماینده ویژه رییس جمهوری برای هماهنگی، پیگیری و اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاههای اجرایی» انتخاب کرد.
🌀 انتخاب مسوول هماهنگی و اجرای طرح ملی پیشگیری با فساد در دستگاههای اجرایی، به فاصله ۲ ماه از تدوین این طرح نشان میدهد دولت و شخص رییس جمهوری چنان که پیش از این و در ایام انتخابات وعده داده شده بود در مسیر مبارزه با ریشههای فساد در قوه مجریه، عزم خود را جزم کرده است.
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁هماهنگی و پیگیری اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاههای اجرایی، نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی در پیشگیری و مقابله با فساد، شناسایی گلوگاهها و عوامل بروز فساد و آسیبشناسی آنها، پیگیری اجرای قوانین ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
☄و نحوه اجرای اصل (۴۹) قانون اساسی و جلوگیری از تعارض منافع و پیگیری و مقابله با فساد، از مهمترین مسوولیتهایی است که آیت الله «سید ابراهیم رییسی» رییس جمهوری بر عهده حجت الاسلام درویشیان نهاده است
🌀تا هم به عنوان رییس دفتر و هم بازرس ویژه بتواند تا حد امکان خاستگاه فساد در قوه مجریه را برچیند.
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁براساس تصمیم و تصویب هیات دولت تصمیمات نماینده ویژه رییس جمهوری در امور اجرایی موضوع یاد شده در حکم تصمیمات رییس جمهوری و هیات وزیران بوده و لازمالاجرا خواهد بود.
🌀 براساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی، با مصوبه هیات وزیران، اختیارات رییسجمهوری و هیات وزیران در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای سند ملی مبارزه با فساد به حجت الاسلام والمسلمین درویشیان تفویض شد که نشان دهنده اهمیت این مسوولیت و جایگاه در دولت است.
☄حجت الاسلام و المسلمین درویشیان پیش از این و به عنوان رییس سازمان بازرسی قوه قضاییه، سابقه همکاری با آیت الله رییسی در قوه قضائیه را در کارنامه داشت و به نظر میرسد همین سابقه همکاری مثبت مهمترین دلیل اعتماد دوباره رییس جمهوری به وی باشد.
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁در ماده چهارم از عهدنامه ای که اعضای هیات دولت در روز نخست کار خود امضا کرد؛ با مردم پیمان بست تا در مبارزه با رانت و فساد پیشقدم بوده و تمام توان خود را به کار گیرد.
☄با تعیین مسئول ویژه مبارزه با فساد در دولت و اجرای نقشه ملی مقابله با این پدیده به نظر میرسد گام دیگری در راستای عادلانه کردن فضای جامعه و شرایط زندگی مردم برداشته شده است.
🌀جامعه و مردمی که در این برهه زمانی در کنار تمام مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود گاهی با خبری از پرونده فسادی تازه شگفت زده و البته بی اعتماد و ناامیدتر می شدند، از آن رو که رانت و تبعیض و فساد بیش از فقر و تورم و رکود، روان و ذهن جامعه را پریشان می کند و بنیان های عدالت را از منظر شماری از آن ها سست نشان می دهد.
─═┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁رئیسجمهوری در نشست هیئت دولت، اصول دوازدهگانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در دولت سیزدهم را به اعضای دولت و دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد.
🌀ریاست جمهوری، سیدابراهیم رئیسی °چهارشنبه، ۲۴ شهریورماه° در نشست هیئت دولت، یکی از اولویتهای دولت سیزدهم را شناسایی زمینههای فسادزا، اصلاح و مبارزه با فساد برشمرد و گفت:
☄بنای دولت سیزدهم از ابتدا بر این بوده که گلوگاههای فساد، شناسایی شده است و مدیران دستگاههای مختلف بهنحوی این گلوگاهها را برطرف و اصلاح کنند تا زمینههای بروز فساد در نظام اداری بهطور کامل برطرف شود
🌀پیشگیری از فساد بهطور مشخص وظیفه دولت و رسیدگی به پروندههای تشکیل شده در این باره بهعهده قوه قضائیه است، مدیران دولتی وظیفه دارند از بروز فساد پیشگیری کنند تا ورودی پروندههای مفاسد به قوه قضائیه کاهش یابد.
─═┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🌐◁اصول دوازدهگانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی به این شرح است:
🔘{1}، شفافسازی: تولید و ارائه اطلاعات صحیح، دقیق، بهموقع و مرتبط به مراجع ذیصلاح و مردم بهویژه در حوزه فعالیتهای اقتصادی و تأمین اشراف دولت.
🔘{2}. مدیریت تعارض منافع: تفکیک بخش عمومی و خصوصی، بستن درهای گردان و اتخاذ تدابیر موثر در پیشگیری از شکلگیری تعارض منافع اشخاص حقیقی و حقوقی شرکتها یا تعاونیهای تأسیسی توسط دستگاههای اجرایی که ارائه بخشی از خدمات به آنها واگذار شده است.
🔘{3}. فرهنگسازی و نظارت همگانی: نهادینهکردن فسادستیزی، رشد فرهنگ پاسخگویی و مسئولیتپذیری، بهرهگیری از ظرفیت رسانهها در مبارزه با فساد و جلوگیری از عملیات روانی مخرب در جامعه و تقویت حساسیت عمومی با به مشارکت طلبیدن مردم و توسعه زیرساختهای حمایتی از افشاکنندگان فساد و فراهم کردن زمینههای نظارت همگانی
─═┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🔘◁{4} متناسبسازی ساختار و تشکیلات دولت: جلوگیری از رشد نامتوازن اندازه دولت و کاهش پیچیدگی ساختارها و فرآیندهای اداری، افزایش کارآمدی و اثربخشی نظام اداری و تقویت نقش هدایتی، حمایتی و نظارتی دولت.
🔘{5}. شایستهگزینی: استقرار نظام شایستهگزینی و انتصاب مدیران کارآمد، فسادستیز و انقلابی در لایهها و سطوح مختلف نظام اداری و توانمندسازی نیروی انسانی و رفع کمبود نیروی انسانی صاحب صلاحیت در تصدی مناصب دولتی همراه با تقویت فرهنگ فسادستیزی در آنها.
🔘{6}. سهولت فرآیندها: بازنگری در نظام مجوزها و استعلامهای دولتی با رویکرد حداقلسازی لزوم صدور مجوزها، شفافسازی فرآیندها، بهروزرسانی صدور استعلامها، تصدیق و اصالتسنجی اسناد از مراجع صدور و برقراری پیوند ارتباطی بین دستگاههای ذیربط.
🔘{7}. دولت الکترونیک: بهرهگیری از فناوری اطلاعات بهویژه تکمیل و استقرار دولت الکترونیک و به حداقل رساندن رویارویی حضوری خدمتدهنده و خدمتگیرنده و ایجاد پنجره واحد خدمات دولتی و شکلدهی دولت هوشمند با لحاظ کردن تعاملات آن با دیگر بخشها
─═┅═༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃📓📓🍃 ༅══┅─
🔘{8}. توسعه رویکرد زنجیره ارزش و زنجیرههای تأمین با هدف کوتاه کردن فاصله بین تولیدکننده و مصرفکننده واقعی و اصلاح نظام قیمتگذاری کالاها و خدمات عمومی و اصلاح و بهبود هدفمندسازی یارانهها و رفع امتیازهای ویژه °رانت° ساختاری.
🔘{9}.حمایت از فعالیت سالم: احترام گذاشتن به ثروتآفرینان و فعالان اقتصادی سالم و فراهم کردن زمینه فعالیتهای حداکثری آنها در بخش واقعی اقتصاد و صیانت از مدیران و کارکنان پاکدست و فسادستیز.
🔘{10}.تقویت اشراف: یکپارچهسازی اطلاعات در نظام مالی و اقتصادی کشور و بهرهگیری از روشهای نوین تحلیل داده برای افزایش توان پیشبینی و پیشگیری.
🔘{11}. نظارت موثر و کارآمد: بهرهگیری از فناوریهای یکپارچه، برخط و هوشمند برای افزایش اثربخشی نظارتها و حذف بسترهای فسادزا و طراحی سازوکار حساس و هوشمند در برابر عدم فعلهای مقامها و کارکنان دولت که زمینهساز بروز فساد است.
🔘{12}. برخورد قاطع، دقیق و مؤثر: بازدارندگی و جلوگیری از تمایل افراد به فساد و بازنگری در فرآیندهای رسیدگی و مجازات با رویکرد سرعت، دقت و قاطعیت در مقابله با فساد.
پــــــــــایــــــــان
─═┅═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═┅┅─