eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
8.7هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 مختصری درخصوص فرقه‌ی منحرف و التقاطی "انجمن حجّتیه" انجمن حجّتیه رو باید در دو مقطع پیش و پس از انقلاب، بررسی کرد اعضاء و طرفداران انجمن، قبل انقلاب هیچ‌وقت حاضربه هزینه‌دادن و ایستادگی بابت فعالیت‌های مبارزاتی و اقامه‌ی حدود الهی نبودن (و نیستند) و صرفا مدعی کار فرهنگی‌اند؛ اون‌هم ازجنس بی‌خاصیت، تاجایی که حتی مجوز فعالیت فرهنگی‌شون رو هم ساواک صادرمی‌کرد! برخی معتقدند انحرافات مبنایی انجمن، به‌دلیل همکاری نزدیک‌شون با ساواک بود که درنتیجه حتی افکاری شبیه "کفر" هم به این فرقه تزریق شد! بعد از انقلاب وبا نقدها و افشاگری‌های همیشگی امام‌خمینی (ره) درمورد این فرقه ، کمی از فعالیت‌های آشکارشون کاسته شد؛اما بعدها باچهره‌ای منافق‌صفتانه به گسترش تشکیلات‌شون، مخصوصا درقشر مذهبی‌ پرداختند و امروز کماکان مثل موریانه‌ای به جان پایه‌های اعتقادی و ایمانی مردم نسبت به مبانی و آرمان‌های نظام اسلامی و انقلاب افتاده‌اند و تردیدایجاد می‌کنند! بعد ازفوت "محمود حلبی" بنیانگذار منحرف این فرقه در سال ۱۳۷۶؛ دیروز "سیدحسن افتخارزاده"رهبر فکری و معنوی انجمن حجّتیه هم از دنیا رفت، درحالیکه بارِ سنگین افکار التقاطی و توهین‌های مکررش به امام و جمهوری اسلامی،بردوشش سنگینی می‌کنه 💡لازمه درمورداین فرقه‌ی منحرف،بیشتر مراقب باشیم و اطرافیانمون رو هم هوشیار کنیم که تحت عناوین مقدّس،در دام اینها نیافتند.
🪖بیسیمچی🪖
‌❌ سوء‌قصد به ۳ قاضی در دیوان عالی کل کشور 🔹ساعتی قبل ۳ تن از قضات دیوان عالی کشور مورد سوء قصد قر
❌ تکمیلی 🔹براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشورداشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است. در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عقبه این اقدام تروریستی آغاز شده است. 🔹شایان ذکر است، طی یک سال اخیر، اقدامات گسترده ای از ناحیه قوه قضاییه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جواسیس و گروهک‌های تروریستی صورت گرفته است.
🪖بیسیمچی🪖
❌ تکمیلی 🔹براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشورداشته و نه از مراجعی
🔴توییت خبرنگار حوادث: نیروی خدماتی نفوذی عامل این ترور بوده است/ محافظ را با چاقو مجروح و با استفاده از سلاح جنگی این ترور را انجام می دهد.
استاد رائفی پور : ‏در هیچ برهه‌ای از تاریخ جمهوری اسلامی؛ مانند هشت سال دولت حسن روحانی؛ انجمن حجتیه در ساختار قدرت وارد نشد و به جیب نزد!
🚨 مرکز رسانه قوه‌قضائیه: ➖️ صبح امروز فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده اقدام به ترور ۲ قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریزم کرد. ➖️حجت‌الاسلام رازینی رئیس شعبۀ ۳۹ و حجت‌الاسلام مقیسه رییس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور در پی این اقدام تروریستی به شهادت رسیدند. ➖️براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشورداشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است. بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام می‌شود که وی به سرعت اقدام به خودکشی می‌کند. ➖️در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عقبه این اقدام تروریستی آغاز شده است. ➖️شایان ذکر است، طی یک سال اخیر، اقدامات گسترده ای از ناحیه قوه قضاییه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جواسیس و گروهک‌های تروریستی صورت گرفته است. ▪️شهید مقیسه از قضات برجسته کشور بود که قضاوت پروند‌ه‌های مختلف مفاسد سیاسی و اقتصادی را برعهده داشته است. از مهمترین پرونده‌هایی که وی قضاوت آنهارا برعهده داشت پرونده همکاران بابک زنجانی و پرونده مهدی هاشمی رفسنجانی بود. ▪️همچنین شهید رازینی از قضات برجسته کشور و از مقامات عالی قضایی سابق کشور است که قضاوت پرونده بسیاری از اعضای گروهک تروریستی منافقین را برعهده داشته است.وی پیش از این یکبار دیگر مورد سوءقصد قرار گرفته بود.
🔴خطر بقایای سازمان منافقین را جدی بگیریم
🎥 آتش‌نشان خصوصی و نجات اموال ثروتمندان! ▪️ در پی ناکامی‌های مکرر نیروهای اطفای حریق در آمریکا، برخی از سلبریتی‌ها و سرمایه‌داران این کشور اقدام به استخدام آتش‌نشان خصوصی کرده‌اند تا در صورت نیاز، اموال خود را نجات دهند. ▪️ این در حالی است که بسیاری از خانه‌های مردم عادی که در مجاورت این مکان‌ها قرار داشته‌اند، با خاک یکسان شده و این تبعیض و فاصله طبقاتی، موجی از خشم و اعتراض شدید را در میان کاربران فضای مجازی ایالات متحده به راه انداخته است.
❌ترورهای سه گانه شهید رازینی! 1⃣ شهید رازینی که پیش از این ۲ بار مورد ناموفق قرار گرفته بود، صبح امروز به رسید. 2⃣ اولین ترور در سال ۱۳۷۷ رخ داد؛ هنگام خروج شهید رازینی از محل کارش با نصب بمب آهن ربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت اما جان به سلامت برد. 3⃣ پس از دستگیر شدن افرادی که در ترورش دست داشتند، با ارسال دست نوشته‌ای به مقام معظم رهبری از ایشان درخواست عفو مهاجمان را کرد که مورد تایید رهبر انقلاب قرار گرفت. 4⃣ عامل ترور حجت الاسلام رازینی به زندان منتقل شد و در طول تحمل حبس هنگامی که به مرخصی آمده بود از کشور گریخت. 5⃣ مرحوم رازینی بار دیگر مورد سو قصد قرار گرفت و این بار خانمی که خود را خبرنگار معرفی کرده بود و بارها درخواست مصاحبه با وی را داشت، سرانجام فرصتی پیدا کرد تا نیت شوم خود را عملی کند. 6⃣ او که از طرف گروهک مامور به انجام این ترور شده بود، هنگامی که آماده مصاحبه می‌شد، دست خود را به مدت طولانی درون کیف خود نگاه داشته بود که همین موضوع مرحوم رازینی را به این فرد می‌کند. مرحوم رازینی هنگامی که به سمت این زن می‌رود، می بیند که نارنجکی را در دست دارد که سعی در مخفی نگه داشتن آن دارد و همین موجب هشیاری شهید و خنثی سازی ترور میشود. اما امروز سومین ترور روی داد و فرجامی خونین رقم زد...
🔴 یکشنبه برای هم به حمام عمومی نروید! در خانه غسل کنید!! شیخ محمود حلبی موسس انجمن حجتیه در زمان مبارزه، طلاب را از فعالیت سیاسی منع می کرد. این فکر در انجمن توسعه یافت که پیش از ظهور شیعه نباید حکومت تشکیل دهد! اما خود شیخ در انتخابات مجلس زمان شاه شرکت کرد. مردم مشهد به او رای ندادند سرخورده شد. ده یازده سال به نشانه قهر از مشهد به تهران رفت و حتی برای زیارت بازنگشت. در حمایت از مصدق برای مشهدی ها سخنرانی کرد که شنبه نان و مایحتاج را تهیه کنید، یکشنبه اعتراض عمومی است و همه باید در خانه بمانند! حتی مردم برای غسل واجب به حمام عمومی نروند و در خانه هاغسل کنند. پس از شکست تا نزدیک پیروزی انقلاب از سیاست فاصله گرفت اما با پیروزی انقلاب دوباره به سیاست بازگشت و نامزد مجلس خبرگان قانون اساسی شد./علیرضا زادبر