فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال وهوایی این چنینم آرزوست🌷❤️😢😭
الهی هب لی کمال انقطاع الیک... رو چقدر زیبا به تصویر کشیده آسیدمرتضای عزیز 👌🌷❤️
🔴نکته مهم
🔹ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
🔹ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای گستردگی خدمت در کشور است.
🔹از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند#خود_تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
🔺هشدار آبفای استان تهران درباره احتمال یخزدگی کنتور آب
شرکت آب و فاضلاب استان تهران :
🔹با توجه به روند کاهش دمای هوا در برخی ساعات شب بهویژه در مناطق شمالی شهر تهران و مناطق سردسیر استان، شرکت آب و فاضلاب استان تهران از شهروندان خواست تا تمهیدات لازم را برای جلوگیری از یخزدگی کنتور و ترکیدگی کنتور و انشعاب آب منازل خود به کار ببندند و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.️
چطور کسی که در سال ۸۷ به جرم جاسوسی بازداشت شده با قید وثیقه آزاد میشود؟! چطور با این جرم به سفر خارجی میرود؟! چطور وقتی با چنین پروندهای از سفر انگلیس برگشته، مجددا به عالیترین نهاد امنیتی راه مییابد؟! چگونه مشاور دبیر شورای عالی امنیت ملی میشود؟!
او بدون حامی نبوده،
🗣حمید رسایی
«بیهمهچیز» فیلمی برای نفرت از همهکس و همهچیز! (۱)
فیلم در روستایی ناشناس و در زمان محمدرضا شاه روایت میشود. امیر خان، قهرمان مردم روستا، با ورود زنی به نام «لیلی» متهم میشود به اینکه در جوانی او را باردار کرده و قسر در رفته. بارداری دختر که آشکار شده، مردم او را طرد و از روستا بیرون کردهاند. او به شهر رفت و در کابارهها مشغول کار شد.
حالا بعد از سالها که روستا در آستانهٔ نابودی است، لیلی به دربار شاه راه پیدا کرده و پول و پلهای به هم زده. مردم روستا چندین بار از لیلی دعوت میکنند به زادگاهش سری بزند و آنها را از فلاکت نجات دهد. او پاسخی به نامههای آنها نمیدهد تا وقتی که پای آخرین نامه اسم «امیر» را میبیند؛ البته نامه را دیگران به نام امیر و بیخبر از او میفرستند. لیلی به روستا میآید و ماجرا شروع میشود.
تنها گاو و گوسالهٔ روستا متعلق به زنی است که نوری صدایش میزنند. اون بهشدت دلبستهٔ گاوش است و به شرط اینکه قربانیکردن آن نمایشی باشد، راضی میشود گاوش را به استقبال لیلی ببرند. اما گاو به اشتباه ذبح میشود. لیلی پا روی خون آن میگذارد و به روستای پدریاش وارد میشود. از همین صحنه میتوان دریافت که او ابایی ندارد از اینکه تمام هست و نیست مردم خودش را نابود کند. تقریباً همین کار را هم میکند! او نهتنها امیر و خانوادهاش، که تمام مردم روستا را نابود میکند.
با صبر و حوصله مشکلات و خواستههای همولایتیهایش را میشنود و سخاوتمندانه برای حل و فصل هر کدام پول یا اعتبار لازم را کنار میگذارد. اما تحقق تمام اینها را مشروط میکند به خواستهٔ خودش؛ کشتن امیر! او آمده تا از امیر و تمام مردم روستا انتقام بگیرد. از امیر به جرم رها کردن او با یک بچهٔ نامشروع، از مردم به جرم طرد کردنش.
امیر، قهرمان مردم روستاست. پیداست که در موقعیتهای مختلف پشت مردم روستا بوده و برای تکتک آنها بزرگتری و خیرخواهی کرده که مردم با رغبت و علاقه قبولش دارند و حرفش را زمین نمیاندازند. پیش از این، جانش را برای نجات بعضی از روستاییان از زیر آوار معدن به خطر انداخته و این کار جلوهٔ قهرمانی بیشتری به او داده.
حالا مردم بین یک دوراهی قرار دارند؛ امیر را بکشند و به نان و نوایی برسند، یا در فلاکت به امیر وفادار بمانند. جز معلم روستا، که خودش اهل آنجاست، بقیه اولین گزینه را انتخاب میکنند.
ظاهراً فیلمساز خواسته معلم را نماد وجدان نشان دهد که زیر ضربههای طمع و خودخواهی آسیب میبیند، از صحنهٔ تصمیمگیری اخراج میشود و از جایی به بعد، دیگر کنشی از او نمیبینیم. خصوصاً در صحنهای که دهدار فریاد میزند «حتی اگه یه نفر هم مخالف باشه، اعدامش نمیکنیم!»، که مخالفت معلم میتوانست همه چیز را عوض کند، معلوم نیست او کجاست. ضمن اینکه دهدار تأکید میکند «همه اومده باشن! هیچکس تو خونهش نمونده باشه! همه امضا کنن!». امضای معلم کجاست؟!
همه گناهکار، بیچشم و رو و نمکنشناس؛ آن هم روستاییان ایرانی که به صفا، سادگی و مهماننوازی معروفند.
قهرمان شیک، آراسته، زیبا، مردمدوست، سخاوتمند و البته مورد ظلم واقعشدهٔ فیلم، زنی است که بدون ازدواج باردار شده و حالا از مردم طلبکار است که «چطور توانستید در چشم من نگاه کنید؟!» گویی مردم باید جواب رسوایی او را بدهند. لیلی میتواند قهرمان منفی این فیلم باشد که اگرچه مرگ قهرمان اولیهٔ فیلم را میخواهد، اما با این خواسته، پوستهٔ رودربایستی و تعارف را از مناسبات بین مردم و امیر کنار میزند و واقعیت مردم و امیر را به خودشان و به همدیگر نشان میدهد. او در واقع همه را پیش همدیگر بیآبرو میکند. شاید هدفش از ابتدا همین رسوایی بود و واقعاً مرگ امیر را نمیخواست.
«بیهمه چیز» واقعاً بیهمه چیز است
داستان، اقتباس از یک نمایشنامهٔ خارجی است که فیلمساز در ایرانیزه کردن آن ناموفق بوده؛ چون اثری از سنتها و فرهنگ زمان قصه دیده نمیشود.
این فیلم قهرمان ندارد. قهرمانی که مردم به اسمش قسم میخورند تو زرد از آب درمیآید و تشت رسواییاش از بام میافتد.
همسرش، (نسرین) که تا آخرین دقایق فیلم، مخاطب برایش دل میسوزاند، ناگهان اعتراف میکند که نامهٔ لیلی را به امیر نرسانده و باعث شده امیر هیچوقت نفهمد که پسری دارد. او مدتها این واقعیت را پنهان کرده تا زندگی خودش را حفظ کند
در بزنگاهی که کسی میخواهد با سوءاستفاده از تنگنایی که امیر گرفتارش شده، گستاخانه دختر او را تصاحب کند، امیر نجات جان خودش را مقدم میشمارد؛ در واقع دختر خود را معامله میکند تا از مهلکهای که لیلی برایش تدارک دیده جان سالم به در ببرد. شما این حرکت را باور میکنید از چنین شخصیتی با پیشینهای که در فیلم گفته میشود
🔹یکی از نکات خندهدار توییتهای بنیادی ایمیلی است که در 26 ژوئن برای پدرش مهران ارسال کرده است.
🔹توئیتی درباره نازنین منتشر شده که 700 لایک و 26 کامنت منفی دریافت کرده و نازنین از این ماجرا ناراحت است چراکه غالب این کامنتها از سوی اکانتهای اصلی حامیان پهلوی است، نه جمهوری اسلامی.
🔹مهران، پدر نازنین برای دلداری به او میگوید: من با این افراد کار کردهام و میدانم که از حزباللهیها بدتر هستند و بهترین رفتار، نادیدهگرفتنشان است :)
🔹واقعا میخواید با اینا براندازی کنید؟ موفق باشید :)
معاون استاندار تهران: فردا سیستم گرمایشی همه ادارات خاموش است و کارمندانی که به اداره میروند لباس گرم بپوشند.
پس درمانگاهها رو برای 3روز کاری آخر هفته اماده باش بزنید
سروران خوب چی میشه همه ی کارهاتون رو براساس خط وسطش برنامه بریزید اخه سرما میخورن بندگان خدا تعداد گرمایش رو کم کردن منطقیه ولی قطعش.......
جذب حداکثری 🤐
🗣دوکوهه
🔴 تصمیمگیری برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و یا تعویق امتحانات در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بعهده رؤسای دانشگاهها خواهد بود.
🪖بیسیمچی🪖
🔴 تصمیمگیری برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و یا تعویق امتحانات در دانشگاهها و مراکز آمو
من پسرم دانشجوی یکی از دانشگاههای ازاده، وقتی غیر حضوری میشه
یا برگزار نمیشه کلاس یا خروجی نداره
بعضی از اساتیدم خودشونو راحت میکنن روخوانی رو به تدریس ترجیح میدن
حالا غیر حضوری کنید امتحانات رو بتونن از همدیگه کمک بگیرن دانشجوها
از شما که خیری نرسید، بزارید خودشون بهم کمک کنن😎
🗣دوکوهه
🪖بیسیمچی🪖
من پسرم دانشجوی یکی از دانشگاههای ازاده، وقتی غیر حضوری میشه یا برگزار نمیشه کلاس یا خروجی نداره بعض
جالبترش اینجاس وقتی غیبت کنند به هر علتی سر کلاس حذفشون میکنن
چون یه بار دیگه مجبور میشه دانشجو برداره واحدو و بنفعشون هست
خیلی وقیح
بچه های ما در مدرسه چقدر دشمن خودشونو میشناسن؟!
چند تا مدرسه داریم که نیروهای اطلاعاتی مخصوص مقابله با اسراییل تربیت کنند؟!
🔵و اما دروس ایران شناسی در مدارس اسرائیل 👇
✴️از شش سال پیش در دبیرستانی در پتاخ تیکوا آغاز شد،
به سرعت به دبیرستان های دیگر فلسطین اشغالی سرایت کرد
امسال ۲۰۰ دانش آموز در پنج دبیرستان در واحد مطالعاتی ایران شناسی موفق به اخذ مدرک تحصیلی خواهند شد این دروس شامل مطالعات زبان، تاریخ، فرهنگ و سنت ایرانی فارسی و مطالعاتی با محوریت اطلاعات و امنیت با هدف دستیابی به موقعیت های اطلاعاتی در ارتش است. (جاسوسی)
وقتی می گویید ایران به دشمنان فکر می کنید اما خیلی بیشتر از این است.
توی ایران چی؟! بچه های ما در مدرسه چقدر دشمن خودشونو میشناسن؟! چند تا مدرسه داریم که نیروهای اطلاعاتی مخصوص مقابله با اسراییل تربیت کنند؟!
🔵هیچ. درحالیکه ما مشغول هیاهو و شعار هستیم، دشمن مون آرام آرام و بیصدا مشغول مبارزه با ما و افسرپروری هست