وقتی پدرم به شهادت رسید، من پنج سال داشتم و خاطره زیادی از پدرم ندارم؛ اما مادرم برایم تعریف میکرد: «پدرت به اسلام و انقلاب علاقه شدیدی داشت و همیشه آرزو میکرد در این راه به شهادت برسد. مدام میگفت: «من حاضرم جان و مالم را فدای امامخمینی(ره) و انقلاب کنم.»
هر بار کاروانی به جبهه اعزام میشد، پدرت نیز با آنها همراه میشد و بعدا با فرستادن نامه، ما را از رفتنش باخبر میکرد. به من سفارش میکرد که اگر شهید شد، زینب وار مقاوم باشم و همواره حجاب اسلامی را رعایت کنم.
در خانه هم از حال و هوای جبهه غافل نبود و با شور و حالی خاص از امدادهای غیبی که در جبهههای جنگ روی میداد، سخن میگفت. هر وقت خبر شهادت کسی را میشنید، اشک در چشمانش حلقه میزد و از اینکه شهادت نصیب او نشده بود، ناراحت میشد...
به روایت از خاطرات لیلی، فرزند #شهیدحسین_کرمعلی_نیا
@Bicimchi1
پازوکی آرام و با طمأنینه خیره به سویی مينگریست. امام(ره) هر روز در یک ساعت مقرر در حیاط قدم ميزد. اسدالله نیز هر روز به نظاره مولای خویش مينشست. او از چندی پیش حفاظت از بیت امام(ره) را بر عهده گرفته بود. چنان محو تماشای او ميشد که حتی پلک نميزد. امام(ره) با مهربانی به او نگریست و به طرفش رفت. قلب اسدالله در سینه به تندی ميتپید. ناگهان حضرت(ره) را مقابل خویش دید. دستان امام(ره) را بوسید. اشک در چشمانش حلقه زد. بياختیار تسبیح را از جیب درآورد تا با تماس با دستان امام(ره) آن را متبرک بسازد. رهبر انقلاب بوسه بر پیشانی او زد و تسبیح را متبرک ساخت و دوباره به راه افتادند. پازوکی مات و مبهوت به امام(ره) مينگریست. باورش نميشد. نگاهی به تسبیح انداخت و با تمام وجود آن را بوئید ...
#اسدالله_پازوکی فرمانده محور عملیات والفجر۸ لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص)
@bicimchi1
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب شد
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی را به ریاست قوهی قضائیه منصوب کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این حکم با تأکید بر لزوم تحول در قوه قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی که زیبنده گام دوم انقلاب باشد، از فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در مقاطع گوناگون خدمت و سوابق طولانی ایشان در قوه قضائیه و آشنایی کامل با همه زوایای آن، به عنوان دلایل این انتخاب یاد، و در ادامه هشت توصیه مهم خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
نخست آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همهی فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضائی ملاحظهی این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیت الله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سید علی خامنهای
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
وقت کار من متعلق به #بیت_المال هستم و حق استفاده شخصی ندارم...
همکارانش می گفتند در محل کار زودتر از همه می آمد و دیرتر از همه می رفت و در هفته چند ساعت برای خود "کسر کار" می زد. وقتی از او سوال می شد شما از همه زودتر می آید و از همه دیرتر می روید، چرا کسر کار؟
در جواب می گفت: در حین کار احتمال می رود یک لحظه ذهنم به سمت خانه، همسر و یا فرزندم رفته باشد، وقت کار من متعلق به بیت المال هستم و حق استفاده شخصی ندارم....
#قابل_توجه_مسئولان...
#شهیدعبدالمهدی_مغفوری
#لشکر41_ثارالله_کرمان
@Bicimchi1
▫️در پوست خود نمی گنجم وگمشده ای دارم وخویشتن رادر قفس محبوس می بینم و می خواهم از قفس به در آیم . سیمهای خاردارمانعند . من ازدنیای ظاهر فریب مادیات وهمه آنچه از خدا بازم می دارد متنفرم.
▫️امروز؛ هفدهم اسفندماه سالروز شهادت سردار « #محمدابراهیم_همت» فرمانده لشکر 27 محمد رسولالله (ص)
روحش شاد و یادش گرامی باد
@bicimchi1
این سه نفر با سه انتخاب و سرنوشت متفاوت یکی رقاصه و خواننده شد یکی #شهید در جبهه جنگ و یکی الان بازیگر در سینما و تلویزیون ایران است که البته تا همین چند وقت قبل سیگار فروشی می کرد...
نفر اول لیلا فروهر است که اکنون خواننده و رقاصه است، در کاباره ها میخواند و (به قول خودش) خوش میگذراند...
نفر وسط شهید مجید فریدفر است که در هشت سال دفاع مقدس در جبهه به درجه رفیع شهادت رسید...
نفر سوم اسدالله یکتا بازیگر قدیمی سینماست که اکنون در تهران با سیگار فروشی امرار معاش میکند...
@bicimchi1
#شهدا_و_ارادت_به_حضرت_مادر....
همیشه می گفت : خوشا به حال کسانی که مفقودالاثر و مفقود الجسد هستند. هر شب جمعه حضرت زهرا (س ) خودش به دیدن آن ها می رود. بالای سرشان می نشیند، خوشا به حالشان که خانم را می بینند آن وقت مادرها همه اش بی تابی می کنند که چرا شهیدمان را نیاوردند بگو آخه مادر جان تو بروی بالای سر پسرت بهتر است یا خانم فاطمه زهرا (س ) ؟می گفتم :
خب معلومه حضرت زهرا (س )
پس هیچ وقت فکر نکنی اگه من مفقود الاثر شدم چرا نیامدم اجازه بده بی بی دو عالم بیاید بالای سرم
برای خودش این سفارش را میکرد اما نمیگذاشت هیچ یک از بچه های گردان کربلا پیکر مطهرشان توی خط بماند گاهی طناب می بستند به پیکر شهید و روی زمین میکشیدند و عقب می آوردند تا در خط نماند می گفتم :
مادر این جوری که پیکر شهید آسیب می بیند مادر این پیکر تکه تکه شده به دست مادر شهید برسد و بتواند صورت پسرش را ببیند بهتر است تا ما در مقابل مادر شهید بگوییم شرمنده ایم ما سالم و سلامت آمدیم و پسرت شهید شد و ما حتی نتوانستیم جسم بی جان او را برای تو بیاوریم....
#شهیداسماعیل_فرجوانی
@Bicimchi1
بیسیمچی
#شهيد_مجيد_فريدفر
بازیگر محبوب دهه ۴۰ چریک انقلابی دهه ۶۰ شد...
انقلاب از #مجید آدم دیگری ساخته بود. حالا این آکروباتکار با تجربه به کمک کمیتهایها میآید. بازیگر خردسال فیلمهای دهه ۴۰ حالا برای چریک شدن، به فکر رفتن به فلسطین و سوریه است.
میگوید: در این انقلاب نوپا احتمال کودتا و جنگ است و باید همواره آماده باشیم...
به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان) شهید مجید فریدفر یکی از عجیبترین سرگذشتها را در میان شهدای دفاع مقدس دارد. او که در کودکی همبازی یکی از مشهورترین خوانندگان لسآنجلسی در فیلم «مراد و لیلا» بود، در ادامه مسیر زندگیاش تغییر میکند و به فلسطین، سوریه و در آخر آبادان دوران دفاع مقدس میرود...
آکروباتباز و بازیگر دهه ۴۰، در سالهای پایانی دهه ۵۰ در نقش یک چریک و رزمنده چابک و ماهر انقلابی در صحنه زندگی به خوبی ظاهر میشود.
انتشارات روایت فتح به تازگی در کتابی با نام «آخرین نقش» داستان زندگی عجیب و جالب مجید فریدفر را از زبان پدر و همسرش روایت کرده است...
سارا طالبی نویسنده کتاب در همان چند خط ابتدایی مقدمه، خواننده را متوجه شخصیت اصلی کتاب میکند: «مجید یک هنرمند بود؛ از کودکی آکروبات میکرد، فیلم بازی میکرد، موسیقی مینواخت، اما از همه بهتر هنر خوب زندگی کردن را بلد بود. هنر مهربانی کردن، هنر خوب بودن و دوست داشتن، هنر مصمم بودن و محکم ایستادن و از همه مهمتر هنر بندگی کردن و دل سپردن و در راه اعتقاد و عشق جان دادن.»
«آخرین نقش» با شروع غافلگیرکننده شکستن شیشه اتوبوس حامل مجید به دست پسر بچهای شروع میشود و تا پایان همراه خود میکشاند.
بازيگر محبوب دهه 40 چريك انقلابي دهه 60 شد .
#معرفی_کتاب
#آخرین_نقش
@bicimchi1
فڪر نڪنید افرادی مثل خوارجِ دوران حڪومت امام علی(ع) الان در اطراف ما وجود ندارند؛
وجود دارند...
خوارج چہ ڪسانی بودند؟
خوارج آمدند و ابتدا بہ علی(ع) گفتند ڪه یا علی(ع) ما با تو هستیم .
بعد همین ها از پشت بہ علی(ع) ضربہ زدند ...
این نیست ڪه ما هم در اطراف خودمان چنین آدم هایی را نداشتہ باشیم.
الان هم مثل زمان حڪومت حضرت علی(ع) خوارجی هستند ڪه دارند اذیت می ڪنند...
داریم دیگر؛
می بینی این ور و آن ور نفوذ ڪرده اند؛ این ها هزار ڪانال دارند ...
فرازی از سخنان تاریخی سردار خیبر شهید حاج محمد ابراهیم همت – فرمانده لشگر 27 محمد رسول الله (ص)
(به مناسبت 17 اسفند سالروز شهادتشان)
@bicimchi1