eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
8.9هزار ویدیو
41 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
تجمع مشکوک مقابل بانک مرکزی با شعار همتی همتی استعفا 🔹مشخص نیست خواسته اصلی تجمع‌کنندگان چیست! 🔹همتی عملکردی به مراتب بهتر از رئیس‌کل سابق بانک مرکزی داشته است... 🔹همتی مقابل باند واردات خودرو ایستادگی کرد و مانع خروج بی حساب و کتاب ارز شد و به همین علت مافیای خودرو و سایرین دشمن همتی شدند 🔹خبرهای بسیاری در مورد اختلاف همتی با روحانی و سایر مسئولان رده بالای دولتی شنیده شده است. ضرب العجل دکتر همتی به تجاری که ده ها میلیارد ارز حاصل از صادرات را به کشور وارد نمیکنند تا ارز گرانتر بشود از دیگر دلایل دشمنی برخی با ایشان میباشد.
🔴 رئیس سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، از دستگیری لیدر اصلی گروه تجزیه‌طلب چریک‌های فدایی خلق ترک خبر داد. 🔹وی با بیان اینکه این گروه  مبادرت به تبلیغ علیه نظام و جذب هوادار جهت اقدام مسلحانه و سازماندهی مخالفین نظام می‌کرد، گفت: با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان و شهرستان سرعین لیدر این گروه دستگیر و با دستور مقام قضایی روانه زندان شد. ▫️رئیس سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان با اشاره به رصد تمامی فعالیت‌های احتمالی گروه‌های معاند تاکید کرد: بدون اغماض با هر اقدام تبلیغی علیه نظام برخورد می‌شود.
• •| ازش پرسیدند : اینڪه امام‌زمان(عج) غایب‌اند ← یعنۍ چه ؟! •| گفت : غایب ؟! ڪدام غایب ؟! بچه دستش را از دست پدر رها ڪرده و گم شده ، مۍ‌گوید پدرم گم شده استــ ؟؟؟؟ 🌱
◀️ تناقض به سبک جهانگیری ✅ جهانگیری صبح شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید: واقعیت این است که زندگی مردم سخت شده است ❌ جهانگیری عصر شنبه در جلسه ستاد اجرای نقشه مهندسی فرهنگی: رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد دولت بالا رفته است! چطور ممکن است رضایت مردمی که زندگی‌شان سخت شده از عملکرد دولت بالا رفته باشد 🤔
⭕️ جلسه سران قوا به میزبانی حسن روحانی و با حضور ابراهیم رئیسی و محمدباقرقالیباف در حال برگزاری است. پی نوشت: فکرکنید روحانی این توییت را سال ۹۶ می‌خواند؛ ۱٪هم احتمال نمی‌داد رقبایی که در مناظرات انتخاباتی با بدترین شیوه سیاه‌شان کرد، سران دو قوه شوند... زمین بدجوری گرده حسن آقا!
🔺فعال حقوق سیاه‌پوستان: ما در خیابان‌ها مانند حیوان قتل‌عام می‌شویم و به کمک نیازمندیم. 🔹ایران و متحدانش باید موضوع مظلومیت سیاه پوستان آمریکایی را به کمیته حقوق بشر سازمان ملل بکشانند.
مانور فرهنگی.🌹 با سلام باموضوع (معاصر سازی سبک زندگی فاطمی ) عکسها تا اذان مغرب در گروه میماند👇