بسمه تعالی
ما مفتخریم که ادعیه حیاتبخش که او را «قرآن صاعد» مىخوانند از ائمه معصومین ما است. ما به «مناجات شعبانیه» امامان و «دعاى عرفات» حسین بن على- علیهم السلام- و «صحیفه سجادیه» این زبور آل محمد و «صحیفه فاطمیه» که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالى به زهراى مرضیه است از ما است.امام خمینی رحمه الله علیه
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه بمناسبت سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام مسابقه زبور ال محمد (ص) را برگزار می نماید:
منبع سوالات :
https://eitaa.com/bisimchee1400/6836
سوالات:
https://eitaa.com/bisimchee1400/6852
بسمه تعالی
دولت مردم:
در مورد مردمی بودن؛ خب مردمی بودن مقولهی گستردهای است و جلوههایی دارد. یک جلوه همین رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم، با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوهی از مردمی بودن است که بسیار کار خوبی است.امام خامنه ای مدظله العالی
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه بمناسبت هفته دولت مسابقه (دولت مردم) را ویژه کارمندان دولت برگزار می نماید:
منبع سوالات :
https://eitaa.com/bisimchee1400/6838
سوالات:
https://eitaa.com/bisimchee1400/6875
دولت مردم:
چهارشنبه دوم شهریور ماه «میثاق با ولایت»
پنجشنبه سوم شهریور «فسادستیزی و عدالت»
جمعه چهارم شهریور«دانش و پیشرفت»
شنبه پنجم شهریور «تحول و خلاقیت »
یکشنبه ششم شهریور"اخلاق و معنویت"
دوشنبه هفتم شهریور «خانواده و سلامت»
سه شنبه هشتم شهریور"شجاعت و عقلانیت" اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه
─═┅═༅🍃🌖🍃༅═┅═─.
🕌 ۵۲ سال پیش در چنین روزی، یعنی ۳۰ مرداد ۱۳۴۸ {٢١ اوت سال ۱۹۶۹ } ، مسجدالاقصی ، قبله اول مسلمانان جهان ، توسط صهیونیستها به آتش کشیده شد و در اثر این آتش سوزی، به این مکان مقدس و تاریخی، آسیبهای زیادی وارد شد.
🍃🕌 ان شاءالله به زودی ، به امامت حضرت آقا ، در مسجد الاقصی نماز بخوانیم ، بلند صلوات بفرست.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
🆔 @bisimchee1400
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅═─.
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه به مناسبت روز جهانی مسجد اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «مسجد طراز اسلامی از منظر امام خمینی (رحمت الله علیه) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)» کرده است.
این مسابقه کتابخوانی از 30 مرداد همزمان با روز جهانی مسجد شروع می شود و 10 شهریور ماه 1401 پایان می یابد.
علاقمندان می توانند جهت شرکت در این مسابقه کتابخوانی، دریافت فایل کتاب و سوالات به کانال ذیل مراجعه نمایند:
https://eitaa.com/bisimchee1400/6845
سوالات:
https://eitaa.com/bisimchee1400/6850
بسمه تعالی
مسابقه مسجد طراز انقلاب اسلامی
سلام علیکم
جهت شرکت در مسابقه مسجد طراز انقلاب اسلامی پاسخ این سوال را حداکثر در (یک صفحه 20 سطر)با استفاده از مطالب کتاب بنویسید و به شماره 09132770084 در ایتا یا واتساپ ارسال کنید .آخرین مهلت شرکت در مسابقه دهم شهریور می باشد .
سوال:
فرایند تحقق هدف های اسلامی را بنویسید.
بسمه تعالی
ما مفتخریم که ادعیه حیاتبخش که او را «قرآن صاعد» مىخوانند از ائمه معصومین ما است. ما به «مناجات شعبانیه» امامان و «دعاى عرفات» حسین بن على- علیهم السلام- و «صحیفه سجادیه» این زبور آل محمد و «صحیفه فاطمیه» که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالى به زهراى مرضیه است از ما است.امام خمینی رحمه الله علیه
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه بمناسبت سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام مسابقه زبور ال محمد (ص) را برگزار می نماید:
منبع سوالات :
https://eitaa.com/bisimchee1400/6836
سوالات:
https://eitaa.com/bisimchee1400/6852
امام سجاد(ع) و رسوا کردن یزید در دربارش
پرسش : امام سجاد(ع) چگونه یزید را در دربارش رسوا کرد؟
پاسخ اجمالی:
اهل بيت امام حسين(ع) را وارد مجلس يزيد كردند. او با ریاکاری تلاش داشت پیروزی ظاهری اش را لطف خداوند معرفی کند وآن را علامت حقانيّت و درستى راه خود بداند. امام(ع) فرمودند: واى بر تو اى يزيد! اگر مى دانستى كه چه كردى و چه جنايتى را در حق پدر و برادر و عموها و خاندانم مرتكب شدى، به يقين (از وحشت) به كوهها فرار مى كردى و بر روى خاكستر مى نشستى و فرياد ناله و غم سر مى دادى، از اين كه چرا سر پدرم، حسين پسر فاطمه و على(ع) را بر سر دروازه شهرتان آويخته ايد، با آن كه او امانت رسول خدا(ص) ميان شما بود.
پاسخ تفصیلی:
مرحوم سيد بن طاووس مى نويسد: اهل بيت امام حسين(عليه السلام) را در حالى كه به ريسمان بسته بودند، وارد مجلس يزيد كردند(1) و مطابق نقل «مقرّم»، ريسمان در گردن امام زين العابدين(عليه السلام) و زينب(عليها السلام) و ساير دختران رسول خدا(صلى الله عليه وآله) انداختند و آنها را به سوى دربار يزيد روانه ساختند و هر گاه كه از راه رفتن باز مى ايستادند، آن بى رحم ها، آنها را مى زدند تا به راهشان ادامه دهند!(2)
از امام على بن الحسين(عليهما السلام) نقل شده است در حالى كه ما را به غل و زنجير بسته بودند، وارد مجلس يزيد كردند. وقتى كه در برابر يزيد قرار گرفتيم، به او گفتم: «يا يَزيدُ ما ظَنُّكَ بِرَسُولِ اللهِ لَوْ رَآنا عَلى هذِهِ الْحالَةِ»؛ اى يزيد اگر رسول خدا ما را به اين حالت ببيند، گمان مى كنى درباره تو چه خواهد گفت؟
فاطمه بنت الحسين نيز گفت: «تو دختران رسول خدا را اسير مى كنى؟
با اين سخن مردم مى گريستند و اهل خانه يزيد (كه از پشت پرده ناظر ماجرا بودند) نيز گريستند تا آنجا كه صداى گريه ها بلند شد.
امام سجاد(عليه السلام) بار ديگر به يزيد فرمود: اگر پيامبر خدا مرا در غل و زنجير ببيند، گمان مى كنى درباره تو چه مى گويد؟
يزيد كه چنين ديد، دستور داد، غل و زنجير را از آن حضرت گشودند.(3)
همچنين نقل شده است، يزيد دستور داد سرهاى شهدا و سر مقدّس امام حسين(عليه السلام) را آورده و در برابرش قرار دادند، آنگاه با اشاره به سر امام حسين(عليه السلام) به اهل مجلس رو كرد و گفت: «اين مرد بر من مى باليد و مى گفت: پدرم از پدر يزيد و مادرم از مادرش و جدّم از جدّ او، بهتر است و من نيز از خود او بهترم» و همين سخن ها، وى را به كشتن داد.
اما اينكه مى گفت پدرش از پدر من بهتر است، ديديد كه پدرم به مبارزه با پدرش برخاست و خداوند به نفع پدرم بر ضدّ پدر او داورى كرد (و پيروزش نمود)؛ اما اين گفته حسين(عليه السلام) كه مادرش از مادر يزيد بهتر است، به جانم سوگند! درست گفته است و فاطمه دختر رسول خدا(صلى الله عليه وآله) از مادرم بهتر است؛ و امّا جدّش را بهتر از جدّم دانسته، آرى؛ هر كس كه به خدا و روز قيامت ايمان دارد، نمى تواند ادّعا كند كه از محمّد(صلى الله عليه وآله) بهتر است. ولى اينكه خودش را بهتر از من دانسته، بايد گفت مثل اينكه او اين آيه را نخوانده كه: «قُلِ اللّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ...»(4)، (5)
البته شكّى نيست كه يزيد به اين مسأله نيز ايمان نداشت، و هدفش رياكارى و مغالطه و گرفتن نتيجه نهايى بوده است.
به هر حال، يزيد مى خواست پيروزى ظاهرى خود بر امام حسين(عليه السلام) را علامت حقانيّت و درستى راه خود بداند و نتيجه استدلالش اين است كه تمام جنايتكارانى كه در طول تاريخ به قدرت رسيدند، همچون فرعون ها، نمرودها، حجاج ها، هيتلرها و... همه محبوب درگاه خدايند!!
پس از گفتگوهاى ديگرى ميان امام چهارم و يزيد، آن حضرت در پاسخ به يزيد گفت: اى پسر معاويه و هند! هميشه نبوّت و فرمانروايى ـ پيش از تولّد تو ـ براى پدران و اجداد من بوده است و جدّم على(عليه السلام) در روز بدر و احد و احزاب (در كنار رسول خدا بود و) پرچم رسول خدا در دستش قرار داشت، در حالى كه پدرت (معاويه) و جدّت (ابوسفيان) پرچم هاى كفّار در دستشان بود.
آنگاه امام على بن الحسين(عليهما السلام) اين اشعار را خواند:
ماذا تَقُولُونَ إِذْ قالَ النَّبِىُّ لَكُمْ **** ماذا فَعَلْتُمْ وَ أَنْتُمْ آخِرُ الاُْمَمِ
بِعِتْرَتي وَ بِأَهْلي عِنْدَ مُفْتَقَدي **** مِنْهُمْ أُسارى وَ مِنْهُمْ ضُرِّجُوا بِدَمِ
چه خواهيد گفت، آنگاه كه پيامبر به شما بگويد: شما پس از من ـ با آنكه آخرين امّتيد ـ با عترت و خاندانم چه كرديد؟ جمعى از آنها اسير و گروهى را به خاك و خون كشيديد؟.
سپس افزود: واى بر تو اى يزيد! اگر مى دانستى كه چه كردى و چه جنايتى را در حق پدر و برادر و عموها و خاندانم مرتكب شدى، به يقين (از وحشت) به كوهها فرار مى كردى و بر روى خاكستر مى نشستى و فرياد ناله و غم سر مى دادى، از اينكه چرا سر پدرم، حسين پسر فاطمه و على(عليهم السلام) را بر سر دروازه شهرتان آويخته ايد، با آنكه او امانت رسول خدا(صلى الله عليه وآله) ميان شما بود. (اى يزيد) من تو را در فرداى قيامتى كه همه مردم گرد مى آيند، به خوارى و رسوايى بشارت مى دهم».(6(
امام سجاد(عليه السلام) مى دانست اين سخنان در دل تاريك يزيد كه خالى از ايمان به خدا و روز قیامت بود، كمترين اثرى نخواهد گذارد زيرا او مردى شرابخوار و جنايتكار بود كه به اين امور اهميتى نمى داد، ولى در آن مجمع، گروه كثيرى از سرشناسان شام بودند كه مخاطب واقعى امام(عليه السلام) محسوب مى شدند و اين سخنان در دل آنها اثر مى گذارد و با توجه به اينكه دربار شاهان و خلفا، مركز پخش اخبار بود، از آنجا به مناطق ديگر انتشار مى يافت، و ماهيت واقعى خاندان اميه را ظاهر مى ساخت و مهر كفر و بى ايمانى و بطلان بر پيشانى همه آنها مى زد.
آرى! خدا مى خواست اين گروه جنايتكار بى خرد، سند رسوايى خود را كه سرهاى مقدس شهيدان كربلا و اسيران خاندان پيغمبر(صلى الله عليه وآله) بود، به همه جا ببرند و خود را بيش از پيش رسواى خاص و عام كنند.(7)
پی نوشت:
(1) . ملهوف (لهوف)، ص 213.
(2) . مقتل الحسين مقرّم، ص 350.
(3) . بحارالانوار، ج 45، ص 132.
(4). سوره آل عمران ، آیه ٢٦
(5) . بحارالانوار، ج 45، ص 131.
(6) . بحارالانوار، ج 45، ، ص 135-136.
(7). گرد آوري از کتاب: عاشورا ريشه ها، انگيزه ها، رويدادها، پيامدها، سعید داودی ومهدی رستم نژاد،(زیر نظر آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى) ، امام على بن ابى طالب عليه السلام ، قم ، 1388 ه. ش ، ص 593
هدایت شده از بیسیمچی
┄══┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅ 🍃🌼🍃 ༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانس
📖☆◁#فـــرزند_کمتر_زندگی_بدتر
📖☆◁#قسمت اول
─═┅═༅ 🍃🌼🍃 ༅══┅─
🕹◁جنــــاب استـــــاد #بـــابـــایی
🗣◁سوال:جناب استاد #علی_علی
🗓تاریخ:#دوشنبه1401/05/31
⏰ســــاعت:19/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#کپشن ها
و#بنرهای_اتحادیه_عماریون بدون
اجازه و به هر نحوی#شرعا_جایز_نیست
و#حق_الناسه
─══┅═༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅ 🍃🌼🍃 ༅══┅─
📖◁تشکیل خانواده و فرزندآوری، یکی از جنبه های مهم زندگی افراد به شمار می آید و به باور برخی از جامعه شناسان خانواده، فرزندآوری و فرزندداری در ایران و جهان آن قدر مهم است که قرن های طولانی، زنان با هویّتِ فرزندداری در کنار خانه داری و شوهرداری، تعریف می شدند.
🌀 زن خوب غذای بهتر می پخت، از همسر بهتر پذیرایی می کرد و بسیار فرزند می آورد.
〽️بنابراین، فرزند در خانواده ایرانی دارای اهمیت فوق العاده ای است و در نگاهی کلان، فرزند، به خصوص فرزندان ذکور، باعث زینت و آبروی خانواده، نماینده پدر و عصای دست او بوده است،
⛈و از یک سو موجب تشخّص و هویت خانواده می شود و از دیگر سو، وجود فرزند یا فرزندان، زمینه ای برای تداوم زندگی مشترک زوجین و سپری ستبر در برابر فروپاشی خانواده به شمار می آید.
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─