eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
8.9هزار ویدیو
41 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 آغاز سال نوی معنوی مبارک باد 🌺
از امروز تا شب قدر سال بعد بیایم اهل رعایت باشیم حیفه برای ظهور آماده بشیم
44.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار زاهدی آنقدر ایستاد تا عملیات رمضان سال ۱۳۶۱ خود را در رمضان ۱۴۰۳ پیروزمندانه به پایان برساند چرا که یک فرمانده هیچگاه عقب‌نشینی نمی‌کند فقط آنقدر سنگرش را از جایی به جایی می‌برد تا سرانجام روزی در آن سنگر موعود امضای شهادتنامه‌اش را بگیرد حالا خواه این سنگر پشت دیواره‌های بصره باشد خواه پشت دیواره‌های بیت‌المقدس!
قرآن سرگرفتن مشترک شب‌های قدر خوبی بود... به وقت دلتگی😭
🪖بیسیمچی🪖
"فَرّوا إلی الحُسین" بیو اکانت شهید سید مهدی جلادتی نژاد
🔺قطعا عدم رویارویی مستقیم با اسرائیل تا به این لحظه در این شرایط و نظام و نیروهای مصلح ایران است. 🔹جمهوری اسلامی بیش از چهار دهه برای نابودی اسرائیل برنامه و تلاش کرده است و امروز اسرائیل هم در افکار عمومی جهان منفور شده است و هم از داخل در حال فروپاشی است. 🔹هر چند همه می دانیم اگر پاسخ اسرائیل در حمله به کنسولگری ایران در سوریه داده نشود جری شده دست به اقدامات خرابکارانه بیشتر می زند. 🔹بی شک درخواست و مطالبه مردم نسبت به تحقق امر رهبری مبنی بر مجازات رژیم صهیونیستی مطالبه درست و به جایی از نیروهای مصلح است ولی نحوه و تعیین زمان این مجازات را به آنان واگذار می کنیم و برای نابودی آخرین فرعون روی زمین دست به دعا برمی‌داریم. ✍ سیدحسین موسوی
💢 تغییر زمان و مکان برنامه وداع با پیکر شهید سردار حسین امان اللهی 💢 ✅ به اطلاع عموم مردم شهید پرور میرساند پیرو اطلاعیه قبلی مکان و زمان مراسم وداع با شهید سردار حسین امان اللهی اعلام گردید. 🔹 زمان: پنج شنبه ۱۶ فروردین ساعت ۲۰ 🔸مکان: اسلامشهر، خیابان کاشانی، مقابل سینما فجر لطفاً اطلاع رسانی نمایید.
🔻حمله مسلحانه به دو آمبولانس در جنوب کرمان دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت: 🔸عصر امروز ۱۵ فروردین ماه یک دستگاه آمبولانس خصوصی در حال انتقال یک مجروح و همراهش از کهنوج به سمت جیرفت بوده که متاسفانه مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس در حوالی روستای تلشیراز از توابع شهرستان عنبرآباد قرار گرفته است.
🔴 | وزارت خارجه آمریکا: ما به ایرانی ها توضیح دادیم که از حمله به سفارتشان در دمشق اطلاعی نداشتیم. باشه مثلا تو غلطی نکردی ۲۰۰ بار گفتی از دیروز
🚨 | اکانت امنیتی اسرائیلی انتل تایمز خبر از رویدادی در ۴۸ ساعت آینده داد | 🔹المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی: مقامات بلندپایه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا CIA به سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی Mossad اطلاع داده اند که ایران تا 48 ساعت آینده به صورت گسترده به مناطقی در فلسطین اشغالی حمله خواهد کرد. 🔹این رسانه‌ها نوشتند: سناریوها از حمله ترکیبی با انبوهی از پهپادها و موشک‌های کروز پرتاب شده از ایران به سمت مکان‌های استراتژیک است.