⭕️ یک چیز خیلی عجیب!
ایام پخش فیلم #گاندو و خباثتهای انگلیس است
اما امروز که روز شهادت #رئیسعلی_دلواری نماد مبارزه با انگلیس بوده،هیچ هشتگی برای او ترند نشد
واقعا راست میگفت خانم شارلوت که انگلیس استاد مخفی کردن خباثتهایش هست
ایکاش روزی دغدغه های تاریخی رهبر،دغدغه ما هم شود
⭕️ زاکانی: بنده به لحاظ کاملا قانونی شهردار تهران هستم
🔻شهردار تهران: بنده به لحاظ کاملا قانونی شهردار تهران هستم، انتقاد باید منصفانه باشد.
🔻نباید با موضوعات مربوط به سرنوشت مردم سیاسی رفتار کنیم. برخی به دنبال برهم زدن آرامش در شهر تهران هستند.
⭕️سلیمی: شنیده شده سامسونگ و الجی قصد بازگشت به کشورمان را دارند
🔻عضو هیات رییسه مجلس: شنیده شده شرکتهای سامسونگ و الجی در نظر دارند با باز شدن فضا از سوی آمریکاییها، به جای پولهای بلوکهشده با شرایط عجیب و غریبی به بازار ایران بازگردند، این در حالی است که این دو شرکت در روزهایی که ما به آنها نیاز داشتیم، ایران را رها کردند و رفتند.
🔻قالیباف: در حوزه صنعت لوازم خانگی از جهت کمّیت و کیفیت گام بزرگی برداشته شده، بنابراین نه دولت و نه مجلس به دنبال اینکه تولید داخلی با این کیفیت را دچار مشکل کند، نیستند و هرگز این اتفاق نمیافتد.
⭕️افشای اسامی و مشخصات دقیق اعضای گروهک تروریستی منافقین
🔻در آستانه سالگرد تأسیس سازمان تروریستی منافقین، گروه ناشناسی موسوم به «اختاپوس» اسامی، مشخصات دقیق و تصاویری از اعضای منافقین منتشر کرد.
🔻این گروه در توییتی در حساب کاربری خود اعلام کرد که به اطلاعات تمامی اعضای اردوگاه اشرف در تیرانا و سایر اعضای مجاهدین خلق در سایر کشورها دست یافته است و قصد دارد تمامی این تصاویر و اسامی را منتشر کند.
🔻اختاپوس تاکنون اسامی و تصاویر تعدادی از اعضا را منتشر کرده که شامل اطلاعات سازمانی، مسئولیت و اطلاعات خانوادگی آنهاست.
🔻این گروه تهدید کرد در روزهای آینده اطلاعات بیشتری از اعضا منتشر خواهد کرد.
#Covid1965
#کووید_خلق
🔴رئیسی: شرط برگزاری مراسم اربعین موافقت عراق است
رئیسجمهور:
▪️برگزاری مراسم اربعین منوط به موافقت دولت عراق است.
▪️بدون تردید در صورت موافقت کشور میزبان کسانی میتوانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت و درمان هر دو دُز واکسن کرونا را زده باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور: طوری تصمیم نمیگیریم که مردم صبح از خواب بیدارشده و تازه خبردار شوند
⭕️ یکی از ظلم های آذری جهرمی به کشور این بود که در آبان 98 میتونست (و بهش گفتن) به جای قطع اینترنت، فیلترشکن ها رو محدود و مسدود کنه اما به خاطر حفظ منافع سیاسیش نکرد
جالبه عده ای هم به ما میگفتند بی سواد، مگه میشه فیلترشکن رو مسدود کرد!
حالا روسیه همین کار رو کرد!
⭕️ هموطن عزیز!
طالبان گزینه ما نیست، ولی:
بقدرت رسیدن #احمد_مسعود ها هم بمعنای قدرت گرفتن 18 هزار تکنوکرات تولیدی آمریکا در افغانستان است که طی 20 سال ارگانهای مختلف را به دست گرفتند و همگی امروز کارمند رسمی و کارت دار «سی آی اِ» هستند.
همانها که فعالیت سایبری علیه ایران داشتند!
⭕️ پس از درخواستهای فراوان برای بازگشت مهدی هاشمی جهت استراحت به هتل اوین، ایشان دعوت ها را لبیک گفتن و به زندان اوین نزول اجلال نمودن .
😑😑
⭕️
حضرت آقا اونقدر سریع با استعفای لاریجانی موافقت و یکی دیگه رو جایگزینش کردن، که یعنی برو داداش خوشحالمون کردی، دَرم یواش پشت سرت ببند :)))))
😂😂