eitaa logo
《بی سیم چی》
78 دنبال‌کننده
306 عکس
21 ویدیو
0 فایل
●هدف از تشکیل این کانال . ۱.ارتقاع سطح اطلاعات عمومی. ۲.معرفی کتب و نویسندگانی ایرانی و خارجی ۳.خود پروری . ۴.جامعه شناسی. ۵.دشمن شناسی. ۶.ایجاد بینش متفاوت جهت درک بهتر مطالب. ۷.ایجاد انقلاب فکری . ●معرفی انواع ایدئولوژی ●معرفی مکتب ها و حزب های جهانی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خدمت یکایک دوستان . ●هدف از تشکیل این گروه . ۱.ارتقاع سطح اطلاعات عمومی. ۲.معرفی کتب و نویسندگانی ایرانی و خارجی ۳.خود پروری . ۴.جامعه شناسی. ۵.دشمن شناسی. ۶.ایجاد بینش متفاوت جهت درک بهتر مطالب. ۷.ایجاد انقلاب فکری . ۸.محک زدن اعتقادات و باور ها . ۹.آموزش دفاع شخصی فکری . ۱۰.نقد و بررسی نظرات محققان و پژوهشگران جامعه شناسی . ۱۱.کنار گذاشتن تعصبات اشتباه و مضر ● پیدا کردن بصیرت اجتماعی ●معرفی انواع ایدئولوژی ●معرفی مکتب ها و حزب های جهانی انشاالله در کنار شما بزرگواران بتونیم سلسله مطالب و مباحث جالب و چالش برانگیز رو مورد مطالعه و نقد و بررسی قرار بدیم . لازم به ذکر است که بگم در این کانال به هیچ عنوان خدایی ناکرده قصد توهین به هیچ قوم و ملیت و نژاد و فرهنگی و مذهب ایی را نداریم .
سلام خدمت تمام دوستان . مختصر توضیحی در مورد جامعه شناسی می خوام بدم و این که جامعه شناسی چیست .؟ جامعه شناسی چه هدفی دارد ؟ و این که جامعه شناسی چه سودی برای فرد دارد ؟ خب دوستان شروع می کنم . از بی سیم چی به تمام دوستان. 《جامعه شناسی》 جامعه شناسی چشم اندازی مشخص و فوق العاده روشنگر درباره رفتار انسانی ارائه میکند . یادگیری جامعه شناسی به معنای رها کردن تبیینهای شخصی درباره جهان و نگریستن به تاثیرات اجتماعی ای است که زندگی ما را شکل می‌دهند. جامعه شناسی واقعیت تجربه فردی را انکار نمی کند یا دست کم نمی گیرد.اما با ایجاد حساسیت نسبت به جهان وسیعترِ فعالیت اجتماعی که همه ما در آن درگیریم ؛ آگاهی ژرفتری از ویژگی های فردی خودمان و دیگران به دست می آوریم. ✳️ یادگیری جامعه شناسی تا اندازه‌ای یک فرآیند خودکاوی است. هیچ کس نمی تواند جامعه شناسی را مطالعه کند و با چالشهایی نسبت به برخی از باورهای عمیق خود رو به رو نشود . @bisimchi80
سخن حکیمانه . عکس نوشته . @bisimchi80
سلام دوستان عزیز . مبحث امروزمون تندرستی و بیماری هستش. تندرستی و بیماری چه ربطی به جامعه شناسی و جامعه دارد ؟ ●《 تندرستی و بیماری 》● ما معمولاً درباره تندرستی و بیماری به عنوان مسائلی که تنها به وضعیت طبیعی بدن مربوط می شوند می اندیشیم. شخص احساس درد و رنج میکند یا دچار تب می شود.این وضع چگونه می تواند با تاثیرات فراگیر تری از نوع تاثیرات اجتماعی رابطه داشته باشد ؟ درواقع عوامل اجتماعی بر تجربه و وقوع بیماری و نیز بر چگونگی واکنش ما نسبت به بیمار بودن تاثیر عمیقی دارند . خود مفهوم ' بیماری ' که متضمن اختلال در کارکرد طبیعی بدن است از نظر مردم در همه جوامع یکسان نیست . بیماری و حتی مرگ در برخی فرهنگ های دیگر ناشی از ارواح پلید تصور می شوند نه علل طبیعی درمان پذیر. (Evans-pritchard.1950)
🤔جالب است بدانید که در جامعه غرب معتقد اند که دانشمندان مسیحی بسیاری از تفکرات مبتنی بر الهیات مسیحی را درباره بیماری یعنی این اعتقاد که انسان موجودی روحانی و کامل بوده و بیماری ناشی از درک نادرست واقعیت است که " موجب راه یافتن خطا میشود" رد می کنند.
امید به زندگی و احتمال ابتلا به بیماری های سخت نظیر ناراحتی های قلبی ؛ سرطان و ذات الریه همگی به شدت از ویژگی های تاثیر می پذیرند. هرچه افراد از زمینه اجتماعی مرفه تری باشند ،احتمال این که در مرحله ای از زندگیشان از یک بیماری جدی رنج ببرند کمتر خواهد بود . به علاوه قواعد اجتماعی دقیقاً تعریف شده ای وجود دارند درباره اینکه به هنگام بیماری چگونه باید رفتار کنیم . (Cockerham.1976 . Segal .1986)
سلام خدمت یکایک دوستان عزیز.
ولادت خانوم جان حضرت زینب سلام الله علیها رو هم بهتون تبریک عرض میکنم❤️
امروز مختصر توضیحی می خوام راجع به یکی از اولین جوامع بشری خدمتتون ارائه بدم. جامعه که ایی که با نام شکار گران یا جمع آوران خوراک معروف بودند.
شکارچی-گردآورنده》 《 Hunter-gatherer》 جامعه‌ای است که اصلی‌ترین روش معیشت آن تغذیهٔ مستقیم از گیاهان خوراکی و حیوانات حیات وحش است. این جامعه در جستجوی گیاه و در پی شکار حیوان است و تلاش مهمّی در پدیدآوردن کشتزار یا اهلی کردنحیوانات نمی‌کند. بیش از هشتاد درصد از طعام این جامعه از طریق جمع‌آوری فراهم می‌شود. مرز بین جامعهٔ شکارچی-گردآورنده و جوامعی که با تکّیه بر اهلی‌سازی در عصر کشاورزی، چوپانی و نوسنگی زندگی می‌کردند چندان مشخص نیست، چرا که بسیاری از جامعه‌های معاصر یکدیگر، از هر دو روش برای تثبیت جمعیت خود بهره می‌جستند. مطالعه زندگی این انسان های بدوی برای مردم شناسان دانشگاهی کار بسیار دشواری است تا جایی که عده ای از آنها با این کار جان شان را به خطر انداخته اند. بسیاری از قبایل باستانی هنوز هم با انسان های متمدن راحت نیستند و آنها را به چشم دشمن می بینند. . 《@bisimchi80
شکارچی-گردآورنده @bisimchi80