چقدر دلتنگ این خبر میشویم...سید حسن نصرلله امروز ساعت 17به وقت بیروت سخنرانی خواهد کرد...
https://eitaa.com/bisimchi10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 صحنه های از یافتن پیکر شهید سید حسن نصرالله
https://eitaa.com/bisimchi10
🚨رسانه رسمی حزب الله برخلاف ادعای دروغین رژیم صهیونیستی مبنی بر ترور برادر مجاهد حاج ابوعلی رضا از صحت و سلامت او خبر داد
https://eitaa.com/bisimchi10
🏴همه فرماندهان ترور شده حزبالله جایگزین شدند
💢سردار وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس :به عنوان مطلع تاکید میکنم که هیچ جایگاه فرماندهی در چارت فرماندهی حزبالله لبنان، خالی نیست و همه فرماندهان شهید با فرماندهان دیگری جایگزین شدهاند.
💢افرادی زیادی در حزبالله هستند که میتوانند جانشین نصرالله باشند.
💢حزبالله در عمر ۴۰ ساله خود ترور زیاد دیده. رژیم صهیونیستی از دست حزبالله فرار نخواهد کرد.
💢حزبالله اساساً از ذخایر استراتژیک استفاده نکرده. از بینبردن ذخایر صرفاً عملیات روانی است.
💢بمبهای سنگرشکن مال آمریکاست و ارتباطی به ظرفیت رژیم صهیونیستی ندارد.
https://eitaa.com/bisimchi10
حالا فهمیدید چرا حرفِ ولی جامعه بر روی زمین ماند و از تمام آحاد جامعه خواست به میدان بیایند؟
https://eitaa.com/bisimchi10
بیسیمچی
حالا فهمیدید چرا حرفِ ولی جامعه بر روی زمین ماند و از تمام آحاد جامعه خواست به میدان بیایند؟ https
❌️تصمیم انتقام و پاسخ به رژیم صهیونیستی در اختیار چه کسی است؟
♦️در جمهوری اسلامی ایران باعنایت به جایگاه قانونی شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور،کلیه سیاست ها، اقدامات و عملیات ها بایستی به تأیید رئیس شورای عالی امنیت کشور برسد.از طرفی نیز مقام معظم رهبری دستور به شورای نظامی را در سطح عملیات ها و پاسخ به تهاجمات دشمن را به شورای عالی امنیت ملی تفویض کرده اند.
🔻لذا تعیین کمی و کیفی، نحوه، زمان، اهداف و کلیه جزئیات عملیات به عهده شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهوری است و در نهایت با تأیید نهایی فرماندهی کل قوا اجرایی می شود
🔻از این رو چنانچه رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور به هر دلیلی تمایلی به انجام عملیات نظامی و پاسخ به دشمن نداشته باشد می تواند مخالفت کند و این نظر قطعی و لازم الاجرا است.
✖️و بالعکس چنانچه رئیس جمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی تصمیم بر پاسخ و عملیات با هر شرحی داشته باشد با تأیید نهایی فرماندهی کل قوا، دستور فوری، قطعی و لازمالاجرا است؛ چنانکه در ماجرای پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی وقت شهید آیتالله رئیسی(رضوان الله علیه) با تأکید بر شدت و کوبنده بودن عملیات و مبدأ شليک از ایران عملیات بزرگ"وعده صادق" را تصویب و پس از تأیید نهایی توسط فرماندهی کل قوا اجرایی شد.
https://eitaa.com/bisimchi10
🔴 پیکر دبیرکل حزب الله بدون هیچ زخمی بر روی آن پیدا شد...
🔹خبرگزاری رویترز روز یکشنبه به نقل از یک منبع پزشکی و یک منبع امنیتی گزارش داد که جسد سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان از محل حمله هوایی اسرائیل به حومه جنوبی بیروت کشف شد و آنها گفتند: «پیکر وی سالم است».
🔹 در بیانیه حزب الله که دیروز شنبه شهادت سید حسن نصرالله را تایید کرد، اشاره ای به نحوه شهادت و تاریخ تشییع وی نشده است، اما این دو منبع گفتند که پیکر وی هیچ زخم مستقیمی نداشته است و به نظر می رسد که علت مرگ ضربه های شدید وارده بر بدن وی ناشی از قدرت موج انفجار بوده است.
https://eitaa.com/bisimchi10
🏴 آنهایی که از خود میپرسند ایران کجای این معادله است، این طرح را ببینند
https://eitaa.com/bisimchi10
اشاره قابل تأمل یک کاربر توییتری به شباهت وضعیت تیپ ۱۰ سیدالشهداء(ع) پس از عملیات والفجر ۸ با این روزهای حزبالله لبنان
https://eitaa.com/bisimchi10
کاربر لبنانی: اگر سیدابراهیم رئیسی امروز زنده بود، اسرائیل جرات حمله به سید حسن نصرالله را نداشت...
https://eitaa.com/bisimchi10
عجیب و شیرین
هیچ عکس و فیلمی تا به امروز از ایشان موجود نبوده
گویی به دنیا آمده و کارش را کرده و به شهادت رسیده ...
شهید حاج علي کَرکی
#حزب_الله_زنده_است
https://eitaa.com/bisimchi10