هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🔮◁يكى از علماى بزرگ مسيحى به نام •حارثه• تحقيق درباره حقانيت پيامبر را مطرح نمود. اُسقف اعظم فرمان داد تا فرازهايى از صحيفه آدم، صحيفه ابراهيم، صحيفه شيث عليهماالسلام، تورات و اِنجيل كه درآنها ذكر محمد و آلِ محمد عليهماالسلام به صراحت آمده بود، براى جمعيتِ حاضر در كليسا خوانده شود
💬 با قرائت صُحُف و كُتبِ انبياى پيشين، بر همه روشن شد كه به تصريحِ آن متون، پيامبر از نسل ابراهيم و اسماعيل عليهماالسلام است، و نسلِ وى، از دخترِ اوست.
و آن كه خاتَم پيامبران است
❀ نامش «محمد» و نام ديگر او °احمد° است. دين او جهانى است و اختصاصى به فرزندانِ اسماعيل ندارد؛ و آنكه منجى بشريت است، و جهان را پُر از •عدالت• مى كند، آخرين فرزند و دوازدهمين جانشين از نسلِ اوست.
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
◁پس از قرائتِ اين متون، شُبهافكنان و مُنكِران مغلوب شدند ولى باز هم تسليم نشدند. آنگاه به سرپرستى اُسقف اعظم به مدينه آمدند تا از نزديكْ پيامبرِ خاتم را ببينند و رفتار و گفتار او را با اوصافى كه در كتابهايشان يافته بودند، بسنجند.
❖ اما تا سه روز، نَه رسول خدا درباره موضوع اصلى با آنان سخن فرمود و نَه آنان با رسول خدا گفت وگويى كردند. در روز سوم، رسول خدا ايشان را به اسلام دعوت كرد.
🌤 اما آنها ضمن اعتراف به تطبيق خصوصياتِ آن حضرت با ويژگىهاىِ مذكور در اِنجيل، به بهانه •انكارِ الوهيت عيسى• از پذيرش دينِ اسلام خوددارى كردند.
✪ پيامبر در اين باره با آنان مناظره فرمود. اما منكِران باز هم بَراهينِ روشنِ آن حضرت را نپذيرفتند و پيشنهاد مباهَلَه را مطرح ساختند.
─┅═══༅𖣔6⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🔮◁در اين هنگامه، خداى متعال، •آيه مباهَلَه• را بر پيامبر فرو فرستاد. رسول خدا نيز آنچه را كه بر او نازل شده بود، بر آنان قرائت كرد و فرمود..
💬 خداوند به من فرمان داده است كه اگر بر سخن خود پاى فشرديد، درخواستتان را اجابت كنم و با شما مباهَلَه نمايم.
❀ دو تَن از مسيحيان نجران كه بيش از همه به حقيقت واقف بودند و از مباهَلَه وحشت داشتند، به همراهانِ خود گفتند..
❍ اگر با اصحاب و قوم خود به مباهَلَه با ما آمد، با او مباهَلَه مىكنيم، زيرا اين دليل است كه او پيامبر نيست. اما اگر فقط با اهلبيتش به مباهَلَه بيايد با او مباهَلَه نمىكنيم؛ چرا كه او اهلبيتش را در معرضِ خطر قرار نمىدهد، مگر آنكه از راستگو بودنِ خود مطمئن باشد». اين سخن، مورد تأييد اُسقف اعظم قرار گرفت.
─┅═══༅𖣔7⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
◁خداى متعال، آرايشِ سپاه اسلام را در برابر صفآرايى مِهتران مسيحيان نَجران، خود به عهده گرفت. لذا آيه مباهَلَه، دستورالعمل پيامبر قرار مىگيرد و بايد •پسران• و °زنان° و •نفْسِ• خود را به دلالتِ آيه ..أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ .. به آوردگاهِ سِترگِ مباهَلَه، همراه خود بياورد.
❖ با طلوعِ آفتابِ روزِ سه شنبه ۲۴ ذىالحجة سال نُهم هجرى، مطابق با سال ۶۳۱ ميلادى، پيامبر به سوى محل مباهَلَه، درحالىكه اميرمؤمنان عليه السلام به منزله •نفْسِ پيامبر• دوشادوش و دست در دست راستِ پيامبر و امام حسن عليه السلام در سَمت چپ پيامبر و امام حسين عليه السلام در آغوش پيامبر، و همه گِرداگِرد شمعِ بىمانند جمعِ آفرينش؛ ريحانه ملكوت، حضرت فاطمه زهرا عليه السلام حركت كردند تا به همآوردى با بزرگان نصارا، آمينگوىِ دعاىِ محمد مصطفى باشند.
─┅═══༅𖣔8⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🔮◁پنج تَن اطهار عليهماالسلام در هالهاى از نور، آرام آرام پيش مىآمدند. هستى، چنان غَرقِ تماشايِشان بود كه انگار خداوند، بهشت را به معرضِ تماشا گذاشته است.
💬 پنج تن اصحاب كِسا عليهماالسلام به محل تعيين شده رسيدند و زير عبا ايستادند. پيامبر، دستِ راست خود را به سوى آسمان گرفت. سپس انگشتان را از هم باز كرد و در همان حال فرمود..
❀ خدايا، اينان اهلبيت من و خاصانِ من هستند. هرگونه بدى را از ايشان دور كن و آنان را پاك گردان. خدايا، اين على منظور از °نفسى° است؛ و او نزد من همتاىِ نفْسِ من است.
❍ خدايا، اين فاطمه منظور از •نسائى• است و او افضلِ زنانِ جهان است. خدايا، اين حَسن و حُسين دو فرزند و نوه من هستند. من با هر كس كه با اينان جنگ كند، روى جنگ دارم و با هر كس كه با اينان دوست باشد، دوستم.
─┅═══༅𖣔9⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
◁هنوز مباهَلَه انجام نشده است، اما آثارِ غضبِ الهى ظاهر گشته و عذاب درحال نازل شدن مىباشد. دو نفر از سران مسیحیان نزد پيامبر آمدند و پرسيدند:
❖ اى ابوالقاسم، به وسيله چه كسانى با ما مباهَلَه مىكنى؟
🌤حضرت فرمودند...به وسيله بهترين مردم روى زمين و عزيزترين آنها نزد خداوند عزوجل.
✪ سپس پيامبر به على و فاطمه و حسن و حسين عليهماالسلام اشاره كرده و فرمود..به وسيله اينان. دگربار فرمودند... آيا لحظاتى پيش اين مطلب را به شما خبر ندادم؟
❏ بلى، قسم به آنكه مرا به حق مبعوث كرده، دستور داده شدهام به وسيله اينان با شما مباهَلَه كنم. اينان هستند پسران و زنان و نفسِ ما
─┅═══༅𖣔🔟𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🔮◁از اين رو، به دستورِ اُسقف اعظم، تصميمِ قطعى نجرانيان بر تَركِ مباهَلَه و قبولِ ماليات °جزيه° بين خودشان تصويب شد…
💬 هنگامى كه پيامبر و اهلبيت عليهماالسلام با همراهى مردم از جايگاه مباهَلَه به مسجد رسيدند، جناب جبرئيل نازل شد و اين پيام آسمانى را عرضه داشت:
❀ يا محمد، پروردگار عزوجل به تو سلام مىرساند و مىگويد:… اى احمد، به عزت و جلالم سوگند، اگر تو با كسانى از اهلبيتت كه در زير كِساء بودند با همه اهلِ آسمان و زمين و مخلوقات، مباهَلَه مىكردى، آسمان تكه تكه مىشد و كوهها قطعه قطعه مى گشت و زمين از هم گسيخته مىشد و هرگز آرام نمىگرفت مگر آنكه من اراده مىكردم.
─┅═══༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿🍃🌺🌺🍃✿═══┅─
◁پيامبر با شنيدن اين پيامِ الهى، به سجده درآمد و چهره بر خاك ساييد. سپس دستانش را بلند كرد و در آن حال، سه بار فرمودند.. شُكر خدايى را كه نعمت مىدهد.
❖ سپس فرمود.. لعنت ابدى خدا تا روز قيامت بر كسانى كه بر شما اهلبيت ظلم كنند، و در اجرى كه خداوند بر آنان واجب كرده نسبت به من كوتاهى كنند
🌤 روزِ فرخنده •مباهَلَه•، قبل از هر چيز، با احياى نبوت و ولايت، پُر شُكوهترين و شگفتانگيزترين جلوه از حقيقتِ جاودانى و جهانىِ اسلام، يعنى °نبوت و خاتميتِ نبوى° و •ولايت و امامتِ عَلَوى• است.
✪ در روز مباهَلَه، از يكسو، حقانيتِ اسلام بر ديگرِ اديان و عقايدِ تاريخ ثابت شد، و از ديگر سو؛ كادرِ رهبرىِ اين عقيدتِ انسانى تا پايان روزگار تعيين شد.
─┅═══༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🔮◁آيه مباهَلَه، عالىترين مدرك براى حقانيتِ امامت و خلافتِ بلافصل على عليه السلام بعد از شهادت جانسوز رسول اكرم است، و نيز واضحترين دليل بر فضيلت اميرمؤمنان على بن ابى طالب عليه السلام است. زيرا خداوند به پيامبر دستور مىدهد كه نفْسِ خود را براى مباهَلَه دعوت كن.
💬 بديهى است كه مراد از نفْسِ پيامبر، شخصى غير از خود آن حضرت است، و او على عليه السلام در همه فضايل و كمالات، غير از نبوت همرتبه پيامبر و مساوى با ايشان است.
❀ امام هشتم، حضرت رضا عليه السلام آيه مباهَلَه را از جهتِ دلالت بر امامتِ اميرمؤمنان عليه السلام بهترين و روشنترين آيه در قرآن دانستهاند و با استناد به اين آيه و عملِ رسول خدا پس از نزول آن، ثابت مىكنند كه اميرمؤمنان عليه السلام؛ °نفْسِ پيامبر° و با •فضيلتترين خلقِ خدا• پس از پيامبر است.
─┅═══༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿🍃🌺🌺🍃✿═══┅─
◁اميرمؤمنان على عليه السلام، در شوراى شش نفرهاى كه خلیفه دوم براى انتخاب خليفه پس از خود ترتيب داده بود،
❖ براى يادآورى حق و حقانيتِ خود به حاضران، به ماجراىِ نزولِ آيه شريفه مباهَلَه اشاره كردند و خطاب به اعضاى شورا فرمودند:
🌤 آيا احدى هست كه در اين فضيلت با من شريك باشد؟
✪ همه اعضاى شورا اعتراف كردند كه اين آيه در شأن حضرتش نازل شده است.
─┅═══༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🌼🌼🍃✿════┅─
🔮◁ماجراى شكوهمند مباهَلَه از چند جهت، بر افضليتِ اهلبيت عليهماالسلام دلالت دارد
💬◁(1)..#نخــــست_آنكه... به فرمان الهى، دعوتِ پيامبر از اميرِ مؤمنان، حضرت فاطمه زهرا، امام حسن مجتبى و حضرت سيدالشهداء امام حسين درود خدا بر آنان باد، بيانگر اين حقيقت است كه آن بزرگواران، محبوبترينِ افراد نزد رسول خدا بودند،
❀ و روشن است كه محبوبترين فرد نزد پيامبر، با فضيلتترين افرادِ امت پيامبر نيز خواهد بود.
─┅════༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿🍃🌺🌺🍃✿═══┅─
💬◁(2)..#دوم.... دعوت رسول خدا از اهلبيت عليهماالسلام براى مباهَلَه با دشمنانِ دين، نشان از رفعت و عظمتِ جايگاه و جلالت ايشان نزد خدا دارد.
❖ زيرا پيامبر از ميان بانوان و خويشاوندان خود، تنها اميرِ مؤمنان عليه السلام، حضرت فاطمه عليه السلام، امام حسن مجتبى عليه السلام، و امام حسين عليه السلام را برگزيده و اَحدى از بنى هاشم و خويشاوندان و همسرانِ خود را در اين امر با آن بزرگواران شريك نساخته، تا چه رسد به اصحاب و ساير مسلمانان!
─┅═══༅𖣔1⃣6⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿🍃🌼🌼🍃✿═══┅─
💬◁(3)..#ســــــوم....يكى ديگر از وجوهِ دلالتِ واقعه مباهَلَه بر افضليتِ اهلبيت عليهماالسلام يارىِ دين خدا به دست ايشان است.زمانى كه رسولِ خدا با اهلبيت خويش براى مباهَلَه خارج شدند، به ايشان فرمودند:
❀ هرگاه من نفرين كردم، شما آمين بگوييد». اين جريان به خوبى نقشِ اهلبيت عليهماالسلام را هم در ثبوتِ نبوت و راستىِ گفتارِ رسول خدا روشن مىكند، و هم بيانگر آن است كه اگر دشمنانِ دين خدا، با ايشان وارد مباهَلَه مىشدند، خداوند به واسطه اهلبيت عليهماالسلام دشمنانِ شريعت و دينِ خود را خوار و نابود مىكرد.
❍ بديهى است كسى كه چنين جايگاهى در مباهله انبيا عليهماالسلام داشته باشد، به يقين؛ برتر و با فضيلتتر از كسانى است كه از اين جايگاه برخوردار نيستند.
✪ از اين رو، آيه مباهَلَه بر افضليت اميرِمؤمنان در ميان امت دلالت دارد و بنا بر اتفاقِ همه مسلمانان، كسى سزاوار و شايسته امامت است كه با فضيلتتر باشد و اين حقيقتى است كه حتى اشخاص متعصبى چون ابن تيميه بدان اقرار و اذعان دارند.
─┅═══༅𖣔1⃣7⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿🍃🌺🌺🍃✿═══┅─
🔮◁بىترديد هيچكس به اندازه پيامبر گرامىِ اسلام عليهماالسلام نگران آينده مسلمانان نبوده است. آن حضرت كسى است كه رنج مسلمانان برايش بسى سخت و در هدايتِ آنان بسيار حريص و نسبت به مؤمنانْ دلسوز و مهربان است.
❖ از همين رو، همه مسلمانان باور دارند كه رسول خدا در پايان عمر، دو يادگارِ ماندگار و رهايىبخشِ امتِ اسلام از گمراهى را كه هرگز از يكديگر جدا نمىشوند به جاى نهاد.
🌤 همه میدانند كه آن حضرت رمزِ ماندگارى اسلام و رشد و بالندگى مسلمانان، و رهايى از گمراهى و پراكندگى و نابسامانىِ آنان را تنها در دو چيز مىداند:
❏{1}.. چنگ زدن به ريسمانى استوار، بركشيده از آسمان تا زمين، يعنى قرآن
❏{2}.. پناه بردن به كَهف حَصين و دِژ استوارِ دين، يعنى اهلبيت عليهماالسلام
─┅═══༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🌼🌼🍃✿════┅─
🔮◁اينگونه است كه بزرگداشت و نكوداشتِ مباهَلَه، نماد و نِمود روشنى است از تعظيمِ قرآن و تكريمِ اهلبيت عليهماالسلام.
💬 اينك وظيفه هر مسلمانِ آگاهى است كه با گراميداشت و بزرگداشتِ اين روز عزيز و مهم، هر چند قدمى كوچك، در راه اعتلاى عزت و عظمت و حقانيت اسلام و اهلبيت عليهماالسلام بردارد.
❀ باشد كه جاودانگى اين پيروزى بزرگ را با ظهور و برپايى حكومتِ شكوهمندِ عُصاره خلقت، موعودِ موجود، حضرت بقيهالله الاعظم، امام زمان عَجلَالله تَعالى فَرَجَهُ الشريف، شاهد و ناظر باشيم.
¤ #مباهله_مباهات_پيامبر
¤ #مباهله_روز_شكوه_اسلام
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پــــایـــــان
─┅════༅𖣔1⃣9⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ قابل توجه شبکه روشنگران فرهنگی هنری استان اصفهان
نشست وبیناری با موضوع : نقش من در خلق حماسه ۱۵ تیرماه با هدف دعوت آحاد جامعه در راستای حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب کاندید اصلح.
🗓زمان: پنجشنبه ۱۴تیر ماه
⏱ساعت: ۲۰/۱۵
🗣 سخنران: حجه الاسلام حسن بابایی، مدرس شبکه روشنگران فرهنگی استان اصفهان
📍بستر پخش وبینار مجازی: کانال روشنا در پیام رسان ایتا:
لینک ورود:👇👇👇👇👇👇👆
https://eitaa.com/roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
تذکرات:
_حضور کلیه اعضای شبکه روشنگران فرهنگی شهرستان ها، اعم از مبلغین، مروجین و راویان روشنگری، در نشست مذکور الزامی است.
_جهت یادآوری مجدد و حضور حداکثری شبکه روشنگران و جهاد گران تبیین و روایت، کپشن اطلاع رسانی وبینار، مجددا بعد از ظهر روز پنجشنبه، به شبکه روشنگران، اطلاع رسانی گردد.
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
100 روش مفصل برای تبلیغات انتخاباتی چهره به چهره را برای شما فهرست می کنم. این لیست طولانی و جامع است:
1. دیدار خانه به خانه
2. حضور در مراکز خرید
3. گفتگو در پارک های محلی
4. برگزاری جلسات در مساجد
5. شرکت در بازارهای هفتگی
6. حضور در ایستگاه های مترو
7. گفتگو با مردم در صف های نانوایی
8. برپایی میز اطلاع رسانی در میادین اصلی شهر
9. حضور در مدارس و دانشگاه ها (با هماهنگی قبلی)
10. شرکت در مراسم عزاداری و عروسی محلی
11. حضور در ورزشگاه ها و مسابقات ورزشی محلی
12. برگزاری نشست با اصناف و بازاریان
13. دیدار با کارگران در کارخانه ها و مراکز صنعتی
14. حضور در پایانه های مسافربری
15. گفتگو با رانندگان تاکسی و اتوبوس
16. برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در فرهنگسراها
17. دیدار با هنرمندان و اهالی فرهنگ محلی
18. حضور در نمایشگاه های کتاب و هنری
19. برگزاری کارگاه های آموزشی رایگان
20. شرکت در برنامه های رادیو محلی
21. حضور در جلسات شورایاری محلات
22. دیدار با معلمان و مدیران مدارس
23. برگزاری اردوهای یک روزه برای جوانان
24. حضور در مراکز سالمندان و گفتگو با آنها
25. برپایی ایستگاه های صلواتی در مناسبت های مذهبی
26. شرکت در برنامه های پاکسازی محیط زیست
27. حضور در مراکز توانبخشی و دیدار با معلولین
28. برگزاری مسابقات ورزشی محلی
29. دیدار با کشاورزان و دامداران در روستاها
30. حضور در نمازهای جمعه و جماعات
31. برپایی نمایشگاه عکس از فعالیت های اجتماعی
32. برگزاری کنسرت های خیابانی (با مجوز)
33. حضور در جلسات انجمن اولیا و مربیان مدارس
34. دیدار با پزشکان و کادر درمان در بیمارستان ها
35. برگزاری تورهای پیاده روی در محلات
36. حضور در مراکز خیریه و کمک به نیازمندان
37. برپایی غرفه در نمایشگاه های صنایع دستی
38. دیدار با ورزشکاران و قهرمانان محلی
39. حضور در جشنواره های غذا و صنایع غذایی
40. برگزاری مسابقات فرهنگی با جوایز
41. دیدار با آتش نشانان و نیروهای امدادی
42. حضور در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی
43. برگزاری نمایش های خیابانی با مضامین اجتماعی
44. دیدار با روحانیون و ائمه جماعات مساجد
45. حضور در جلسات شورای شهر و روستا
46. برپایی کمپین های حمایت از حیوانات
47. دیدار با کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای کوچک
48. حضور در مراکز ترک اعتیاد و حمایت از بهبودیافتگان
49. برگزاری کلاس های آموزش شهروندی
50. دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران
51. حضور در مراسم گرامیداشت مشاهیر محلی
52. برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی و فناوری
53. دیدار با دانشجویان در خوابگاه ها
54. حضور در جلسات انجمن های ادبی و هنری
55. برگزاری مسابقات آشپزی محلی
56. دیدار با کارکنان شهرداری و خدمات شهری
57. حضور در مراکز مشاوره خانواده
58. برپایی کارگاه های کارآفرینی برای جوانان
59. دیدار با اعضای تعاونی های محلی
60. حضور در جلسات انجمن های زیست محیطی
61. برگزاری تورهای گردشگری رایگان از جاذبه های محلی
62. دیدار با مددکاران اجتماعی و فعالان حقوق کودکان
63. حضور در مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست
64. برپایی نمایشگاه عکس از مشکلات شهری
65. دیدار با مدیران شرکت های دانش بنیان
66. حضور در جلسات انجمن های صنفی و اتحادیه ها
67. برگزاری مسابقات استعدادیابی هنری
68. دیدار با کتابداران و حضور در کتابخانه های عمومی
69. حضور در مراکز مشاوره ازدواج جوانان
70. برپایی کمپین های اهدای خون
71. دیدار با پلیس و نیروهای انتظامی محلی
72. حضور در جلسات هیئت امنای محلات
73. برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه با موضوعات اجتماعی
74. دیدار با مدیران شرکت های حمل و نقل عمومی
75. حضور در مراکز بازپروری و توانبخشی
76. برپایی کارگاه های آموزش مهارت های زندگی
77. دیدار با فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی
78. حضور در جلسات انجمن های علمی و دانشجویی
79. برگزاری مسابقات ورزشی برای کودکان و نوجوانان
80. دیدار با مدیران مراکز فرهنگی و هنری
81. حضور در جلسات ستاد بحران و مدیریت شهری
82. برپایی نمایشگاه کاریکاتور با موضوعات اجتماعی
83. دیدار با مدیران رسانه های محلی
84. حضور در مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر
85. برگزاری جشنواره های موسیقی محلی
86. دیدار با مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی
87. حضور در جلسات انجمن های حمایت از بیماران خاص
88. برپایی کمپین های آگاهی بخشی درباره سلامت
89. دیدار با فعالان حوزه حقوق شهروندی
90. حضور در مراکز مشاوره تحصیلی و شغلی
91. برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی محلی
92. دیدار با مدیران شرکت های تعاونی روستایی
93. حضور در جلسات انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان
94. برپایی کارگاه های آموزش مهارت های فنی و حرفه ای
95. دیدار با فعالان حوزه گردشگری سلامت
96. حضور در مراکز مشاور
97)تماس با والدین بعضی از دانش آموزان تاثیر پذیر
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هفت سوال مهم انتخاباتی و پاسخ رهبری
🔹سؤال ۱ : اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد، تکلیف زن چیست؟
✅ جواب: شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
🔹سؤال۲:👇
حکم شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران بیان نمایید؟
✅پاسخ:👇
شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
🔹سؤال۳:👇
آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
✅پاسخ:👇
واجب عینی است.
🔹سؤال۴:👇
وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅پاسخ:👇
همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
🔹سؤال۶:👇
اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
✅پاسخ:👇
در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ تعهد دینی و بصیرت انقلابی مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
🔹سؤال۷:👇
حکم رأی سفید و بی نام دادن چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
✅پاسخ:👇
در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.