eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
8.6هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸بازتاب گسترده حضور موشک «هایپرسونیک» در زرادخانه موشکی ایران، در رسانه‌های جهان! خبرگزاری فرانس ۲۴ نوشت: سردار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه می‌گوید که ایران به موشک های بالستیک هایپرسونیک پیشرفته که قدرت نفوذ در همه سامانه‌های دفاعی را دارد، دست یافته است. موشک‌های مافوق صوت، می‌توانند بیش از پنج برابر سرعت صوت پرواز کنند. خبرگزاری رویترز نیز با بازتاب اظهارات سردار حاجی زاده و دستاورد جدید نظامی ایران نوشت که این کشور موشک بالستیک هایپرسونیک تولید کرده است. این رسانه همچنین جزئیات توانمندی‌های این موشک را به نقل از سردار حاجی زاده منتشر کرد. روزنامه "اگزماینر "آمریکا نیز دیگر رسانه غربی بود که در گزارش خود تحت عنوان «ایران می گوید موشک هایپرسونیک ساخته است»، اذعان کرد که ایران صنایع تسلیحات داخلی خود را با وجود تحریم‌های بین‌المللی گسترش و توسعه داده است. "سی بی سی نیوز" و تارنمای صهیونیستی "تایمز او اسرائیل" نیز گزارش ساخت موشک فراصوت ایران و اظهارات سردار حاجی زاده را در صفحات خبری خود بازنشر دادند.
🔸 مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد ساخت موشک مافوق صوت ایران نگرانی غرب را تقویت میکند.
پای درس اهلبیت 🔺 امام حسن عسکری علیه السلام:سيَأتِي زَمَانٌ عَلَى النَّاسِ - وُجُوهُهُمْ ضَاحِكَةٌ مُسْتَبْشِرَةٌ - وَ قُلُوبُهُمْ مُظْلِمَةٌ مُتَكَدِّرَةٌ - السُّنَّةُ فِيهِمْ بِدْعَةٌ - وَ الْبِدْعَةُ فِيهِمْ سُنَّةٌ - الْمُؤمِنُ بَيْنَهُمْ مُحَقَّرٌ - وَ الْفَاسِقُ بَيْنَهُمْ مُوَقَّرٌ 🔸به زودى زمانى فرا مى‌رسد كه مردم: - چهره‌هايشان خندان و شادان است - و دل‌هايشان تاريک و تيره. - سنّت، در ميان آنان، بدعت به شمار مى‌آيد - و بدعت، در میان آنان، سنّت به شمار می‌آید. - مؤمن را به ديده حقارت مى‌نگرند - و فاسق را محترم مى‌شمارند. 📚 مستدرك الوسائل ؛ ج ۱۱ ص ۳۸۰
♦️‌ امیر عبداللهیان: در اغتشاشات اخیر، ایران عمیقا خویشتن داری به خرج داده‌ است 🔹‌ امیرعبداللهیان در گفتگو با گوترش دبیرکل سازمان ملل از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورها به شدت انتقاد کرد و گفت: برخلاف منشور ملل متحد، تعداد معدودی از دولت های غربی با سوء استفاده از مطالبات مسالمت آميز در ايران، اقدام به تشویق خشونت و آموزش ساخت سلاح و کوکتل مولتوف در فضای مجازی و رسانه ای کردند، که در نتیجه سبب كشتار پلیس و ناامنی در ایران شدند، تا جایی که زمینه را برای اقدام تروریستی داعش مهیا ساختند. 🔹‌ نشست شورای حقوق بشر برای دولتهایی که مروج خشونت و ترور هستند، باید تشکیل شود و ‌نه در مورد جمهوری اسلامی ایران که مدافع واقعی حقوق بشر است و در اغتشاشات اخیر نیز عمیقا خویشتنداری بخرج داده است. 🔹‌ دبیرکل سازمان سازمان ملل متحد با اشاره به وظایف شورای حقوق بشر، هر گونه مداخله سیاسی شورای حقوق بشر در امور کشورها را مردود خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیل وحید یامین پور در مورد آنچه در این مدت اخیر با عنوان نظام با اغتشاشگران شناخته می‌شود : ⭕️ نظام صبر به خرج داد تا مردم ماهیت اغتشاشگران را متوجه شوند!
♦️‌ لامصبا مگه شماها نمیگفتید عزادارید؟ همش که به رقص و شادی؟!
انسان هر راهي را بدون تقيد و پايبندي به قرآن و سنت برود، روز به روز تنزل مي كند. 🗣 آیت الله بهجت ره [در محضر بهجت: ۲/۳۶۱]
تو کتاب بی‌شعوری خیلی قشنگ نوشته: «بی‌شعورها قابلیت شگفت انگیزی برای دیدن تنها یک وجه از هر مساله‌ای رو دارن، همون وجهی که منافع اونا رو تامین میکنه» حالا شما هی سعی کن برای کسی که نمیفهمه توضیح بدی:))) 🗣 م.م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیام خونین براندازان در کالیفرنیا آغاز شد 🤕😕😕😕
♦️‌ هشدار سرلشکر صفوی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس/ بین امنیت و رسانه‌هایتان یکی را انتخاب کنید 🔹‌ دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا: 🔹‌ برخی کشورهای بدبخت حاشیه جنوبی خلیج فارس که حاضر نیستم نام آنها را ببرم بدانند باید بین رسانه‌هایشان و امنیتشان یکی را انتخاب کنند و بدانند اگر در ایران دخالت کنند تاوان آن را می پردازند. 🔹‌ به آنها می‌گویم شما کشورهای ضعیفی هستید و بدانید آمریکایی‌ها در موقع خطر از شما حمایت نمی‌کنند همانطور که از شاه ایران حمایت نکردند. 🔹‌ ایران یک کشور بزرگ و مقتدر است و انشاالله ملت ایران با کار آمدی بر همه مشکلات فائق خواهد آمد.
🚨فوری| حمله‌ی سایبری به عربستان توسط هکرهای وابسته به ایران اولین کار گروه هکری تبر ابراهیم از اسناد و نامه‌های مهم وزارت داخلی سعودی و دسترسی به دوربین‌های مدار بسته آن‌ها و مکان‌ها حساس عربستان منتشر شد این تازه اولین سیلی بود 🔥
♦️‌ اظهارات گستاخانه کارشناس شبکه بیاض تی‌وی ترکیه از پیوستن کرکوک و موصل به ترکیه تا اشغال استان‌های شمال غربی ایران! 🔹‌ " کان ساری آیدین" تحلیلگر شبکه بیاض تی‌وی: نقشه منتشر شده میثاق ملی ترک‌هاست و این مناطق حق ماست و به زودی آنها را پس می گیریم. 🔹‌ همانطور که در نقشه ملاحظه می شود نژادپرستان، توهم الحاق استان های شمال غربی ایران به جمهوری ترکیه را دارند. ارتش توران و احیای دوباره امپراطوری عثمانی، مفاهیمی در این راستا هستند.