eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
8.6هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
امام حسین به یارانش فرمود: هر کس از شما حق الناسی به گردن دارد برود او به جهانیان فهماند که حتی کشته شدن در کربلا هم از بین برنده حق الناس نیست. در عَجَبَم از کسانی که هزاران گناه میکنند و مُعتقدند یک قطره اَشک بر امام حسین(ع) ضامنِ بهشت آنهاست!
♨️ امام خمینی: عزیز با عقیده پاک خالص غیر وابسته به گروههای سیاسی و عقیده به هدف بزرگ الهی، را شروع و با آن ختم کرد. او با سرافرازی زیست و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید.
سخنرانی حاج سعید قاسمی در یادمان شهید چمران در دهلاویه داستان گرین کارت و امان نامه ای که شهید چمران قبول نکرد⁣ ⁣ عاشورا ۹۲⁣ یادمان شهید چمران⁣ دهلاویه https://aparat.com/v/i487e
💢مثل چمران بمیرید... 🔻امام خمینی(ره): شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید
⭕️ مشهدی ها بخاطر رشادت‌های زاکانی در دفاع از انقلاب و گذاشتن آبرو و اعتبار خود در انتخابات لقب اعطا نمودند.
⭕️تبریک متفاوت پناهیان به رئیسی 🔸استاد علیرضا پناهیان سخنران مذهبی با انتشار توئیتی پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت. 🔸او با انتشار فیلمی از حضور سیدابراهیم رئیسی در پیاده‌روی اربعین در این توئیت نوشت: به همه اربعینی‌ها پیروزی همسفر اربعین را تبریک می‌گویم، از هم اکنون خود را برای اربعینی باشکوه‌تر از سال‌های گذشته آماده کنید. مدافعان شهید حرم و سردار سلیمانی، دل‌ها را برای بازگشایی راه کربلا به سوی خادم الرضا (ع) هدایت کردند. راه آزادی و آبادانی تمام ملت‌ها از کربلا می‌گذرد.
‌ سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی: رئیسی فردی است که متعهد شده به سرعت برنامه نظامی هسته‌ای ایران را به پیش ببرد و انتخاب وی مقاصد مخرب واقعی ایران را شفاف کرده و باید نگرانی عمیق فوری جامعه بین‌المللی را برانگیزد. پیش از آن،‌ برنامه هسته‌ای ایران باید فورا متوقف شده، کاملا به عقب رانده شده و به صورت نامحدود متوقف شود.
‏به نظرتون با وجود رای دهی امثال کروبی و خاتمی، بازنده قطعي انتخابات پيش از براندازها و منافقين و ضد انقلابها و مسيح علينژادها و مير حسين ها و رأي بي رأي ها چه کسی ست؟
⭕️انتقاد کیهان از نامگذاری خیابانی به نام صمد بهرنگی/ قصد انتقام گرفتن از مردم را دارید ♦️روزنامه کیهان نوشت: شورای شهر تهران همچنان درگیر بازی اسم فامیل است. این دوره از شورا که در انتخابات ٢٨ خرداد از سوی مردم تهران «نه» شنیدند و نامزدهای متمایل به جبهه انقلاب رأی بالاتری از یاران شورای فعلی کسب کردند، گویی قصد گرفتن انتقام از مردم را دارند. ♦️در جلسه روز یکشنبه شورای شهر، تنها دو روز بعد از سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری، نام یک نویسنده مبلغ اندیشه‌های مارکسیستی را برای کوچه‌ای در تهران انتخاب کردند. هر چند که آثار «صمد بهرنگی» به دلیل فضای آزاد بعد از پیروزی انقلاب امکان انتشار یافتند، اما جای سؤال است که چرا اعضای شورای شهر نام وی را که از نویسندگان محبوب گروهک‌های مارکسیستی بود را برای یک معبر انتخاب کردند. همین رفتارها باعث سرخوردگی مردم از جریان حاکم بر شورای شهر تهران شد و در دوره اخیر انتخابات، این گروه از مردم جواب منفی گرفتند.
توییت استاد ✍ ‏اگر تخلفات گسترده دولتی‌ها تایید شود: ۱- نظام با مسببان برخورد می‌کند، در عوض مخالفان امکان وقوع تخلفات گسترده در انتخابات و تعمیم آن به سال ۸۸ را در بوق و کرنا می‌کنند. ۲- نظام سکوت و مصلحت اندیشی می‌کند و مخالفان تا سال‌ها دولت حداقلی و عدم محبوبیت رئیسی را جار می‌زنند.
🚨توییت هوشمندانه سید حسن نصرالله 🔹دبیرکل حزب‌الله لبنان در بالای تصویر سردار اسماعیل قاآنی و آیت الله ابراهیم رییسی به آیه‌ی 125 سوره‌ی‌ بقره اشاره کرد: 🔹«وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ...»؛ به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم: «... خانه‌ام را از هرچه رنگ‌وبوی بت‌پرستی دارد، پاک کنید.» 🇮🇷 بیسیمچی
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پاسخ دندان شکن رئیس جمهور منتخب به سوال خبرنگار الجزیره درباره‌ی اعدام منافقین؛ ❌ما در جایگاه مدعی هستیم؛ اگر حامیان داعش و گروه های تروریستی مورد مواخذه قرار بگیرند قطعا ملتها در صلح، آرامش و دوستی به سر خواهند برد.