eitaa logo
بیت الفرح!
5.6هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.7هزار ویدیو
19 فایل
مذهبی‌بودن خسته‌کننده نیست هم پزه،هم سبک زندگیمونه🤌🏻🌝 +ساندیس‌خورانِ اعظمِ آیت‌الله🧃💀✌🏻 کپی؟! نه‌جانم..مااینجا‌زحمت‌میکشیم:) من: @maahsor تبلیغ مفتی: @TB_Monaliza نامه‌هات💌 و جواب‌نامه‌ات‌📬 @bitolpost
مشاهده در ایتا
دانلود
ضاحیه لبنان رو مجدد زدن منتظر چی هستی؟ بدو برو سر خون برادرای لبنانی مذاکره کن😄 کی میخواید بس کنید؟ بیت الفرح!
چرا یه عده تو این مملکت تا اسم مطالبه و اعتراض میاد انگ اغتشاش و کودتا به ملتش میزنن؟ (براشون باحجاب و بیحجاب فرقی نداره نه تا تا وقتی وفاقی نباشی! ) کافر همه را به کیش خود پندارد آقاجان😏 با این اتهامات «وحدت شکنید» و ..نمیتونید مردم رو بشونید که حرف خودتونو به کرسی ببرید آقایون.. ما وحدت داریم اگه شما این حرکات عجیبو نزنید.. ✅ما مطالبه داریم و حتما هم پشت رهبرمون می ایستیم! ❌توافق بدون شروط رهبری را نمیپذیریم! بیت الفرح!
اومده میگه اگه رهبر با مذاکره موافقت کنه اونوقت چی بازم میاید میگید نمیپذیریم؟😏 من توصیه ام اینه شما سخنرانی های قبلی رو چک کن هم رهبر شهید هم رهبر جدید! هر دو نظراتشون راجب مذاکره رو صریحا و بارها اعلام کردن... بیت الفرح!
شروط دهگانه رهبری❌ تصمیمات شورای عالی امنیت ملی✅ عجب..☺️ بیت الفرح!
بیت الفرح!
ضاحیه لبنان رو مجدد زدن منتظر چی هستی؟ بدو برو سر خون برادرای لبنانی مذاکره کن😄 کی میخواید بس کنید؟
الووو؟ خانوم لوبیا؟! برادرت لبنانو زدن ها... نمیخوای یه تکونی به خودت بدی؟ و لبنانی که به خاطر ما درگیر جنگ شد☺️ بیت الفرح!
جلسه اول محفل اثبات ولایت فقیه رو اینجا بشنوید... https://eitaa.com/joinchat/4079486463C8df4948db6
هدایت شده از 🇮🇷 موعود 🇵🇸
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ولایتمداری یعنی این👆 ♦️صریح گفت خیر و نکرد؛ بدون هیچ ابهامی ♦️اجازه نداد که دشمن بتونه بگه که من با تهدید و تطمیع و حیله؛ توانستم ایران را به پای میزمذاکره بکشانم» ♦️امام شهید قریب به ۱۶۵ بار نسبت به مذاکره با شیطان منع و نهی نمودند @mowoud_412
کوته فکری یعنی همه چیو سیاه و سفید و صفر و صدی ببینی... بیت الفرح!