هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃⚙⚙🍃✿══┅─
◁(3)..#مهارت_افزایی
❖ برای اینکه کارگران به بهترین شکل نقش خویش را در بخش تولید کشور ایفا کنند، باید کیفیت کار خویش را بهبود بخشند.
❍ مسائل مهمی در افزایش کیفیت کارِ کارگران تأثیرگذار است و در این زمینه دولت، مدیران، مردم و خود کارگر مسئولیتهای مشخصی دارند، مانند مهارتافزایی:
✪ کارهایی که باید انجام بگیرد تا کارگر بتواند کیفیّت کار را بالا ببرد مهارتافزایی است... ° مسئلهی فنّیحرفهایها° را باید جدّی گرفت، این یک کار اساسی است.
❏ مهارت کارگر را باید بالا برد... آموزش لازم است. مهارت کاری بر عهدهی مسئولان است؛ همین فنّیحرفهایها و انواع کارهای دیگری که میشود انجام داد برای مهارتافزایی کارگر؛ کارفرما هم مؤثّر است، دولت هم مؤثّر است.
─┅═══༅𖣔3⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃⚙⚙🍃✿══┅─
◁(4)..#تامین_امنیت_شغلی
✪ یکی دیگر از مسائل مهم در افزایش کیفیت کار و به تبع آن رونق تولید ملی، تأمین امنیت شغلی کارگران است:
❏ اگر ذهن کارگر مشغول باشد که آیا فردا در این کارگاه خواهد بود یا نه، دستش به کار نمیرود؛ باید امنیّت شغلی به وجود بیاید؛ این هم راههایی دارد،
❖ این هم باز از مسئولیتهای مسئولین گوناگون دولتی و مدیران و کارفرمایان و دیگران است؛ فقط هم مربوط به وزارت کار نیست؛ به بخشهای مختلف ارتباط پیدا میکند؛ باید کاری کنند که امنیّت شغلی وجود داشته باشد.
❍ از جمله عوامل مؤثر در فقدانِ امنیت پایدار شغلی ..قراردادهای موقّت و مانند این حرفها است؛ قراردادهایی که بین کارگر و کارفرما بسته میشود و مایهی این است که امنیّت پایدار شغلی وجود نداشته باشد؛ این ° مطلب° گفته میشود و درست هم هست. یکی از مسائلی که باید اصلاح بشود و درست بشود و یک قانون عادلانهای اینجا به وجود بیاید همین است
─┅═══༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃⚙⚙🍃✿══┅─
◁(5)..#رکن_جهش_تولید
❖ رکن جهش تولید کارگر است. کارگر و کارآفرین دو همکار در خط مقدم نبرد اقتصادی هستند
◁(6)..#مردمیسازی_اقتصاد
✪ اگر مردم وارد میدان اقتصاد شوند تولید جهش پیدا میکند.
❍ وقتی تولید جهش پیدا کند، کشور و آحاد مردم ثروتمند میشوند و مشکلات فراوان کارگری و اقتصادی در کشور از بین میرود
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃⚙⚙🍃✿══┅─
◁(7)..#ضرورت_تداوم_روند_احیای_واحدهای_تولیدی
✪ در دورهای مبتلا به تعطیلی کارخانههای بزرگ شدیم، به همت مسئولین در این یکی دوساله خیلی از کارگاههای تعطیل شده راه افتاد و این کار باید ادامه پیدا کند
◁(8)..#مسأله_بیمهها
❖ سیاستهای کلّی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیرکارگر میشوند اینها مدتها پیش ابلاغ شده منتها تا حالا کارهایی که باید انجام بگیرد درست کامل انجام نشده
─┅═══༅𖣔6⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃⚙⚙🍃✿══┅─
◁(9)..#توجه_به_معیشت_کارگران
❖ بهبود حال جامعه کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد
◁(10)..#یک_ملّت_زنده_از_دشمنی دشمن هم فرصت برای خودش درست میکند. این توصیه همیشگی است. یک نمونهاش همین مسأله تسلیحات است.
✪ پیشرفتهای تسلیحاتی دشمنان را متعجب کرد، ایران در بحبوحه تحریم بتواند سلاح پیشرفته آن هم با این تعداد به وجود بیاورد؟ بله میتواند.
❏ بیشتر از این هم میتواند، بهتر از این هم میتواند.. انشاءاللّه پیشرفتهتر از این هم میتواند. فقط سلاح هم نیست، در پزشکی و سلامت با وجود همه تحریمها جزو پیشتازان در منطقه و دنیا هستیم
#اللّهمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّک_الفَرَج
پایان
─┅═══༅𖣔7⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
✍کارگر جهادگر راه خدا:
https://eitaa.com/roshana_esfahan/23957
حسن بابایی
مدرس روشنگری استان اصفهان
☀️روشنا اصفهان:قرارگاه، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.
🆔👉@roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿
✍سلسله مطالب کاربردی با موضوع فرزندآوری
🎁در قالب طرح نسل کوثر (فرزندآوری در هزاره سوم)
قسمت هفتم
✅مروری بر مشوقهای افزایش جمعیت در مصوبه مجلس شورای اسلامی
1- دولت مکلف به تامین خوابگاه های مناسب برای دانشجویان متاهل مرد و متاهل زن با اولویت داشتن فرزند
2- دولت مکلف به تامین مسکن مناسب برای طلاب متاهل دارای فرزند در تمامی شهرهای دارای حوزه علمیه
3- دولت مکلف به برخوردار نمودن کمک هزینه مسکن متاهلی به سربازان متاهل در حین خدمت
4- وزارتخانه های علوم، بهداشت و مراکز آموزش عالی موظف به پرداخت سه برابری وام ودیعه مسکن و وام رفاه به دانشجویان متاهل نسبت به دانشجویان مجرد
5- دولت مکلف به تامین وسایل لازم و ضروری برای آغاز زندگی مزدوجین
6- وزارت راه و شهرسازی مکلف به تامین مسکن مناسب و ارزان قیمت برای مزدوجین فاقد مسکن
7- افزایش مدت مرخصی دوران بارداری- شیردهی به نه ماه تمام با پرداخت حقوق و فوق العاده های مربوطه
8- بازنشستگی مادران شاغل دارای فرزند با حداقل 10 سال سابقه کار مفید، در صورت درخواست آنها با همان میزان سنوات بدون رعایت شرط سنوات
9- وزارت تعاون مکلف به ایجاد بیمه تامین اجتماعی زنان متاهل خانه دار
10- دولت مکلف به بیمه درمانی نمودن کلیه مادران در همه مراحل دوران بارداری و بعد از آن و کودکان را تا سن 5 سالگی
11- دولت مکلف به اختصاص سبد تغذیه رایگان ماهانه معادل یک تا دو میلیون ریال به مادران باردار و یا دارای فرزند زیر 5 سال را برای حداقل سه دهک جمعیت درآمدی پایین و نیازمند
12- دولت مکلف به محاسبه مالیات بر درآمد حاصل از حقوق و دستمزد را متناسب با تغییرات در بعد خانوار تا سن بیست سالگی فرزندان
13- دولت مکلف به پرداخت وام قرض الحسنه «فرزند» حداقل به مبلغ یکصد میلیون ریال با بازپرداخت ده ساله
14- دولت مکلف به پرداخت وام خرید مسکن به میزان حداقل دو برابر سقف وام های اعطائی بانک مسکن، با بازپرداخت سی ساله و حداقل سود بانکی یا یک قطعه زمین مسکونی یکصد و پنجاه تا دویست متر مربعی به زوجین نخبه دارای فرزند
15- دولت مکلف به پرداخت دو برابری حق اولاد کارکنانی که دومین فرزندشان از تاریخ اجراء این قانون به دنیا می آید
16-دولت مکلف به پرداخت یک سکه بهار آزادی به دخترانی که زیر بیست سال و پسرانی که زیر بیست و دو سال ازدواج دائم می کنند
17 دولت مکلف به اهداء یک سکه تمام بهار آزادی در قبال تولد فرزند سوم و بعد از آن، به ازای هر فرزند به مادر
18- دولت مکلف به واریز مبلغ ده میلیون ریال در قالب طرح آتیه مهر امام رضا (ع)، از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون به ازای تولد هر فرزند
19- دولت مکلف به در اختیار قرار دادن زمین با مقیاس بزرگ ( حداقل سیصد متر) و وام سه برابری، برای امکان ایجاد مسکن های بین نسلی (به منظور زندگی پدربزرگ و مادربزرگ، فرزندان و نوه ها در خانه مسکونی مشترک)
20- پرداخت یارانه آموزش و پرورش به کودکان سه تا پنج سال برای چهار دهک پایین جمعیتی در مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی
21- در ماده 54 سقف این مشوقها را باز گذاشته و عنوان میکند؛ این قانون نافی حمایت ها و تشویق های متفاوت، مندرج در سایر قوانین نیست. موارد مشابه با نظر مادران مشمول انتخاب می شود.
حسن بابایی
مدرس روشنگری استان اصفهان
☀️روشنا اصفهان:قرارگاه، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.
🆔👉@roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
۳-بیانیه گام دوم درآیینه کلام امام صادق .mp3
6.02M
#بیانیه_گام_دوم
#در_آئینه_کلام_امام_صادق_علیه_السلام
قسمت سوم
حسن بابایی
مدرس روشنگری استان اصفهان
☀️روشنا اصفهان:قرارگاه، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.
🆔👉@roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
🎁هفت گفتار مطهر بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری:
✍گفتار چهارم مشق مطهر
📜تاریخ انتشار یازدهم اردیبهشت
🖋بر اساس دیدگاه استاد مطهری، ولی فقیه در یک کشور اسلامی که مردم آن اسلام را به عنوان یک ایدئولوژی پذیرفتهاند و به آن ملتزم و متعهد هستند نقش یک ناظر بر ایدئولوژی نظام که همان اسلام است را دارد.
🖋البتّه معنای این گفته این نیست که نظارت او صرفاً یک نظارت تشریفاتی است، بلکه او (ولی فقیه) صلاحیت مجری قانون و کسی را که میخواهد رئیس دولت بشود و کارها را در کادر ایدئولوژی اسلام به انجام برساند، مورد نظارت و بررسی قرار میدهد.
🖋استاد مطهری، مشروعیت همه ارکان نظام اسلامی را به تأیید و تصویب ولی فقیه میداند. «از آنجا که جامعه یک جامعه اسلامی است، مردم وابسته به مکتب اسلامند. صلاحیت هر حاکمی از این نظر که قابلیت اجرای قوانین ملی و اسلامی را دارد یا نه، باید مورد تصویب و تأیید (ولی) فقیه قرار گیرد.»
🖋استاد مطهری حق شرعی و ولایت شرعی را ناشی از ایدئولوژی و مکتبی میداند که مردم پذیرفتهاند، نه اینکه ولایت او به انتخاب مردم مشروعیت پیدا کند.
🖋ولی امر، در زمان غیبت کبری حضرت ولی عصر (عج)، در دین مبین اسلام، به وسیله اولیای دین و ائمه اطهار (ع) انتخاب بالوصف شده است. یعنی شرایط و اوصاف او بیان گردیده است، مانند حدیث امام حسن عسکری علیهالسلام: «هر کس از فقها که خود نگهدار و نگهبان دین و مخالف هوای نفس و مطیع فرمان مولایش (خداوند) باشد، باید مردم از وی پیروی کنند.»
🖋و یا حدیث امام صادق ـ علیهالسّلام ـ که فرمود: «مردم باید دقت کنند و از بین فقهائی که راوی حدیث ما هستند و در احکام حلال و حرام ما صاحب نظرند و با احکام اهلبیت آشنائی دارند، او را در میان خود حاکم قرار دهند. که من او را بر شما حاکم قرار دادم.»
🖋استاد مطهری در این رابطه به فرمان امام به نخست وزیر دولت موقت استناد میکند و میفرماید: «امام در فرمان خود به نخست وزیر دولت موقت مینویسد: به موجب حق شرعی (ولایت فقیه) و به موجب رأی اعتمادی که از طرف اکثریت قاطع ملت به من ابراز شده، من رأی دولت را تعیین میکنم.»
🖋قوانینی که به پیامبر وحی شده است، از احکام مسلم اسلام است و همانطور که اجرای آن، بر شخص پیامبر ـ صلی الله علیه و آله و سلّم ـ و امام معصوم ـ علیهالسّلام ـ واجب بود، بر فقیه نیز واجب است و اختیاراتی را که به پیغمبر در مسئله اراده جامعه اسلامی داده شده بود، امام و ولی فقیه هم همان اختیارات را دارد.
🖋«این اختیارات از پیغمبر به امام منتقل میشود و از امام به حاکم شرعی مسلمین. بسیاری از تحریمها و تحلیلهایی که فقها کردهاند ـ که همه هم امروز قبول دارند ـ بر همین اساس بوده است.»
🖋شهید استاد مطهری فتوای تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی را بر اساس همین اختیارات میداند و میافزاید: «این به موجب آن بود که میرزای شیرازی میدانست که حاکم شرعی، یک سلسله اختیارات دارد و به موقع میتواند از آن استفاده کند. به موقع میتواند امری را که در اصل شرع حرام نشده یا لااقل فقیه دلیلی بر حرمتش ندارد، در مورد به خصوص تحریم کند. یک امری که در اصل شرع هیچ دلیل به حرمت یا وجوبش نیست، نه حرام است نه واجب، امر مباحی است، فقیه به موجب اختیارات خودش میتواند آن را تحریم کند.»
🖋بنابراین استاد مطهری، ولی فقیه را در نظام اسلامی یک ایدئولوگ میداند، که بر اجرای صحیح ایدئولوژی نظارت کامل دارد و مشروعیت همه ارکان نظام به تأیید و تصویب اوست و مشروعیت منصب او از طرف دین تأمین شده است و اختیارات او در اداره جامعه اسلامی، همان اختیارات پیامبر اسلام ـ صلی الله علیه و آله و سلّم ـ و ائمه اطهار ـ علیهمالسّلام ـ است کما اینکه نظر حضرت امام (ره) و تعداد زیادی از فقهاء در باب اختیارات ولی فقیه همین است.
حسن بابایی
مدرس روشنگری استان اصفهان
☀️روشنا اصفهان:قرارگاه، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.
🆔👉@roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈