eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
8.7هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴🔺واکنش واشنگتن به مجروحیت سفیر ایران در بیروت در پی اقدام تروریستی تل‌آویو 🔹‌سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به مجروح شدن سفیر ایران در لبنان در پی انفجار دستگاه‌های ارتباطی، تلاش کرد در شرایط تشدید تنش‌ها در منطقه به دلیل این اقدامات تروریستی اسرائیل، توپ را به زمین ایران بیندازد و گفت: از ایران می‌خواهیم که به تنش‌ها دامن نزند! ن بابا داداش مسعود و تیمش هستن شوما ناراحت نباش
🔴🔺وب‌سایت عبری «والا»: یوآو گالانت، وزیر جنگ دقایقی قبل از «انفجار پیجرها» در لبنان، با وزیر دفاع آمریکا تماس تلفنی برقرار کرد و از اجرای قریب‌الوقوع عملیاتی در لبنان، به او خبر داد ولی از ارائه جزئیات درباره آن خودداری کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسایی: یکی از اتهامات آذربایجان در مورد شهادت اقای رئیسی هنوز رفع نشده 🔹حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس: تذکر بنده به ریاست محترم صدا و سیما است، تلویزیون باکو چندین بار در دفعات مختلف روی آنتن اهانت های متعددی به مسئولین جمهوری اسلامی کرده است. در مورد اخیر درباره خاک جمهوری اسلامی یک حرف بی ارزش و مفتی را زده. 🔹مجری برنامه به افق فلسطین شبکه افق هم دو جمله کوتاه در پاسخ به شبکه باکو گفت، مجری بخاطر این حرف از فعالیت در برنامه منع شد. مسئولین صدا و سیما عرض میکنند حرف مجری درسته بوده ولی چون بدون هماهنگی مطرح شده برای مدتی ایشان را از روی انتن برداشته اند.
🪖بیسیمچی🪖
🔴 رسایی: یکی از اتهامات آذربایجان در مورد شهادت اقای رئیسی هنوز رفع نشده 🔹حمید رسایی، نماینده تهرا
عیب نداره داداش مسعود گفتن امثال مریم شبانی رو اذیت نکنن بچه حزب اللهی ها شامل این رافت اسلامی نمیشن جبلی جان راحت باش
❌ما با شیطان برادر نمی شویم ⬅️واقعا مسئولیت حرف‌های بی‌حساب‌‌و کتاب رئیس جمهور با کیست؟ ⬅️ اولین نشست خبری پزشکیان یک فاجعه و افتضاح بود. ▪️تیم طراح گفتگو که گویا تصور می کرد برای یک استندآپ پر مخاطب و روکم کنی از رقیب برنامه ریزی می‌کند نه یک رویداد مهم ملی، نقش مهمی در ایجاد این اتفاق تلخ دارد. ▪️پزشکیان که به نظر می رسید بدون مطالعه و گعده‌ای وارد میدان شده بود، طوری کوچه بازاری سخن می گفت که گویا اطمینان داشت هر چقدر خراب کند، تیم رسانه کار را با رسانه‌های زنجیره‌ای درست می کنند و او قهرمان داستان است. ▪️از غلط خواندن آیات و روایات، ترجمه غلط، تفسیر غلط و به‌کارگیری غیر تخصصی آنها و شوروی نامیدن روسیه که بگذریم، این حجم سخنان بی حساب و کتاب در حوزه سیاست خارجی واقعا برای کشور خطرناک بود. پشتیبانی احتمالا ندانسته از پروژه به عنوان کلان پروژه غرب در ایران و حمله به مدافعان امنیت، برادر خواندن دولتی که امام آن را شیطان بزرگ خوانده بودند، ابراز ضعف در برابر تحریم ها از طریق آویزان کردن مجدد اقتصاد از FATF و اطمینان خاطر دادن به رژیم صهیونیستی مبنی بر خویشتن داری موجب شد همین امروز حجم سنگینی از تحریم ها و طعنه‌ها و حملات رژیم صهیونیستی روانه نظام اسلامی و جبهه مقاومت شود. ⬅️ملت ما ده‌ها سال است که تاوان غرب‌گرایان را می‌دهد... هر کس تکلیف خود را می‌داند ولی ملت انقلابی ایران با شیطان برادر نمی شود.
⭕️ماه گرفتگی در حرم امیرالمومنین(ع) 🔹تصاویری از ماه‌گرفتگی صبح امروز عراق بر فراز آسمان نجف
🔴 شورای نگهبان لایحه عفاف و حجاب را تایید کرد رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: لایحه عفاف و حجاب توسط شورای نگهبان تایید شده و باید ابلاغ شود.
عهه مگه پزشکیان نگفت اذیتشون نکنید دوباره شروع کردین 😕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور تیم‌های امدادی و درمانی هلال‌احمر ایران در بيروت / کولیوند: هلال‌احمر با تمام‌توان در کنار مجروحان حادثه تروریستی لبنان است رئیس جمعیت هلال‌احمر در بيروت: 🔸حادثه تروریستی ‌لبنان را محکوم می‌کنیم.با هماهنگی صلیب سرخ و وزارت بهداشت لبنان و در راستای کمک‌های بشردوستانه، تیم‌های امدادی و جراحان چشم را به لبنان آوردیم تا بتوانیم تسکینی بر آلام مجروحان این حادثه تروریستی باشیم. 🔸در صورت لزوم، آمادگی داریم تا مجروحان بدحال این حادثه را برای ادامه روند درمان، به ایران منتقل کنیم. 🔸هلال‌احمر ایران با تمام توان در کنار حادثه‌دیدگان لبنان است.